کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 31 رای - 4.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
۱۲:۵۷, ۲۴/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۱:۲۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان عزیزم . وقتی در راه حقیقت قدم بر میدارید باید منتظر همه چیز باشید . و برای رضای خدا صبر و متانت و وقار و حوصله پیشه کنید .
اجرتان با خداوند

لطفا فقط از گزینه گزارش استفاده کنید .
در این تاپیک به سوالات و انتقادات و ایرادات مستند و منصفانه خود در زمینه سخنرانی های استاد راءعی پور بپردازید
ممنونم

پ ن:
این تاپیک را بنده به دلیل تجمیع انتقادات و تحلیل دوستان ایجاد کردم . و قصدی جهت نقد ایشان تا کنون نداشته ام .

دوستان توجه داشته باشند اقای رائفی در این تالار پاسخی درج نمیکنند . بنابرین اگر طالب جواب هستید از طرف خود ایشان باید راه دیگری پیدا کنید

هر گونه توهین و هتک حرمت توسط هر شخصی منجر به حذف کامل پست ایشان خواهد شد

دوستانی که اینجا جواب میدهند هیچ کدام از طرف اقای رائفی نیستند (به نقل از خودشان)

اقایانی که برای انتقادها پاسخ مینویسند متوجه باشید که شما ممکن است دید بدی را نسبت به طرفداران در ذهن مخاطب ایجاد کنید .(در صورت پاسخ تند و نا بجا)

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، ANTi666 ، ANTI satan ، nooromahdi ، semnani ، سوفیا ، محیصا ، oO DaViD Oo ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، حسن.س. ، یا صاحب الزمان ، خاک ، SARV ، مجید121 ، ELENOR ، یار کوچک ، AMINI ، seyed313 ، یوسف خان ، Havbb 110 ، شهرام ، m.hossein ، Maysam-1st ، آنتی ماسون ، azade ، taleb ، cheshmak86 ، Braveheart ، سرود پیروزی ، آیات ، S!lenced ، tazevared ، salman313 ، fiftynine ، Fatemeee ، reyhaneh.sh ، علی امینی ، درست پسند ، jafar ، حوریه سادات ، Justice Bringer ، FN_AntiZionism ، صهبا ، انتصـار ، ضحی ، 900742498 ، Ali#59 ، neyestan23 ، revenger ، پوریا ، mahyamatin ، help me ، عبدالرحمن ، مهرداد14 ، bi-ehsaas ، fafa* ، مجید املشی ، Truth Seeker ، yaghoot60

آغاز صفحه 23 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۰۳, ۱۲/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۰ ۸:۰۴ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #221
آواتار
(۱۱/بهمن/۹۰ ۱۱:۳۱)marjan نوشته است:  سلام
من می خواستم بدونم که از نظر پژوهشی دینی تمام حرفهای استاد رائفی پور سندیت داره یا نه؟ چون فکر می کنم شما دوستان بیشتر از من در این زمینه مطالعه داشتید.
باتشکر

وقتی هرچی دشمنه چشمشون به سخنران های ایران مخصوصا دکتر عباسی و استاد رائفی پوره که ازش سوتی در بیارن و خرابشون کنن (نمونش خبرگزاری های فارسی زبان وابسته به انگلیس) ایشون نمی تونه هر حرفی رو بدون سند بزنه
به قول خود آقای رائفی پور: "ما جایی نمیخوابیم که زیرمون آب بره..."
یعنی حرفی رو بیهوده و بدون سند نمیزنن که ازشون سوتی بگیرن!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، جویای حقیقت
۶:۴۰, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #222

بسم الله الرحمن الرحیم
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان سلام من خودم رو در جایی نمیدونم که بخوام در مورد کسی قضاوت کنم

دوستان مهم اینه که خدا تو دلتون باشه دوست من اگه رائفی بتونه این کار رو با روشنگری هاش بکنه من به عنوان یک شنونده این روش رو به هر صورت باشه به شرط عدم دروغ سرایی و توهین قبول دارم این کار اگه بتونه اتمام حجت باشه چه فرقی میکنه از زبان رائفی باشه یا من یا شما ممنون.

چه دعایی بهتر از این که خدا پنجره باز اناقت باشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 208
۹:۳۹, ۲۳/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۰ ۹:۴۳ توسط راز گل سرخ.)
شماره ارسال: #223
آواتار
سلام من تازه عضو این سایت شدم رفتم اولین سخنرانی این استاد را گوش کنم تقریبا اخرهای صحبتش بر میگرده میگه به امام زمان دیگه چه مرگته نعوذ بالله !!! این دیگه چه طرز صحبت و سخنرانی کردنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا اینکه میگه این صلوات بدرد عمه شما میخوره و بعدش میگه این صلوات خوبه بدرد عمه من میخوره

واقعا از یه استادی که شما میگین این حرفها بعیده !!! نمیدونم شاید برداشت من اشتباه باشه

ولی سخنرانیهای خوبی میکنه به قول دوستمون حداقل خوابمون نمیگیره و مطالب با ارزشی میگه و انسان را روشن میکنه ولی بعضی جملاتش خوبیهای سخنرانیش را کمرنگ میکنه برای بعضی ها مثل من

بازم میگم من تازه با این سایت و استاد رائفی پور اشنا شدم بیشتر از سه چهار روز نمیشه و هیچ گونه غرضی هم نسبت بهش ندارم اینو گفتم اخه اخرهای تایپیک دیدم یه سری میگن که میخواهین استاد را جوری دیگه جلوه بدین یا ...........

