کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویژه متاهلین برای مجرد ها هم خوبه
۱۴:۱۸, ۱۲/آبان/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
بــــــــــــــــ نامـــــــــــــــــــ خــــــــــــــــــــدا

[تصویر: 140237_399.jpg]

سلام

ویژه متاهلین برای مجرد ها هم خوبه

دلتنگ مهربانی هایت ونگاه پرمهرت هستم که دیر زمانی است حسرت ان بر دلم مانده است.
همان نگاه پرمحبتی که اکنون جز صفحات فیسبوک و لاین و تلگرام و واتساپ و.....چیزی دیگری را نمیبیند.
دلتنگ لحظات کنارهم بودنمان هستم.همان دقایقی که اکنون به ساعتها تبدیل میشود وتو از لابه لای صفحات دنیای مجازی چیزی را میجویی که بدون شک من وفرزندانم دران سهمی نداریم!
همسرعزیزم! حواست هست به کودکانم که به جای گذران وقت باتو مجبورمیشوند پای برنامه های تلویزیون بشینند وبه جای خندیدن باتو با خنده های الکی تو تلویزیون بخندند!!!
وچقدرتفاوت دارد لبخند مهربان تو با...!
وقتی تو تمام مطالب دیگران را با لذت میخوانی ولایک میزنی وبلافاصله برای تمام گروه های دوستانه ات کپی میکنی؛عزیزم..!هیچ میدانی ان لحظه من وفرزندانم نیز احتیاج داریم کسی نگاه منتظرمان را بخواند ولایک کند وباعشق مجبتش را در قلبمان کپی کند؟
همسرم چای را که باعشق برایت ریختم سرد شده! نمیبینی؟
میوه هایی که دخترمان برایت پوست کنده درجلوی چشمان معصومش پلاسید !...حواست نیست؟
عزیزم! لطفا لطفا...پسرمان درسن بلوغ است واحتیاج دارد حسش را بفهمی ودر اغوشش بگیری وکارهایش را لایک کنی!
مهربانم محبت وجودت را در قلب مهربان دخترم کپی کن وبگذار از تمام اضطرابهای درونش لفت دهد.
فدای عکس زیبای فتوشاپ شده ات! منظورت را از انتخاب این عکس برای پروفایلت نمیفهمم !
منظور از رمز موبایل وحساسیتت را به گوشی ات نمیفهمم!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، amirak ، Mohammad Trust ، ماحی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]