|
کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام
|
|
۰:۳۲, ۱۹/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۴ ۰:۳۶ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
با توجه به فراگیر شدن استفاده از کانالهای تلگرام، تصمیم گرفته شده که کانالی مخصوص تالار بیداری اندیشه ایجاد گردد تا اخبار و اطلاعیههای مهم و مطالب برگزیده ماه را در آن ارسال کنیم. برخی از کاربران به دلایل مختلف باگوشی همراه خود در اینترنت حضور دارند و ما سعی می کنیم از این طریق، دسترسی به مطالب مفید تالار را تسهیل کنیم. لطفا دوستان و آشنایان خود را نیز به کانال تالار دعوت به عضویت کنید. برای ورود به کانال تلگرام بر روی شکل زیر کلیک کرده و پس از ورود به برنامه تلگرام، از پایین صفحه Join یا Join channel را انتخاب نمایید پ.ن: در صورتیکه تاکنون نرم افزار تلگرام را نصب نکردید، لطفا به خطرات آن که در اینجا به بعضی از آن اشاره شده توجه کنید. خود ما در این زمینه دقت لازم را داشته ایم |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۲۴, ۲۱/آبان/۹۴
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علیکم خداقوت به دوستان . بنده الحمدلله با لینک مشکلی ندارم . پیشنهاد میکنم دو کار انجام دهیم . 1) مطالب خوب تالار که یا مفقود و گم شده اند در بین موضوعات زیاد ثبت شده و یا کم استقبال بوده اند در عین پر باری ، دوستان به ناظرین هر بخش گزارش دهند تا پس از بررسی لینک انها در کانال ثبت شود . 2)مطالب جدید ، کم حجم ، پر بار ، خصوصا در دو حوزه اعتقادی و مهدوی برای ناظرین و یا کار گروه تلگرام ارسال شود تا از آنها استفاده شده و تنها لینک نداشته باشیم چرا که خود لینک مشکلات خود را بهمراه دارد . موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۲۱:۲۱, ۲۲/آبان/۹۴
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
متاسفانه بیداری اندیشه دچار یه سندروم رکود شده
یه رکودی براشون باورونده شده تکون مکون نمیخورن نمونش هم اینستاگرام سایت کار کنید دیگه یکمی از مجید املشی یاد بگیرید اینهمه محتوا لازم شد با گروه های بزرگ رایزنی کنید |
|||
|
|
۲۲:۰۱, ۲۲/آبان/۹۴
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
مدیران ، کانال قطع شد؟ برای ما ناپدید شد.
به این زودی عقب کشیده شد؟ |
|||
|
|
۲۲:۰۴, ۲۲/آبان/۹۴
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۲/آبان/۹۴ ۲۲:۰۱)mahdy30na نوشته است: مدیران ، کانال قطع شد؟ برای ما ناپدید شد. سلام . نه برای بنده که هست با 75 عضو البت من مدیر نیستم
|
|||
|
|
۲۲:۱۳, ۲۲/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۴ ۲۲:۱۹ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
اخه از سیستم من رفته و قبلش بام اومد که تغییر اسم پیدا کرد و یهو بوم محو شد
![]() دوباره اومد . کلا سیستم من ذغالیه .این ظرفیت تکنولوژی رو نداره
|
|||
|
|
۲۲:۵۳, ۲۲/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۴ ۲۲:۵۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۱/آبان/۹۴ ۱۲:۱۷)del@ نوشته است: حالا سوال برام پیش اومده ... این ابزارهایی مثله تلگرام جاسوسی هست یا نیست !!؟پست اول در جمله آخر لینک دادم!!!! (۲۱/آبان/۹۴ ۱۳:۵۹)قبیله منتظر نوشته است: یا الله سلام ممنون از شما البته در مورد تبلیغ ما اون چیزی که از دستمون بر می آمد انجام دادیم. دیگه بقیش به عهده شما دوستان عزیز است لینک گروه رو برای دوستان و آشنایان خود بفرستید و دعوت به عضویت کنید (۲۲/آبان/۹۴ ۲۲:۱۳)mahdy30na نوشته است: اخه از سیستم من رفته و قبلش بام اومد که تغییر اسم پیدا کرد و یهو بوم محو شددر کانال تلگرام تا این لحظه تغییر خاصی داده نشده جز اینکه اعضا زیاد شدن |
|||
|
|
۲:۰۵, ۲۴/آبان/۹۴
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
با سلام مجدد خدمت اقا مهدی عزیز در رابطه با _ و . باید بگم که . رو نمیدونم ولی تو چند تا کانتل دیگه که هستیم ادرسش با _ هست و هیچ مشکلی نداره. مثل: sabke_zendegi@...
این ادرس رو سرچ کنید ببینید... |
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۲۶/آبان/۹۴
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون از دوستان که همراهی کردن و یک هفته ای 100 تایی شدیم ![]() البته نقش کانال برای تالار، نشر مطالب مفید و عمیق است و برنامه داریم این مطالب رو به جامعه بزرگتری عرضه کنیم دوستانی که مطالب خوبی در تالار سراغ دارن، مخصوصا با توجه به مناسبتها، مطالب رو به ناظران و مدیران پیشنهاد کنن سعی میشه مطالب به تدریج در کانال قرار بگیره (شلوغش نمی کنیم) عزیزان با جو تالار و مطالب آشنا هستید. دوستان و آشنایانتون که به مطالب در این حوزه علاقه دارن رو به کانال دعوت کنید. یا مطالب رو forward کنید. ان شاء الله با همکاری شما کار گسترده تر و مفیدتر خواهد شد |
|||
|
|
۱۰:۴۸, ۲۷/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۴ ۱۰:۴۹ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
خوشبختانه یا متاسفانه فعلا عضو هیچ شبکه اجتماعی نیستم اما دوستان به جای ما. به هر حال کار مهمی هست که در تمام عرصه ها فعال باشیم. با تشکر از دوستانی که این کانال را ساختند. |
|||
|
|
۱۳:۰۷, ۲۷/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۴ ۱۳:۳۳ توسط Bamdaad.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام و سپاس از ایجاد کانال
ولی من سه روز پیش جوین داده بودم و یه پیام اومد اما الان هر چی دنبال کانال میگردم نی !!! ؟؟؟ از لیست کلا حذف شده انگار الان زدم آرود خوشبختانه ! ![]() ![]() ![]() 104 نفر بنده از تازه واردای شبکه های اجتماعی هستم اما به شخصه این سایت رو بیشتر ترجیح میدم به کانال و اینجور چیزا به نوعی شبکه های اجتماعی حس و لذت مطالعه از رو سایت رو نداره !!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 190,481 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 320 | 183,486 |
۲۰/بهمن/۹۶ ۱۹:۲۰ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 222 | 93,327 |
۱۸/آبان/۹۴ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: REYHANEH11 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 5,030 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,324 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,933 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 21,556 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |
|

کلا سیستم من ذغالیه .این ظرفیت تکنولوژی رو نداره![[تصویر: 100.jpg]](http://picture.bidari-andishe.ir/adv/bidaritel/100.jpg)