|
حجاب در دید و بازدید عید
|
|
۱:۳۴, ۳/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
یه موضوعی به ذهنم رسید که گفتم اینجا بیان بشه که شاید یه روزی درست بشه. معمولا ساده حرف میزنم که با هر سنی بشه درکش کرد. نمیدونم چقدر توجه کردید به پوششی که خانم ها در دید و بازدید عید دارن. من نمیدونم چطور باید یکی خودش رو مسلمون بدونه و حداقل به چیزا هایی که توی قران نوشته شده عمل نکنه. چیزهایی که حرام بودنشون در قرانی اومده که نه نظر فقهی بوده نه نظر شخصی . سخنی بوده که از خداوند به ما رسیده. نمیخوام خدای نکرده کسیو رو به نامسلمونی متهم بکنم یا بگم خودم خیلی علیه السلام هستم ، ولی خداییش باید یه چیزایی رعایت بشه. پیش میاد میریم مهمانی ، 15-20 نفر نشسته که مثلا نصف اقا نصف خانم ، چرا باید یه خانم با لباسی بیاد که خواهر من توی عروسی هم نمیپوشه ؟ من موافق ازادی هستم، موافق این هستم که حجابش رو هرجوری دوست داره طرف انتخاب کنه. ولی روی سخنم با دوستانیه که اسم مسلمون روشونه. نماز میخونن و روزه میگیرن. چرا روزه ای رو که حتی وقتی کسی مارو نمیبینه میگیریم و نگرفتنش چیزی رو زیر سوال نمیبره و حداقل کسی نمیگه ابروی مسلمون هارو برده و کسی نمیبینه که مثلا روزه نگرفته ایم. ولی حجابی رو که همه میبینن و این مدل لباس پوشیدن ابروی مسلمون بودن رو میبره ، چرا چنین لباسی رو میپوشن ؟ میشناسم افرادی رو که پدر (غیر روحانی ) امام جماعت مسجد محل هست و دختراش با همون لباس هایی که قبل گفتم در مهمونی های دید و بازدید عید! میشناسم که طرف رفته حج واجب ، برگشته و هنوز مدل پوشش مدلیه که با ابروی یه مسلمون بازی میکنه. چرا باید جوری ارایش کنه که حتی توی فیلم های هالیوودی هم توی مهمونی هاشون ارایش نمیکنن ؟ چرا باید خواهر من که مانتویی هست و حجابشو خودش انتخاب کرده بگه من پیششون انگار پشت کوهی بودم ؟ من جای خواهرم بودم شاید عقیده ام رو عوض میکردم و مثل اونا لباس میپوشیدم که توی چشم باشم. (پشت کوهی دوستان توهین نباشه ، فقط یه مثال بود برای ادم های خیلی قدیمی و و فرهنگ قدیمی تر) ابجی هایی که این متن رو میخونن ، بدونن به عنوان یه پسر فامیل ، پسر خاله ، پسر دایی ، پسر عمه ، پسر عمو ، از دخترهایی که متانت بیشتری دارن ، اونی هستن که عقیدشون نشون میده ، اونی هستن که میگن ما مسلمونیم ، اونی هستن که حد و حدود پوشش رو رعایت میکنن، اونی هستن که زمانی که میخندن روشونو برمیگردونن ، ما با شما راحت تر صحبت میکنیم تا با کسی که نه خودشه و نه چیزیه که خداش میخواد. وگرنه حرف زدن با هر کسی اسونه. فکر نکنید شما از بقیه کم ارزش ترید ، یا ساده ترید ، یا به قول ابجیم انگار از پشت کوه اومدید، یا بقیه به شما توجه نمیکنن. اتفاقا برعکسه. روی سخنم با پدر و مادر های نسل بعده ، با پدر و مادر های فعلیه که فرزند کوچیک دارن. ابروی سال های اینده اسلام به عهده ماهاست ! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۴۴, ۳/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۴ ۲۰:۵۴ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم یکی از دوستم تعریف می کرد:خانواده عموش میان خانه شان خواهر بزرگه چادرشو سفت می گیره از پسر عموش پذیرایی می کنه ,زن عموش بهش بر می خوره قطع رابطه میکنن. آبجی دوستم ![]() دوستم ![]() من
|
|||
|
|
۲۱:۳۳, ۳/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۴ ۲۱:۳۴ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
دوستان چه دل پری دارن....
