کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اصلاح صورت و ابرو برای دختر مجرد (از دیدگاه فقهی و اجتماعی)
۲۰:۲۷, ۲/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۴ ۲۰:۲۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

وقت تون بخیر باشه

من از خانواده ای مذهبی هستم.

جدیدا میبینم اکثریت دختران اصلاح می کنند، یا حداقل سبیل رو برمیدارن، و همچنین مدل ابرو رو به صورت دخترونه برمیدارند.

افرادی که خانواده معمولی دارند که این موارد رو واجب میدونند و اگر انجام نشه میگن بهداشت رعایت نشده! ولی احتمال دادم تو این سایت دختران مذهبی بیشتر باشند، نظر شما در این موارد چیه؟

آقایون مذهبی هم لطفا نظر بدن: آیا اگر ببینند دختری مذهبی چنین کاری کرده حمل بر بی حیایی و پررویی دختر می کنند یا نه مشکلی نداره؟

پیشاپیش از نظرات تون متشکرم.

یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ماحی ، zahra11 ، A.E ، عشقم کربلا

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۵۰, ۱۵/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۴ ۴:۲۸ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #51

(۱۵/بهمن/۹۴ ۵:۴۰)ـــ نوشته است:  یعنی آیا انسانها، با دستگاه ِ زینت‌سنج و به همراه دفترچه‌ی ارقام ِ مربوط به عرف ِ مناطق مختلف تشخیص میدن که توی عرف زینت حساب میشه یا نه؟
یا
آیا با دستگاه ِ توجه ِنامحرم‌سنج تشخیص میدن که موجب جلب توجه نامحرم میشه یا نه؟
توضیح بیشتر:
پس معلوم میشه که اموری هستند که اصلاً نمیشه در موردشون بطور دقیق اطمینان داشت و بلکه تنها میشه گمان برد.
پس ترسیدن از اشتباه بودنش امکان پیدا میکنه.
پس جا برای تقوا و ورع پدید میاد.

نقل قول:(توضیح: ترجمه‌ی بعضی صحبتها)
اصلاً هم نمیخوام ببینم و بشنوم که گفتید اونها احکام رو اشتباه میدونن. نمیخوام ببینم. اینکه مثال زدید به دستگاه رو هم انگار نگفتید. اون رو هم نمیخوام ببینم. خیلی هم با کسی که توان ِ دیدن نداشته باشه فرق دارم.
کسانی که بخاطر اشتباه در مورد احکام کمتر از مقدار مجاز اصلاح کنن رو باید مسخره کرد و باید بهشون عقب‌مونده گفت و یک دسته دلایل روانشناختی هم باید آورد برای ریشه‌ی کمبودهای شخصیتی‌ای که دارن و ما نداریم، مثل تابوهای اجتماع متحجرشون و .. ، درست همونجور که بی‌حجابها محجبه‌ها رو با هزار صفت مسخره میکنن و امل و عقب‌مونده میخونن. اونقدر مسخره‌شون می‌کنم که هیچ دختری از ترس ِ اینکه بقیه فکر کنن اون زیر ابروهاش رو برنداشته اصلاً جرأت نکنه ابروش رو بپوشونه! همه ابروهاشون رو برای اثبات امل نبودنشون نمایش بدن، درست همونجور که در مورد موها، اول ِ اول ِ اول استدلالشون برای پیدا شدن ِ نیم‌سانتی‌متر از موها از جلوی روسری این بود که بقیه فکر نکنن املی! اونقدر صورتهای کمتر اصلاح‌شده رو مسخره می‌کنم که هیچ دختری حتی جرأت نکنه که اصلاح ِ به‌اصطلاح دخترونه انجام بده از ترس ِ اینکه یه‌وقت بقیه فکر نکنن داره از این تحجربازی‌ها و امل‌بازی‌ها و عقب‌موندگی‌های اجتماعی و شخصیتی و ... از خودش بروز میده.

هرکس هم اومد پرسید که باید در مورد ابروم چه‌کار کنم، کلاً فراموش می‌کنم که خودم مسلمانم و همین قضیه هم یکی از سؤالاتم بوده که قبلاً پرسیده‌ام، و در جوابش قیافه‌ام رو در هم می‌کشم، یک نگاه ِ عاقل اندر سفیه بهش می‌کنم و میگم «به نظر شما ما الآن در زمانه‌ای هستیم که دغدغه‌ی ما باید این سؤالات باشه؟!» آخه ما در زمانه‌ای هستیم که باید خیلی خیلی چیزهای دیگه دغدغه‌ی ما باشه! ما باید سخنرانی ازغدی و پناهیان و رائفی‌پور گوش بدیم تا بصیرت ِ ولایی‌مون بره بالا و در آخرالزمان راه رو از بیراهه تشخیص بدیم. دیگه فرصت پیدا نمی‌کنیم برای نگرانی در مورد عمل به حکم خدا! اصلاً مطرح کردن چنین دغدغه‌هایی ناشی از بی‌بصیرتی هست!
Mat
قطعاً جایی برای حرف زدن باقی نمی‌مونه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]