بازم شرمنده
۱۰:۳۴, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #224

نقل قول:سلام من تازه عضو این سایت شدم رفتم اولین سخنرانی این استاد را گوش کنم تقریبا اخرهای صحبتش بر میگرده میگه به امام زمان دیگه چه مرگته نعوذ بالله !!
سلام
توی کدوم سخنرانی و چه دقیقه ای ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 208
۱۰:۵۵, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #225
آواتار
نقل قول:سلام
توی کدوم سخنرانی و چه دقیقه ای ؟

این لینک دانلود سخنرانی است تقریبا دقیقه 60

mustdl.ir/files/sph/raefi/zohur/RaefiPour_AlaemZohur.part1.rar

البته از سایت مبین مدیا گرفتم این سخنرانی را
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ahmad-A.R.M
۱۳:۰۸, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #226

(۲۳/بهمن/۹۰ ۹:۳۹)راز گل سرخ نوشته است:  سلام من تازه عضو این سایت شدم رفتم اولین سخنرانی این استاد را گوش کنم تقریبا اخرهای صحبتش بر میگرده میگه به امام زمان دیگه چه مرگته نعوذ بالله !!! این دیگه چه طرز صحبت و سخنرانی کردنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا اینکه میگه این صلوات بدرد عمه شما میخوره و بعدش میگه این صلوات خوبه بدرد عمه من میخوره

واقعا از یه استادی که شما میگین این حرفها بعیده !!! نمیدونم شاید برداشت من اشتباه باشه

ولی سخنرانیهای خوبی میکنه به قول دوستمون حداقل خوابمون نمیگیره و مطالب با ارزشی میگه و انسان را روشن میکنه ولی بعضی جملاتش خوبیهای سخنرانیش را کمرنگ میکنه برای بعضی ها مثل من

بازم میگم من تازه با این سایت و استاد رائفی پور اشنا شدم بیشتر از سه چهار روز نمیشه و هیچ گونه غرضی هم نسبت بهش ندارم اینو گفتم اخه اخرهای تایپیک دیدم یه سری میگن که میخواهین استاد را جوری دیگه جلوه بدین یا ...........

بازم شرمنده

دوست عزیز اون چه مرگته خطاب به ملک عبدالله امام زمان دروغین وهابی ها بود.
اگه دقت کرده بودید تو همون قسمت داشت متنی رو از وهابی ها درمورد امام زمان میخوند که اخرش هم متن گفت شاه اردن امام زمانه و باید کلی کار بکنه تا ایران رو نابود کنه

درموردشوخی های ایشان هم باید گفت این طرز سخنرانی بود که عده ی زیادی را به ایشان جذب کرد وگرنه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 208 ، راز گل سرخ ، جویای حقیقت
۱۷:۵۴, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #227
آواتار
دوستان عزیز سلام
بعد از هر سخنرانی جناب آقای رائفی پور چندین تاپیک در تالار ایجاد میشد و سوالاتی پیرامون صحبت های ایشون مطرح میشد. هدف از ایجاد این تاپیک روشن شدن ابهامات کاربران توسط دوستانی بود که در زمینه صحبت های ایشون اطلاعات بیشتری داشتن.
اما متاسفانه علیرغم تذکر های متعدد ناظر بخش بعضی از کاربرها این جا رو تبدیل کردن به جایی برای جدال بی مورد پیرامون بحث های سطحی و حمله به شخصیت آقای رائفی پور و در واقع اینجا تبدیل شد به نقد خود ایشون به جای نقد صحبتهای ایشون.
البته از نظر بنده چون جناب رائفی پور در این تالار پاسخگوی سوالات و نقد های دوستان نیستن این کار چندان منصفانه نیست.
بهترین راه پرسش از خود ایشون هست حالا به هر طریق ممکن.
بنا بر این اسم تاپیک هم عوض شد و کلمه نقد حذف شد ! گرچه ماهیت کار تفاوت چندانی نداره ولی امیدوارم با این کار یه مقدار نوع برخورد دوستان هم تلطیف بشه!Blush
به هر حال
از این به بعد در هر پستی که کمترین توهین نسبت به آقای رائفی پور و کاربران مشاهده بشه به جای ویرایش ، کل پست حذف خواهد شد.
شاید این تمرینی باشه برای همه ی ما که در حرف زدنمون یک مقدار دقت بیشتر داشته باشیم.
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 208 ، Hadith ، revenger ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، ANTI satan ، designer ، Havbb 110 ، milad99 ، rastin ، cheshmak86
۲۱:۱۲, ۲۴/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۰ ۲۱:۱۵ توسط ازاد-اندیش.)
شماره ارسال: #228
آواتار
سلام
اقا یه تایپیک مرجع برای مدیا های دکتر راه بندازیم؟؟
بعد یه چیز دیگه کسی سایت یا ایمیل دکتر رائفی پورو داره؟؟؟؟
Heart
۱:۳۰, ۲۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #229

تاپیک مرجع همین الان هست : اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور

سایت جنبش مصاف: masafportal.com
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 208 ، ANTI satan ، ازاد-اندیش ، AMINI
۲۰:۳۱, ۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #230

سلام

ساعت ده و نیم صبح از خونه رفتم بیرون به نیت سخنرانی امروز آقای رائفی پور و الان ساعت هفت و نیمه تازه برگشتم خونه.

نگران نباشید ضبط کردم ، بسیار بسیار سخنرانی فوق العاده ای بود ، البته خودم هم مطالبی پیرامون این سخنرانی خواهم نوشت که خیلی مهمه....

من فعلا برم یه چیزی بخورم چون دیشب ساعت نه و نیم که شام خوردم دیگه غذا درست و حسابی نخوردم ، صبحونه شیش تا لقمه نون و پنیر و ناهار هم یه کیک و ساندیس!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]