کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 31 رای - 4.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
۱۲:۵۷, ۲۴/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۱:۲۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان عزیزم . وقتی در راه حقیقت قدم بر میدارید باید منتظر همه چیز باشید . و برای رضای خدا صبر و متانت و وقار و حوصله پیشه کنید .
اجرتان با خداوند

لطفا فقط از گزینه گزارش استفاده کنید .
در این تاپیک به سوالات و انتقادات و ایرادات مستند و منصفانه خود در زمینه سخنرانی های استاد راءعی پور بپردازید
ممنونم

پ ن:
این تاپیک را بنده به دلیل تجمیع انتقادات و تحلیل دوستان ایجاد کردم . و قصدی جهت نقد ایشان تا کنون نداشته ام .

دوستان توجه داشته باشند اقای رائفی در این تالار پاسخی درج نمیکنند . بنابرین اگر طالب جواب هستید از طرف خود ایشان باید راه دیگری پیدا کنید

هر گونه توهین و هتک حرمت توسط هر شخصی منجر به حذف کامل پست ایشان خواهد شد

دوستانی که اینجا جواب میدهند هیچ کدام از طرف اقای رائفی نیستند (به نقل از خودشان)

اقایانی که برای انتقادها پاسخ مینویسند متوجه باشید که شما ممکن است دید بدی را نسبت به طرفداران در ذهن مخاطب ایجاد کنید .(در صورت پاسخ تند و نا بجا)

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، ANTi666 ، ANTI satan ، nooromahdi ، semnani ، سوفیا ، محیصا ، oO DaViD Oo ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، حسن.س. ، یا صاحب الزمان ، خاک ، SARV ، مجید121 ، ELENOR ، یار کوچک ، AMINI ، seyed313 ، یوسف خان ، Havbb 110 ، شهرام ، m.hossein ، Maysam-1st ، آنتی ماسون ، azade ، taleb ، cheshmak86 ، Braveheart ، سرود پیروزی ، آیات ، S!lenced ، tazevared ، salman313 ، fiftynine ، Fatemeee ، reyhaneh.sh ، علی امینی ، درست پسند ، jafar ، حوریه سادات ، Justice Bringer ، FN_AntiZionism ، صهبا ، انتصـار ، ضحی ، 900742498 ، Ali#59 ، neyestan23 ، revenger ، پوریا ، mahyamatin ، help me ، عبدالرحمن ، مهرداد14 ، bi-ehsaas ، fafa* ، مجید املشی ، Truth Seeker ، yaghoot60

آغاز صفحه 46 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۴۵, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #451
آواتار
به قول زینب خانوم اینجور افراد مثه آقای راءعی پور که جوونا جذبش شدن تاثیر گزار شده وکلی حرفش خونده می شه انتقاد کردن وکوبیدنش اونم ایتجوری قصده خیره؟!نه آقای عزی قصد خیر اینه که آقای فراهانی می رفت برادرانه باهاش حرف می زد. وبحث می کرد آقای راءفی پوری که من می شناسم آدم حق گرایی محال بود اون آقا دوستانه برخورد می کرد وایشون دشمنی می کردن قضیه از حای دیگه آب می خوره...اشتباهات آقای راءفی پورم انقدر وسیع وچشمگیر نبوده که یه جوون رو کلا منحرف کنه جرا که بعضا حرفاشون رو اصلاح کردن اما دلیلی نداشته حتما عذر خواهی کنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، عبدالرحمن ، یاســین
۸:۱۲, ۲/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۳ ۸:۴۱ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #452

بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان صحبتهای آقای رائفی درباره ی مفهوم «امنیت» در ابتدای روایت عهد 39 ، 99 درصدش غلط بود... حتی تعاریفش !
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amrtat71
۹:۱۷, ۲/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۳ ۹:۱۸ توسط amrtat71.)
شماره ارسال: #453
آواتار
(۲/آذر/۹۳ ۸:۱۲)Havbb 110 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان صحبتهای آقای رائفی درباره ی مفهوم «امنیت» در ابتدای روایت عهد 39 ، 99 درصدش غلط بود... حتی تعاریفش !
واقعاHuh
من این سخرانی و دانلود کردم ی ربعشو گوش کردم فرصت نشد باقیش رو گوش بدم
میشه یکی دو موردش رو بگید اطلاع پیدا کنیم
دستتون درد نکنه
۹:۳۰, ۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #454

