|
وهابیت و تحریف میراثهای علمی
|
|
۲۱:۵۵, ۱۷/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان سلام علیکم امیدوارم با این موضوع که در خدمت شما هستم بزگی دیگر از فعالیتهای وهابیت رو با هم و در کنار هم بخونیم و ورق بزنیم وهابیت و تحریف میراثهای علمی نویسنده :رحمت الله ضیائی کلیدواژه :تحریف وهابیت یهود اهلسنت صحیح بخاری وهابیان سلف. معرفی تحریف و دست بردن به متون با اهداف خاص، سابقه بس طولاني دارد. یهودیان قهرمان تحریف در تاریخاند. وهابیّت نیز دست به تحریف زده و قسمتی از مباحث متون و آثار اسلامی را که با دیدگاه های آنان همسو نبوده است، از کتاب ها به کلی حذف و یا کلمات مبهم جایگزین آن کردهاند. در تحقیق پیش رو، پس از بیان معنای لغوی و اصطلاحی و سابقه تحریف، به نمونه هایی اشاره شده که وهابیان در آثار فعلی اهلسنّت، دست به تحریف و حذف بردهاند. تحریف در آثار اهلسنّت بسیار گسترده است که پرداختن به همه آنها فرصت دیگر می طلبد.
این گروه برای ترویج افکار و پندارهای خویش دست به هر کاری می زنند و از آن هیچ ابایی ندارند. آنان کتب و آثاری را که قرن هاست تدوین یافته و هزاران نسخه خطی و چاپی از آنها در کتابخانههای جهان ثبت و رده بندی گردیده اند و در اختیار اکثر اندیشمندان اسلامی در اقصی نقاط جهان قرار دارند، بی باکانه تحریف میکنند و آنچه را که در تضاد با پندارهای خود مییابند تقطیع و یا حذف می کنند، غافل از اینکه این عمل نه تنها برای اهداف آنان کارساز نیست و به ترویج باورهای این گروه کمک نخواهد کرد، بلکه موجب تنفر و انزجار مسلمانان از این گروه خواهد شد. عقل و شرع حکم میکند میراث گران بهای علمی را که با تلاش عالمان مسلمان تدوین شده و با کوشش و اهتمام طاقت فرسای عدهای، از حوادث طبیعی و غیر طبیعی روزگار محفوظ مانده و از نسلی به نسل دیگر منتقل شده و به دست ما رسید ند، حفظ کنیم و در صیانت و نگهداری آنها تمام تلاشهای خویش را مبذول داریم و نگذاریم عدهای برای رسیدن به مقاصد نامبارک خود، به تحریف آثار گران بهای گذشتگان بپردازند. اگر فرقه وهابیّت خود را مسلمان و پیرو سلف میداند ـ همانطور که شعار آنان پیروی از سلف است ـ باید باورهای خود را با دیدگاههای سلف تطبیق دهند، نه اینکه با تحریف آثار و متون ارزشمند اسلامی، سلف را با پندارهای خود هماهنگ سازد. ممکن است این عمل کاربرد مقطعی به نفع آنان داشته باشد، اما در دراز مدت، با توجه به بیداری امت اسلامی، کارساز نخواهد بود، بلکه افشای آن باعث تنفر و انزجار مسلمانان از این گروه خواهد شد و مسلمانان خود به صیانت از میراث با ارزش خویش خواهند پرداخت. در پژوهش پیشرو، به تعدادی از تحریفاتی که این فرقه در آثار اسلامی انجام داده اند، اشاره می گردد. پیش از آن، به طور گذرا به معنا، انواع و پیشینه تحریف می پردازیم.
