|
راز یا قانون جذب
|
|
۱۶:۲۰, ۵/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
با توجه به گستردگی روز به روز این مطلب ، از دوستان می خوام که نظرشونو در رابطه به این قانون بگن. خیلیا سردر گم شده اند که این قانون موافق با دین وخدا وقران هست یا نه ... علم تاییدش می کنه یا نه ... خلاصه می خواهیم که یک نتیجه گیری کنیم و تکلیفمون روشن شه .اصلا همچین قانونی هست راسته یا دروغه ... سمینار قدرتمندی هم در ایران برگزار می شود.دوستان نظرات ارزشمند خودتونو بگید. |
|||
|
|
۲۱:۵۹, ۵/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
با سلام این بحث 2-3 سال پیش خیلی رو بورس بود ولی خب هنوز هم جریان داره اگه اشتباه نکنم، تو قرآن داریم که خدا توی دنیا به هرکس هرچیزی بخواد بهش میده. چه مومن باشه و چیز خوب بخواد چه کافر باشه و چیز بد بخواد اصلا تو احادیث داریم که شرط استجابت دعا ، ایمان به اینه که دعات مستجاب میشه خیلی چیزاش نزدیک به همون چیزیه که به اسم راز یا جذب میگن، منتها یه نکاتی هست که این جریان مخلوط حق و باطله یعنی یه قسمت هاییش دقیقا با دین خودمون مطابقت داره منتها یه جاهاییش هم مشکل داره مثلا یکی از قوانینش اینه که شما به هرچیزی که فکر کنی همون بهت میرسه در نتیجه اصلا نباید به فقر و جنگ و امثال این چیز ها فکر کنی (در نتیجه نظام های سرمایه داری هرچقدر خواستن پول مردم رو بخورن، امثال داعش و اسرائیل هم هرچقدر خواستن آدم بکشن! طبق قانون جذب اگه شما به اینا فکر کنی سر خودت هم میاد!) خلاصه سنت الهی ـه ولی یکم شیشه خورده داره |
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۵/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
منظورتون همون صحبت های دکتر آزمندیان هست؟؟؟
|
|||
|
۲۳:۴۴, ۵/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
این قانون تمام حرفش اینه که ماها باید باورمون درست باشن تا به خواسته هامون برسیم یعنی هم جهت باشند با هم. مثالی که میارن اینه که این همه ادم میرن مثلا مشهد ولی ایا همه آنها که مریض اند شفا میگیرن..ولی طرف توی کشور دیگه داره بت مثلا می پرسته ولی داره جواب می گیره چون باور داره جواب میگیره ،یا علی الهی ها در سمت کرمانشاه مراسمی دارند که خورده شیشه هم میخورند ولی به خاطر اعتقادی که به حضرت علی ع دارند دست به این کار می زنند.
میگن که برای اینکه به چیزی برسی باید مثلا بنویسیش ..شکر گزارش باشی اونم از کائنات (که جای بحث گسترده داره)...تجسمش کنی که بهش رسیدی ...درنهایت باید احساست خوب بشه تا اینکه با احساس خوب به ثبات برسی و به ثبات فرکانسی برسی... میگن که ما ها توسط باورامون فرکانس هایی رو به جهان هستی می فرستیم که فقط توی مدار اون فرکانس هستیم و تمام موارد مربوط به اون فرکانس رو هم میبینیم وهر ایده هم به ذهن ماها برسه توی مدار اون فرکانس هستش ...میگن که فقط بایستی به چیزهای خوب توجه بشه چون اون هارو به سمت خودمون جذب میکنیم ودر مورد چیزهای خوب صحبت کنیم علاوه بر انرژی مثبتش اونارو جذب می کنه..و میگه از چیزهای دیگه باید روی بگردونیم و توجه نداشته باشیم حتی ایاتی از قران میارن که اثبات می کنه که باید روگردان باشی (اعراض در قران).....یا میگن که ویژگی فرد مورد نظرت رو باید تجسم کنی بنویسی و... تا اون شخص جذبت بشه.یعنی مثالی که میزنند اینه که تمام کارهایی که مربوط به قانون رو انجام میدهی دست به دست هم میدند کائنات تا تو رو به خواستت برسونه ولی تو قبل از این که به خواستت برسی غیر منطقیه و باورت نمیشه که برسی ولی وقتی بهش میرسی خیلی منطقیه و میبینی چقدر راحت بهش رسیدی مثل این میمونه که یه نفر یه میخو 99بار میکوبه و تو 1بار میکوبیش تق میره تو دیوار .وبا توجه به قانون فیزیک کوانتوم و نظریه نسبیت و قران ،منی که کلا سردر گم شده ام داره باورم میشه که این قانون درسته ولی هنوز شکم برطرف نشده و به خاطر همین میدونم خیلیها مثل من هستند درگیرند ،گرفتار این موضوع اند، کمکی بشه مسئله حل بشه.امیدوارم که به نتیجه برسه. |
|||
|
|
۰:۵۱, ۶/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام mrali عزیز.
