کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 3.08 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون سخنرانی های دکتر حسن عباسی
۱۹:۲۵, ۲۲/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۳ ۳:۰۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
در یه وبلاگی با مزخرفاتی رو به رو شدم . می خوام نظرتون رو بدونم :
"با سلام خدمت بازدیدکنندگان عزیز و طرفداران گل فرینج. چند روزی است که سریال بی نظیر فرینج بسیار بر سر زبان ها افتاده و حتما شنیده اید که برنامه ای با نام راز از شبکه ۴ صدا و سیمای اسلامی پخش میشه که در شب اول، شاهکار اینسپشن کریستوفر نولان رو به عبارتی نقد که چه عرض کنم کوبوندن و دیشب هم نوبت سریال بسیار زیبای فرینج بود و حیفم اومد از این موضوع حرفی نزنم. پس برای شروع ۷ کلمه مینویسم که زیاد خودم نتونستم ربطش رو پیدا کنم این کلمات به شرح زیرند

راز سریال فرینج انقلاب اسلامی دکتر عباسی صدا و سیما دنیای متوالی مقابله به مثل جهان آخرت و...

شاید اگر یک کلمه به کلمات بالا اضافه کنیم شاید بشه یه جوری چند موردی از این کلمات رو بهم ربط داد و اون کلمه چیزی نیست جز کلمه "دروغ".

بله در برنامه دیشب کم دروغ گفته نشد. شاخص ترین اونا هم این بود که گفته شد سریال فرینج از لاست بیننده ی بیشتری داره یه به عبارتی حجم بیننده های فرینج بیشتر از لاست هستش آقای عباسی قربونت برم شما که چیزی رو نمی دونی چرا میگی، سریال فرینج تا هفته پیش زمزمه هایی ازش بود که قراره کنسل بشه اونم بخاطر کمبود بیننده و به همین خاطر فرینج رو از جمعه شب ها به شنبه شب ها منتقلش کردن بردار من

من زیاد تو زمینه میزان ببینندگان سریال ها نیستم ولی چیزی رو که میدونم اینه که لاست در زمان پخش فصل ششم چیزی حدود ۹ میلیون نفر بیننده داشت ولی فرینج خیلی که ببیننده داشته باشه 5 میلیون ببیننده در هفته داره. اگه منظورت در ایران هم بود که حتی با یه نگاه به میزان دانلود زیرنویس فارسی این دو سریال بخوبی میتونی این موضوع رو بفهمی. اگه بازم قبول نداری بیا از خودم بپرس بهت میگم لاست تو وبلاگم چقدر بیننده داشت و الان فرینج چقدر داره. ولی اگه منظورت از حجم بیننده، هیکل و ایناست رو دیگه نمیدونم!!

مورد بعدی که گفتی در مورد جی جی آبرامز بود و اینکه موسیقی این سریال هم کار خودشه اینم از اون حرف ها بود کاش یه نیم نگاهی به این صفحه مینداختی تا ببینی چه کسی ساخت SoundTrack این سریال رو برعهده داشته.

دروغ بعدی این بود که گفتی در این سریال تیم تحقیقاتی فرینج شخصی که دو هفته است مرده و روح از بدنش جدا شده رو باهاش ارتباط برقرار میکنن و خاطراتشون رو از ذهنش بیرون میکشن من در این مورد حرفی نمیزنم و نقل قولی از خود میلاد عزیز دوست بسیار خوبم و مترجم سریال براتون میارم :

" در سریال اشاره میشه بعد از مرگ تا 6 ساعت میشه این اطلاعات رو بیرون کشید چون هنوز جریان الکتریسیته در مغز وجود داره در مورد مامور اسکات هم ایشون تو کما بودن و خب بالطبع در کما روح وجود داره بعداً هم که بخشی از ضمیر مامور اسکات به اولیویا منتقل میشه و دیگه ربطی به جسد و روحش نداره "

آقای دکتر و البته داور جشنواره فیلم فجر شما جی جی رو دشمن خودت میدونی؟!!! افتخار هم میکنی که دشمنته؟!!

من الان بخندم یا گریه کنم

ایشون هم همچین نظری در مورد شما دارن؟! چند بار تا حالا با هم بحثتون شده

بعد گفتی اینا یه ایده ای رو رها میکنن که خودش همه کاری میکنه و دارن با ذهن بیننده بازی میکنن مگر این غیر از کاری است که شما دارین بوسیله سریال مختارنامه بر سر مردم ایران میارین فرینج با اون دنگ و فنگش دوبار بیشتر پخش نمیشه ولی خدا وکیلی مختار چند بار از رسانه ملی! پخش میشه؟ حالا وجدانا اثر اون بیشتره یا این؟ البته به هیچوجه این دو مورد رو با هم مقایسه نکنید تو رو خدا

سخن آخر:

جناب آقای دکتر اینقدر دروغ نگویید اگر هم میخواین حرفی بزنید قبلش تحقیق کنید. در ضمن اینقدر قبل از برنامه با اون طالب زاده حرفاتون رو یکی نکنید حداقل یه بار یه چیزی که میگین اون یکی بگه نه 5 بار بگه آره حق باشماست دقیقا همینه و از این حرفا.

در ضمن اگه میشه لطف کن فرینج رو از تو آرشیو سریالات در بیار بده این طالب زاده هم ببینه دیشب تابلو بود غیر از یکی دو قسمت دیگه از فرینج هیچی ندیده!!

راستی دستتون درد نکنه فرینج رو با زیرنویس میلاد نشون دادین واسم من که خیلی جالب بود دیگه میلاد که حق داره. اگه میشه دیگه اگه کلیپی از فرینج خواستین پخش کنین دوبله اش رو نزارین دیشب داشت حالم بد میشد البته تقصیری هم ندارین میخواستین سانسور شده باشه از دوبله اش استفاده کردین."
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضد ماسون ، captaincharisma

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۲۳, ۲۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۳ ۴:۲۸ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #61
آواتار
هم 30 ثانیه ایش
هم 3 دقیقه ایش رو گوش دادم

شاید 30 ثانیه ایش یکم یه جورایی بود
اما با سه دقیقه ای همه چی حل بود
من مشکلی ندیدم

شاید بعضی ها منتظر این هستن که شروع کنن هرچی انگ و ننگ و گناه هس بندازن گردن فقط و فقط یه نفر !!!!!
چراش هم معلومه ها همیشه تو تاریخ به ما گفتن همه ی کارای بد رو فلانی ی کرد ما دنبال اون فلانی هستیم

شایدم بعضی ها میخوان همه رو به جون هم بندازن خودمون رو بر علیه خودمون کنن
هفت سال پیش حرفی زده شد
آیا هفت سال پیش شا خواب بودی اگر حرف اشتباه بود ؟
چی شد که فهمیدی ؟
چی شد شنیدی ؟
من متعصب به دکتر عباسی نیستم اما زشته به خدا شاید خیلی هم درست نگفته باشن اما زشته بعد از 7 سال به نظر من بهتر بود بهتر بگن اما چیز غلطی رو نگفتن ابدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، Reza2035 ، mohammad1369 ، rastin ، قلب
۲۲:۵۰, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #62
آواتار
توی روز روشن هر جی دلشون میخواد میگن هیجکس هم جوابشون رو نمیده اخه ما که دق کردیم .

تو رو خدا یه نگاه به این خبر سایت عصر ایران بندازید.فقط فحش به دکتر عباسی ندادن.
http://www.asriran.com/fa/news/353808/%D...9%8A%D9%86

۲۳:۰۳, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #63
آواتار
(۱۷/شهریور/۹۳ ۲۲:۵۰)mohsen . نوشته است:  توی روز روشن هر جی دلشون میخواد میگن هیجکس هم جوابشون رو نمیده اخه ما که دق کردیم .

خوب برادر من این حرفه آخه ایشون زدن Smile.بدون تعصب به قضیه نگاه کنید. دق تو جوونی :|

زنازادگان کره ی زمین رو دقیقا کجای دلمون بزاریم

نقل قول: از 7 ميليارد نفر جمعيت زمين يك سوم كودكان آن زنا زاده هستند

IdeaSurpriseSurpriseSurprise
۲۳:۰۸, ۱۷/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۳ ۲۰:۱۳ توسط Wachowski.)
شماره ارسال: #64
آواتار
نقل قول:
توی روز روشن هر جی دلشون میخواد میگن هیجکس هم جوابشون رو نمیده اخه ما که دق کردیم .

تو رو خدا یه نگاه به این خبر سایت عصر ایران بندازید.فقط فحش به دکتر عباسی ندادن.

با سلام دوست عزیز .

شما به مدارک و اسنادی که هم اکنون نیز در اینترنت یافت میشوند و صحبت های استاد عباسی شک دارین که اینطور اشفته شدین ؟
برای انسان حقیقت جو همیشه سند و مدرک هست , ایشون ادعای خلاف واقعی نکردند که با صحبت های سایت خبری عصر ایران دروغ شون فاش بشه ... عموما در اینگونه بحث ها وقتی یکی از طرفین حرفی برای گفتن نداره شروع به تخریب چهره ی مقابل میکنه که جواب هم میده و برای حزب باد گزینه ی مناسبیه , فقط نکته ی جالب در این مقاله اینه که مدعی شدن مرکز بررسی های دکترینال وجود خارجی نداره و توی اینترنت موجود نیست Smile
نقل قول:
زنازادگان کره ی زمین رو دقیقا کجای دلمون بزاریم

نقل قول:از 7 ميليارد نفر جمعيت زمين يك سوم كودكان آن زنا زاده هستند
[تصویر: lightbulb.png][تصویر: surprise.png][تصویر: surprise.png]
http://dl-abbasi.ir/Amir/1393/WFM-2014-F...ResWeb.pdf
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی
۱:۴۹, ۱۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #65
آواتار
نقل قول:حسن عباسي كه به گفته سردار علي شمخاني دبير فعلي شوراي عالي امنيت ملي حتي در جبهه هاي جنگ نيز حضور نداشته، مثل گذشته حرف هاي عجيب و غريب ديگري نيز زده

حسن عباسی در جبهه های جنگ حضور نداشته؟ پس اون همه عکس چیه تو خاک عراق؟ آقای شمخانی خودشون وقتی زیر باد کولر داشتن... Angry

این کار ها سازمان دهی شده است برای تخریب این شخصیت. وگرنه این ها برای ما اثبات شده است...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، یاســین ، mohsen . ، sagheb
۱۳:۳۹, ۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #66
آواتار

پاسخ به یک فرافکنی علیه استاد عباسی

چندی پیش یک خبرگزاری آمار و اسناد وضعیت زنازادگی در جهان که توسط استاد حسن عباسی بیان شده بود را زیر سوال برده بود و گفته بود این آمار وجود ندارد که در ادامه به پاسخ به این خبرگزاری می‌پردازیم.
وجه شما رو به بیانات امام خامنه ای در مورد زنازادگی کودکان برزیل جلب می‌کنم :

من یک موقع گفتم که ما وقتی میگوییم منتظر امام زمان هستیم، بیشترین خصوصیتی که برای امام زمان ذکر میکنیم، این است که «یملأ اللَّه به الارض قسطاً و عدلاً» (۴۲۸)؛ نمیگوییم: «یملأ اللَّه دیناً و صلوهً و صوماً». با این‌که آن هم هست و قسط و عدل در چارچوب دین، بهترین و بیشترین تحقّق را پیدا میکند، لیکن معلوم میشود که این عدل، یک مصرعِ بلند درخواستهای انسان است و اگر این روشی که الان بعضیها غافلانه دنبال میکنند و آن، الگو گرفتن از زندگی غربی است، رواج پیدا کند، روزبه‌روز این حالت بدتر خواهد شد. علاج این است که ما خودمان را از دنباله‌روىِ فرهنگ غربی در زمینه‌ی مسائل اقتصاد کاملاً خلاص کنیم و نجات ببخشیم. این‌طور نیست که اگر کشوری درآمد سرانه‌اش رقم بالایی است، معنایش این است که این درآمد سرانه به همه میرسد. شما الان ببینید در آمارهایی که داده میشود، فرضاً میگویند در فلان کشور پیشرفته‌ی دنیا – مثلاً امریکا یا کانادا – درجه‌ی حرارت به چهل و دو درجه رسید و فلان قدر آدم کشته شدند. آیا در تهران اتّفاق میافتد که در چهل و دو درجه حرارت کسی کشته شود؟ یا مثلاً گفته میشود در فلان کشور سرما به پنج درجه، ده درجه زیر صفر رسید و فلان تعداد انسان یخ زدند. اینها چه کسانی هستند که از حرارت زیاد کشته میشوند و یا در زمستان یخ میزنند؟ آنهایی که در ساختمانهایی نشسته‌اند که با سرما و گرمای آن‌چنانی اداره میشود، یخ نمیزنند؛ آنها که سرپناه دارند که یخ نمیزنند و یا از گرما نمیمیرند. این معنایش آن است که طبقاتی در آن‌جا وجود دارند که زندگی بر آنها سخت است. برزیل امروز هفتمین یا هشتمین قدرت اقتصادی دنیاست؛ اما در آن‌جا چند میلیون کودک وجود دارد که اینها نه پدر و مادر دارند، نه سرپناه دارند، نه مسکن دارند؛ شبها در کوچه‌ها میخوابند، در کوچه‌ها هم پرورش پیدا میکنند، در همان کوچه‌ها هم یا کشته میشوند و یا میمیرند! ما نباید دنبال این زندگی برویم. ما نباید دنبال این اقتصاد برویم. شکوفایی اقتصاد معنایش این نیست. شکوفایی اقتصاد این است که به دولت امکان بدهد تا فقر را از میان جامعه بردارد؛ این اقتصاد خوب است. ما بایستی نه فقر یک گروه خاصی را، بلکه فقر عمومی‌را از بین ببریم. اقتصاد، اقتصاد اسلامی‌است و همین بایستی تحقّق پیدا کند.
منبع : بخشی از بیانات امام خامنه ای در جلسه پرسش و پاسخ مدیران مسئول و سر دبیران نشریات دانشجویی

[تصویر: Hasan-Abbasi.jpg]
+لینک : انتشار آمار زنازادگی در جهان توسط خبرگزاری مشرق
+ لینک : انتشار آمار زنازادگی در جهان توسط همین وبسایت
+ لینک : دانلود سخنرانی استاد حسن عباسی در مورد این مطلب
+ لینک : سایت منتشر کننده آمار زنازادگی در جهان WorlFamilyMap
+ لینک : دانلود سند از سایت WorlFamilyMap

در بخشی دیگر از خبر منتشر شده در مورد استاد عباسی گفته شده استاد عباسی در جنگ ۸ ساله دفاع مقدس حضور نداشته که برای اثبات کذب بودن این ادعا به مطلب زیر مراجعه نمایید:

+ لینک : تصاویر منتشره نشده از عملیات چریکی سپاه

+ لینک : تصاویر منتشره نشده از عملیات چریکی سپاه

در بخش دیگر این خبر آمده که استاد گفته اند سازمان ملل زیر مجموعه سازمان‌های نظامی آمریکا است و این خبرگزاری گفته بود که سند این حرف موجود نیست که یکی از دوستان در نظرات سند این حرف استاد را قرار داده بودند که در پایین می‌توانید مشاهده نمایید:

« Doctrine for the Armed Forces of the United States» که در سال ۲۰۰۷ منتشر شده است در صفحه ۱۳۳ این سند نموداری آمده (توضیحات آن به تفصیل در سند مذکور موجود است) که سازمان ملل و تمام نهادهای رسمی‌زیر مجموعه آن از جمله سازمان جهانی غذا، یونیسف و … همه زیر مجموعه ی CMOC: Civil-Military Operations Center که در آمریکاست قرار دارند.

+ لینک : دانلود سند سازمان ملل زیر مجموعه سازمان‌های نظامی آمریکا

+ لینک : دانلود سند سازمان ملل زیر مجموعه سازمان‌های نظامی آمریکا ( سرور سایت)

منبع خبر: سایت بچه های قلم
http://bachehayeghalam.ir

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، Wachowski ، قلب ، عبدالرحیم
۰:۲۷, ۴/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۳ ۰:۲۸ توسط pelaq.)
شماره ارسال: #67
آواتار
سلام اقا من و خیلی ها مثل من سایت صراط رو نمیشناختیم

تا وقتی که اون ماجرا رو برای استاد عباسی پیش اوردن و معروف شدن.......

الانم عصر ایران همینه اینم نمیشناختم و مطمئنم خیلیا مثل من وقتشون پای این سایتا تلف نمیکنن

و مطمئنم با این دو تا مطلب کلی بازدیدشون بالا رفت ......

همون داستان مخالفت کن و معروف شو .......

می خوان از شهرت استاد عباسی استفاده کنن.......

با اینکه جواب محکمی هست و باید داد ......... ولی به نظرم بهترین کار برای مقابله با اینا این هست که اصلا ندید بگیریشون مثل بچه دو ساله که هی شلوغ میکنه تا بهش توجه کنیم.

این قدر جدیشون نگیرین به قول خود استاد یه وبلاگکی هستش یه مطلبی زده .........
۱۸:۳۲, ۲/آذر/۹۴
شماره ارسال: #68
آواتار
سلام دوستان
یکی گفته کتاب "اقتصاد سياسي مناقشه هسته‌اي" نوشته دكتر محسن رناني رو بخونید بفهمید چقدر امثال عباسی در اشتباهن
خواستم بدونم کسی این کتاب رو خونده؟ جوابی داره از دکتر عباسی دفاع کنیم
با تشکر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]