مثلا تعریف امنیت اینه: توازن ضعف و تهدید. ببینید استادچی گفت؟
نظر مقام معظم رهبری که بصورت رسمی اعلام کردند اینه که امنیت نسبی نیست (بر خلاف نظر غربی ها) در اسلام
و...
حالا همشو حضور ذهن ندارم ولی ده بیست دقیقه اولش به همین منواله. از اونجایی که نقاط ضعف رو شروع میکنن گوش بدید Big Grin
۱۳:۲۵, ۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #455

استاد راعفی پور بسیار ادم با شخصیت و محترمی هستن
پست های صفحه اول رو خوندم درسته شاید استاد یه سری حرف هایی بزنه که برای ما عجیب باشه.
مثلا یک روز فیلمی از ایشون که در مورد امام زمان داشت حرف میزد و مردم هم گریه میکردن برای بابام گذاشتم اونم گریش گرفت. ولی بعد این که تموم شد بابام گفت این چقد بی ادبه به خدا میگه بی معرفتی؟ بابای من خیلی با سواده خودش گیر سه پیچ میده میگه فیلمای اینو که دانلود میکنی به منم بده ....
درسته این حرفای استاد شاید یکم عجیب باشه اما شاید باورتون نشه من اگه یک شب حرف های اونو گوش ندم خوابم نمیبره. بیشتر از یک ساله که ایشون رو میشناسم و هر شب موقع خواب با هندزفری حرفاش رو گوش میدم. بعضی اوقات تا 4 ساعت هم رسیده :دی.
من ایشون رو خیلی قبول دارم و انتقاد هایی هم که بهش میشه رو نادیده میگیرم.
دلیل زدن این تاپیک هم به وضوح معلومه. فقط یه چیز میتونم راجع به استاد بگم :
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
۱۳:۳۹, ۱۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #456

دوستان گاهی ادم یه چیزیو میشنوه و نسبت بهش اگاهی نداره خب ممکنه بد فکر کنه.دوستانی که مثل من سخنرانیهای استادو شنیدن میدونن کدوم حرفو کجا زده و با چه منظور زده.تقطیع سخنرانی کار ناجوانمردانه ایه چرا که طرف فقط اون کلمه رو میشنوه و بقیشو ننیده.اینکه بیایم اینجاهم ازش یه جمله بنویسیم کار اشتباهیه.ایشون برای نهاد های خاص هم صحبت میکنه به عنوان مثال به سپاه پاسداران مشاوره خصوصی میده و...
در ضمن شوخیهاشونم دلیل بر به دل نشستن حرفاشه حالا کلمن همراه یا هر چیز دیگه.میخواید چندتاشوخیم خودم بگم؟
موسی جان تو باما چه پدر کشتگی داری؟برید به موسی بگید بیاد برامون دوتا چوب اژدها کنه...عیسی جان رو اب برامون راه برو...
در مورد مسائل جنسیم کلی حرف زده.اگه میخواست درگیر این خشک مذهب بازیا بشه که خب به جایی نمیرسه.یکم خودمونی باشیم الان تصویر بدی از بچه مذهبیا تو ذهن مردمه.بیایم خوبش کنیم.من سخنرانیهاشونو برای بچه8ساله میذارم میشینه گوش میده...خداشاهده.
در ضمن اینم بگم برنامه غربیا در ترور شخصیتی استاده نه ترور فیزیکی.برای همین مواظب باشین و هر خبری بهتون دادن راجبش تحقیق کنین.لطفا نظرمو حذف نکنین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، فاطمه خانم ، MAHDI59
۱۶:۴۶, ۲۴/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۳ ۱۷:۲۲ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #457
آواتار
(۱۹/دی/۹۳ ۱۳:۳۹)saeed6121 نوشته است:  چندتاشوخیم خودم بگم؟
موسی جان تو باما چه پدر کشتگی داری؟برید به موسی بگید بیاد برامون دوتا چوب اژدها کنه...عیسی جان رو اب برامون راه برو...

