کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقاد آیت الله سیستانی از سید صادق شیرازی
۱۴:۵۹, ۲/مهر/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: d%20(3).gif][تصویر: sddff-copy.jpg][تصویر: hsdf%20(2).gif]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، sarallah ، m.hossein ، Nmm ، السا ، قلب
۲۲:۲۹, ۸/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۴ ۲۲:۳۳ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله

میشه لطف کنید منبع این سخن رو برای دوستان مشخص کنید ؟
در سایت رسمی آیت الله سیستانی نوشته ؟

صرفاً جهت اطلاع

[تصویر: stmnts,4.png]

لینک
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، Nmm ، السا ، Islam ، قبیله منتظر ، عبدالرحمن ، مجنون العباس ، قلب
۱۶:۱۷, ۱۰/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مهر/۹۴ ۱۶:۲۵ توسط قبیله منتظر.)
شماره ارسال: #3
آواتار
http://hoshdarnews.ir/detail/News/17231

پرسش کردم از دفتر

آیت الله سیستانی حفظ الله

منتظر جواب هستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، قلب
۱۶:۳۱, ۱۰/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مهر/۹۴ ۱۶:۳۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۰/مهر/۹۴ ۱۶:۱۷)قبیله منتظر نوشته است:  http://hoshdarnews.ir/detail/News/17231

پرسش کردم از دفتر

آیت الله سیستانی حفظ الله

منتظر جواب هستم

در نگاه اول هر کسی مطمئن میشه که یه خبرگزاری منبعشه

من رفتم نگاه کردم

گفته بود گوگل پلاس یامین پور

اینه آدرسش

https://plus.google.com/107100151494284088827

تا 50 هفته پیشش رو چک کردم چیزی نبود (اگر دیدید اطلاع بدید)

==

اما در مورد خود جملات

خیلی بعیده آقای سیستانی بیان اینطور واضح صحبت کنن

نه اخلاقشون اینه و نه شرایط اونجا اقتضا میکنه

محتوای اون جملات کاملا درسته

اما داستان چیه

متأسفانه چون سران و لیدرهای جریان شیرازی عمدتا افراد بسیار خبیث و کثیفی هستند اینطور خودزنی می کنند تا بعداً مظلوم نمایی کنند مانند خودزنی های زیاد جریان منافقین داخلی (مشارکتی ها)

بعدا کل این محتوا رو زیر سوال می برند

و اینه سیاست معاویه ای مدعیان تشیع امیرالمومنین

بنده معتقدم طیف شیرازی ها و مشارکتی ها و دنباله هاشون (دولبه قیچی اباحه و تحجر) از گروهک رجوی بهتر نیستند
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، در جستجوی سختی ، قبیله منتظر
۱۰:۳۳, ۱۰/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #5
آواتار
امام گفت، مبارزه با متحجّرين قربانى ميخواهد و از خدا ميخواهم كه من اولين قربانى باشم. من ميشناسم بعضى از روحانيون و متحجّرين و سوپر مذهبى هايى ، كه امام اسم آنها را ، گذاشته بود ولايتى هاى بى دين!
.
ولايتى اند اما در واقع بى دين اند. متحجرين مقدس مأبى كه با حمار فرقى ندارند.
.
زمان شاه اهل تقيه بودند اما زمانى كه امام انقلاب كرد ، تقيه را كنار گذاشتند و شروع كردند به مقابله با خط انقلاب
.
كسانى كه الان ، اسم هفته وحدت را گذاشته اند هفته برائت، كسانى كه ميگويند شركت در راهپيمايى روز قدس حرام است!اينها تكفيرى هاى شيعه اند.
.
در اخبار ديديد كه تكفيرى هاى سنى و وهابى ها هم گفتند ، شركت در راهپيمايى قدس حرام است. جالب است كه تكفيرى هاى شيعه و سنى ،دارند دور هم جمع ميشوند.
.
جالبتر اين است كه تكفيرى هاى سنى دارند در عراق و سوريه ميجنگند، اما تكفيرى هاى شيعه نميروند آنجا بجنگند.
.
اينهايى كه در عراق ميجنگند، سنى كه هيچ ، وهابى تكفيرى اند، اگر شماها راست ميگوييد و نگران اهل بيت هستيد ، حرم امام حسين، مرقد اميرالمومنين ، حرم حضرت عباس در خطر است، يادمان حضرت زينب و حضرت عباس را در موصل خراب كردند، قبر حضرت يونس را خراب كردند، شماها كه اينقدر ولايتى هستيد ، چرا پيدايتان نيست؟! .
حتماً ديديده ايد اين افراد را كه رگ گردن كلفت ميكنند و ميگويند، ما منتقم از قاتلان بى بى فاطمه زهراييم ، بعد از ايشان ميپرسيم قاتلان حضرت زهرا چه كسانى هستند، ميگوييد سنى ها!
.
اين حرف ها را ميزنيد، خودتان هم ميدانيد كه مبنا ندارد ، اما حالا اگر راست ميگوييد كه پاى حرفتان هستيد و نگران اهل بيت، چرا در عراق و سوريه نميرويد به جنگ تكفيرى ها؟ چرا رفته ايد به سوراخ موش ؟ چجورى است كه روز عاشورا قمه ميزنيد ، اما يك قمه برنميداريد كه برويد جلوى دشمنان اهل بيت و ناصبى ها؟ و اينجور جاها يكمرتبه اهل تقيه ميشويد؟
.
اينها مريض اند، اينها تكفيرى هاى شيعه اند، آنطرف هم تكفيرى هاى سنى كه مسلمان ميكشند و سر ميبرند، بازار برده فروش ها راه انداخته اند در موصل و زنان مردم را ميبرند به عنوان كنيز ميفروشند!
.
كل اسلامشان شده جهاد نكاح و مسلمان كشى و انواع تكنيك هاى بريدن سر مسلمانان، ولى يك صهيونيست نميكشند.
.
يكى دو هزار از اينها كه در سوريه مجروح شدند، رفته اند در بيمارستان هاى اسرائيل و آنشب فيلم اش را در تلويزيون ديدم كه نخست وزير اسرائيل آمده بود به عيادتشان!
.
عده ای از همین ها میگویند مدافعان حرم #افغانی برای پول و اقامت به جنگ با #تروریست میروند,خب اگر اینطور بود که برای اقامت و پول به همان انگلستان شما پناهنده میشدند,دیگر خودشان را جلوی تیر و ترکش نمیفرستادند.
سیاه نمایی تا کی؟
اسلام ستیزی تا کی؟
#پی_نوشت ???

⭕️? تشیع انگلیسی، اسلام آمریکایی / استاد حسن رحیم پور | دانلود مستند و کلیپ و مداحی و فیلم و سخنرانی و نرم افزارهای مذهبی
http://www.zahra-media.ir/%D8%AA%D8%B4%D...%AD%D8%B3/
✅✅✅
⭕️?"خطر شیعه تکفیری‌ کمتر از سنی تکفیری نیست"
http://fararu.com/fa/news/201003/%D8%AE%...8%B3%D8%AA
✅✅✅
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان