کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 2.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مانکن های ابتذال روی فرش قرمز + عکس
۱۹:۲۷, ۲۶/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۰ ۱۳:۰۶ توسط akhevi.)
شماره ارسال: #1
آواتار
متاسفانه علی رغم تاکیدات علما، مسئولان و همچنین مردم بر موضوع مبارزه با بد حجابی در جامعه، شاهد زننده ترین نوع پوشش در مراسم های "فرش قرمز" فیلم های ایرانی هستیم.

اگر بی حجابی تمدن است، پس حیوانات متمدن ترند.(شهید آیت الله مطهری(رحمة الله علیه))
( پیشاپیش از نمایش عکسها پوزش میطلبم )

به گزارش مشرق به نقل از عصر امروز، چند سالی است که در پایتخت مراسمی با نام "فرش قرمز" برای اهالی سینما برگزار می شود؛ این مراسم بدون توجه به فرهنگ و آداب و رسوم ایرانی از الگوهای غربی چون فرش قرمز جشنواره اسکار، جشنواره کن و . . . گرفته شده است.

طراحی این مراسم به گونه ای است که بازیگران و دست اندرکاران به عنوان "الگو" از روی فرش قرمز و دالانی که مردم برای آن ها باز می کنند عبور و از مقابل دیدگان تماشاگران به سالن اصلی مراسم می روند.

نکته قابل تأمل اینجاست که در این مراسم اهالی سینما مانند همتاهای غربی شان با انواع و اقسام آرایش ها و مدها حضور پیدا می کنند و مراسم را به "شو من" ، "شو لباس" و شو آرایش" تبدیل می کنند.

متاسفانه علی رغم تاکیدات مراجع تقلید، علما، مسئولان و همچنین مردم بر موضوع مبارزه با بد حجابی در جامعه، شاهد زننده ترین نوع پوشش در این مراسم های به اصطلاح فرهنگی هستیم.

باید توجه داشت که اگر بازیگران و هنرمندان که الگوهای جوانان جامعه محسوب می شوند ارزش ها را زیر پا بگذارند و برای آن ها اهمیتی قائل نشوند، این ارزش ها برای جوانان هم کمرنگ می شود.

به نظر می رسد این گونه بد حجابی و بد پوششی ها که در تضاد با کرامت انسانی است از بین نمی رود مگر به همت و اراده مسئولان؛ لذا مسئولان سینمایی می بایست اقدام در خوری در این زمینه کرده و فکری به حال این شوره زار کنند.

به نظر می رسد مسئولان ذیربط یا باید این مراسم را تعطیل کنند یا بر پوشش هنرمندانی که به عنوان الگو به جوانان معرفی می کنند، نظارت کنند.

همچنین اگر با این دست افراد که با پوشش های مبتذل در این مراسم ها حضور پیدا می کنند برخورد نشود، نباید به اسلامی بودن این سینما امید وار بود.

لینک مطلب + عکس ها

http://mashreghnews.ir/fa/news/50894
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، مصطفی آقایی ، عبداللهی ، خیبر110 ، fazel ، انتخاب ، hussain ، hadi.ah ، semnani ، أین المنتظر ، saloomeh ، صریا

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۰۵, ۳۱/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۰ ۲۲:۱۱ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #11
آواتار
به نظر من هیچ چیز در دنیا شخصی تر از دین نیست!
------
از کی تا حالا به برهنگی پیشرفت میگویند؟Smile
من اگه جای این خانوم ها بودم از ترس جرعت نداشتم در جایی با این وضع بگردم که مردمش با صدا هم ***** میشوند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: semnani ، ترنم
۲۲:۰۶, ۳۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
بابا چه عکسهای باحالی اینا
خدا وکیلی ما تو همه چی در حال پیشرفتیم
حتی همین موکت قرمز... ببخشید فرش قرمز
تا اونجا که یادم میاد از بعد از رفتن محمدرضا شاه صغیر کسی از این کارا نمی‌کرد
البته منهای مناسبات سیاسی که معمول در دنیای امروزه
خدایا
چی میشد این جنگ که دروازه‌ای بود به بهشت جاودانه تو یه چند سال دیگه ادامه داشت بلکه ما هم می‌اومدیم اونجا
اخه تو داری ما رو به چه گناهی عذاب می‌دی.
خسته شدیم بسکه دیدیم و گریه کردیم و آهمون به جایی نرسید. بسکه مسخره دست عوام‌الناسی شدیم که نه از لذت عبادت تو بهره‌ای بردند و نه از آرزوی رسیدن به تو... تا کی قراره اینطور بمونه ما نتونیم کاری کنیم...
دوستان این نه تقصیر ماست نه تقصیر مدیران. تقصیر نفسیِ که دیگه جایی برای حیا و عفت در اون نمونده...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، hussain ، semnani ، mostafa.sadin
۱۷:۴۰, ۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #13