قربون فامیل های خودم برم. ![]() اکثرشون رو اگه تو خیابون ببینم نمی شناسم. گرچه تو خونمونم نمیشناسمشون. بس که رو می گیرند معاوضه با زمین یا ویلا
|
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۳/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۱۷, ۱۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۴ ۲۰:۴۴)شهیدفوزیه شیردل نوشته است: یکی از دوستم تعریف می کرد:خانواده عموش میان خانه شان خواهر بزرگه چادرشو سفت می گیره از پسر عموش پذیرایی می کنه ,زن عموش بهش بر می خوره قطع رابطه میکنن.اتفاقا وقتی من پیش شوهر عمه م چادر میزاشتم همه همین حرفو میزدنو خیلی وقتا عمه م از دستم ناراحت میشد..... ![]() ولی خب خداروشکر الانا دیگه براشون عادی شده و منم انگار اعتیاد پیدا کردم به چادر....بدون چادر انگار در معرض عذاب شدید هستم و حتی با لباس گشاد وبلند بازم چادر میزارم. |
|||
|
|
۲۱:۳۲, ۱۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
عجیبه این برخوردن ها ..
ماها خانوادتا محجبه ایم (چادری نه) .خیلی حساس ولی با این حال ، پسر دایی محترم که داشت کم کم به سن تکلیف میرسید من حجاب میگرفتم همه بسیج میشدن چرا :| مادر بزرگ : حالا بچست ! دایییم : پسر ما که نگاه بد نداره !چرا خودت رو اذیت میکنی؟ ولی پدرم خوشحال بود چیزی نگفته بود ولی راضی بود !یکم باید جا بیفته که این قضیه شخصی نیست ... حجاب گرفتن جلوی کسی توهین بهش نیست .رعایت حریم ه ![]() آزاد پوشیدن توهین آمیز تر از حجاب گرفتنه! :\ |
|||
|
|
۲۲:۱۳, ۱۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
هم اکنون از داخل یک مهمونی باهاتون صحبت میکنم!
ما خودمون که چه کسی بیاد خونمون چه بریم خونه کسی با چادر رنگی هستیم یعنی وقتی بریم جایی هم با خودمون چادر رنگی توی کیف داریم که اگر رسیدیم عوض کنیم که با چادر مشکی نباشیم خواهش میکنم! خدافظ من رفتم شام! |
|||
|
|
۱۳:۵۵, ۱۸/آبان/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
ما یه بار خانوادگی رفتیم یه جا عیددیدنی ... دختر خونه رو که من دیدم فکر کردم ایشون از سوپر مدلهای شبکه های اونور آبی هستن ... یعنی من جلو دو تا داداشام به جای این دختر خانم داشتم آب میشدم ... حالا پدر و مادرش با یک افتخاری نگاش میکردن که انگار دخترشون نفر اول المپیاد فیزیک شده
واقعا باعث تاسف هستن افکار اینچنینی محمد جان داداش شدیدا باهات همدردم ...... اللهم عجل لولیک الفرج
|
|||
|
|
۱۴:۱۸, ۱۸/آبان/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بخاطر خون شهدا خواهرم حجابتو حفظ کن . جنس چینی هم بخر که مسئولینمون بشدت نیازمند حمایت اخوی های چینی هستن
|
|||
|
۱۵:۱۴, ۱۸/آبان/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

چیزی نگفته بود ولی راضی بود !
واقعا باعث تاسف هستن افکار اینچنینی
محمد جان داداش شدیدا باهات همدردم ...... اللهم عجل لولیک الفرج
![[تصویر: 1(16).jpg]](http://rozup.ir/up/313135/1394/8/1/1(16).jpg)