کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عکس چادر های مغایر با حجاب
۲۱:۰۱, ۲۲/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
چادر کلمه ای است که در درون خود هزاران معنای همراه با عفاف نهفته دارد. اما اخیرا چادر هایی طراحی شده که با آنها اصلا حجاب کامل نیست.
گروه فرهنگی - چادر کلمه ای است که در درون خود هزاران معنای همراه با عفاف نهفته دارد. پوشش چادر در میان بانوان عمدتا چادر های ساده ایرانی است که هر کسی در هر خانواده ای حداقل آن را دیده و از نزدیک لمس کرده است.

[تصویر: tasaavire-zibaa%20(11).gif]

[b] اما در سال های اخیر طراحان مد و لباس و بعضا برخی طراحانی که نام طراح عفاف و حجاب اسلامی را بر خود نهاده اند مدل های مختلفی از چادر همچون: ملی، عربی، قجری، لبنانی، عبایی، شالی، دانشجویی و دهها مدل دیگر از چادر را نیز تولید کرده اند که بیشتر مورد استفاده دختران جوان و دانشجو و دانش آموز قرار می گیرد اما همچنان چادر های ساده ایرانی زیباترین، بهترین و با حجاب ترین نوع چادر محبوب خانم های چادری است.
در این میان برخی از طراحان اسلامی تلاش کردند تا مقنعه های بلند و آستین دار را نیز به چادر های اسلامی اضافه کرده تا پوشش اسلامی و کاملی برای بانوان را به ارمغان بیاورند اما تهاجم فرهنگی در این حوزه هم وارد شده و اخیرا چادر هایی طراحی و در حال ورود به کشور به عنوان مدهای جدید چادر است که با آنها اصلا حجاب کامل نیست.[/b]

[b][تصویر: 59184_726.jpg]

[/b]

[تصویر: ss%20(13).gif]

[b][تصویر: 59185_655.jpg]

این چادرها که نه برای حفظ حجاب بلکه برای جلوه گری طراحی شده حاصل دست طراحانی است که بیش از هر چیز غرب زدگی را برای مسلمانان در نظر گرفته و تلاش می کنند تا فرهنگ منحط و بی عفتی را برای بانوان عفیفه و با حجاب به ارمغان بیاورند.

[/b]

[تصویر: 59186_932.jpg]

[b]نگاهی به شکل و شمایل این چادر ها نشان می دهد که تنها چیزی که از این چادر ها استنباط نمی شود رنگ و بوی حجاب فاطمی است. انتظار می رود تا دست اندرکاران نظارت بر عرضه محصولات در بازار از ترویج و توزیع این چادرها در داخل کشور جلوگیری نمایند.

[/b]

[b][تصویر: 22672538090134421453.gif]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirak ، fahim ، رکن الهدی ، در جستجوی سختی ، Bamdaad ، سدرة المنتهی ، السا ، شیدا ، ضحی ، N2376DIR ، نرگس مهدوی ، عبدالرحمن ، غریب ، fafa* ، ماحی ، mehrdad539 ، vahrakan
۰:۵۵, ۲۳/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #2

لباس های محلی زنان اقوام ایران با رنگهای شاد و تنوع زیاد 1400 سال است که در حال استفاده هست و کسی هم نگفته اینها جلف است . اگر خودمان دست بکار نشویم جامعه منتظر ما نمی مانند و اشخاص دیگری چه داخلی چه خارجی برای زنان و مردان ایران لباس طراحی می کنند فقط با شعار خواهرم چادر حجاب برتر است فرهنگ سازی نمیشه کرد برای فرهنگ سازی باید میلیاردها پول خرج کرد همانطور که برای ساخت یک دارالقرآن میلیاردها هزینه می شود برای فرهنگ هم بایستی هزینه کرد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر ، Bamdaad ، amirak ، السا ، Eve ، قاتل مرگ ، mehrdad539
۱۳:۳۱, ۲۳/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #3
آواتار
[تصویر: www.jonbeshnet.ir_sites_default_files_me..._71249.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bamdaad ، شیدا ، السا ، amirak ، رکن الهدی ، بیداری12 ، fafa*
۱۵:۱۶, ۲۳/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #4

چندتا عکس لباس های محلی زنان اقوام ایران( مثل کرد , آذری , هرمزگان , عشایر قشقایی , شمالی)

[تصویر: 5.jpg]

[تصویر: 147.jpg]

[تصویر: 150px-Azerigirl.jpg]

[تصویر: 416_01376213217.jpg]

[تصویر: 10989.jpg]

[تصویر: bf020000-0000-0000-0000-000000001720p.jpg]