دوستان سلام
نقل قول:یعنی بازیگرای ما انقد عغده ای هستن که باید اینطوری خودشونو خالی کنن پیش بقیه؟
واقعا شوهراشون خیلی بی غیرتن(ببخشید)اجازه میدن زن هاشون این طوری بگردن.
اگه شوهر ندارن پدر و مادر هاشون.
دوست من توی سینما غیرت یعنی کشک یعنی پهن
عقده ای که چه عرض کنم
عقده ای پیش اینا شرف داره

سینما اوضاعش خیلی بدتر از اون چیزیه که تصورش رو بکنی
صدا و سیما هم همین طوریه اما با نسیتی بهتر

علی علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، semnani ، ترنم
۱۸:۱۸, ۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱/تیر/۹۰ ۱۷:۴۰)seyyedi نوشته است:  دوستان سلام
نقل قول:یعنی بازیگرای ما انقد عغده ای هستن که باید اینطوری خودشونو خالی کنن پیش بقیه؟
عقده ای که چه عرض کنم

علی علی

اين چه طرز حرف زدنه، مودب باشيد. مثلا ما ادمهاي مذهبي هستيم. بدزباني صفتي است كه با مومن بودن هيچ سنخيتي نداره.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ريحانه الرسول ، semnani ، در جستجوی سختی ، ترنم
۲۱:۱۲, ۱/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۰ ۲۱:۱۴ توسط Anti-satanism.)
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱/تیر/۹۰ ۱۸:۱۸)MEHJR نوشته است:  
(۱/تیر/۹۰ ۱۷:۴۰)seyyedi نوشته است:  دوستان سلام
عقده ای که چه عرض کنم

علی علی

اين چه طرز حرف زدنه، مودب باشيد. مثلا ما ادمهاي مذهبي هستيم. بدزباني صفتي است كه با مومن بودن هيچ سنخيتي نداره.

سلام
دوست عزیز:
این یه واقعیته توهین نیست.
دروغه؟توهینه؟یا نه واقعا هست؟
اگه نبود که اینا این طوری نمیگشتن.
قران کریم هم به این موضوع و به بی غیرتی خیلی ها اشاره داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، semnani
۲۲:۱۳, ۱/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۰ ۲۲:۱۹ توسط tr_pouya.)
شماره ارسال: #16

سلام.خود هنر پیشه های ما هم شده اند بازیچه ی دست شیطان پرستان .همانند دیگر بازیگران خارجی که برای رواج لباس یا کفش یا طرز مویی از جاهای که می دانند روی جوانان تاثیر می گذارد وارد می شوند این بد حجابی هنرپیشه ها بیشترین تاثیر منفی را بر روی افکار جوانان می گذارند و من هم به جوانان حق می دهم اگر قانون هست برای همه است این جور عکس ها باعث می شود که جوانان بیشترین تاثیر منفی را بگیرند که برای کسی از طریق فوتبال تاثیر می پذیرد برخی از طریق فیلم و برخی ....... به نظر من باید با این طور افراد که بی بند و باری را در جامعه رواج میدن برخورد جدی بشود و من فکر می کنم این جریان بد حجابی هنر پیشه ها باعث می شود که جوانان از دست حکومت هم ناراحت و دلگیر بشوند.
۱:۳۸, ۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
به خدا كه وقتي نهج البلاغه ميخونم فكر ميكنم كه اين كتاب دقيقا در همين زمان و براي همين مردم گفته شده.

نقل به مضمون
اونجا كه در حكمت ها آقا مي فرمايند و از نشانه هاي آخر الزمان (مردمي كه در اون دوران زندگي ميكنند)اين است كه :

فاحشه ها و افراد فاسد و فاسق مشهور و محبوب گردند و اوليا و احباء آنان مترود و خانه نشين....

الان كدوم بچه مدرسه اي هست كه بازيگر هاي ايراني و خارجي رو نميشناسه و كدوم بچه مدرسه اي هست كه حداقل اسنم 4 تا فقيه و فيلسوف ممعاصر رو بدونه.

به خدا كه همه اينها از ضعف و كم كاري ماست.

