|
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
|
|
۱۲:۵۷, ۲۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۱:۲۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزم . وقتی در راه حقیقت قدم بر میدارید باید منتظر همه چیز باشید . و برای رضای خدا صبر و متانت و وقار و حوصله پیشه کنید .
اجرتان با خداوند لطفا فقط از گزینه گزارش استفاده کنید . در این تاپیک به سوالات و انتقادات و ایرادات مستند و منصفانه خود در زمینه سخنرانی های استاد راءعی پور بپردازید ممنونم پ ن: این تاپیک را بنده به دلیل تجمیع انتقادات و تحلیل دوستان ایجاد کردم . و قصدی جهت نقد ایشان تا کنون نداشته ام . دوستان توجه داشته باشند اقای رائفی در این تالار پاسخی درج نمیکنند . بنابرین اگر طالب جواب هستید از طرف خود ایشان باید راه دیگری پیدا کنید هر گونه توهین و هتک حرمت توسط هر شخصی منجر به حذف کامل پست ایشان خواهد شد دوستانی که اینجا جواب میدهند هیچ کدام از طرف اقای رائفی نیستند (به نقل از خودشان) اقایانی که برای انتقادها پاسخ مینویسند متوجه باشید که شما ممکن است دید بدی را نسبت به طرفداران در ذهن مخاطب ایجاد کنید .(در صورت پاسخ تند و نا بجا) یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 35 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۵, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #341
|
|||
|
|||
|
کدوم سخنرانی بود؟ هر حرفی رو باید قبل و بعدش رو کامل شنید...
|
|||
|
|
۱۸:۱۵, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #342
|
|||
|
|||
|
باید بگردم
فهمیدم کدومه اسم و دقیقه شو میذارم براتون |
|||
|
۱۸:۳۸, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #343
|
|||
|
|||
|
میگم درباره پرچم راست میگه چون شیره یه زبون گنده داره مثل مار
|
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #344
|
|||
|
|||
|
اصلا بحث اینا نیست برادر من
1- ایشون گفت سم داره ولی سم نداره 2- اصلا گیریم سم داشت ، کسی که فوتبال دیده باشه میفهمه اسپانیا بهترین تیم دنیا بوده و این حرف رائفی توهم توطئه ای بیش نیست |
|||
|
۱۹:۱۷, ۱۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۲ ۱۹:۱۹ توسط A L I.)
شماره ارسال: #345
|
|||
|
|||
|
بدون شرح....!
این ویدیو رو ببینید! http://www.aparat.com/v/tXNS9 سخنرانی آقای رائفی پور:در راهپیمایی اربعین،نمک غذا از آب خشک کرده جورابهای زائرهای امام حسین (علیه السلام) تهیه میشه!! |
|||
|
|
۱۹:۳۳, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #346
|
|||
|
|||
|
اشتباه اقای رائفی اینه که بعضی مطالب رو بدون اینکه ظرفیت عمومی به وجود اومده باشه براش میان مطرح میکنن
بعضی چیزا فهمش برای عده ای به قدری سنگینه که به جز اینکه بهش بخندن کار دیگه ای نمیتونن بکنن. مثل اینه که به شما بگن بیا این وزنه ی 300 کیلو گرمی رو بزن ، خب در چنین حالتی شما خندتون میگیره ولی یک قهرمان میاد و با تمرکز بلند میکنه... |
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #347
|
|||
|
|||
(۱۰/بهمن/۹۲ ۱۹:۳۳)Havbb 110 نوشته است: اشتباه اقای رائفی اینه که بعضی مطالب رو بدون اینکه ظرفیت عمومی به وجود اومده باشه براش میان مطرح میکننبرادر من ظرفیت عمومی کجا بود؟؟ نکنه قمه زنی هم ظرفیت عمومی میخواد؟! چیزی که غلطه،غلطه!اشتباه!! من خودم احترام زیادی به آقای رائفی پور میزارم! از حق نگذریم،مقدار زیادی از اطلاعات من و خیلی دیگه از افراد جامعه در مورد فرقه های شیطان پرستی و فراماسونری از ایشون بوده! ولی هرجا چیزی دیدیم که اشتباه بود و خطا باید گفته بشه! کاری به باقی چیزها که گفته شده ندارم!! ولی 2 تا صحبت از آقای رائفی پور شنیدم که خیلی دور از واقعیت هست! 1-اون بحث معروفشون در مورد شلوار جین و بلو جین! 2-و این یکی صحبتشون در مورد نمک گرفتن از آب کثیف جورابهای زائرین!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۲۰:۰۷, ۱۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۲ ۲۰:۰۸ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #348
|
|||
|
|||
(۱۰/بهمن/۹۲ ۱۹:۵۴)A L I نوشته است: برادر من ظرفیت عمومی کجا بود؟؟ ماشاءالله به مثالت (۱۰/بهمن/۹۲ ۱۹:۵۴)A L I نوشته است: 2-و این یکی صحبتشون در مورد نمک گرفتن از آب کثیف جورابهای زائرین!!!!!!!!!!!!! دوست من خب اونا اعتقادشون اینه شما منظورتون اینه که آقای رائفی پور دروغ میگه یاعمل اونها اشتباهه؟!! |
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #349
|
|||
|
|||
(۱۰/بهمن/۹۲ ۲۰:۰۷)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است: ماشاءالله به مثالت من بار اول این حرف رو از آقای رائفی پور شنیدم! قبل از این تا حالا نشنیدم،ولی چونکه مطمئن نیستم نمیگم دروغ گفتن! ولی در مورد اشتباه بودن عمل اونها کاملا مطمئن هستم...جوراب،عرق و کف پا!!خدایش یکم فکر کنید؟؟ این کار نه عقلانی و نه از نظر سلامت و پزشکی درسته!!هیچ جای دین هم نگفته جوراب کثیف و عرقی رو بگیر،بشور بعد آبش رو خشک کن و از نمکش استفاده کن!!شفا میده!!! |
|||
|
|
۲۰:۲۸, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #350
|
|||
|
|||
نقل قول:-و این یکی صحبتشون در مورد نمک گرفتن از آب کثیف جورابهای زائرین!!!!!!!!!!!!! خوشحال میشم نتایج تحقیقات میدانی شما در راهپیمایی اربعین پیرامون کذب بودن این قضیه رو ببینم نقل قول:-اون بحث معروفشون در مورد شلوار جین و بلو جین! اون مسئله هم ک هزار و دویست بار بحث شده خود استاد چند بار گفتن و توی همین تاپیک هم چند بار جواب داده شده |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,015,380 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 122,517 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 61,316 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| اخبار و مقالات «جنبش مصاف و وبلاگ آقای رائفی پور» | ANTi666 | 69 | 45,981 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۱۳:۰۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| نقد و بحث پیرامون آقای حسن فراهانی | TaHa_ANTi666 | 28 | 24,110 |
۲۷/شهریور/۹۳ ۱:۱۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,949 |