|
قاتلی بنام استر (هولوکاست ایرانی)
|
|
۲۰:۰۲, ۱۸/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۸۹ ۰:۱۳ توسط abbas313.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
هولوکاست ایرانی
کشتار 77000 ایرانی توسط یهودیان مسلّماً يهوديان و كسانى را كه شرك ورزيدهاند، دشمنترين مردم نسبت به مؤمنان خواهى يافت... (المائده 82) داستان مردخاي يهود ي و دخترعموي فتنه گرش اِستردر دربار خشايارشا، پادشاه ايران(٦٤٨-٥٤٦)،گواه روشني است ازحضور انبوه يهوديان درقلمرو دولت هخامنشي. دراين داستان، مردخای با حیله، فرمان عزل وشتی، ملکه ایران را که از فرمان شاه (در حالت مستی) مبنی بر برهنه ظاهر شدن در جشن سرپیچی کرده است، میگیرد.سپس استر زيبا، بانيرنگ مردخاي، همخوابه خشايارشا ميشود ،دل او را ميربايد وسپس به ملكه قدرتمند ايران بدل ميگردد .دراين زمان تكاپو ي يهودي اندر سراسر ايران چنان آزار دهنده است كه هامان،وزير پادشاه هخامنشي،تصميم به اخراج ايشان ميگيرد.ولي او،كه به دروغ در کتاب عهد عتیق"دشمن يهوديان"خوانده شده (در باب دروغگویی و تحریفگری یهودیان در تورات و کتاب مقدس ، همان بس که بارها قرآن آنها را قومی تحریفگر دانسته و آنها را لعن کرده است و گفته مطالبی را به نفع خود می نوشتند و آگاهانه به خدا نسبت می دادند)،بادسيسه استر به دارآويخته ميشود. آنگاه، يهوديان، باحمايت استر، به كشتارخونين و وسيع مخالفان خود دست ميزنند و مردخاي درمقام مرد قدرتمند ايران جاي ميگيرد .توصيف قساوت آميز "کتاب مقدس - عهد عتیق – كتاب (سوره) استر" ازقتل عام بزرگان ايراني به دست اين ميهمانان نو رسيده در روز سیزدهم ماه ادار حيرت انگيزاست: ويهوديان بردشمنان خود پیروز شدند ..همه مردم از یهوذیان می ترسیدند و جرات نمی کردند در برابرشان بایستند.تمام حاکمان و استانداران ، مقامات مملکتی و درباریان از ترس مردخای ، به یهودیان کمک می کردند...به این ترتیب یهودیان به دشمنان خود حمله کردند و آنها را از دم شمشیر گذرانده،کشتند.آنها در شهر شوش که پایتخت بود 500 نفر را کشتند...ده پسرهامان بن همداناي، دشمن يهود،راكشتند... و [جسد] ده پسر هامان را[درشوش]به دارآويختند... درروزچهاردهم ماه ادارنيز جمع شده سيصدنفر را درشوش كشتند... و ساير يهودياني كه درولايتهاي پادشاه بودند...هفتاد و پنج هزارنفر از مبغضان خويش را كشته بودند...درروز چهاردهم ماه آرامي يافتند و آنرا روز بزم و شادماني نگاه داشتند... این روز یعنی سالروز قتل عام 77000 ایرانی ( باید جمعیت ایران در 2600 سال پیش را در نظر گرفت . با توجه به آنکه جمعیت کم بوده است. این کشتار را می توان یک نسل کشی بحساب آورد) ، هر ساله تحت عنوان عید پوریم توسط یهودیان جشن گرفته می شود و در این روز وقیحانه به جشن و پایکوبی می پردازند. در حالی که ما ایرانی ها سیزدهم فروردین را نحس دانسته و به یاد قتل عام اجدادمان به کوه و دشت پناه می بریم (تا توسط یهودیان کشته نشویم) آنها باید در جشن نسل کشی آنقدر شراب بنوشند تا تعادل خود را از دست بدهند. در نقشه خیالی ارض موعود که رژیم جعلی اسرائیل ترسیم کرده علاوه بر پهنه نیل تا فرات استان همدان نیز جزء خاکشان ذکر شده است فقط بخاطر مقبره استر و مردخای ابتدای خیابان شریعتی. باید به ایرانی بودن مسئولان تبریک گفت که نه تنها در هیچ کجا راجع به این واقعه هولناک سخن به میان نمی آورند بلکه برای آنها تابلویی در نظر گرفته می شود تحت عنوان زیارتگاه استر و مردخای!!؟ آیا کلمه زیارتگاه کلمه ای مقدس در فرهنگ شیعی ما نیست؟ آیا ما این واژه مقدس را فقط برای انسان هایی پاک از تبار عشق بکار نمی بریم؟ خواب تا کی؟ منابع کتاب مقدس، بخش عهد عتیق ، کتاب استر کتاب زرسالاران یهود، نوشته عبدالله شهبازی، جلد اول ، صفحه 353 ![]() ![]() در ورودی که بگفته خود مسئول بنا برای ادای تعظیم شخص وارد شونده کوتاه ساخته شده است. |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۶:۱۲, ۳۰/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۰ ۶:۱۳ توسط محمد667.)