امیدوارم از این مطالب استفاده کافی رو ببرید
ادامه دارد ... منبع: مجله سراج منیر، سال اول، شماره 4، زمستان1390 |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۱۶, ۸/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به ادامه بحث میپردازیم نمونهای از تحریفات جدید در منابع اهل سنّت10 تاریخ الخلفا جلال الدین عبد الرحمن بن ابی بکر سیوطی، یکی از علمای بزرگ اهل سنّت، در کتاب تاریخ خلفا چاپ دارالکتاب العربی ذیل عنوان «فصل فی أولّیات عمر » آورده است: و أوّل من ضرب فی الخمر ثمانین، و أوّل من حرّم المتعة، و أوّل من نهی عن بیع أمهّات الأولاد، و أوّل من جمع الناس فی صلاة الجنائزعلی أربع تکبیرات.... [50] و در چاپ دیگر به تحقیق و مقدمه شیخ قاسم سماعی و شیخ محمد عثمانی عبارت پیش گفته را اینگونه تحریف کرده اند: «و أوّل من عاقب علی الهجاء و أوّل من نهی عن بیع أمهّات الأولاد». همان گونه که ملاحظه میگردد، جمله «و أوّل من ضرب فی الخمر ثمانین و أوّل من حرّم المتعة» به جهت ملاحظاتی حذف و تحریف شده است.[51] 11 وهابیّت و تقطیع روایات شیعه تحریف و دستبرد وهابیت تنها در آثار اهل سنّت خلاصه نمی شود بلکه آنان از هر وسیلهای برای ترویج پندارهای خویش استفاده میکنند. دکتر ناصر القفاری، یکی از نظریه پردازان جریان وهابیّت، در کتاب اصول مذهب الشیعة الامامیّة الإثنی عشریة در مسئله رؤیت خدا، روایتی را از کتاب توحید شیخ صدوق و از بحارالأنوار این گونه نقل میکند: «عن أبی بصیر، عن ابی عبدالله ع قال قلت له: اخبرنی عن الله عزوجل هل یراه المؤمنون یوم القیامة؟ قال: نعم»[52] و در نقل روایت به همین مقدار اکتفا کرده و از آن نتیجه گرفته است که ائمه شیعه: قائل به رؤیت خدا بوده اند و شیعیان بر خلاف دیدگاه ائمه: رؤیت را نمی پذیرند! آنچه قفاری نقل کرده، قسمتی از روایت است که در جهت خواست خودشان آن را انتخاب کرده است و تتمه روایت را که بخش اعظم آن است، تقطیع و حذف کرده است. در ادامه روایت، مراد از رؤیت به روشنی تبیین شده است که مقصود امام ع از رؤیت، رؤیت مورد ادعای قفاری نیست، بلکه رؤیت قلبی مراد بوده است. تمام روایت چنین است: عن أبی بصیر، عن أبی عبدالله ع قال قلت له: اخبرنی عن الله عزوجل هل یراه المؤمنون یوم القیامة؟ قال: نعم، و قد رأوه قبل یوم القیامة. فقلت: متی؟ قال: حین قال الله: ألست بربّکم؟ قالوا: بلی. ثمّ سکت ساعة. ثمّ قال: و إنّ المؤمنین لیرونه فی الدنیا قبل یوم القیامة! ألست تراه فی وقتک هذا؟ قال أبوبصیر: فقلت له: جعلت فداک! فأحدث بهذا عنک؟ فقال: لا فإنّک إذا حدثت به فأنکر منکر جاهل بمعنی ما تقوله، ثّم قدر أن ذلک تشبیه کفر، و لیست الرؤیة بالقلب کالرؤیة بالعین. تعالی الله عما یصفه المشبهون و الملحدون.[53] دکتر قفاری، متفکر و نظریه پرداز معاصر وهابیّت، برای بدنام کردن مخالفین خودش خصوصاً مذهب شیعه امامیه، علاوه بر تقطیع و حذف قسمتی از روایات، خودش کلماتی را به روایات افزوده تا در عقاید و باورهای شیعه خدشه کند. قفاری در کتاب یاد شده ادعا میکند که در کتاب کافی روایتی وجود دارد که می رساند امامان شیعه سیزده نفر هستند. او میگوید: کما إنّک تری الکافی أصحّ کتبهم الأربعة قد احتوی علی جملةٍ من أحادیث تقول بأنّ ألائمّة ثلاثة عشر، فقد روی الکلینی بسنده عن أبی جعفر ع قال: قال رسول الله ص إنّی و اثنی عشر إماماً من ولدی. ... [54] وقتی به اصول کافی مراجعه میکنیم، می بینیم که کلمه «اماماً» در حدیث مذکور اصلاً وجود ندارد، بلکه عبارت این چنین است: «إنی و اثنی عشر من ولدی و أنت یا علی...».[55] بدیهی است اگر «اماماً» در حدیث وجود داشته باشد، مفاد حدیث منطبق بر ادعای قفاری میشود، ولی حدیث مشتمل بر این کلمه نیست، بلکه پیامبر خدا در این حدیث میفرماید که من و تو یا علی و دوازده فرزندم که عبارتاند از فاطمه زهرا س و یازده امام معصوم، اوتاد زمین هستیم. پس در این حدیث بحث از امامت و تعداد امامان نیست. البته به طور ضمنی تعداد ائمه هم از آن استفاده می شود، ولی قفاری «اماماً» را بر آن افزوده است تا تعداد ائمه دوازده گانه را زیر سؤال ببرد.
