کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: بنظر شما مدافع حرم راه درستی رو انتخاب کرده؟
آره ، دفاعش مقدسه و شهید محسوب میشه
بنظرم تا ظهور باید صبر کرد یا جنگ مرزی
نه ، فقط مدافع حرم نیستن
اصلا نمی تونم درکشون کنم
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مدافع حرم! آری یا خیر؟
۱۱:۰۸, ۱۸/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۴ ۱۱:۱۵ توسط سدرة المنتهی. علت ویرایش: افزودن تصویر)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام ،

این روزها باب تازه ای برای شهادت و جهادگری احساس می کنیم ، با تفاوت های بسیار ...

قدیما یه درصدی که میخواستن برن جنگ ، از سر جو مردمی بود که تشویق و حمایتشون می کردن اما الان
انفرادی ، بی سر و صدا ، داوطلبانه

بعضی ها میگن رفتنشون از سر مشکلات زندگی ، ناکامی ها ، فقر یا بیکاریه اما اگه یه لحظه خودشونو جای اون شخص بذارن می فهمن که جان چقدر عزیزه و آدم هرچقدر مشکل دنیوی داشته باشه بازم حاضر نیست به این علت ، خودشو به جانبازی یا مرگ بسپاره.

بعضی ها میگن این ها اصلا شهید نیستن ... اینا همش بازیه حکومته.
کاری به حرف این بعضی ها ندارم، البته باید تو ذات خودمونو نگاه کنیم که چند درصد به جملات بالا معتقدیم.

من میگم دفاعشون مقدسه چون ته تهه همه اهدافشون به امنیت و حیات اسلام ختم میشه. و منم دوست دارم این راه رو برم، سوال اصلی اینجاست که اگه بریم واسمون بهتره یا اگه بمونیم؟ تو موندنه ما ، چه خیریت بیشتری هست؟ این سوالیه که دارم همش از خودم می پرسم.
[تصویر: 5am0_ya_zrinab_sa-shiagraphic_pri.jpg]

چی باعث شده که شهدای مدافع انقدر مظلوم بمونن؟ عیب کارمون کجاست؟ از باورمونه یا از کم کاریمون؟
پشت خط چیکار می تونیم واسشون بکنیم؟
میتونیم یه رسانه مستقل واسشون باشیم؟
چقدر می تونیم مردم خودمون و دنیا رو نسبت به این وضعیت آگاه کنیم که ما مدافعیم نه مهاجم.

---

از پیشنهادات و همکاری هاتون استقبال می کنم.
ارادت
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، غریب ، سید ابراهیم ، علائم ظهور ، Mohammad Trust ، نرگس مهدوی ، آیدا77 ، میم.حسین.الف ، آفتاب ، amirak ، رضا1357 ، sarallah ، Agha sayyed ، فاطمه خانم ، Farzaneh ، sagheb ، مجتبی110 ، Nmm ، Hadiss313 ، fafa* ، mahdy30na ، قلب

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۰۵, ۲۰/آبان/۹۴
شماره ارسال: #11

(۲۰/آبان/۹۴ ۱۱:۲۵)سید ابراهیم نوشته است:  
خدا لعنت کند کسانی را که این طرز فکر احمقانه کشور پرستی و نژاد پرستی را وارد اندیشه ما کردند.... چقدر جهالت و حماقت میخواهد برای زدن اینگونه حرفها؟

به نظرم حتی اون حرف هم تا اندازه ای اشتباه است. یعنی چی که ما مرزمون را تا کشور سوریه جلو کشانده ایم؟؟؟ این هم باز بُلد کردن جان فشانی برای میهن است.... نه خیر مرز ما اعتقاد و اندیشه فرهنگ تشیع است. این دفاع از حرم حضرت عمه مان هم هیچ ربطی به امنیت داخلی کشورمان ندارد. که اگر اینچنین باشد افسوس بر ما....

بله یه امریکایی میتواند این حرف را بزند. هرچند اون حرف هم سفسطه است. کی است که نداند علت حقیقی حمله های امریکا به منطقه برای چیست؟ ولی با اغماض هم اگر بخواهیم آن دیالوگ را قبول کنیم، نمی توانیم آن را برای فرهنگ تشیع به کار ببریم.

اصل جهاد تنها و تنها باید برای رضای الله تعالی و حفظ شعائر دینی باشد. حفظ خاک ایرانی یعنی چه؟

معلومه عصبانی شدم؟

از اینکه حرفتون ربطی به عکس نداشت می گذریم

به حدیث حب الوطن من الایمان هم اشاره ای نمی کنم چون سریع می گویید حدیث جعلیست یا سند معتبر ندارد.

کلام امیر المومنین (به خدا سوگند،هر ملّتی که درون خانه ی خود مورد هجوم قرار گیرد، ذلیل خواهد شد.) رو هم نادید بگیریم که اتفاقا دقیقا منطبق با اون عکسه.

کلا بگذریم ....

چی می خواستم بگم؟؟

آهان

معلومه عصبانی هستیدا !! Wink

مواظب خودت باش!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضا1357 ، عبدالرحمن ، Hadiss313
۱۴:۲۰, ۲۰/آبان/۹۴
شماره ارسال: #12
آواتار
یعنی مجتبی بعد از اون همه بحث ها که وقاحت نظریه میهن گرایی (نمی گم پرستی) برات روشن شد باز هم این مطالب را میگی؟؟؟ هنوز به حدیث مجعول اعتقاد داری و این سخن شیخ بهایی را که وطن اصلی را خانه آخرت می داند اعتقاد نداری؟
مجتبی مسلمون نیستیBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

حب وطن تنها و تنها برای کوشش در آبادانی آن و در نتیجه رفع حوایج خلایق مناسب است. وگرنه اگر باعت تمایز؛ آن هم با هم کیشان شود نه تنها مذموم بلکه به شدت بدوی و وحشیانه است.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضا1357 ، مجتبی110 ، میم.حسین.الف ، عبدالرحمن ، Hadiss313
۱۴:۳۵, ۲۰/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۴ ۱۶:۱۳ توسط غریب.)
شماره ارسال: #13

تشییع پیکر مطهر حجت الاسلام و المسلمین علی تمام زاده اولین روحانی شهید مدافع حرم.

خوشا به سعادتش...

آخرین ویدیو از شهید (حجم 2 مگ)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، رضا1357 ، سدرة المنتهی ، عبدالرحمن ، Hadiss313
۱۵:۲۱, ۲۰/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۴ ۱۵:۴۲ توسط رضا1357.)
شماره ارسال: #14

(۲۰/آبان/۹۴ ۱۱:۲۵)سید ابراهیم نوشته است:  
خدا لعنت کند کسانی را که این طرز فکر احمقانه کشور پرستی و نژاد پرستی را وارد اندیشه ما کردند.... چقدر جهالت و حماقت میخواهد برای زدن اینگونه حرفها؟

به نظرم حتی اون حرف هم تا اندازه ای اشتباه است. یعنی چی که ما مرزمون را تا کشور سوریه جلو کشانده ایم؟؟؟ این هم باز بُلد کردن جان فشانی برای میهن است.... نه خیر مرز ما اعتقاد و اندیشه فرهنگ تشیع است. این دفاع از حرم حضرت عمه مان هم هیچ ربطی به امنیت داخلی کشورمان ندارد. که اگر اینچنین باشد افسوس بر ما....

بله یه امریکایی میتواند این حرف را بزند. هرچند اون حرف هم سفسطه است. کی است که نداند علت حقیقی حمله های امریکا به منطقه برای چیست؟ ولی با اغماض هم اگر بخواهیم آن دیالوگ را قبول کنیم، نمی توانیم آن را برای فرهنگ تشیع به کار ببریم.

اصل جهاد تنها و تنها باید برای رضای الله تعالی و حفظ شعائر دینی باشد. حفظ خاک ایرانی یعنی چه؟

معلومه عصبانی شدم؟

باشه سيد جان جوش نيارBig Grin

البته به نظر حقير بايد مراقب باشيم كه از اينطرف و اونطرف پشت بام نيفتيم.
به عبارت ديگه تفكري كه فقط وطن و خاك وطن و اين حرفا توش باشه نهايتا همون نژاد پرستي رو به بار خواهد آورد كه دقيقا مسير دلخواه ابليسه ( خلقتني من نار و خلقته من طين).

