کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 31 رای - 4.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
۱۲:۵۷, ۲۴/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۱:۲۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان عزیزم . وقتی در راه حقیقت قدم بر میدارید باید منتظر همه چیز باشید . و برای رضای خدا صبر و متانت و وقار و حوصله پیشه کنید .
اجرتان با خداوند

لطفا فقط از گزینه گزارش استفاده کنید .
در این تاپیک به سوالات و انتقادات و ایرادات مستند و منصفانه خود در زمینه سخنرانی های استاد راءعی پور بپردازید
ممنونم

پ ن:
این تاپیک را بنده به دلیل تجمیع انتقادات و تحلیل دوستان ایجاد کردم . و قصدی جهت نقد ایشان تا کنون نداشته ام .

دوستان توجه داشته باشند اقای رائفی در این تالار پاسخی درج نمیکنند . بنابرین اگر طالب جواب هستید از طرف خود ایشان باید راه دیگری پیدا کنید

هر گونه توهین و هتک حرمت توسط هر شخصی منجر به حذف کامل پست ایشان خواهد شد

دوستانی که اینجا جواب میدهند هیچ کدام از طرف اقای رائفی نیستند (به نقل از خودشان)

اقایانی که برای انتقادها پاسخ مینویسند متوجه باشید که شما ممکن است دید بدی را نسبت به طرفداران در ذهن مخاطب ایجاد کنید .(در صورت پاسخ تند و نا بجا)

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، ANTi666 ، ANTI satan ، nooromahdi ، semnani ، سوفیا ، محیصا ، oO DaViD Oo ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، حسن.س. ، یا صاحب الزمان ، خاک ، SARV ، مجید121 ، ELENOR ، یار کوچک ، AMINI ، seyed313 ، یوسف خان ، Havbb 110 ، شهرام ، m.hossein ، Maysam-1st ، آنتی ماسون ، azade ، taleb ، cheshmak86 ، Braveheart ، سرود پیروزی ، آیات ، S!lenced ، tazevared ، salman313 ، fiftynine ، Fatemeee ، reyhaneh.sh ، علی امینی ، درست پسند ، jafar ، حوریه سادات ، Justice Bringer ، FN_AntiZionism ، صهبا ، انتصـار ، ضحی ، 900742498 ، Ali#59 ، neyestan23 ، revenger ، پوریا ، mahyamatin ، help me ، عبدالرحمن ، مهرداد14 ، bi-ehsaas ، fafa* ، مجید املشی ، Truth Seeker ، yaghoot60

آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۳۴, ۱۴/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۰ ۲:۴۷ توسط mohammad1369.)
شماره ارسال: #151
آواتار
دوستان این سخنرانیه آخر استاد رائفی پور درباره شجره ملعونه از سلسله نشست های روایت عهد رو که پنجشنبه ایراد شده رو کی گوش داده؟؟ من توفیق شد امشب این سخنرانی رو گوش دادم پیشنهاد میکنم حتما گوش بدید واقعا سخنرانیه عجیبیه...من که هم لذت بردم هم بسیار متعجب شدم....به نظرم لازمه این سخنرانی رو هم نقد کنید بسیار سخنرانیه پرمایه ای هست....واقعا استاد رائفی دریایی از اطلاعاته خدا نگهش داره فقط....حرفهایی در باره واقعه عاشورا زد که من با 22 سال سنم تو هیچ هییت و از زبان هیچ سخنرانی نشنیده بودم....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Havbb 110 ، Ahmad-A.R.M ، reza6364 ، یاســین
۱۳:۳۸, ۱۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #152

دوستانی که توی جلسه ی روایت عهد (شجره ی ملعونه) حضور داشتن من یه سوال ازشون دارم ، خود استاد رائفی پور اول جلسه قرآن تلاوت کردند؟! خیلی خیلی قشنگ بود این تلاوت! من دو سه بار گوش کردم همین تیکه رو.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، reza6364
۱۶:۴۷, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #153

سلام به همه ی دوستان موافق و مخالف !!! من تا حالا هیچ پستی تو این فروم نذاشتم.. ترجیح دادم بیشتر شنونده باشم تا اینکه بیام سر سری یه نقدی یا حرفی بزنمو بگم آره منم میفهمم!! اما واقعانتونستم دیگه جلوی خودمو بگیرم.. واقعا واسه بعضی از افراد متاسفم .. شمایی که با دیدن فقط یکی از سخنرانی های آفای راعفی پور میای یه نظر کلی!!!! در مورد ایشون میدی، واقعا دمت گرم.. بابا شما برو اول تمام سخنرانی های ایشون و مقالات ایشونو بخون.. تو چند تا از سخنرانی هاشون شرکت کن، بعد بیا بگو اقای راعفی پور فلان و بهمانِ.. آخه عقلم خوب چیزیه به خدا.. نه تحقیقی نه مطالعه یی نه پرسو جویی.. همین جوری میایید یه حرفی میزنیدو بحث های الکی راه میندازید!!! به خدا وجدانم خوب چیزیه.. خیال کردید آقای راعفی پور بیکارن که بیان جواب سوالای بچگانه شما رو بدن؟؟؟ شما اگه جواب سوالاتو میخوای یه کم همت و تلاش کن برو دنبالش اگه پیدا نکردی اونوقت بیا اینجا ایشونو ترور کن!!! شما به جای اینکه به کل یه قضیه نگاه کنی میری به یه چیز جزیی گیر میدیو همونو میکنی پیراهن عثمان!!! بابا من نمیگم استاد فرشتست یا اینکه معصومه، نه... اما تمام سخنرانیهاشونو دانلود کردم .. مقاله هاشونو خوندم.. قرانو فارسی میخونم نهج البلاغه هم میخونم یه دودوتا چهار تا میکنمو قطعاته پازلو میچینم کنار هم... نه این که بیام به همه بتوپم.. بنده خدا داره میگه دنیا چه خبرِ اما کو گوشه شنوا... دیگه نمیدونم چی بگم!!! ببخشید..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shakiba ، milad99 ، mohammad1369 ، یاســین
۱۷:۴۳, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #154
آواتار
(۱۴/آذر/۹۰ ۱۳:۳۸)Havbb نوشته است:  دوستانی که توی جلسه ی روایت عهد (شجره ی ملعونه) حضور داشتن من یه سوال ازشون دارم ، خود استاد رائفی پور اول جلسه قرآن تلاوت کردند؟! خیلی خیلی قشنگ بود این تلاوت! من دو سه بار گوش کردم همین تیکه رو.

نه استاد خودشون نخوندن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همه چي برنامه ريزي شدس!اول خانومه صبت مي كنه بدش قران بدش با خانومه بدش استاد!!!!‌(متوجه شديدHuh)

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، milad99
۱۸:۲۲, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #155
آواتار
من فقط نمیفهمم چرا برای هر چیزی ریزترین اطلاعات شخص رو میخوان.تو سایت مصاف که میخوای فرم همکاری رو پر کنی هیچ چیزی نیست که ازت نخوان
تو جلسه شجره ملعونه هم یک برگه نظرسنجی داده بودند که نمیدونم اسم و فامیل و شماره تلفن و... چه به دردشون میخوردHuh
واقعا دوست دارم بدونم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: stranger00 ، Havbb 110
۰:۲۴, ۱۹/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۰ ۰:۲۹ توسط stranger00.)
شماره ارسال: #156

آقا کجا برگزار می شه این جلسات؟
دوستان اون طور که من متوجه شدم آقای رائفی پور یک تحلیلگر نیستند . یعنی اطلاعات رو با تحلیل ارائه نمی دهند . بلکه فقط یکی انسان مطلع هست که اطلاعاتی که از اطراف جمع آوری کرده رو دسته بندی کردی و با بیانی آتشین و گرم تحویل شنونده می ده .
خیلی فرق است بین یک انسان مطلع صرف و یک تحلیلگر مطلع.
=

پ ن : مثلا آقای عباسی یک تحلیلگره؛ حاج آقا طائب همینطور.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad1369
۱:۰۶, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #157
آواتار
این جلسات در لانه جاسوسی سابق برگزار میشه یعنی دو بار که اونجا بود. خیابان طالقانی-تقاطع مفتح
درست کنار مترو طالقانی هم هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: stranger00
۱۲:۲۸, ۱۹/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۰ ۱۲:۳۲ توسط Mason_yab.)
شماره ارسال: #158
آواتار
(۲۵/خرداد/۹۰ ۲:۳۶)sara_iran نوشته است:  حالا یه نفر خواسته بیدارتون کنه باید باهاش این کارو بکنید؟

خب چرا جواب نمیدید مگه چیز بدی گفته میگه چرا آقای رائفی در مورد پیامبر ها اینطوری حرف میزنه خب راست میگه.

بنظر من که از سالها پیش در مورد فراماسونری و امثالهم در دانشگاهها صحبت میشد ، فقط ایشون اومده این بحث رو در حد سن 12 سال تنزل داده که هیچ نفعی نداره . (این سن دوازده رو خودش گفته)
.
از بدترین تاثیراتی که تاکید افراطی روی نمادگرایی توسط ایشون داشته یکی همین راه افتادن بحث بر شرمانه ی سوال پیرامون ماسون بودن امام (رحمة الله علیه) بخاطر ورود ایشون در ساعت 9 و 33 دقیقه ماه یازدهم سال 57 بوده . که بعد ایشون رو مجبور کرد بگه این ساعت ورود 9 و 32 دقیقه بود که عمداً برخی معاندین تغییرش دادن به 33 که البته هیچ مدرکی هم ارائه نمیدن . من نظرم اینه که ضرری که ایشون وارد کردن از سودش خیلی کمتره!
.
یعنی چی ماریو ماسون است چون دستکش سفسد دارد ، یا فلان چیز ماسونی است فقط چون 33 دراه یا 11 داره؟
.
شما همین بحثی رو که پیرامون ماسونی بودن قهوه تلخ راه افتاد رو ببینید .
من نمیگم تو این فیلم نماد ماسونی بکار نرفته ، رفته ، خوب و دقیق هم بکار رفته . اما من شک ندارم سازندگان این فیلم از جو موجود نهایت حسن استفاده رو کردن و این نمادها رو در فیلم گنجوندن کع بخاطر هیم بحثهای پوچ پیرامون نمادگرایی هم شده فیلم کمی بیشتر بفروشه!
.
بحث در مورد نمادگرایی چیز بدی نیست ، وبلاگ من هم پایه و اساسش نمادگراییست ، اما چیزی که بده بحث پوچ در مورد نمادگراییست .
.
اصلاً شما از خودتون پرسیدید که یک سخنران حداق از لحاظ سواد مربوط به بحثی که در موردش درست به سخنرانی میزنه در چه حدی باید باشه؟
(۲۵/خرداد/۹۰ ۱۱:۲۹)ANTi666 نوشته است:  
3- (آّ از لب و لوچه ابراهیم آویزون شد!) اسم و تاریخ این سخنرانی یا فایل صوتیش رو بگذارید تا ما هم بشنویم! و بعد توضیحاتش رو بدیم.

اگر کسی به استاد گفته شوخی نکن، برای کلاس کاریش گفته نه برای خطا یا گناه یا خلافش! اگر همین شوخی نباشه، بعضی از همین شرکت کنندگان، مثل تقریبا همه سخنرانی های دیگران، یا خوابشون میگیره یا هواسشون پرت میشه. استاد قرائتی رو که میبینید! چرا کسی از سخنان ایشون خسته نمیشه؟ نکنه ایشون هم خطا میکنن؟ دیگه همه از شوخی های اینچنینی حاج آقای قرائتی با خبر هستن.