[تصویر: model_Fashion-model-traditional-Azeri-gamjoo.ir-2.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، amirak ، پارمیس ، Eve ، قاتل مرگ ، fafa*
۱۷:۱۸, ۲۳/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #5
آواتار
عکس لباس های محلی، خیلی قشنگ بود
ب شخصه آرزومه ک چندروزی از این مدل لباسا بپوشم و باهاش زندگی کنم ببینم چ حسی داره Angel :

[تصویر: 147.jpg]

حجاب کامل، رنگ شاد،خیلیم قشنگ
دستهامونم آزاده ک بتونیم کارهامونو انجام بدیم

اگه بشه حجابی مد بشه ک برگرفته از این لباس ها باشه، خیلی خوبه
مسلمه ک نمیشه توقع داشت مردم برگردن ب پوشیدن این لباس ها!

نقل قول:اما در سال های اخیر طراحان مد و لباس و بعضا برخی طراحانی که نام طراح عفاف و حجاب اسلامی را بر خود نهاده اند مدل های مختلفی از چادر همچون: ملی، عربی، قجری، لبنانی، عبایی، شالی، دانشجویی و دهها مدل دیگر از چادر را نیز تولید کرده اند که بیشتر مورد استفاده دختران جوان و دانشجو و دانش آموز قرار می گیرد اما همچنان چادر های ساده ایرانی زیباترین، بهترین و با حجاب ترین نوع چادر محبوب خانم های چادری است.

نمیدونم این پاراگراف رو نویسنده طبق آمار و پرسش و جمع آوری اطلاعات ب دست آورده یا ... !
اما چادر ساده ایرانی، زیبا و شیکه، برای مهمونی های خیلی رسمی ک فقط قراره آدم یکجا بشینه، صاف و اتوکشیده
دوباره هم همونطوری برگرده خونه ( هرچند این هم بیشتر مختص مامان هامونه! نسل ما، چادر عبایی و ... رو ترجیح میده )

از لحاظ حجاب، ب جرئت بگم چادر قجری و عبایی و دانشجویی، ب مراتب با حجاب تر از چادر ساده ست.

وقتی فعالیت و حضور خانم ها در اجتماع بیشتر میشه، مسلما نوع حجابش رو متناسب با فعالیتش انتخاب میکنه و مسلما نمیتونه با چادر ساده فعالیت کنه (خیلی سخته)
پس باید چادرهایی طراحی بشه ک آزادی عمل بیشتری ب خانم ها بده.
ب شخصه دست این طراح ها رو میبوسم چراکه اگه این مدل چادرها نبود، بخاطر دست و پاگیر بودن چادر ساده، خیلیها اونو کنار میذاشتن

تا وقتی مدام بگیم : حجاب == چادر، اینها رو ب همراه داره
تا وقتی حجاب و مذهبی بودن، توی چادر و ظاهر آدمها خلاصه بشه، نتیجه همینه!
و اگه با همین روال پیش بریم(تفهیم نکردن مفهوم "حجاب")، باید منتظر چادرهای بی حجابتر از اینها هم باشیم

زنگ خطر خورده شده!
اما راه حلش این نیست ک صرفا این چادرها جمع بشه از توی بازار، مشکل از جای دیگه باید حل بشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، قبیله منتظر ، Marzieh-sadat ، Eve ، fafa*
۲۲:۳۳, ۲۳/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۴ ۲۲:۳۸ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #6
آواتار
(۲۳/شهریور/۹۴ ۱۷:۱۸)السا نوشته است:  از لحاظ حجاب، ب جرئت بگم چادر قجری و عبایی و دانشجویی، ب مراتب با حجاب تر از چادر ساده ست.

وقتی فعالیت و حضور خانم ها در اجتماع بیشتر میشه، مسلما نوع حجابش رو متناسب با فعالیتش انتخاب میکنه و مسلما نمیتونه با چادر ساده فعالیت کنه (خیلی سخته)
پس باید چادرهایی طراحی بشه ک آزادی عمل بیشتری ب خانم ها بده.
ب شخصه دست این طراح ها رو میبوسم چراکه اگه این مدل چادرها نبود، بخاطر دست و پاگیر بودن چادر ساده، خیلیها اونو کنار میذاشتن

تا وقتی مدام بگیم : حجاب == چادر، اینها رو ب همراه داره
و اگه با همین روال پیش بریم(تفهیم نکردن مفهوم "حجاب")، باید منتظر چادرهای بی حجابتر از اینها هم باشیم

