پاسخ آيت الله بهجت براي كساني كه در جستجوي استادند!
|
۱۲:۵۲, ۱۰/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۴ ۲۰:۰۴ توسط III I III.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
بسم الله الرحمن الرحيم حضرت آيت الله بهجت (رحمت الله عليه): اگر کسی اهلیت داشته باشد ـ یعنی طالب معرفت باشد و در طلب جدیت و خلوص داشته باشد ـ در و دیوار به اذنالله معلمش خواهند بود. در محضر بهجت، ج۱، ص۲۲ رسول خدا صلوات الله عليه و آله: مَن عَمِلَ بما یَعلَم عَلَّمَهُ الله ما لَم یَعلَم. هر کس به آنچه میداند عمل کند، خداوند آنچه را که نمیداند به او خواهد آموخت. [بحارالانوار، ج۷۵، ص۱۸۹] از مهمترين نشانههاي كسي كه حقيقتاً طالب هدايت است اين است كه يادميگيرد به قصد عمل كردن و نه تحويل دادن به ديگران يا... و شديداً پرهيز دارد از عمل كردن به چيزي كه مطمئن است غلط است و خلاف رضاي خدا! مثلاً هرگز بي دليل نماز اول وقت را به تأخير نمياندازد. هرگز نه غيبت ميكند و نه در جايي كه نميتواند مانع غيبت بشود و ديگران مشغول غيبتند باقي ميماند و ... و از اين بالاتر در جايي هم كه محل شبهه است و اطمينان به صحت مسئله ندارد توقف و احتياط ميكند و بر طبق ظن و گمان عمل نميكند! و با اينكار ميشود مصداق اين بشارت رسول خدا صلوات الله عليه و آله كه ميفرمايند: طوبي لمن عمل بعلمه. خوشا به حال كسي كه به علم خود عمل كند. (مكارم الاخلاق (طبرسي)) وَالَّذينَ جاهَدوا فينا لَنَهدِيَنَّهُم سُبُلَنا﴿۶۹- عنكبوت﴾ و آنها که در راه ما (با خلوص نیّت) جهاد کنند، قطعاً به راههای خود، هدایتشان خواهیم کرد. وَاتَّقُوا اللَّهَ ۖ وَيُعَلِّمُكُمُ اللَّهُ.﴿۲۸۲- بقره﴾ از خدا به پرهيزيد و خداوند به شما تعليم ميدهد. إن تَتَّقُوا اللهَ یَجعَل لَکُم فُرقانا،(29- انفال) تقوا پيشه كنيد كه خدا به شما فرقان(قدرت تشخصي حق از باطل ميدهد). مقام معظم رهبري هم در اين خصوص ميفرمايند: تقوا به شما فرقان، یعنى آگاهى براى جدا کردن حق از باطل را میدهد. در آیهى شریفة دیگر [میفرماید]: وَ اتَّقُوا اللهَ وَ یُعَلِّمُکُمُ الله، تقوا موجب این است که خداى متعال دریچههاى دانش را، آگاهى را، دانایى را به روى شما باز کند. بیانات در دیدار مسئولان نظام، ۱۳۹۳/۰۴/۱۶ |
|||
۱۶:۳۶, ۴/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
با سلام و احترام
در همین رابطه هم علامه حسن زاده آملی هم فرمودند : شما بروید دنبال علم ، استاد هم پیدا می شد . این از همان جمله ساده که می گوید : از تو حرکت از خدا برکت سرچشمه میگیرد . من خودم در حوزه تحصیل می کنم ، ادبیات عربم زیاد خوب نبود می خواستم بهتر شوم ، خیلی به اساتید گفتم حتی با هزینه اما نشد ، بالاخره بعد از مدت 3 ماهه طلبه پایه بالا به پستم خورد که حدوداً 5 ماه از او استفاده کردم که خیلی برام خوب بود . ضمنا حدیثی درباره علم در خاتمه عرض می کنم : «الْعِلْمُ نُورٌ یَقْذِفُهُ اللَّهُ فِی قَلْبِ مَنْ یَشَاء»؛علم، نوری است که خدا آنرا در دل هرکس میخواهد میاندازد (مصباح الشریعة، ص 16، مؤسسة الأعلمی للمطبوعات، بیروت، 1400 ق.) |
|||
۲۰:۲۱, ۴/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام ![]() چقدر جالب باور کنبد من هر موقع یک سوالی برام پیش میومد خود جواب دنبالم میومد! مثلا سوالی برام پیش میومد تلویزیون رو که روشن میکردم همون مخصوصا زیاد اتفاق افتاده تو برنامه سمت خدا درمورد همون سوالم حرف میزد!!! و من غرق در تعجب چون خیلی زیاد اتفاق افتاده!!! همین دیروز داشتم از خدا گلایه میکردم نه یه استاد مذهبی نه یه عالم بزرگ ، هیچکی نیست که ازش بهره ببرم... امروز تا این سخن آیت الله بهجت رو خوندم به جوابم رسیدم!!! |
|||
|
![]() |
1 میهمان |
![]() |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
نظر آیت الله بهجت درباره خرافات نهم ربیع الاول | 1441361 | 3 | 1,410 |
۴/دی/۹۳ ۰:۰۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
پاسخ هایی به برداشت یک شخص از سخنان آیت الله وحید | داشناک چلیپا | 24 | 8,039 |
۱۱/آذر/۹۱ ۱۵:۳۴ آخرین ارسال: علی 110 |