|
سکولارها، کوروش را در برابر اسلام قرار میدهند.
|
|
۱۵:۲۳, ۱۸/آذر/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
به نقل از صراط: حامد زمانی در کانال تلگرام خود نوشت: ﭼﻨﺪتا سوال اساسی وجود داره راجع به "کوروش" که بد نیست شما هم بدونید! ١- ﭼﺮﺍ ﺭﻭﺯ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﮐﻮﺭﻭﺵ ﺩﺭ ﻫﯿﭻ ﯾﮏ ﺍﺯ ﺗﻘﻮﯾﻢ ﻫﺎﯼ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﻣﻠﻞ ﺛﺒﺖ ﻧﺸﺪﻩ ﻭ ﻣﺮﺩﻡ ﺟﻬﺎﻥ، ﺭﻭﺯ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﮐﻮﺭﻭﺵ ﺭﺍ ﻧﻤﯿﺸﻨﺎﺳﻦ؟؟؟
۲-ﺍﮔﺮ ﮐﻮﺭﻭﺵ ﯾﮑﺘﺎﭘﺮﺳﺖ ﺑﻮﺩ، ﭼﺮﺍ ﮐﻮﺭﻭﺵ ﺩﺭﻣﻨﺸﻮﺭ ﺣﻘﻮﻕ ﺑﺸﺮ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﻣﻨﺴﻮﺏ ﺑﻪ ﺍﻭ ﻣﯿﺪﻭﻧﻦ، ﺑﺎﺭﻫﺎ ﻭ ﺑﺎﺭﻫﺎ " ﻣﺮﺩﻭﮎ" ﺑﺖ ﺑﺰﺭﮒ ﺑﺎﺑﻞﺭﻭ ﺳﺘﺎﯾﺶ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﯿﮕﻮﯾﺪ ﺑﺎ ﯾﺎﺭﯼ ﺍﻭ ﺑﺎﺑﻞ ﺭﺍ ﻓﺘﺢ ﮐﺮﺩﻩ ؟ ۳- ﭼﺮﺍ ﺩﺭ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻭ ﺍﺩﺑﯿﺎﺕ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻧﺎﻣﯽ ﺍﺯ ﮐﻮﺭﻭﺵ ﻧﯿﺴﺖ؟؟؟ ﺳﻌﺪﯼ ﺣﺎﻓﻆ ﻭ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﻌﺮﺍ،ﻧﺎﻣﯽ ﺍﺯ ﮐﻮﺭﻭﺵ ﮐﺒﯿﺮ ﻧﺒﺮﺩﻥ؟؟؟ ﻣﮕﺮ ﺷﺨﺼﯿﺘﯽ ﻗﺎﺑﻞ ﺳﺘﺎﯾﺶ ﻭ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ؟! * ﭼﺮﺍ ﺣﺘﯽ ﻓﺮﺩﻭﺳﯽ ﮐﻪ ﮐﺘﺎﺑﺶ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﺷﺎﻫﺎﻥ ﺍﺳﺖ، ﻧﺎﻣﯽ ﺍﺯ ﮐﻮﺭﻭﺵ ﻧﺒﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ؟؟؟ * ﻓﺮﺩﻭﺳﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺷﺎﻫﺎﻥ ﻭ ﺣﮑﻮﻣﺘﻬﺎﯾﯽ ﻗﺒﻠﺘﺮ ﺍﺯ ﻫﺨﺎﻣﻨﺸﯿﺎﻥ ﻭ ﺑﻌﺪﺗﺮ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﻧﺎﻡ ﺑﺮﺩﻩ، ﯾﻌﻨﯽ ﻧﻤﯽ ﺩﻭﻧﺴﺘﻪ ﮐﻮﺭﻭﺵ ﭼﻪ ﮐﺴﯿﻪ؟؟؟ * ﺍﮔﺮ ﮐﻮﺭﻭﺵ ﺩﺭ ﺑﯿﻦ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ ﺷﺨﺼﯿﺖ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻭ ﺑﺰﺭﮒ ﻭ ﺑﺎ ﻋﻈﻤﺘﯽ ﺑﻮﺩﻩ، ﺩﺭ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺷﺨﺼﯽ ﺭﺍ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻧﺎﻡ ﭘﺪﺭ ﺑﺰﺭﮒ ﯾﺎ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﺟﺪﺍﺩﺵ ﮐﻮﺭﻭﺵ ﺑﺎﺷﻪ! * ﺗﺎ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺤﻤﺪ ﺭﺿﺎ ﭘﻬﻠﻮﯼ،ﺍﺳﻢ ﮐﻮﺭﻭﺵ ﺷﻨﺎﺧﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﻧﯿﺴﺖ ﻭ ﺷﺨﺼﻴﺖ ﻛﻮﺭﺵ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻳﺮﺍﻧﻴﺎﻥ ﻧﺎﺷﻨﺎﺧﺘﻪ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﺎﻡ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﺴﺮﺍﻧﺸﻮﻥ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻧﺒﻮﺩﻩ! * ﺑﺮﺧﻼﻑ ﺳﺎﯾﺮ ﺍﺳﺎﻣﯽ ﭘﺎﺩﺷﺎﻫﺎﻥ ﭘﺎﺭﺳﯽ، ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻭ ﺑﺴﺘﮕﺎﻧﺘﻮﻥ ﺑﮕﺮﺩﯾﺪ ﻭ ﺷﺨﺼﯽ ﺭﺍ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻧﺎﻡ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﺟﺪﺍﺩﺵ، ﮐﻮﺭﻭﺵ ﺑﺎﺷﻪ؟ ۴- ﺁﺛﺎﺭ ﺍﻣﭙﺮﺍﻃﻮﺭﯼ ﺭﻭﻡ ﺩﺭ ﺳﺮﺍﺳﺮ ﺍﺭﻭﭘﺎ، ﺩﺭ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﺟﺰﺍﯾﺮ ﻣﺪﯾﺘﺮﺍﻧﻪ، ﺩﺭ ﺷﻤﺎﻝ ﺁﻓﺮﯾﻘﺎ، ﺩﺭ ﻣﺼﺮ ﻭ ﺧﺎﻭﺭ ﻣﯿﺎﻧﻪ ﻭ ﺗﺮﮐﯿﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﺛﺎﺑﺖ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﮐﻪ ﺭﻭﻡ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺍﻣﭙﺮﺍﻃﻮﺭ ﺑﺮﺗﺮ ﺟﻬﺎﻥ ﺑﻮﺩﻩ،ﺍﻣﺎ ﺁﺛﺎﺭ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﮐﻮﺭﻭﺵ ﮐﺒﯿﺮ، ﮐﻪ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﺍﻧﺶ ﻣﺪﻋﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺁﺳﯿﺎ ﻭ ﺁﻓﺮﯾﻘﺎﺯﯾﺮ ﻓﺮﻣﺎﻧﺶ ﺑﻮﺩﻩ،ﺩﺭ ﻫﯿﭻ ﺳﺮﺯﻣﯿﻨﯽ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﻩﺟﺰ ﺗﺨﺖ ﺟﻤﺸﯿﺪﺍﯾﺮﺍﻧﻤﻮﻥ!!! ﺣﺘﯽ ﺧﺮﺍﺑﻪ ﺍﯼ،ﺳﺘﻮﻧﯽ،ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﻨﻪ ﺍﯾﻦ ﺑﻨﺎ ﻣﺎﻝ ﺩﻭﺭﻩ ﮐﻮﺭﻭﺷﻪ!ﭼﻄﻮﺭ ﻣﯿﺸﻪ ﺷﺨﺼﯿﺘﯽ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺍﻣﭙﺮﺍﻃﻮﺭیش ﺑﺰﺭﮒ ﺑﺎﺷﻪ، ﻭﻟﯽ ﺍﺯ ﺗﻤﺪﻧﺶ ﻫﯿﭻ ﺍﺛﺮﯼ ﺩﺭ ﻣﺴﺘﻌﻤﺮﺍﺗﺶﻧﺒﺎﺷﻪ؟؟؟ ۵- ﻧﮑﺘﻪ ﺑﻌﺪﯼ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺁﺛﺎﺭ ﻓﺎﺭﺳﯽ ﺍﻻﻥ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻫﺴﺖ ﺟﺪﯾﺪﻩ ﻭ ﻣﻨﺒﻌﺸﻮﻥ ﺗﺎﺭیخ ﻫﺮﻭﺩﻭﺕ ﻭ ﻧﻘﻞ ﮔﺰﻧﻔﻮﻥ ﻫﺴﺘﺶ ﮐﻪ ﺧﺎﺭﺟﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﮐﺸﻒ ﻣﻨﺸﻮﺭ ﮐﻮﺭﻭﺵ، ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻧﺎﻡ ﺁﺭﺍﻣﮕﺎﻩ ﻣﺎﺩﺭ ﺣﻀﺮﺕ ﺳﻠﯿﻤﺎﻥ (ﻉ) ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﮕﺎﻩ ﮐﻮﺭﻭﺵ، ﮐﺸﻒ ﻭ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﮐﺘﺎﺑﯽ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻫﺮﻭﺩﻭﺕ همه ﺩﺭ ﯾﮏ ﺯﻣﺎﻥ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﻭ ﺗﻮﺳﻂ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﺗﺒﺎﺭ ﺑﻮﺩﻩ!!! ﭼﻄﻮﺭ ﻣﻘﺒﺮﻩ ﺍﯼ ﮐﻪ ﻗﺮﻧﻬﺎ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻣﺎﺩﺭ ﺣﻀﺮﺕ ﺳﻠﯿﻤﺎﻥ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﺑﻮﺩﻩ، ﯾﻬﻮ ﺗﻮﺳﻂ ﮐﺎﺷﻒ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻣﻘﺒﺮﻩ ﮐﻮﺭﻭﺵ ﺍﻋﻼﻡ ﻣﯿﺸﻪ ؟ﺍﻭﻧﻢ ﺩﺭ ﺩﻭﺭﻩ ﭘﻬﻠﻮﯼ !!!! ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺳﺘﺎﻥ ﺷﻨﺎﺳﺎﯼ ﺑﺎﻫﻮﺵ ﻗﺒﻠﺶ ﮐﺠﺎ ﺑﻮﺩﻥ؟؟؟ ۶- ﺳﻮﺍﻝ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ: ﻃﺒﻖ ﺍﻟﻮﺍﺡ ﻫﺨﺎﻣﻨﺸﯽ، ﺍﻭﻧﻬﺎ ﺑﻪ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﻭ ﺑﺮﺩﻩ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺍﯼ ﺟﻮ ﻣﯿﺪﺍﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﮔﺮﺳﻨﮕﯽ ﻧمیرند ﻭ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺁﻥ 15 ﮐﯿﻠﻮ ﺩﺭ ﻣﺎﻩ ﻫﺴﺖ ﯾﻌﻨﯽ ﺭﻭﺯﯼ ﻧﯿﻢ ﮐﯿﻠﻮ. * ﻟﻮﺣﻪﻫﺎﯼ ﻫﺨﺎﻣﻨﺸﯽ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽﺩﻫﺪ ﮐﻪ ﺩﺳﺘﻤﺰﺩ ﯾﮏ ﺑﺮﺩﻩ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﻤﺰﺩ ﯾﮏ ﺯﻥ ﯾﻌﻨﯽ ﻣﻌﺎﺩﻝ ﺑﺎ ۱۰ ﮐﯿﻠﻮ ﺟﻮ ﺩﺭ ﻣﺎﻩ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ. ﺩﺭ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻣﯽﺗﻮﺍﻥ ﮔﻔﺖﮐﻪ ﺣﻘﻮﻕ ﺯﻧﺎﻥ ﻫﺨﺎﻣﻨﺸﯽ ﺑﺎ ﺣﻘﻮﻕ ﺑﺮﺩﮔﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ! ﺯﻧﺪﮔﯽ ﯾﮏ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺩﻩ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﺎﺳﺘﺎﻥ، ﯾﮏ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﭘﺮﺭﻧﺞ ﻭ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﻮﺩﻩ. ﭘﺲ ﭼﻄﻮﺭ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺭﻭ ﺗﺤﺮﯾﻒ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﻭ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﺍﻥ ﮐﻮﺭﻭﺵ ﺍﺩﻋﺎ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﺍﻭﻥ ﺑﻪ ﻫﺮﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ، ﺑﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺍﻓﺮﺍﺩﺵ ﮔﻨﺪﻡﻣﯿﺪﺍﺩﻩ ﺗﺎ ﺣﺪﯼ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﺍﺭﺍ ﻭ سیر ﺑﻮﺩﻥ؟؟؟ * ﺍﯾﻦ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﻋﺪﺍﻟﺖ ﮔﺮﺍﻧﻪ ﺭﺍﺟﻊ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﮔﺮﺍﻥ ﻭﺯﻧﻬﺎ ﻭ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﻤﻼﺕ ﺭﻭ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﻭ ﮐﺪﻭﻡ ﻣﻨﺒﻊ ﺗﺎﺭﯾﺨﯽ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﻣﯿﮑﻨﻦ؟؟ﭼﺮﺍ ﻓﻘﻂ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﻓﺎﺭﺳﯿﺸﻮﻥ ﺩﺳﺖ ﻣﺎ ﻣﯿﺮﺳﻪ ﺗﻮ ﻭﺍﺗﺴﺎﭖ؟؟؟ ﻟﻄﻒ ﮐﻨﻦ منبع ﭘﺎﺭﺳﯽ ﯾﺎ ﻋﺒﺮﯼ ﯾﻮﻧﺎﻧﯽ ﺷﻢ ﺫﮐﺮ کنن ﻣﺎ ﺑﺮﯾﻢ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﮐﻮﺭﻭﺵ ﮐﯽﺑﻮﺩﻩ! اصلا چرا هروقت اسمی از کوروش برده میشه، پشت سرش اونو دقیقا در مقابل اسلام قرارمیدن؟!!! اینهمه مطلبی که در مورد کوروش ساخته میشه؛ به نظر میرسه که در ابتدا میخواد یک شخص ایرانی رو از هویت و گذشته خودش آگاه کنه. ولی در اصل یه جوری طراحی میشه که ابتدا رگ غیرت ایرانی رو به جوش بیاره و بعد بدون اینکه هیچ ربطی به اعتقاد یک مسلمون داشته باشه میاد اونا رو در مقابل هم قرار میده! یعنی به عبارت دیگه این مدل متون کاملا موزیانه باور خواننده رو به نحوی طراحی و برنامه ریزی میکنه که شخص خواننده ایرانی، حتما باید یکی از این دو رو انتخاب کنه: ١- یا مسلمون باشه و ضد هویت و فرهنگش ٢- یا اینکه اعتقادشو بزاره کنار و بچسبه به تاریخ و هویت یعنی امکان ندارد یک مسلمان باشی وتاریخ کشورش را دوست بدارد!!! |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۲, ۲۰/آذر/۹۴
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
به نظرم در این مورد باید تحقیق کرد نه دعوا !
برای خود من جای سوال هست که چرا ما قبل از اسلام مورخ مطرحی نداریم ؟ اینکه گفته شود کتاب هایی وجود داشته و همه در اثر جنگ ها از بین رفته حرف درستی نیست ، چون در بدترین جنگ تاریخ کشور هم (حمله ی مغول) همه ی تاریخ مکتوب کشور از بین نرفت . از آن طرف بعد از اسلام مورخان چیره دستی پدید آمدند و بررسی اثار این مورخان که طبیعتا به زمان هخامنشیان خیلی نزدیک بودند میتواند موثر باشد یکی از مستنداتی که در این تاپیک معرفی شده بود را دیدم که ظاهرا چندان غیر منطقی نبود . اگر مایلید در مورد مقبره ی منتسب به کوروش بحث کنیم که ایا واقعا سازه ای ایرانی است یا رومی ؟ و از چه زمان این مقبره به کوروش نسبت داده شده است؟ |
|||
|
|
۲۱:۰۷, ۲۰/آذر/۹۴
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۰/آذر/۹۴ ۴:۲۲)The AmD نوشته است: این اساطیر رو کسی به کسی معرفی نمیکنه!شما اونقدر غرق در تعصبید که جمله رو نمی خونید: من نگفتم تاریخ از کتب ادبی میاد. من گفتم اسطوره از متون ادبی میاد. پس: تاریخ از کتب ادبی میاد جمله ایه که خودت ساختی و ربطی به من نداره. شیر فهم؟؟ و با فرض غلط دو صفحه نتیجه غلط گرفتی. (۲۰/آذر/۹۴ ۴:۲۲)The AmD نوشته است: ذکر کردم که اصولا ایران تاریخ نگاری نداره که بخوایم رفرنس بدیم و بگیم کتاب فلان فلان نوشته هم وطنمون، منبع.شما برو دنبال این بگرد که اسم کورش و پاسارگاد و مقبره های ایشون از چه وقت و توسط چه کسانی معرفی شد. تا تهش دستت میاد (۲۰/آذر/۹۴ ۴:۲۲)The AmD نوشته است: در رابطه با شاهنامه؛ خواهشا انقد رو این کتاب مانور ندین و ارزش این شاه مهره ادبیات فارسیو لکه دار نکنید!شاهنامه بزرگتر از اونیه که اینطور لکه دار بشه. (۲۰/آذر/۹۴ ۴:۲۲)The AmD نوشته است: ولی اگر در این زمینه مطالعه داشته باشین، متوجه میشین که یحتمل کوروش هم با ی اسم متفاوت و همون خصوصیات توی شاهنامه اومده. متاسفانه یا خوشبختانه، بنده تو این دو موضوع (شاهنامه و هخامنشیان) اندک مطالعه ای دارم و جنابعال هم اگر قراره به بحث ادامه بدی بهتره ی مقدار مطالعه قبلی داشته باشی در رابطه با این موضوعات. ایشالا که داریبحث مطالعه نیست. بحث سر اینه که شما هنوز نمی دونی در مورد چی می خوای بحث کنی. تاریخ یا اساطیر. نمونش این حرف: (۲۰/آذر/۹۴ ۴:۲۲)The AmD نوشته است: این کتاب ی تاریخ مستند نیست که میخواید وقایع زندگی کوروش هخامنشی رو ازش استخراج کنید.کی گفته تاریخه؟ من که نگفتم! این کتاب، کتاب اسطوره هاست. که اسمی از این اسطوره ای که شما فرمودی نیست. فقط همین کتاب هم نیست. در کتب دیگه هم من برنخوردم. که البته گفتن فریدون همان کورش است که چرت است. حرف ما اینه: کورش شخصیتی در تاریخ بود که در سده ی اخیر تبدیل به اسطوره شد چون قبل از اون در کتب ادبی اسمی از اون نیست. پس اسطوره نیست. چه کسی اون رو اسطوره (و سپس، بت)کرده؟ اگر طعم تلخ حقیقت شما رو به پرخاشگری وا نمی داره باید بگم جهود. (۲۰/آذر/۹۴ ۴:۲۲)The AmD نوشته است: انقدر راحت دیگران رو جاهل خطاب نکنید لطفا؛دوست عزیز! خوبی؟ دیگه چه خبر برادر؟! اصلا نمی بینم جایی گفته باشم تخت جمشید؟ شما می بینی؟ نه والا ![]() نکنه فرق پاسارگاد و تخت جمشید رو نمی دونی فرق دارن بَـبَـم جان! شوخی کردم به دل نگیر. می دونی ایشالا.و اما بعد... این شاید کمک کنه: https://www.tabnak.ir/fa/news/167798/%D9...8%A7%D9%86 (۲۰/آذر/۹۴ ۴:۲۲)The AmD نوشته است: بنده این مستندی که معرفی کردید و مشاهده نکردم، ولی فکر نکنم از نظر علمی پایه محکمی داشته باشه.اذیتمون نکنه دیگه. یعنی چی مشاهده نکردم ولی فکر نکنم از نظر علمی پایه ی محکمی داشته باشه. ![]() (۲۰/آذر/۹۴ ۴:۲۲)The AmD نوشته است: هیچ کس از کوروش بت نساخته! این شمایید که دارین این تفکر و القا میکنید.به هر حال جریانی گسترده ای هست که داره این کار رو می کنه و شما ورژن رقیق شده ی اون هستید. که البته ما سعی نداریم این میله بافتنی رو از شما بگیریم، سرگرم باشید. (۲۰/آذر/۹۴ ۴:۲۲)The AmD نوشته است: اصن همه صحبتای ما کشک!اینها دیگه یک سری شامورته بازی هست که نیاز به پاسخ نداره.