سلام.
به نظرتون اگه کس دیگه ای به غیر از ایشون (آقای رائفی)این جملات رو میگفت حکمش چی بود؟؟؟
من توی یکی از تاپیکهام عکس زنان قاجار رو گذاشته بودم گفتن توهینه .!!!
گفتن شوخی کردن با هر چیزی خوب نیست(در حالیکه من قصد شوخی نداشتم)
بعدشم تاپیکم نابود شد.
اونوقت ایشون با پیامبر خدا شوخی میکنه ایرادی نداره دیگه؟؟ نه؟
اونوقت ما میایم ایراد میگیریم که چرا کاریکاتوریست های فرانسوی میان با دینمون شوخی میکنن!!!
وقتی خودمون این طوری هستیم چه توقعی از اونا باید داشته باشیم.؟؟

(۲/آذر/۹۳ ۱۳:۲۵)"شهید نوشته است:  من ایشون رو خیلی قبول دارم و انتقاد هایی هم که بهش میشه رو نادیده میگیرم.

سلام .
خب مشکل همینجاست.
آدم باید انتقادهایی که به خودش یا کسی که قبولش دارد رو گوش بده .چون ممکنه یکی از اون انتقادها درست باشه.
ما معصوم نیستیم که بگیم همه ی انتقادهایی که بهمون میشه بیخوده و نباید بهش گوش بدیم و نادیده اش بگیریم.
معصومین هم همچین ادعایی نداشتن مسلما.
۱۹:۱۴, ۲۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #458
آواتار
خانوم عزیز چرا مغلطه می کنید این شوخی ها که اصلا شما نمی دونید کجا به کار رفته با چه ادبیاتی بوده قبل و بعدش چی شده رو با کاریکاتور پیامبر یکی می کنید!!!!
ما اینجور انتقاد ها رو نادیده می گیریم چون نه سازنده اس نه منطقی ...
۱۹:۳۱, ۲۴/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۳ ۱۹:۳۳ توسط saeed6121.)
شماره ارسال: #459

شما تحت تاثیر حجمه رسانه ای قرار گرفتی داداش...اینا رو داره از زبون دیگران یعنی اصحاب خود پیامبرا میگه یا منظورش تو سخنرانی چیز دیگه ایه...خودتون میاید از خشک مذهب بازیا انتقاد میکنین..خودتونم یه نفر پیدا شده شیرین بیان میکنه مطالبو انتقاد میکنین...واقعا ماایرانیا عجیبیم...جوری خودی رو میزنیم که دیگران نمیزنن.ایشون باهمین بیانات 300نفر شیعه کرده.یارو از اسپانیا اومده دفتر مصاف شیعه شده نگفته چرا توهین میکنین حالا شما مدافع حقوق انبیای الهی در اومدی؟بیخیال.

انتقاد ها هیچ تاثیری نداره...چه بسا به ضرر هم باشه...بریم بهش بگیم دفعه بعد بگه جناب موسی پیامبر عظیم الشان الهی تشریف اوردند سراغ قوم خود و فرمودند ....؟
۲۱:۱۲, ۲۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #460
آواتار
سلام.
دیگه قصد نداشتم بازم راجع به ایشون بحث کنم چون اینجا (تالار)به هر حال طرفدار داره و من نمیخوام موجب ناراحتی یا اختلاف بشم.

ولی
.
.
.

خانم رکن الهدی من احساس میکنم که شما کلا هر انتقادی باشه نادیده میگیرید چون اصلا به انتقاد اعتقاد ندارید فقط به تعریف اعتقاد دارید....
اصولا شما چه انتقادی رو سازنده میدونید؟؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آقای سعید.

اولا که من داداش نیستم خوبه قبل از جواب دادن یه نگاه به مشخصات طرف مقابلتون بندازید.
بله ما از خشکه مذهب بازی انتقاد میکنیم ولی منظورمون خشکه مذهب بودن ذهن و فکر هست اینکه که انسان به خودش اجازه نده چیزی غیر از اونی که فکر میکنه درسته رو بشنوه.اینکه بعضی ها براش حکم خدا رو داشته باشن مثل همین آقای رائفی پور برای شما....منظوز از خشک مذهب بودن اینه.
اینکه تفکر آدم منطقی بشه نه اینکه فقط لفظشو تغییر بده اونم برای جلب جوانان(که اینم به نظر من درست نیست)
شما اون شخص اسپانیایی یا اون 300 نفری که شیعه شدن رو خودت دیدی که ازشون بپرسی؟؟
ببینید من نمیگم حرفای ایشون هیچ تاثیری نداره یا هیچ حرف خوبی نزدن تا حالا ولی اصلا آدمی نیستم که همینجوری چیزی رو قبول کنم.
شما انتقادهایی که به ایشون میشه رو بهش فکر کردید یا عملیش کردید که ببینید تاثیر داره یا نه؟؟
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]