هیچ کس ندونه ، ایشون بهتر از همه میدونن که آقای رائفی پور خیلی بدتر از اینها رو هم در سخنرانی ها ذکر کردن . . .
البته من نظرم اینه که تاکیدمون رو محتوای حرفهای ایشون باشه .
۱۴:۱۸, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #159

بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت تمامی دوستان بزرگوار
بنده با توجه به یکی از سخنرانیهای ایشان که در طی سه جلسه و به مناسبت هفته بسیج برگزار شده بود دو اشکال عمده در صحبتهای ایشان به نظرم رسید (البته باید به این امر توجه داشت که نقد پس از سوال درمورد عقاید بوجود می آید پس بهتر است به این انتقادات از دید سوال نگاه فرمایید):
1- به نظر بنده ایشان کمی تندروی می کنند(برای مثال همان قضیه شلوار جین و یا کشف قاره آمریکا و خیلی مسائل دیگر که اگر چه به نظر مستند می آید اما نیست).
2- در بخشهایی که خیلی درمورد آنها بحث نخواهیم کرد ایشان دچار خطا شده و خود نیز فریب خورده اند (برای مثالی کوچک ایشان در همین سخنرانی عدد 11 را برای ماسونها مقدس می شمارند و دلیل آن را نماد دو ستون معبد سلیمان می دانند، حال آنکه این عدد به خاطر نماد اهریمن بودن (9-11) مقدس شمرده می شود. ایشان حتی درمورد مذهب فراماسونها نیز دچار فریب آنها شده اند)
در صورت تمایل دوستان بحث های بیشتری پیرامون این قضیه عرضه خواهد شد. ان شا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mason_yab
۱۴:۰۲, ۲۲/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۰ ۱۴:۰۳ توسط Mason_yab.)
شماره ارسال: #160
آواتار
سلام دوستان ، قبل از هرچیز باید بگم من در نظر سنجی شرکت کردم ولی به اشتباه ، گزینه خیر رو زدم ، چون فکر کردم سوالش اینه که آیا صحبتهای آقای رائفی پور را بامحتوا میدانید؟
.
بهر حال شرمنده .
.
من طبق صحبتهای آقای رائفی پور در مورد این که هرکسی دستکش سفید داره ، یعنی ماسون هستش ، رفتم سه گروه ماسون پیدا کردم ، و در یک تاپیک دیگه اعلام کردم ، که دوستان گفتن جای این بحث اونجا نیست ، منم آوردمش اینجا :
.
سابقاً آقاي رائفي پور ميگفتن شخصيت هاي mario و sonic ماسون هستند ، اونهم به اين دليل كه دستكش سفيد دارن!
.
[تصویر: marioandso.png]
ضمناً ميگفتن كه اين دو بعد از سالها در يك بازي مشترك حضور پيدا كردن به اسم ماريوسونيك كه تلفظش شباهت داره با كلمه ي ماسونيك!
.
البته ايشون بارها هم فرمودن ميكي موس هم (به همان دليل دستكش سفيد داشتن) ماسون است .
.
[تصویر: mickeymous.jpg]
.
(براي اثبات غلط بودن استدلال آقاي رائفي پور و اصلاً بي اهميت بودن بحث در اين باره ، من رفتم سه گروه پیدا کردم که طبق این قاعده باید ماسون باشند)
.
1 - عموهاي فيتيله اي :
.
[تصویر: ic20080814.jpg]
.
2 - بخشي از ارتش جمهوري اسلامي ايران كه در هنگام رژه دستكش سفيد ميپوشند :
.
[تصویر: 1009360445.jpg]
.
3- و اين دو نفر كه در تصوير ميبينيد :
.
[تصویر: 503283orig.jpg]
.
البته خداي نكرده من تهمت ماسون بودن به كسي نميزنم . فقط ميخوام بگم طبق اين قاعده اين افراد هم بايد ماسون باشند . (كه نيستن)
.
[تصویر: 503284vqv.jpg]
.
[تصویر: 503289orig.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دیدگاه نوین ، ارگاسپ
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]