زنگ خطر خورده شده!
اما راه حلش این نیست ک صرفا این چادرها جمع بشه از توی بازار، مشکل از جای دیگه باید حل بشه
با اینکه چادر ساده رو خیییلی دوست دارم و ازش هم استفاده میکنم و هنوز هم فکر میکنم وقار بیشتری داره ولی با حرف هاتون موافقم.
نکته ی جالبی که چند وقت اخیر باهاش درگیر بودم این بود که بعضی ها سعی داشتند از روی نوع چادرم هم دربارم قضاوت کنن و نمونه اش هم دو تا دانشگاه مذهبی بودن که باهاشون مصاحبه داشتم.
برای تحقیقات که اومده بودن از دوستان و بقیه معرف هام پرسیده بودن که من چه جور چادری سر میکنم که خیلی بهم بر خورد یعنی چادر دانشجویی من (که البته برای مدرسه رفتن از این چادر استفاده میکردم) برای من نمره ی منفی داشت هر چند که پذیرش هر دو دانشگاه رو گرفتم ولی اگه خدا خواست و پام به این دانشگاه باز شد حتما ازشون انتقاد میکنم چون هنوز هم معنای سوالشون رو نفهمیدم! یعنی داشتن آستین چادر من چیزی از حجاب برتر کم میکنه؟Dodgy
ولی در بین چادر های مدل دار من به حجاب چادر حسنی از همه بیشتر نمره میدم.
ولی عکسایی که جناب قبیله ی منتظر گذاشتن واقعا به عنوان چادر معرفی شدن؟؟؟!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، رکن الهدی ، شیدا ، قبیله منتظر ، Marzieh-sadat ، Eve
۲۲:۴۴, ۲۳/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۴ ۲۳:۰۴ توسط mirza47824.)
شماره ارسال: #7

(۲۳/شهریور/۹۴ ۲۲:۳۳)نرگس مهدوی نوشته است:  نکته ی جالبی که چند وقت اخیر باهاش درگیر بودم این بود که بعضی ها سعی داشتند از روی نوع چادرم هم دربارم قضاوت کنن و نمونه اش هم دو تا دانشگاه مذهبی بودن که باهاشون مصاحبه داشتم.
برای تحقیقات که اومده بودن از دوستان و بقیه معرف هام پرسیده بودن که من چه جور چادری سر میکنم که خیلی بهم بر خورد یعنی چادر دانشجویی من (که البته برای مدرسه رفتن از این چادر استفاده میکردم) برای من نمره ی منفی داشت هر چند که پذیرش هر دو دانشگاه رو گرفتم ولی اگه خدا خواست و پام به این دانشگاه باز شد حتما ازشون انتقاد میکنم چون هنوز هم معنای سوالشون رو نفهمیدم!
کم کم که بیشتر وارد مناسبات اجتماعی شوید متوجه می شوید با چه کسانی 80 میلیون نفر می شویم

