|
یازدهمین کارگاه معنویت، چله ی سوره مزمل!
|
|
۵:۰۸, ۸/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۴ ۲۲:۱۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام چله ی بعدی سوره ی مزمل هست: ان شاالله از یازدهم مرداد ماه شروع میشه دوستانی که همراه هست با یک صلوات تاپیک رو بروز نگه دارند.... هم چله ای های قبلی رو از دعا فراموش نکنیم.یک شرط هم این چله داره: هرکس که دراین چله شرکت میکنه اهتمام برنماز اول وقت داشته باشه ودراین چهل روز آمار تعداد نماز های اول وقتش رو دراین تاپیک اعلام کنه. یاعلی اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم ![]() آثار و بركات سوره [b]1) آشتی میان زن و شوهراگر این سوره را در میان زن و شوهر ناسازگاری سه بار به شربت بخواند و به آن دو بیاشامند دوستدار یكدیگر و مهربان شوند. 2) پیدا شدن گمشده...هر كس چیزی را گم كرده باشد 10 روز هر روز 1 بار سوره مزمل را بخواند به یاری خداوند پیدا شود.. 3) برای فرزند دار شدن...اگر كسی را فرزندی نباشد زن و شوهر هر دو روزه بگیرند و وقت افطار غسل كنند و 1 بار سوره مباركه مزمل را برآب بخوانند و از آن آب بخورند، فرزند حاصل می شود... 4) ادای قرض...هر كس قرض دار باشد بعد از نماز در خواندن این سوره مداومت نماید قرض او ادا می شود... 5) وسعت رزق و روزی...اگر كسی تنگ روزی باشد سوره مزمل را هر روز تا 40 روز، روزی 1 بار بخواند روزیش زیاد شود... [b]6) باطل كردن سحر...اگر كسی را سحر كرده باشند روز یكشنبه این سوره را بنویسد و بشویند و كسی كه سحر شده از آن آب بیاشامد سحر او باطل می شود... 7) درمان درد...سوره مزمل را بر بادام تلخ بخوانند و بر كسی كه درد اندام دارد بمالند بیمار صحت می یابد |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۴, ۱۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام.
صبح و ظهر و عصر ![]() مغرب و عشا ![]() ....................................... |
|||
|
|
۱:۲۰, ۱۲/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام
من امروز کلا نماز اول وقت نداشتم... داغونم اصن
|
|||
|
|
۱:۲۹, ۱۲/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۴ ۱:۳۳ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
هوا بدجورسردوبرفی بود و آن پسر و دختر كوچولو حسابى مچاله شده بودند. هر دو لباس هاى كهنه و گشادى به تن داشتند و پشت در خانه مى لرزيدند. پسرك پرسيد: ببخشين خانم! شما كاغذ باطله دارين؟ كاغذ باطله نداشتم و وضع مالى خودم هم چنگى به دل نمى زد و نمى توانستم به آنها كمك كنم. مى خواستم يك جورى از سر خودم بازشان كنم كه چشمم به پاهاى كوچك آنها افتاد كه توى دمپايى هاى كهنه كوچكشان قرمز شده بود. گفتم: بيايين تو يه فنجون شيركاكائوى گرم براتون درست كنم. آنها را داخل آشپزخانه بردم و كنار بخارى نشاندم تا پاهايشان را گرم كنند. بعد يك فنجان شيركاكائو و كمى نان برشته و مربا به آنها دادم و مشغول كار خودم شدم. زير چشمى ديدم كه دختر كوچولو فنجان خالى را در دستش گرفت و خيره به آن نگاه كرد. بعد پرسيد: ببخشين خانم! شما پولدارين ؟ نگاهى به روكش نخ نماى مبل هايمان انداختم و گفتم: من؟ اوه... نه! دختر كوچولو فنجان را با احتياط روى نعلبكى آن گذاشت و گفت: آخه رنگ فنجون و نعلبكى اش به هم مى خوره. آنها درحالى كه بسته هاى كاغذى را جلوى صورتشان گرفته بودند تا باران به صورتشان شلاق نزند، رفتند. فنجان هاى سفالى آبى رنگ را برداشتم و براى اولين بار در عمرم به رنگ آنها دقت كردم. بعد سيب زمينى ها را داخل آبگوشت ريختم و هم زدم. سيب زمينى، آبگوشت، سقفى بالاى سرم، يك شغل خوب، همه اينها به هم مى آمدند. صندلى ها را از جلوى بخارى برداشتم و سرجايشان گذاشتم و اتاق نشيمن كوچك خانه مان را مرتب كردم. لكه هاى كوچك دمپايى را از كنار بخارى، پاك نكردم. مى خواهم هميشه آنها را همان جا نگه دارم كه هيچ وقت يادم نرود چه آدم ثروتمندى هستم.
|
|||
|
|
۱۱:۱۱, ۱۲/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام
دیروز به جز نماز صبحم بقیه نماز هام اول وقت بود. امروز نماز صبحم اول وقت بود ان شاءالله که تا پایان روز همینطر هم باشه
|
|||
|
|
۲۰:۱۵, ۱۲/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۴ ۲۰:۱۵ توسط غریب.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
سلام.
صبح ![]() ظهر و عصر ![]() مغرب و عشا ![]() ........................... |
|||
|
|
۰:۲۳, ۱۳/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
خوشا به حال اونایی که نماز صبحشون اول وقته
.... . . ما رو هم دعا کنید که نماز صبحمون رو اول وقت بخونیم |
|||
|
|
۴:۴۷, ۱۳/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
سلام
من زیاد وقت نمیکنم دوستان در حد روزی یه صلوات به یادتونم شرمنده دیگه وسعم همینقدره با تشکر |
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۱۳/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
سلام شب بخیر
از همه گی قبول ![]() غیر از نماز ظهر وعصر بقیه خداروشکر اول وقت ان شالله از این به بعد منم سعی می کنم بیام گزارش بدم در ضمن معنی سوره مزمل واقعا زیبا وقابل تامله
|
|||
|
|
۱:۰۵, ۱۴/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۴ ۱:۱۱ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
برنج سرد را می توان خورد، چای سرد را می توان نوشید اما نگاه سرد را نمی توان تحمل کرد... مهم نیست کف پاتو شستی یا نه؟! حتی مهم نیست کف پات نرمه یا زبر اما این مهمه که وقتی از زندگی کسی رد می شی ؛ رد پای قشنگی از خودت به جا بگذاری ![]() مواظب همدیگه باشیم ! از یه جایی بــه بعد...............دیگه بزرگ نمیشیم؛ پـیــــــــــر میشیم از یه جایی بــه بعد............. دیگه خسته نمیشیم؛ می بُــــــــــــرّیم از یه جایی بــه بعد..........دیـگه تــکراری نیستیم؛ زیـــــــــــادی هستــــــــیم...!! پس قدر خودمون ، خانواده مون ، دوستانمونو،بدونيم... |
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۱۴/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۴ ۱۳:۰۹ توسط علی املشی.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,833 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,048 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,080 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,455 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,560 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,941 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,446 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

![[تصویر: chele11.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8203642992/chele11.jpg)