بله...!! این قانون وجود داره و رسیدن به خواسته ها از طرق اون شدنی هست. قانون راز ساده است: بخواه تا برسی. اما باید این رو اضافه کرد که این قانون در واقع همون وعده خدواند هست که گفته شده هرآنچه بخواهید به شما داده می شود. با این توضیح که در روز قیامت همه چیز حساب رسی خواهد شد. اینکه: خواسته هات چه چیزهایی بودن؟ خواسته ات رو از چه کسی طلب کردی؟ از خدا؟ بت؟ یا انرژی هایی که در کائنات در گردش هستن؟ اون انرژی ها رو به خدا نسبت دادی یا امواجی ازلی و ابدی تصور کردی؟ جهان امکان ها و شدن ها رو قائم به ذات خدا تصور کردی یا قائم به خودشون؟ ایا خواسته های خدا رو هم مدنظر قرار دادی یا فقط بر خواسته خودت اصرار داشتی؟ در حقیقت افراد اگاه و خداباور متوجه می شن که در این میان راز اصلی این هست که وقتی شما چیزی رو طلب می کنید در واقع دارید از قوه اختیارتون استفاده می کنید. حالا هرچه بیشتر اصرار بورزید بیشتر مسئول خواهید بود. و اینکه چه چیزی رو طلب کردین و اون رو از چه کسی خواستید بیسار حیاتی خواهد بود. چون راز حقیقی همین جاست. اگر ترس از آخرت و حساب رسی دارید به شما توصیه می کنم قرآن رو مطالعه کنید. خداوند بارها این موضوع رو طرح کرده اما تاکید بیشتری کرده بر اینکه چه چیزی بخواهید و اگر نشد اصرار نکنید و اجازه بدین حکمت خدا و حدود او در زندگی تون جاری باشه در غیر این صورت با اصرار بیشتر به خواسته تون خواهید رسید اما انتظار نداشته باشید خداوند در روز قیامت به قول معروف جواب سلام شما رو بده. با رجوع به مفاهیم دینی می بینیم که "ان شاء الله" نقش ویژه ای در این بین پیدا می کنه. حالا شما خودت دودوتا چهار کن ببین در سخن رانی ها و کتاب هایی که درباره این قانون دیدی چندبار به " ان شاء الله" اشاره شده. این قانون به شیوه ای که در سطح جامعه مطرح می شه در واقع نوعی عناد ورزی و کفر پنهان در خودش نهفته داره. پ.ن. بهتر از این نتونستم برسونم منظورم رو. خصوصا اینکه من در رسوندن منظورم به صورت نوشتاری ضعیف هستم. |
|||
|
|
۳:۳۲, ۶/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام (غریب ) عزیز
خیلی ممنون که با توجه ویژه ای پاسخ دادی... ایا این که میگی قانون راز کار میکنه بهش رسیدی یا نه شماهم فقط شنیدی؟ من به ایه هایی بر خوردم که ان شاا... داشته همچنین به ایه هایی برخوردم که ان ارادا... ان یریدالله هم داشته و هر دوی این فعلها میگویند اگر خدا بخواهد وقتی ریشه فعل هارو دراوردم هر کدام معانی دارد مثلا ریشه انشاء که از ش ی ء می باشد به مشیت الله بر میگردد.یعنی خدا بهت راهو داده گفته که گمراه نشی یه موقع .گمراه شدی فرقی نمیکنه ادم عادی باشی یا پیامبر باشی چوبشو میخوری .مثلا حضرت یعقوب چون یاد یوسف را در دل خود در کنار خدا قرار داده بود خدا کاری کرد که یعقوب نبی به شدت ناراحت از فراق یوسف شود تا این که بازم خودش فرشته رو میفرسته و میگه که در یک دل دو دوست نمیگنجدوتوبه و... . اما قانون جذب قضا و قدر الهی رو به شدت زیر سوال می برد چون میگوید انسان تماما مختار است والان هر جایی که هست مقصر خودش هست و باید مسئولیت جایگاه فعلی خودش رابپذیرد و به گردن کسی نیندازد که باعث و بانیش مثلا فلانی بوده. بلکه به خاطر افکار و باورای قبلی بوده که من تو این مدار و جایگاه قرار دارم و حالا باید فرکانس قوی و بهتری رو ارسال کنم تا بتوانم جایگاه مناسب تری رو بدست بیارم.