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
درست است قبول دارم زیرا تعصبی ندارم و گوشهایی با شنواییه بالا دارم برعکس خیلی از دوستان
![]() اری خشایار شاه بد بوده است من قبول دارم زیرا مدرک اورده اند ![]() ولی هیچ ربطی به کوروش و داریوش ندارد اگر از اینان مدرک اوردید انوقت تخت جمشید را بیهوده بخوانید زیرا ارزش واقعیه تخت جمشید میرسد به داریوش و کوروش شاهان یکتا پرست ایرانیان باستان یا حق |
|||
|
۷:۰۰, ۳۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
به نظر من شما اشتباه ميكنيد خشايار شاه بدنبود بلكه ساده دل بود اگر دستور قتل وزيرش هامان و بسياري از مردم ايران رو صادر كرد بخاطر اين بود كه اون موقع مست بود وچيزي نمي فهيد درست مثل ناصرالدين شاه كه دستور قتل امير كبير رو صادر كرد
|
|||
|
|
۱۶:۴۸, ۳۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
صد در صد قبول دارم حرف شما را دوس من زیرا در مکتب کوروش و داریوش پرورش یافته است
اما به قول شما ، ساده بوده است یا حق |
|||
|
۳:۱۰, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
سلام ...
دقیقا سوالاتی که من داشتم رو پسر آبی پرسید ...!! سندیت دیگه ای برای اثبات این حرف هست یا نه ...؟ در جایی که ما یقین به تحریف کتب یهود داریم چطور میتونیم این داستان ساختگی نیست ؟ |
|||
|
۱۵:۲۳, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
اگه این میراث فرهنگی (بووووووووووووووووق) میذاشت تا الان خود من صد بار اینجا رو نابود میکردم
ما این مقبره شیطانی را نمی خواهیم
حتی اگر تاریخ دروغ باشد حتی اگر استرومردخای بی گناه باشند ما این مقبره شیطانی را نمی خواهیم چون اسرائیل آن را می خواهد |
|||
|
۱۶:۵۹, ۱۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
با سلام
ببخشید میشه بگین این کشتار77000نفر ایرانی در زمان خشایار شاه رو طبق کدوم منبع تاریخی می فرمایید؟ما که از دبیر تاریخمون پرسیدیم این حادثه رو ردکردو گفت در تاریخ هیچ سندی برای این نیست و در هیچ کتاب معتبری در مورد این قضیه حرفی به میان نیامده.خواهش می کنم بر چیزی واقعیت ندارد اصرار نورزید. |
|||
|
|
۱۸:۴۹, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
|
چند وقت پیش،حدودا 6ماه،کارتونی صبح از شبکه ی 5پخش شد به اسم داستان سبزیجات.دقیقا عین داستان استر.یعنی استر بود و عموش و هامان و خشایار شاه و دقیق دقیق همین داستان ولی شخصیت مظلوم داستان استر بود و باقی داستان...این یعنی اونا هم این داستانودارن.و براشون انقدر مهمه ک این جور انیمیشن هارو میسازن.خیلی از نقاشی های معروف هم از استر و مردخای کشیده شده...
|
|||
|
۲۲:۴۵, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
سلام
ماجرای استر و مردخای یک افسانه دروغین است که مانند بسیاری دیگر از جعلیات تاریخ ایران است و هیچ سند محکم و غیرقابل انکاری ندارد. مانند افسانه اسکندر - افسانه ترموپیل - افسانه ماراتن و ................. |
|||
|
۲۳:۴۵, ۱۶/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۰ ۲۳:۴۷ توسط abbas313.)
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان عزیز
چند مسئله وجود داره که لازم دیدم ذکر کنم: یک اینکه مقبره این دو تن با شجره نامه الان در همدان موجود است دوم اینکه برای ما ایرانی ها و مسیحی ها عدد 13 نحس شده است که فعلا ما کاری به اونها نداریم ولی چرا برای ما نحس است؟ موضوع سوم که شاید مهمترین مورد باشد اینه که حتی اگه داستان استر صد در صد دروغ باشه ، خود یهودی ها در کتابشون معترفن که یک نسل کشی کامل راه انداختن صهیونیست ها با هلوکاست خیالی دارن دنیا رو میدوشن، پس چرا ما نخوایم از اعترافشون استفاده کنیم؟ یا علی |
|||
|
|
۱:۴۹, ۱۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
|
برادر گرامی! هدف آنها از این قصه ها تحقیر ایران و ایرانی است!
صهیونیست ها با افسانه هولوکاستشان امتیازات مادی فراوانی از دیگر کشورها می گیرند. ولی شما با این قصه دروغین درباره ایران چه امتیازی -جز تحقیر نیاکان و اجدادمان و از بین بردن افتخارات ایران قدیم که هدف اصلی جاعلان است - می گیرید؟ |
|||
|
|
|
|

![[تصویر: visfzd7tskcfkmb7080.jpg]](http://up.iranblog.com/images/visfzd7tskcfkmb7080.jpg)
![[تصویر: srqwzjt5ooiya2vcr4l3.jpg]](http://up.iranblog.com/images/srqwzjt5ooiya2vcr4l3.jpg)