اما تفكر ايدئولوژيك محض و وطن رو هيچ انگاشتن هم براي همه قابل قبول نيست چون حب وطن امريست ذاتي و فطري دقيقا مثل اينكه هركسي به هرحال خانه و كاشانه ش رو دوست داره و همين طور خانواده اش رو و نسبت بهشون غيرت داره و اگر بخواهيم اينها رو هيچ بينگاريم هم نمي شود و كساني از همين صحبتها سوء استفاده مي كندد كه هايي بياييد ببينيد اينها چه بي وطنهايي هستند و دارند خاك وطن رو به عربها مي فروشند و چه و چه...

(۲۰/آبان/۹۴ ۱۴:۳۵)غریب نوشته است:  تشییع پیکر مطهر حجت الاسلام و المسلمین علی تمام زاده اولین روحانی شهید مدافع حرم.

خوشا به سعادتش...

اين شهيد عزيز وصيت كرده بود در بهشت معصومه به خاك سپرده بشه اما بردنش كرج!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، غریب ، سدرة المنتهی ، میم.حسین.الف ، عبدالرحمن ، Hadiss313
۲۳:۳۴, ۲۰/آبان/۹۴
شماره ارسال: #15
آواتار
از همه ی دوستان و عزیزانی که در مبحث شرکت کردن تشکر می کنم ، تا حدودی برام الزام آور بود.
پیامی از برادر عزیز و یاور همیشگیم آقای عزتی دریافت کردم که خوندنش خیلی مفید و روشن کننده هست ، اگر وقت دارید حتما بخونید

حسن عزتي نوشته است:
سلام و رحمه الله

من نظر شخصی خودم رو مینویسم . . .

ب شخصه معتقدم این شهدا مقام بسیار والایی دارند ب نسبت سایر شهدایی ک در گذشته و در 8سال دفاع مقدس داشتیم

خودتم اشاره کردی

چون کاملن اختیاریه

و حرب در سرزمین غربته و دشمن همه جانبه داره حمله میکنه

و هدف

حفظ کیان و ناموس و مملکت اسلامیه

نه شیعه ها

اسلام!!!

ولی این سیستم اعزامی برای عده محدودی فراهمه

یا باید پاسدار باشیو عضو سپاه و یگان های رزمی ک اموزش های خاص رو بت میدن و بقیه مراحل اعزام

یا باید از کش.رهایی چون افغانستان و پاکستان و اینا بری . . .

در این صورت کار کمن و تو چیه؟

چ تکلیفی داریم؟

بریم یا بمونیم؟

اونا با جهاد اصغر و مبارزات تن ب تن از حرم اهلبیت دفاع میکنن

ماهم باید با اعمال و رفتارمون و تزریق رفتارها و جریان های نیک و شیعی در جامعه از حریم اهلبیت دفاع کنیم

با اینحال آقا تکلیف اونایی رو ک نمیتونن برن رو مشخص کرده؛

ن اینکه خاسته باشه دلشونرو خوش کنه ها

بهشون تکلیف داده

مسیر داده

" یک جهاد بزرگ در مقابل ملت مسلمان است.
این جهاد لزوماً جهاد نظامی نیست
؛

جهادسیاسی است،

جهادفکری است،

جهادعلمی است،

جهاد اجتماعی است،

جهاد اخلاقی است.

و
امت بزرگ اسلام بتدریج با ابعاد گوناگون این جهاد آشنا شده است و آشنا میشود
.

امروز شما نگاه کنید به صحنه‌ی منطقه‌ی بسیار حساس خاورمیانه، همین پیشرفت امت اسلامی را میبینید."