اگر مردم به دلقك نگاه نكنن و به حرفاش نخندن دلقك مسخره گي رو كنار ميزاره .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: akhevi ، semnani ، libera ، خیبر110 ، ترنم
۱۳:۲۱, ۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
(۲۷/خرداد/۹۰ ۱۰:۵۷)parisan نوشته است:  من که خیلی وقته فاتحه این سینما رو خوندم.
سینمایی که هیچ مطلب آموزنده ای درش نیست.
سینمایی که شعور مخاطب رو به سخره میگیره و برای اینکه بتونه فقط پول دربیاره حاضره هر کار سخیفی رو در خودش راه بده. (تا الان ساختمون ها بساز و بفروش بود الان فیلم ها رو هم باید بهش اضافه کنیم..)
سینمای چهارچنگولی و پوپک و سن پطرزبورگ و ...
به نظرم اول از همه باید از وزارت ارشاد سوال کنیم که به چه حقی به خودش اجازه میده به هر فیلم بی محتوایی مجوز بده؟؟
این بازیگر نماها رو هم خود مردم بزرگشون کردن..اگز کسی بهشون اهمیت نده اینها چه دلیلی داره اینقدر بزرگ بشن که از ظرفیت خودشون خارج بشن و هرطور خواستن رفتار کنن؟؟
شما فاتحه کدوم سینما رو خوندی؟؟
این حرف یعنی کسی پیدا نمیشه فیلم خوب بسازه...
طلا و مس رو دیدی شما؟
رهبرمون هم از این فیلم تعریف کردند.
پس هنوز میشه به این موجود نیمه جون امیدوار بود اما به شرطی که
اون شخصی که داره مهر ساخت روی فیلمنامه میکوبه تا عمق اون نوشته ها رو درک کنه
عاقبت اندیشی کنه و بعد از اهرم قدرت خودش در این راه استفاده کنه
بابا نمیشه آدم پشت زعیم عالقدر شیعه قامت ببنده و بعد بره با یه آدم بی سر و پای لوس آنجلسی گپ بزنه
هر موقع تونستی جلوی این موضوع رو بگیری اون موقع میتونی بازم آژانس شیشه ای و روبان قرمز و ... ببینی
۲۲:۴۵, ۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #19

حجاب قانونی از قوانین اساسی این کشوره. اعتنا نکردن به حجاب یعنی بازی با قانون اساسی یک مملکت و توهین به شعور ملتش
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hussain ، ريحانه الرسول ، semnani
۶:۴۴, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
سلام
این سینما بد نیست همه اش از ضعف مدیریته البته این مشکل تازه ی نیست بلکه از اول انقلاب تا حالا بوده منتها در اون زمان این بازیگران ............ زیاد بروز نمی دادن و الان که تقریبا با یه سری از کارای ضد فرهنگی (ماهواره و سمینارا و .......) که کردن این نوع از رفتار را همه گیر کرده اند و حتی متاسفانه به سایر اقشار جامعه از قبیل فوتبال و سیاسیون و روحانیون و ....... نیز سرایت کرده است و تنها پادزهر این سم بی حیای یه انقلاب درونی ( همین جا متذکر میشم که انقلاب ضد ولایت فقیه و دولت منظورم نیست بلکه نوعی تسویه درون ساختاری از تمامی حیث ها ) می باشد
در این جا برای درک صحیح مطلب بنده لازم میدانم یه موضوع تاریخی را باز گو کنم ( با کسب اجازه از بزرگان و اساتید ) :
در زمان پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم ) که تقریبا مردم با فرهنگ ناب اسلامی آشنای پیدا کرده بودن جامعه ی خود را بر مبنای اسلام بنا نهاده بودند و دچار اشفتگی های فرهنگی نمی شدند ...... ؛ اما بعد از ربع قرن که خلافت ظاهری به امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (علیه السلام ) رسید جامعه توسط اون عدده از ممتازین جهان اسلام دچار نوعی انحطات از فکری و فرهنگی شده بود و در اصل مخالف با تفکر حضرت علی ( علیه السلام ) و اسلام ناب محمدی بود ......... ، اما امام علیرقم این مسائل شروع به تسویه ی جامعه از لوث ممتازین وقت نمود و سعی در بازگردانی مردم به تفکرات اصیل اسلام ناب نمود و حکومتی بر مبنای اسلامی بنیان نهاد.
نتیجه : ما نمیگیم همه بازیگران و فوتبالیست ها و ...... بد هستن و همگیشون جز حزب شیطان اند و خونشان مباح است و باید آنان را بلا استثنا از دم تیغ عدالت علوی گذراند ، بلکه اعتقاد داریم اون دسته از افرادی که در این وادی های مخالف دین و دیانت اند حداقل تازمانی که این حکومت به صورت اسلامی در ایران (به فضل خدا انشاء الله تا ظهور حضرت پابر جا باشد) اداره میشوند نباید به اینان جولان برای ابراز سلایق و تهاجم به مقدساتمان را داد و باید آنان را از مناسب خود عذل کرد.
در این انقلاب فرهنگی نباید فراموش کرد که نقش مردم نباید کم رنگ باشد بلکه با پشتیبانی از ولایت سید علی می توان به این آرزو دست یافت.

ببخشید که پرحرفی کردم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ريحانه الرسول
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا