|
مدافع حرم! آری یا خیر؟
|
|
۱۱:۰۸, ۱۸/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۴ ۱۱:۱۵ توسط سدرة المنتهی. علت ویرایش: افزودن تصویر)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام ،
این روزها باب تازه ای برای شهادت و جهادگری احساس می کنیم ، با تفاوت های بسیار ... قدیما یه درصدی که میخواستن برن جنگ ، از سر جو مردمی بود که تشویق و حمایتشون می کردن اما الان انفرادی ، بی سر و صدا ، داوطلبانه بعضی ها میگن رفتنشون از سر مشکلات زندگی ، ناکامی ها ، فقر یا بیکاریه اما اگه یه لحظه خودشونو جای اون شخص بذارن می فهمن که جان چقدر عزیزه و آدم هرچقدر مشکل دنیوی داشته باشه بازم حاضر نیست به این علت ، خودشو به جانبازی یا مرگ بسپاره. بعضی ها میگن این ها اصلا شهید نیستن ... اینا همش بازیه حکومته. کاری به حرف این بعضی ها ندارم، البته باید تو ذات خودمونو نگاه کنیم که چند درصد به جملات بالا معتقدیم. من میگم دفاعشون مقدسه چون ته تهه همه اهدافشون به امنیت و حیات اسلام ختم میشه. و منم دوست دارم این راه رو برم، سوال اصلی اینجاست که اگه بریم واسمون بهتره یا اگه بمونیم؟ تو موندنه ما ، چه خیریت بیشتری هست؟ این سوالیه که دارم همش از خودم می پرسم. ![]() چی باعث شده که شهدای مدافع انقدر مظلوم بمونن؟ عیب کارمون کجاست؟ از باورمونه یا از کم کاریمون؟ پشت خط چیکار می تونیم واسشون بکنیم؟ میتونیم یه رسانه مستقل واسشون باشیم؟ چقدر می تونیم مردم خودمون و دنیا رو نسبت به این وضعیت آگاه کنیم که ما مدافعیم نه مهاجم. --- از پیشنهادات و همکاری هاتون استقبال می کنم. ارادت |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۵, ۲۰/آبان/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۰/آبان/۹۴ ۱۱:۲۵)سید ابراهیم نوشته است: از اینکه حرفتون ربطی به عکس نداشت می گذریم به حدیث حب الوطن من الایمان هم اشاره ای نمی کنم چون سریع می گویید حدیث جعلیست یا سند معتبر ندارد. کلام امیر المومنین (به خدا سوگند،هر ملّتی که درون خانه ی خود مورد هجوم قرار گیرد، ذلیل خواهد شد.) رو هم نادید بگیریم که اتفاقا دقیقا منطبق با اون عکسه. کلا بگذریم .... چی می خواستم بگم؟؟ آهان معلومه عصبانی هستیدا !! ![]() مواظب خودت باش! |
|||
|
|
۱۴:۲۰, ۲۰/آبان/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
یعنی مجتبی بعد از اون همه بحث ها که وقاحت نظریه میهن گرایی (نمی گم پرستی) برات روشن شد باز هم این مطالب را میگی؟؟؟ هنوز به حدیث مجعول اعتقاد داری و این سخن شیخ بهایی را که وطن اصلی را خانه آخرت می داند اعتقاد نداری؟
مجتبی مسلمون نیستی ![]() ![]() ![]() ![]() حب وطن تنها و تنها برای کوشش در آبادانی آن و در نتیجه رفع حوایج خلایق مناسب است. وگرنه اگر باعت تمایز؛ آن هم با هم کیشان شود نه تنها مذموم بلکه به شدت بدوی و وحشیانه است. |
|||
|
|
۱۴:۳۵, ۲۰/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۴ ۱۶:۱۳ توسط غریب.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۲۱, ۲۰/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۴ ۱۵:۴۲ توسط رضا1357.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۰/آبان/۹۴ ۱۱:۲۵)سید ابراهیم نوشته است: باشه سيد جان جوش نيار ![]() البته به نظر حقير بايد مراقب باشيم كه از اينطرف و اونطرف پشت بام نيفتيم. به عبارت ديگه تفكري كه فقط وطن و خاك وطن و اين حرفا توش باشه نهايتا همون نژاد پرستي رو به بار خواهد آورد كه دقيقا مسير دلخواه ابليسه ( خلقتني من نار و خلقته من طين). اما تفكر ايدئولوژيك محض و وطن رو هيچ انگاشتن هم براي همه قابل قبول نيست چون حب وطن امريست ذاتي و فطري دقيقا مثل اينكه هركسي به هرحال خانه و كاشانه ش رو دوست داره و همين طور خانواده اش رو و نسبت بهشون غيرت داره و اگر بخواهيم اينها رو هيچ بينگاريم هم نمي شود و كساني از همين صحبتها سوء استفاده مي كندد كه هايي بياييد ببينيد اينها چه بي وطنهايي هستند و دارند خاك وطن رو به عربها مي فروشند و چه و چه... (۲۰/آبان/۹۴ ۱۴:۳۵)غریب نوشته است: تشییع پیکر مطهر حجت الاسلام و المسلمین علی تمام زاده اولین روحانی شهید مدافع حرم. اين شهيد عزيز وصيت كرده بود در بهشت معصومه به خاك سپرده بشه اما بردنش كرج!!!! |
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۲۰/آبان/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
از همه ی دوستان و عزیزانی که در مبحث شرکت کردن تشکر می کنم ، تا حدودی برام الزام آور بود.
پیامی از برادر عزیز و یاور همیشگیم آقای عزتی دریافت کردم که خوندنش خیلی مفید و روشن کننده هست ، اگر وقت دارید حتما بخونید حسن عزتي نوشته است: باز هم تشکر حسن آقا بخاطر توجهتون.
|
|||
|
|
۹:۴۲, ۲۱/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۴ ۱۱:۲۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:دشمن شاد اینو برای چی گفتم الان ابهتی که ایران داره با زمان دهه شصت قابل مقایسه نیست الان اگر یه ایرانی بکشن میگن اااااااااااااااااِ ایــــــــــــــــــــــــرانی کشتیم!!! خیلی براشون شیرینیه در حالی که نیرو داریم تا نیرو منظورم از لحاظ مهارته ضمنا کارای ایذایی هم جزو افتخارات نیستن با تک تیرانداز کسی رو زدن افتخار تاکتیکی نیست |
|||
|
|
۱۶:۴۹, ۲۱/آبان/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۰/آبان/۹۴ ۱۱:۲۵)سید ابراهیم نوشته است: نه خیر مرز ما اعتقاد و اندیشه فرهنگ تشیع است. کم لطفی میکنید آقای سید ابراهیم!!! حفظ خاک ایرانی برای شما بی معنیست؟؟؟؟ یعنی فقط کشور و مردمش باید مسلمان باشن تا جنگیدن و دفاع از کشور معنی بده از نظر شما ؟؟؟ پس با این حساب مثلا 2500 یا 3000 سال پیش که ملت ما مسلمان نبودن و تفکر شیعه نداشتن باید می نشستن تا دشمن بیاد ریز ریزشون کنه!!! همونطور که شما نسبت به خانواده تون و خانه ای که درش زندگی میکنید غیرت دارید پس باید کشورتون رو هم مثل خانه ی خودتون بدونید و نسبت بهش غیرت داشته باشید...... |
|||
|
|
۲۰:۳۶, ۲۲/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۴ ۱۶:۵۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول: حفظ خاک ایرانی برای شما بی معنیست؟؟؟؟ چیزی که سید میگه قانع نشدن به حداقل هاست ما نمیگیم خاک ایران ارزش نداره میگیم همه کره زمین یکسانه و ظلم و تعدی در هیچ کجاش نباید برقرار باشه مردم نقاط دیگه دنیا هم آدمن ما جهان وطن هستیم ما همه هموطن هستیم کشور در آینده مفهومی نداره مرزها برداشته خواهند شد ظالمین محدود نمیشن بلکه حذف میشن سید درست گفتم همینو میگی؟ من که همینو میگم
|
|||
|
|
۱۴:۴۴, ۳۰/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۴ ۱۴:۴۶ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ![]() مستند. «از اسمان » پیرامون شهید مدافع حرم شهید علیرضا اسدالهی ساعت هفده شبکه دو سیما پخش مشود و در مورد بحث شکل گرفته شما نگاه کنید ببنید اهمین شهدا از چه خانواده هایی هستند برای مثال همین شهید که بنده افتخار شناخت خانواده اشان را دارم عمویش در جنگ تحمیلی شهید شده و چند نفر هم از خانواده جانباز و حال این شهید را تقدیم کرده اند یعنی فرقی نمیکد سوریه باشه ایران باشه یا هر جای دیگر ،اسلام و مظلوم هر جا باشد حامی هستند. شادی روح شهدا و امام شهدا صلوات |
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۳۰/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۴ ۱۷:۵۴ توسط قلب.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام
پازل اول تفکرات ملی گرايانه و نژادی در دنیا در حال نابودی است و نشان آن: 1_ در اقتصاد شرکت های چند ملیتی پدید آمده و اقتصاد درهم تنيده شده است 2_ در فرهنگ خوانندگان بین المللي و فیلمها و سریالهای جهانی ساخته شده است و فرهنگها درهم تنيده شده است 3_ در نظامی شرکتهای چند ملیتی امنیتی مانند بلک واتر و بسیاری دیگر از شرکت ها مرزها را از بین برده اند و در سری فیلم های سرباز جهانی و دیگر فیلمها نشان داده شده است همینطور در سوریه و عراق این مسئله وجود دارد که افراد مختلف از ملیت های گوناگون باهم در جنگ هستند 4_ در سیاست پیمانهای مانند ناتو که سياست و نظامی گری را باهم مخلوط کرده و سیاست های جهانی پدید آمده است مانند سازمان بیلدر برگ و.. 5_ تاریخ هم که.... پازل دوم «وَ السَّابِقُونَ السَّابِقُونَ أُوْلَئكَ الْمُقَرَّبُون» (واقعه، 10 و 11) "سابقون" كسانى هستند كه نه تنها در ايمان پيشگامند، كه در اعمال خير و صفات و اخلاق انسانى نيز پيشقدمند، آنها "اسوه" و "قدوه" مردمند، و امام و پيشواى خلقند، و به همين دليل مقربان درگاه خداوند بزرگند. تفسیر به سبقت در طاعة اللَّه (اطاعت خدا) يا نماز هاى پنجگانه، يا جهاد، يا هجرت، يا توبه، و امثال آن، اشاره به گوشه اى از اين مفهوم وسيع است. علامه طباطبایی (رحمة الله علیه) می آورد: به استناد آیات: «وَ مِنْهُمْ سابِقٌ بِالْخَيْراتِ»(فاطر، 32) «فَاسْتَبِقُوا الْخَيْراتِ» (بقره، 148) «وَ يُسارِعُونَ فِي الْخَيْراتِ» (آل عمران، 114) به دست مى آيد مراد از سابقون اول، كسانى هستند كه در خيرات سبقت مى گيرند. و قهرا وقتى به اعمال خير سبقت مى گيرند، به مغفرت و رحمتى هم كه در ازاى آن اعمال هست سبقت گرفته اند. و لذا در آيه «سابِقُوا إِلى مَغْفِرَةٍ مِنْ رَبِّكُمْ وَ جَنَّةٍ» (حدید، 21) به جاى امر به سبقت در اعمال خير، دستور فرموده: به مغفرت و جنت سبقت گيرند. پس سابقون به خيرات، سابقون به رحمت و مغفرتند. بنا بر این: «السَّابِقُونَ السَّابِقُونَ» مراد از سابقون اول، سابقين به خيرات، و مراد از سابقون دوم سابقين به اثر خيرات يعنى مغفرت و رحمت است. پازل سوم امام صادق علیه السلام: مَن زارنَا فی مَماتِنا فَکَانَّما زارَنا فی حَیاتِنا. هر که ما را پس از مردنمان زیارت کند گویا ما را هنگام زنده بودنمان زیارت کرده است. مستدرک الوسایل و مستنبط المسایل ج 10 ، ص3 18 - بحار الانوار(ط-بیروت) ج97 ،124ص با این حساب دفاع از حرم اهل بیت علیهم السلام مثل دفاع در دوران حیات ارزش دارد پس اگر آخرالزمان هم نبود دفاع از قبور اهل بیت علیهم السلام امری مهم و لازم بود چه برسد اکنون که صدای قدمهاي مهدی موعود عج و آمدن او می آید به هر صورت اگر اکنون هم داوطلب برای دفاع از حرم ها به اندازه کافی باشد در آینده ای نزدیک با آمدن سفیانی برای مقابله با اوبه کمک های زیادی نیاز است حرف آخر اگر به نیرو نیاز است باید رفت ولی فکر کنم الان کافی باشن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مدافع حرم یا مدافع حریم ؟!؟ | شیدا | 11 | 4,361 |
۶/تیر/۹۵ ۲:۴۱ آخرین ارسال: Hedayat |
|

![[تصویر: 5am0_ya_zrinab_sa-shiagraphic_pri.jpg]](http://uupload.ir/files/5am0_ya_zrinab_sa-shiagraphic_pri.jpg)