امیدوارم از این مطالب استفاده کافی رو ببرید
ادامه دارد ... منبع: مجله سراج منیر، سال اول، شماره 4، زمستان1390 |
|||
|
|
۲۲:۰۸, ۹/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به ادامه بحث میپردازیم نمونهای از تحریفات جدید در منابع اهل سنّت نتیجه با توجه به آنچه گذشت، آشکار می شود که وهابیت برای اثبات ادعاهای خویش، اهداف طولانی و دراز مدتی را در سر دارند و برای رسیدن به آنها از هر تلاشی فرو گذار نیستند و بی محابا دست به هر کاری میزنند، مسلمانان و پیروان مذاهب را تکفیر، مخالفین خویش را ترور، قبور و مشاهد انبیا و اولیا را تخریب، و آثار و متون اسلامی را تحریف میکنند. پی نوشت ها نقل قول:[1] . الرد علی کتاب أصول مذهب الشیعة الأمامیة الإثنی عشریة، ص18- 19. منابع کامل نقل قول:اطلاعات کتابشناسی: |
|||
|
|
۱۴:۱۰, ۲۹/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان این بحث اینقد هست که هرچقدر بگیم بازم کمهالبته این مطالب که اضافه میشه مطالبی هست ادامه مطالب نقاله اصلی نیست بلکه مطالب اضافه ای هست که تقدیم شما میکنم تا دستون خالی نباشه. فقط اینهما رو میگم براتون که اگه تو مدارک جدید اختلاف شد و گفتن تو کتاب ما نیست بدونین چیشد که دیگه نیست . حذف عباراتی که برای بعضی تفکرات اخرین ضربه هست. پس دقت کنید تو بحث که ممکنه کتاب و مدرکی ارایه بده و این حرف ها توش نباشه پس در نهایت دقت و درخواست سند کامل یجورایی واجبه. ادامه مطالب . تحریف کتاب تاریخ یعقوبی یعقوبی در تاریخ خود ج 2، ص 37، چاپ نجف، سال 1358 می نویسد: «... و قد قیلَ: أنّ آخر ما نزل علیه: «الیوم اکملت لکم دینکم و اتممتُ علیکم نعمتی و رضیت لکم الاسلام دینا» و هی الروایة الصحیحه الثابتة الصریحة، و کان نزول ها یوم النّص علی امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب صلوات اللّه علیه بغدیر خم...» اما آنچه که در چاپ بیروت در سال 1379 ق / 1960 م در ج 2، ص 43 به چاپ رسید به این صورت تحریف شده است: «و کان نزولها یوم النفر علی امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب صلوات اللّه علیه بعد ترحّم...» اگه عمری باشه با شما هستم با ادامه بحث
![]() |
|||
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره وهابیت چی میدونی؟ اهل سنت جدای از وهابیت میباشد | mahdy30na | 29 | 14,364 |
۱۴/آبان/۹۴ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|