کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
واکنش مورد علاقه مردان موقع درد و دل کردن
۱۳:۱۵, ۱۸/آذر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۴ ۲۰:۳۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1

سلام به همگی
وقتی یک مرد از ناراحتی یا از درگیری های کارش به زنش میگوید انتظار دارد زنش چجوری برخورد کنه یعنی چی بگه؟
چون شنیدم مردان بر خلاف زنان زیاد همدردی رو دوست ندارند . خودم جایی برخورد دو نفر رو دیدم یک زن و مرد از اشناها که مرد داشت از ناراحتی هایش میگفت که سر مسایل اقتصادی بود و استرس داشت.
در این زمان خانمش داشت بهش روحیه میداد که میگذره و نگران نباش من ته دلم امید دارم مشکلت زود حل میشه و ... . یکدفuه مرد گفت که اینقدر حرف الکی امیدوار کننده بهم نزن یک حرف جدید بگو بهم و خانم بنده خدا گیج بود چی بگه؟ و من o-0 تعجب کردم از حرف اقاهه .
حالا من سوال دارم واقعا شما آقایان در مواقع بازگو کردن ناراحتیتان به همسر، انتظار دارید همسر چه پاسخی بده ؟ یا خانم باید چی بگن اون موقع برای مرد که مرد فکر نکنه زنش الکی میگه چون خانمش الکی نمیگفت و بنده خدا داشت روحیه میداد.
سوال دوم وقتی یک مرد بداخلاق میشه یا تندی میکنه زن چیکار کنه اروم بشه و مردی که تو زندگی خودشو میبازه واحساس بد داره زن چطور روحیه بهش بده که بهش بر نخوره؟
چقدر زن و مرد تفاوت دارند
این سایت چقدر خوبه که من بعضی وقتا مطالب رو میخوانم تفاوت ها چقدر زیاد است. البته تفاوت هم قشنگه به شرطی که اگاهی داشته باشیم.سپاس از نظرات شما.
پیشاپیش از وقتی که گذاشتید ..

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bamdaad
۱۴:۵۱, ۱۸/آذر/۹۴
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام و عرض خوش آمد
سوالاتی که پرسیدین نمیشه جواب دقیقی بهشون داد ، چون به نسبت شخصیت و اخلاق هر فرد و وضعیت رابطه بین هم متفاوته و احتمال داره یه روشی که رو یکی تاثیر بالایی داره رو دیگری باعث خراب شدن اوضاع بشه و این خود طرفین هستن که با واکاوی رفتار هاشون باید بهترین روش رو انتخاب کنند .
اما در کل میشه اینو مطرح کرد که همسر محترمه نباید تنها با لفظ و گفتار ابزار همدردی کنه و بهتره که توی رفتار هاشون هم اینو داشته باشن و به طرف مقابل حرف دل ش رو ثابت کنه و نه فقط در حد حرف و حدیث . البته منظورم تنها جنبه مالی نیست
منظورم اینه که اون آقای محترمی که بعد حرف و دلداری برمیگرده و میگه حرف الکی نزن ! این حدس رو میشه زد که همسر ایشون عدالت کافی تو خواسته هاش نداره و تنها در مواقع وضعیت قرمزی به گفتار اکتفا میکنه ، اگه آقای محترم به همسرشون این یقین رو داشته باشه که همیشه هواش رو داره و حواس ش به جیب شوهرش هست بعید میدونم خانوم محترمه این جواب رو بشنوه !
جواب سوال دوم :
بد اخلاقی خصلتی است که تو هر کی باشه باعث آزردگی اطرافیان و علی خصوص همسر یا شوهرش میشه و در صورتی که این شرایط برای زوجی حاکم هست ، این خود طرفین هستند که باید با شناخت خصلت ها و خطوط قرمز و مواردی که باعث بد خلقی میشه سعی شود مراعات همدیگر رو داشته باشن تا کار به بد اخلاقی و اوقات تلخی نکشه و البته اینم بگم که این وظیفه باید دو طرفه باشه و تنها در طرف مقابل بودن کافی نیست و زوجین باید این درک رو داشته باشن که هدف از زیر یه سقف بودن ، زندگی با مهر و محبت و تو چارچوب هست و نه اینکه دو نفری که با طلاق عاطفی کنار هم دارن فقط نفس میکشن . . .
.
و اینکه یه لینک قرار دادین برای سریال شهرزاد ! به نظر میرسه دوستان این تالار خیلی موافق عدم رعایت حق حفظ نشر آثار نباشن
هر کی علاقه مندی یا نیازی داشته باشه میتونه لوح های فشرده یا خرید اینترنیت ش رو تهیه کنه تا لطمه ای به هنر فیلمسازی و کم حرمتی برای هنرمندان مون نشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: FNS4565
۱۶:۵۲, ۱۸/آذر/۹۴
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام

هر کسی چه مرد و چه زن در زمان عصبانیت و ناراحتی آسیب پذیر است

بدین معنی که نصیحت و امید دادن و دلداری دادن در هنگام ناراحتی و عصبانیت نه تنها هیچ فایده ای ندارد بلکه نتیجه عکس دارد فقط باید گفت آرام باش و حرص نخور که برات ضرر داره اونم فقط یکی دو بار نه بیشتر

پس باید گذاشت تا عصبانیت و ناراحتی برطرف شود بعد دلداری و دادن امید صورت گیرد

در هیچ کاری عجله نکنید حتی دلداری دادن و امید دادن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: FNS4565
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]