این جاست که دارم اذیت میشم و فکرمیکنم بین علماهم در رابطه با اختیار و قضا و قدر اختلاف می باشد.از طرفی خیلی جاها شنیدم تو این دنیا هیچ چیزی اتفاقی نیست یعنی هر معلولی علتی دارد. از طرفی هم موضوع به صلاح بودن یا نبودن چیزی برای ما میره زیر سوال؟ از طرفی موندم علت شکر گذاری از کائنات برای چیه مگه ما توحیدی نیستیم که به شخصه هستم ،خدارو ول کردیم رفتیم از یه چیز دیگه داریم سپاسگذاری میکنیم. ایا رنگ قرمز رنگ شیطان پرستان است وانرژی منفی تولید میکند؟ جعبه قرمز رنگ چه؟ ممنون از همه عزیزان که در این بحث شرکت می کنند. |
|||
|
|
۱۵:۲۳, ۶/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
خیر دوست عزیز. بنده هم مثل بقیه مردم وقتی خواسته ای داشتم تو زندگی یا مشکلاتی برام پیش اومده اولین و تنها منبعی که به ذهنم خطور می کرده خدا بوده و سمت این قانون و موارد مشابه اون نرفته ام.
اما برادرم پنج شش سال درگیر این موضوع بود. در نهایت مشکلات فکری و عقیدتی بسیار زیادی براش پیش اومد که حتی تا قم می رفت تا فقط به جواب سوال هاش برسه. خلاصه بعد از چند سال بودن در این مسیر حال و احوال به مراتب بدتری پیدا کرده بود به نسبت امثال من که نمازهاشون هم نصف و نیمه اس!! بحث قضا و قدر هم از پیچیده ترین موضوعات است که درک و آمادگی دهنی بسیار بالایی می خواد و بنده به شخصه اطلاعاتی درباره اش ندارم و عموما سعی می کنم ذهنم درگیر پیچ و تاب های قضا و قدر و مسائل اون نشه. این حدیث از حضرت علی (علیه السلام) درباره قضا و قدر هم گویای موضوع است: «طریقٌ مُظلِمٌ فلا تَسْلُکوه، و بَحرٌ عَمِیقٌ فَلا تَلِجُوه، وسِرُّ اللّهِ فلا تَتَکلَّفُوه» راهى است تاریک آن را نپیمایید، دریایى است ژرف در آن وارد نشوید، و راز الهى است خود را در کشف آن به تکلّف نیاندازید. شیطان پرستان نمادها و علائم متعددی رو انتخاب کرده اند برای خودشون که اشاره به خورشید (نور و روشنایی انرژی و زندگی ای که به زمین می ده)، آتش، رنگ خون (زندگی و حیات) و .... داره. با این حال دلیل نمی شه اگه من و شما هم استفاده کنیم پس انرژی منفی و این حرف ها... |
|||
|
۱۶:۳۴, ۶/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
به شخصه اشخاصی رو می بینم که به یک سبک بالی و ارامشی رسیده اند یعنی بالاخره به یک نتیجه ای رسیده اند که به راحتی و خیال راحت به زندگی ادامه می دهند. خیلی مشتاق شدم تا بدونم حال برادرت الان چطور است ؟ کار را به کجا رسانده ایا توانسته به ارامش ذهنی برسه؟
|
|||
|
|
۱۸:۲۰, ۶/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
عرض کردم که حالش خیلی بد شد. آنقدر سوال های پیچیده فکری فلسفی براش پیش اومد که آدم حیران می شد. و در نهایت مجبور شد تا می تونه ذهنش رو منحرف کنه تا کم کم به یه ارامشی برسه.
مواردی که می تونم بهشون اشاره کنم: اگه کمی به این عده و زندگی شون نگاه عمیق تری داشته باشیم و مسائل مختلف فکری فلسفی رو در زندگی و افکارشون جستجو کنیم می تونیم مواردی رو پیدا کنیم که تایید می کنه افرادی که ادعا می کنند یا نشون می دن از این طریق به ارامش رسیده اند درواقع نوعی سبک زندگی راحت و آسان رو انتخاب کرده اند. نمونه اش در اسلام هم هست که عده ای اسلام آسون و گلچین شده رو انتخاب می کنند تا زندگی راحت تری داشته باشند. در هر دومورد همشون عموما با ترفندهای مختلف فکری از دغدغه هایی که ارامش رو از روح انسان می گیره دوری می کنند. دغدغه هایی که خداوند عمدا در درون انسان قرار داده تا باعث حرکت و تکاپوی او بشن، ارامش و قرار رو از او بگیرند و در نهایت اون رو به تعالی برسونن. وقتی انسان به تعالی برسه مسلما ارامش هم باهاش هست، اما در قانون راز هدف شما تنها رسیدن به ارامش هست و هیچ کس نمی تونه ادعا کنه در این ارامشی که بهش دست پیدا کردی تعالی هم هست. به شخصه قانون راز و موارد مشابه اون رو سبک های زندگی فانتزی و تزئین شده تصور می کنم. سبک هایی که شما در اونها انسان خوبی هستی، درک جالبی از روابط پدیده ها و روش های کسب ارامش درون پیدا می کنی اما اگه از منظر دینی بهش نگاه کنیم شما انسان خوبی هستی که تهدیدی برای انسان ها و جریان های بد و پلید به حساب نمیای. (یک انسان خوب بی خطر) مثلا شما به یه نفر از اونها بگو چطور می تونن ارامش داشته باشن در حالی که انسان های گرسنه و فقیر به وفور یافت می شن در شهر خودشون و یا درهرجای دنیا و یا اینکه اطلاع دارن و به چشم دیده اند که مردم و کودکان در کشورهای دوست و همسایه هر روز به شکل مظلومانه ای کشته می شوند؟ من یه عکس از یه بچه معلول گذاشتم تو تالار و گفتم او به زندگی لبخند می زنه، من و شما هم برای حداقل یه لحظه لبخند بزنیم، بعد یه کاربر اومد در صفحه ام نظر گذاشت ای کاش بچه های فلسطینی هم می تونستند مثل این بچه لبخند بزنن. اگه اینجا یه نفر از دوستان قانون راز و ... بود می گفت به به چه انرژی مثبتی پراکنده کردی اما یه نفر با دغدغه های دینی اولین و تنها چیزی که به ذهنش رسید چی بود؟ در سبک های زندگی دینی این خدا هست که مهر تایید می زنه بر شما و اعمالتون اما در قانون راز و موارد مشابه این شما هستید که مهر تایید بر این می زنید که انسان خوبی هستید، جهان داره راه درست رو می ره، زندگی زیباست، همه حالشون خوبه و ...صد البته وقتی مهر دست خود انسان بیفته خوب کار به مراتب راحت تر می شه. با بیرون اومدن اولین غنچه و اولین شکوفه بهاری پنجره رو باز می کنه و می گه زندگی چه زیباست، من چه انسان خوبی هستم و ... به ارامش می رسه. |
|||
|
|
۱۸:۴۵, ۶/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
منحرف کردن از اون چیزا که یه جور میشه خودتو گول زدن. ولی من حرفم اینه که اگه همین طوری به شخصه برم جلو دیگه حرف کسی برام دیگه قابل اعتماد نمیشه ،پس باید یه راهی پیدا کنم ،یه سبک زندگی پیدا کنم که با اعتماد کامل برم سمتش ،کلی حرف دوربر ادم زده میشه که واقعا میمونی کدومو باور کنی ،واقعا سخته از این که نتونم یک نقشه مسیر برای زندگیم پیدا کنم .از روزمرگی بدم میاد . دوست دارم با انرژی و شادابی به راهم ادامه بدم ولی کدوم راه و نمیدونم .تصمیم گرفتم از سرگردانی بیام بیرون .خیلیا مثل من هستن که واقعا برای چه به دنیا اومدن چرا زندگی میکنیم اخرش که چی و سوالهای بیشمار دیگه که واقعا خسته کننده وناامید کنندس .ولی به امید این که برای تمامشان یک جوابی وجود داره شده تنها عامل حرکت .افراد زیادی بودن که یک مسیری رو برای زندگی خودشون انتخاب میکنند و اخرش میبینن که هیچی نیست به تهش رسیدن وحتی دست به خودکشی میزنند.
از شما دوست عزیز تشکر میکنم که تا اینجا همراهی کردید . |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |