|
کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام
|
|
۰:۳۲, ۱۹/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۴ ۰:۳۶ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
با توجه به فراگیر شدن استفاده از کانالهای تلگرام، تصمیم گرفته شده که کانالی مخصوص تالار بیداری اندیشه ایجاد گردد تا اخبار و اطلاعیههای مهم و مطالب برگزیده ماه را در آن ارسال کنیم. برخی از کاربران به دلایل مختلف باگوشی همراه خود در اینترنت حضور دارند و ما سعی می کنیم از این طریق، دسترسی به مطالب مفید تالار را تسهیل کنیم. لطفا دوستان و آشنایان خود را نیز به کانال تالار دعوت به عضویت کنید. برای ورود به کانال تلگرام بر روی شکل زیر کلیک کرده و پس از ورود به برنامه تلگرام، از پایین صفحه Join یا Join channel را انتخاب نمایید پ.ن: در صورتیکه تاکنون نرم افزار تلگرام را نصب نکردید، لطفا به خطرات آن که در اینجا به بعضی از آن اشاره شده توجه کنید. خود ما در این زمینه دقت لازم را داشته ایم |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۱۹, ۱۹/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۴ ۱۱:۲۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون از دوستان در مواردی که مشکلی برای ورود به کانال وجود داره، واقعا من هیچ ایده ای ندارم که مشکل از چیه. چون تا الان 17 نفر عضو شدن و مشکلی نبوده دوستانی که عضو شدن اگر نکته خاصی فکر میکنن لازمه بیان کنن که سایرین مشکلشون حل بشه لطفا مرورگرتون به روز باشه برنامه تلگرام گوشی یا دسکتاپ به روز باشه در خود برنامه تلگرام، این کلمه رو جستجو کنید: bidariandisheir (۱۹/آبان/۹۴ ۲:۴۳)حضرت عشق نوشته است: سلام و عرض خسته نباشید خدمت آقا مهدی عزیز!سلام سلامت باشید با توجه به اینکه در آدرس سایت - و . داریم و هیچکدوم رو تلگرام ساپورت نمیکنه فکر نمی کنم لزومی برای استفاده از کرکتر دیگه ای باشه |
|||
|
|
۱۲:۱۹, ۱۹/آبان/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
فقط یه خواهش دوستان این جارا خالی نگذارند. این جا برای بحث های مبنایی و مفصل باقی بماند.
|
|||
|
|
۱۲:۴۵, ۱۹/آبان/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
نسخه web-version بدون مشکل با همین لینک وارد شد
نسخه Android بعد از به روز رسانی رفع مشکل شد |
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۱۹/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۴ ۲۳:۱۵ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
ممنون از 34 نفر از بزرگواران که در کمتر از 24 ساعت عضو کانال شدن
دوستانی که برای عضویت در کانال مشکل داشتن، حل شد؟ البته برخی از عزیزان به هر دلیلی عضو این شبکه نیستن و همونطوری که توضیح دادم چیزی فراتر از مطالب تالار قرار نیست در کانال ارسال بشه |
|||
|
|
۰:۰۲, ۲۰/آبان/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
تشکر از شما
من از طریق خود برنامه تلگرام و گوشی موبایل آدرس رو وارد کردم و عضو شدم و از این طریق مشکلی نبود |
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۲۰/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۴ ۲۰:۴۹ توسط السا.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۴ ۲۳:۱۵)Mahdy2021 نوشته است: ممنون از 34 نفر از بزرگواران که در کمتر از 24 ساعت عضو کانال شدن بله خوشبختانه ![]() راه حلم این بود : توی Contact های نسخه دسکتاپ ِ تلگرام، سرچ کردم تالار رو، پیداش کردم و جوین شدم حالا نکته جالبش اینجاست ک من روی تلگرام دسکتاپ دارم بیداری رو، روی گوشیم ندارم(نیومده هنوز!!!) حالا منتظرم پست جدید بذارید روی کانال، ببینم اتفاق تازه ای توی گوشیم میفته یا نه (پیدا میکنه تالار رو یا نه) پ.ن : فکر کنم تلگرام پلاس، ستاره دار کرده تالار رو، فی*ل*تر شدیم توش ![]() هی میگم بحث سیاسی نکنیدها، هِی کسی گوش ب حرف نمیده، همین میشه دیگه :| :دی |
|||
|
|
۴:۴۴, ۲۱/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۴ ۴:۴۷ توسط soora.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
برای من هم رو گوشی نمیاد، ولی رو لب تاب نصب کردم هست
|
|||
|
|
۱۲:۱۷, ۲۱/آبان/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
حالا سوال برام پیش اومده ... این ابزارهایی مثله تلگرام جاسوسی هست یا نیست !!؟
|
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۲۱/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۴ ۱۴:۰۲ توسط قبیله منتظر.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
یا الله
سلام افسران جنگ نرم و سربازان آقا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرج الشریف خدا قوت بله از طریق گوشی وارد شدم ولی تعداد کاربران نسبت به اعضاء تالار خیلی کم هست با بنده 52 نفر لطف کنید حمایت کنید و لطف کنید مطالب ارزشی ارسال کنید من الله التوفیق عاقبت بخیر باشید؛ ان شاءالله لینک زیر رو داخل مرورگر وارد کنید و سرچ بزنید telegram.me/bidariandisheir یا داخل خود تلگرام تایپ کنید راحت پیدا میشه عکس پروفایل هم عکس خوشکل تالار هست
|
|||
|
|
۲۰:۰۶, ۲۱/آبان/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
دوستان قرار نیست چیزی نشر بدین؟برای کانال منظورمه
مطالب مفید بزارین تا دوستان دیگه جذب بشن. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 184,405 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 320 | 176,085 |
۲۰/بهمن/۹۶ ۱۹:۲۰ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 222 | 91,215 |
۱۸/آبان/۹۴ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: REYHANEH11 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 4,977 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,151 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,879 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 21,218 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |
|