|
کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام
|
|
۰:۳۲, ۱۹/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۴ ۰:۳۶ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
با توجه به فراگیر شدن استفاده از کانالهای تلگرام، تصمیم گرفته شده که کانالی مخصوص تالار بیداری اندیشه ایجاد گردد تا اخبار و اطلاعیههای مهم و مطالب برگزیده ماه را در آن ارسال کنیم. برخی از کاربران به دلایل مختلف باگوشی همراه خود در اینترنت حضور دارند و ما سعی می کنیم از این طریق، دسترسی به مطالب مفید تالار را تسهیل کنیم. لطفا دوستان و آشنایان خود را نیز به کانال تالار دعوت به عضویت کنید. برای ورود به کانال تلگرام بر روی شکل زیر کلیک کرده و پس از ورود به برنامه تلگرام، از پایین صفحه Join یا Join channel را انتخاب نمایید پ.ن: در صورتیکه تاکنون نرم افزار تلگرام را نصب نکردید، لطفا به خطرات آن که در اینجا به بعضی از آن اشاره شده توجه کنید. خود ما در این زمینه دقت لازم را داشته ایم |
|||
|
|
۰:۳۶, ۱۹/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۴ ۰:۴۵ توسط السا.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام.
خدا قوت. لینک خطای 404 میده ![]() لینک درست شد ![]() ارور جدید میده ![]() نقل قول:sorry! پ.ن : تلگرام دسکتاپ و گوشیم، هر دوشون آپدیت شده هستن! |
|||
|
|
۰:۴۷, ۱۹/آبان/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۰:۵۳, ۱۹/آبان/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
شاید چون تلگرام پلاس دارم نمیتونم واردش بشم (اما بقیه کانال هام هستن و واردشون میشم ...! )
فکر کنم مجبورم بخاطر تالار بیداری اندیشه هم ک شده، تلگرام رو نصب کنم ![]() بازهم خدا قوت میگم و تشکر میکنم بابت زحمت های دست اندرکاران ایده خیلی خوبیه
|
|||
|
|
۰:۵۶, ۱۹/آبان/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۴ ۰:۵۳)السا نوشته است: شاید چون تلگرام پلاس دارم نمیتونم واردش بشم (اما بقیه کانال هام هستن و واردشون میشم ...! )خواهش می کنم با مروگر هم تست کردید؟ یعنی لینک رو اول با یک مرورگر در کامپیوتر یا گوشی باز کنید؟! |
|||
|
|
۰:۵۹, ۱۹/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۴ ۱:۰۱ توسط السا.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۴ ۰:۵۶)Mahdy2021 نوشته است: خواهش می کنم بله همین کار رو هم با گوشی، هم با دسکتاپ انجام دادم با هیچکدوم نتونستم وارد بشم حتی سرچ هم کردم : @bidariandisheir اما بازم کانال تالار رو پیدا نکردم نسخه روی دسکتاپم، تلگرامه نسخه روی گوشیم، تلگرام پلاس همین الان دوباره هم امتحان کردم، اما همون ارور ِ روبوت رو داد |
|||
|
|
۲:۴۳, ۱۹/آبان/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض خسته نباشید خدمت آقا مهدی عزیز!
آدرس رو اگر اینطور (bidariandishe_ir@) میذاشتید بهتر نبود؟ |
|||
|
|
۵:۲۰, ۱۹/آبان/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام، من هم نتونستم وارد بشم
|
|||
|
|
۹:۴۵, ۱۹/آبان/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
..........خدا قوت.................ممنون از شما
|
|||
|
|
۱۱:۱۶, ۱۹/آبان/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
تشکر بخاطر این کار مفید من هر کانال تلگرامی که میخوام باز کنم اولش صفحه مربوطه میاد اما در چند صدم ثانیه بدون اینکه بتونم کاری انجام بدم پیام خطایی با این مضمون میده: The address wasn't understood نمیدونم دلیلش چیه اون صفحه اونقدر سریع میره که محتویاتشو نمیتونم ببینم.تا بحال هیچ کانالی رو نتونستم باز کنم.دلیلشو شما نمیدونید؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 184,357 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 320 | 176,002 |
۲۰/بهمن/۹۶ ۱۹:۲۰ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 222 | 91,205 |
۱۸/آبان/۹۴ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: REYHANEH11 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 4,971 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,146 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,878 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 21,209 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |
|