(۲۳/شهریور/۹۴ ۱۷:۱۸)السا نوشته است:  تا وقتی مدام بگیم : حجاب == چادر، اینها رو ب همراه داره
بله متاسفانه کار فرهنگی خیلی کم هست و آن مقدار کم هم محدود شده در نقاشی دیواری یک مروارید در صدف در کنار یه خانم با چادر و ((نوشته زن با چادر همچون مروارید در صدف است)) با اینگونه کار فرهنگی کردن توان مقابله با تهاجم فرهنگی رو نداریم و متاسفانه باید گفت متولی امور فرهنگی به دست افراد متخصص نیست و هم اینکه بودجه های کارهای فرهنگی صرف امور غیرضروری همچون ساخت مسجد دارالقرآن و... میشه در شرایطی که همین مسجد های موجود خالی از نمازگزار و عبادت کننده هست بایستی بودجه ها به سمت کار فرهنگی واقعی بره . بطور مثال در بخش فیلم و سریال , سریال مختار یک کار فرهنگی در سطح عالی بود در بخش پوشاک چند مورد طراحی چادر و همینطور مانتو بود ولی در سطح متوسط هم نبود و ادامه هم ندادن . در بخش اخلاق متاسفانه در آموزش و پرورش ساعتی برای این اختصاص نداده اند یکبار در تلوزیون نشان میداد اولین برنامه درسی نظام آموزش و پرورش نوین دقیق یادم نیست مال چند سال پیش بوده فکر کنم حدود 100 سال پیش یکی از درس ها درس اخلاق بوده . پدرم میگفت در حدود 25-30 سال قبل دیده یک خانم با عجله سوار اتوبوس شرکت واحد میشه اتوبوس حرکت میکنه ولی ماشین کمیته (نیروی انتظامی) جلوی اتوبوس می پیچه اون خانم رو پیدا می کنند و با قیچی مقداری از موهای جلوی سرش رو قیچی می کنند بخاطر دیده شدن موهاش . خوب اینطور کار فرهنگی کردن نتیجه اش می شود وضع فعلی . حالا به هیچ شکلی نمی تونن جلوی بدحجاب هارو بگیرن و تقریبا عرف هم شده و چیزی که عرف بشه از توان حکومت خارجه که بتونه جلوشو بگیره . اگر از 30 سال قبل فرهنگ سازی به معنای واقعی کلمه میکردن شاید الان وضع پسران و دختران جامعه ما مثل پسران و دختران شیعه لبنانی بود که با اعتقاد خودشان حجاب را نگه می دارند در آنجا برخورد فیزیکی نبوده .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، شیدا ، amirak ، قبیله منتظر ، در جستجوی سختی ، Eve
۱۲:۴۰, ۲۴/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #8
آواتار
جالبه دیگه برخی به اصطلاح مذهبیون به بد حجابها نه تنها گیر نمیدن که مدافع هم هستند!
۱۷:۵۶, ۲۴/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام خدمت دوستان عزیز
راستش شاید این لباسهای محلی از قدیم نشانه ایرانی باشه وجلف نباشه و متین باشه ولی یه موضوعی هست که آیا این پوشش ها از منظر سیره حضرت زهرا (سلام الله علیها)قابل قبول هست یا نه مهم نیست که لباسی چقدر قدمت داشته باشه مهم این هست با معیارها و الگوهایی که ازدین داریم جور درمیاد یه نه این لباسها زیبا هستند ولی فکر میکنم نظر اسلام این هست که زنان مومن که ایمان اوردند جلبابهای خود را تا پشت پا پایین بکشند وخودرا بپوشانند پوشش اسلامی مهم هست نه پوشش ایرانی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، رکن الهدی ، میم.حسین.الف ، شیدا ، نرگس مهدوی ، قبیله منتظر
۲۰:۵۷, ۲۴/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۴ ۲۱:۰۵ توسط عبدالرحمن. علت ویرایش: ویرایش نکردم اضافه کردم به همین صفر و یک ها قسم)
شماره ارسال: #10
آواتار
یادم هست در یکی از نمایشگاه ها با یکی از فعالان فرهنگی صحبت می کردم

بحث این #دزد_چادر ها شد

ایشون گفت همینم سرشون بمونه بازم خوبه جامعه سالم میمونه

گفتم پوسرجان

درسته یه نفر دو نفر اینو بصورت پوشیده (فیزیکی) میبینن ولی خطر بزرگ این #دزد_چادر ها اینه که فردا چندتا چادری درست حسابی رو تبدیل میکنن به #دزد_چادر

یدونه چادری بی حجاب بشه بدتر از 100 تا مانتوییه

حالا بحث این چادرهاست

واقعا فکر کردید چندتا مانتویی خفن این چادرهای جدید رو سرشون میکنن (نه اینا منظورم همون پوشیده هاس)

دقیقا 100 برابرش چادری های اورژینال میرن از همینا سرشون میکنن و به تدریج ....

بحث زیاده و تیغ آخته نسوان هم فراوون

فقط یه چیزی بگم بعدا بهش میرسید

بعدنا یه درصد قابل توجهی از چادری ها به دلایل مختلف از لحاظ عقیدتی دچار انحراف میشن و همینطور یسری از پسر مذهبی ها (بخاطر بی ادبی و غرور و غفلتشون) و معلوم نیست آخر عاقبتشون به کجا میرسه

و در مقابل یسری هم از اونطرفی ها بخاطر ادبشون برمیگردن

و در مورد باقی مباحث تاپیک

یه ملاک مهم هستش و اونم تقواست

دل یچیز میگه دلدار یچیز (عجب جمله نغز و شیرینی گفتم علیرضا حسودی نکنی)

میشه مردم رو گول زد ولی خودمون رو که نمیتونیم گول بزنیم

توجیه فراوونه وقتی ته دلت میدونی برای خودنمایی فلان کارو میکنی به اسم اسلام نزار بگو دلم میخواد

این تیریپ های لیبرالی هم خیلی جذابه ولی ازش آ.ن و م.ل ها در میاد (خودم مخففش کردم ناظر مربوطه ویرایشش نکنه)

اینم اضافه کنم

برخی پوشش ها که داخل ایران مناسب نیست تو خارج از کشور کار راه اندازه

چیزی که هست اینه که جامعه ما سطحش بالاست

حالا یسری دنبال بهانه هستن برای .... بحثی جداست

ولی حقیقت یچیزه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، انتصـار ، قبیله منتظر ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]