این حرف رو آقا در عید فطر با دیدار مسولان گفته

و مشخص کننده مسیر ما میتونه باشه

ما در دالان عظیمی از برهه تاریخی هستیم

یه طرف این دالان ظهوره

و طرف دیگه اش سقوط

این بستگی ب ما داره ک در موج سوم اسلام گرایی دنیا

چطور بتونیم خودمون رو در جریان گفتمان انقلاب فرهنگی موثر و کارامد قرار بدیم ک ان شالله بتونیم این مسیر رو ب سمت دالان ظهور پیش ببریم

کار جهادی

ک مصادیقش اسم برده شد

کمی از شهادت نداره

و برکت این کارها

شهید سازه

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد

باز هم تشکر حسن آقا بخاطر توجهتون.Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، غریب ، عبدالرحمن ، Farzaneh ، Hadiss313 ، سید ابراهیم ، قلب
۹:۴۲, ۲۱/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۴ ۱۱:۲۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #16
آواتار
نقل قول:دشمن شاد

اینو برای چی گفتم

الان ابهتی که ایران داره با زمان دهه شصت قابل مقایسه نیست

الان اگر یه ایرانی بکشن میگن اااااااااااااااااِ ایــــــــــــــــــــــــرانی کشتیم!!!

خیلی براشون شیرینیه

در حالی که نیرو داریم تا نیرو

منظورم از لحاظ مهارته

ضمنا کارای ایذایی هم جزو افتخارات نیستن

با تک تیرانداز کسی رو زدن افتخار تاکتیکی نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، Hadiss313 ، سید ابراهیم
۱۶:۴۹, ۲۱/آبان/۹۴
شماره ارسال: #17
آواتار
(۲۰/آبان/۹۴ ۱۱:۲۵)سید ابراهیم نوشته است:  نه خیر مرز ما اعتقاد و اندیشه فرهنگ تشیع است.
حفظ خاک ایرانی یعنی چه؟

کم لطفی میکنید آقای سید ابراهیم!!!
حفظ خاک ایرانی برای شما بی معنیست؟؟؟؟
یعنی فقط کشور و مردمش باید مسلمان باشن تا جنگیدن و دفاع از کشور معنی بده از نظر شما ؟؟؟
پس با این حساب مثلا 2500 یا 3000 سال پیش که ملت ما مسلمان نبودن و تفکر شیعه نداشتن باید می نشستن تا دشمن بیاد ریز ریزشون کنه!!!
همونطور که شما نسبت به خانواده تون و خانه ای که درش زندگی میکنید غیرت دارید پس باید کشورتون رو هم مثل خانه ی خودتون بدونید و نسبت بهش غیرت داشته باشید......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف
۲۰:۳۶, ۲۲/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۴ ۱۶:۵۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #18
آواتار
نقل قول: حفظ خاک ایرانی برای شما بی معنیست؟؟؟؟

چیزی که سید میگه قانع نشدن به حداقل هاست

ما نمیگیم خاک ایران ارزش نداره

میگیم

همه کره زمین یکسانه و ظلم و تعدی در هیچ کجاش نباید برقرار باشه

مردم نقاط دیگه دنیا هم آدمن

ما جهان وطن هستیم

ما همه هموطن هستیم

کشور در آینده مفهومی نداره

مرزها برداشته خواهند شد

ظالمین محدود نمیشن بلکه حذف میشن

سید درست گفتم همینو میگی؟ من که همینو میگمCool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، سید ابراهیم ، قلب ، حسین14
۱۴:۴۴, ۳۰/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۴ ۱۴:۴۶ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #19
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلامSmile

مستند. «از اسمان » پیرامو‌‌ن شهید مدافع حرم
شهید علیرضا اسدالهی

ساعت هفده شبکه دو سیما پخش مشود

و در مورد بحث شکل گرفته شما نگاه کنید ببنید اهمین شهدا از چه خانواده هایی هستند
برای مثال همین شهید که بنده افتخار شناخت خانواده اشان را دارم عمویش
در جنگ تحمیلی شهید شده و چند نفر هم از خانواده جانباز و حال این شهید را تقدیم

کرده اند یعنی فرقی نمیکد سوریه باشه ایران باشه یا هر جای دیگر ،اسلام و مظلوم هر جا باشد حامی هستند.

شادی روح شهدا و امام شهدا صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، قلب
۱۷:۴۸, ۳۰/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۴ ۱۷:۵۴ توسط قلب.)
شماره ارسال: #20
آواتار
سلام

پازل اول

تفکرات ملی گرايانه و نژادی در دنیا در حال نابودی است و نشان آن:
1_ در اقتصاد شرکت های چند ملیتی پدید آمده و اقتصاد درهم تنيده شده است

2_ در فرهنگ خوانندگان بین المللي و فیلمها و سریالهای جهانی ساخته شده است و فرهنگها درهم تنيده شده است

3_ در نظامی شرکت‌های چند ملیتی امنیتی مانند بلک واتر و بسیاری دیگر از شرکت ها مرزها را از بین برده اند و در سری فیلم های سرباز جهانی و دیگر فیلمها نشان داده شده است همینطور در سوریه و عراق این مسئله وجود دارد که افراد مختلف از ملیت های گوناگون باهم در جنگ هستند

4_ در سیاست پیمانهای مانند ناتو که سياست و نظامی گری را باهم مخلوط کرده و سیاست های جهانی پدید آمده است مانند سازمان بیلدر برگ و..

5_ تاریخ هم که....

پازل دوم

«وَ السَّابِقُونَ السَّابِقُونَ أُوْلَئكَ الْمُقَرَّبُون‏»
(واقعه، 10 و 11)

"سابقون" كسانى هستند كه نه تنها در ايمان پيشگامند، كه در اعمال خير و صفات و اخلاق انسانى نيز پيشقدمند، آنها "اسوه" و "قدوه" مردمند، و امام و پيشواى خلقند، و به همين دليل مقربان درگاه خداوند بزرگند.

تفسیر به سبقت در طاعة اللَّه (اطاعت خدا) يا نماز هاى پنجگانه، يا جهاد، يا هجرت، يا توبه، و امثال آن، اشاره به گوشه ‏اى از اين مفهوم وسيع است.

علامه طباطبایی (رحمة الله علیه) می آورد:

به استناد آیات:

«وَ مِنْهُمْ سابِقٌ بِالْخَيْراتِ»(فاطر، 32)
«فَاسْتَبِقُوا الْخَيْراتِ» (بقره، 148)
«وَ يُسارِعُونَ فِي الْخَيْراتِ» (آل عمران، 114)

به دست مى‏ آيد مراد از سابقون اول، كسانى هستند كه در خيرات سبقت مى ‏گيرند.

و قهرا وقتى به اعمال خير سبقت مى ‏گيرند، به مغفرت و رحمتى هم كه در ازاى آن اعمال هست سبقت گرفته ‏اند.

و لذا در آيه «سابِقُوا إِلى‏ مَغْفِرَةٍ مِنْ رَبِّكُمْ وَ جَنَّةٍ» (حدید، 21) به جاى امر به سبقت در اعمال خير، دستور فرموده: به مغفرت و جنت سبقت گيرند.

پس سابقون به خيرات، سابقون به رحمت و مغفرتند.

بنا بر این:

«السَّابِقُونَ السَّابِقُونَ»
مراد از سابقون اول، سابقين به خيرات، و مراد از سابقون دوم سابقين به اثر خيرات يعنى مغفرت و رحمت است.

پازل سوم

امام صادق علیه السلام:

مَن زارنَا فی مَماتِنا فَکَانَّما زارَنا فی حَیاتِنا.

هر که ما را پس از مردنمان زیارت کند گویا ما را هنگام زنده بودنمان زیارت کرده است.
مستدرک الوسایل و مستنبط المسایل ج 10 ، ص3 18 - بحار الانوار(ط-بیروت) ج97 ،124ص

با این حساب دفاع از حرم اهل بیت علیهم السلام مثل دفاع در دوران حیات ارزش دارد

پس اگر آخرالزمان هم نبود دفاع از قبور اهل بیت علیهم السلام امری مهم و لازم بود چه برسد اکنون که صدای قدمهاي مهدی موعود عج و آمدن او می آید
به هر صورت اگر اکنون هم داوطلب برای دفاع از حرم ها به اندازه کافی باشد در آینده ای نزدیک با آمدن سفیانی برای مقابله با اوبه کمک های زیادی نیاز است

حرف آخر

اگر به نیرو نیاز است باید رفت ولی فکر کنم الان کافی باشن

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سدرة المنتهی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]