|
|||
|
|
۲۲:۲۸, ۲۰/آذر/۹۴
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۰/آذر/۹۴ ۱۵:۳۵)The AmD نوشته است: به نام یـــــــــــــــــــــــزدانسلام من قانع شدم حرف حساب جواب نداره اما همونطور که از اسم تاپیک معلوم هست اين عقاید خوب شمارو بسیاری از این افراد که سنگ کوروش رو به سينه میزنن ندارن اگر حرف شمارو ميزدن که ديگه ما مشکلی نداشتیم البته بنده هنوز هم معتقدم که وقتی ما گذاره های دینی و ملکوتی برای افتخار کردن داریم رفتن دنبال این چيزا درست نیست اگر جواب سوالات پست اول رو هم بديد بد نیست البته منطقی مثل همین پست |
|||
|
|
۱۳:۱۸, ۲۱/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۴ ۱۳:۲۳ توسط | جستجوگر |.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۰/آذر/۹۴ ۲۱:۰۷)مجتبی110 نوشته است: شما اونقدر غرق در تعصبید که جمله رو نمی خونید: نقل قول:ی زمانی که توی این انجمن ثبت نام کردم، حس کردم داره ی حرکتای خوبی میشه توش. اصن من نادون، شما منابع گذاشته شده توی پست رو مطالعه کردید؟ نیازی نیست نوشته های منو نقد کنید. من موضوع مورد بحث رو نقد کردم ... نکات گفته شده، کفایت میکنه... ![]() ![]() نقل قول:سلام علیک سلام. توی پست اول مطلب برای بحث بسیاره. شما ی موضوع رو بصورت اخص ذکر کنید، چشم. ![]() پ.ن: بحث طرز تفکر افراد نیست. شاید هر کس هرطور بخواد فکر کنه ... میتونیم فرهنگ سازی کنیم؛ ولی نمیتونیم تفکر افراد رو به این راحتی با شمشیر نقد آشنا کنیم ! من بیشتر در مورد خود موضوع و صحبتایی که در رابطه با تاریخ کشور و بزرگان تاریخ این مملکت شد، بحث دارم. و الا منم قبول دارم بعضیا بیش از حد امثال کوروش هخامنشی رو بالا میبرن، حتی در حد پرستش! آسیب شناسی افکار و رفتار اونها مهمه، ولی از حوصله این بحث خارجه. |
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۲۴/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۴ ۱۵:۲۰ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
روز هفتم آبان یا 29 اکتبر روز جهانی کوروش نیست و در هیچ تقویم یا گزارش معتبر تاریخی با کوروش یا تولد او مرتبط نشده و این روز در لیست روزهای جهانی سازمان ملل و یونسکو نیز قرار ندارد! [/b] [b]متن شایعه 7"[/b]آبان (ش) ، 29 اکتبر (م) روز تولد کوروش بزرگ را گرامی میداریم . در این باره کمی برایتان توضیح میدهم : در ابتدا باید بگویم ، من تنها یک انسان هستم ... همه ما انسان هستیم و حمایت ما از کوروش بزرگ هیچ ربطی به عقاید نژاد پرستانه ندارد. عده ای از مردم ایران نمی دانند که کوروش در چه روزی متولد شده است البته زمانی که حکومت اسلامی رسانه را در دست دارد ( جعبه جادویی ) می توان مسئله را همانند مسلمانان ماست مالی کرد ، مسلمانان ایران ماله کشیدن روی حقایق را ، خیلی خوب بلد هستند و در این کار مهارت دارند... حکومت اسلامی است ، آن ها خیلی خوب میدانند ، زمانی می توانند بهتر از مردم سواری بگیرند که فرهنگ اسلامی کاملاً به این مردم قالب شده باشد شخصی که دارای ملّیت کشور مقدونیه است ، از به اسکندر مقدونی افتخار میکند. شخصی که دارای ملّیت کشور آلمان است به قدر هیتلر افتخار میکند. امّا هستند ایرانی هایی که حتّی روز تولّد کوروش بزرگ را نمیدانند!!! هم وطن ، وقتی حکومت میخواهد تو با افتخار نژاد خود را ، عرب معرفی کنی ، اگر یک ایرانی هستی و به تاریخ کشورت افتخار میکنی ، تو زیر بار نرو ، روز تولّد کوروش بزرگ را گرامی بدار و این موضوع رو به همه اطلاع بده " پاسخ شایعه 1. روزی به نام کوروش در هیچ تقویم داخلی یا بین المللی وجود ندارد ! 2. اولین بار در سالهای ابتدایی دهه 80 ادعای روز جهانی کوروش توسط یک روزنامهنگار تاریخنویس در یکی از روزنامه های کشور اعلام شد . 3. این ادعا حاصل یک سوتفاهم برای وی بود! در هیچ جای تاریخ اشارهای به اینکه روز 7 آبان یا 29 اکتبر ارتباطی با كوروش هخامنشی داشته باشد، نشده است ! 4. در سایت رسمی سازمان ملل متحد (United Nations) و در لیست روزهای جهانی ثبت شده (International Days) ، در ماه اکتبر و سایر ماهها چنین روزی مشاهده نمی شود ! 5. حتی در سایت رسمی سازمان یونسکو (Unesco) و در لیست روزهای جهانی آن نیز چنین روزی وجود ندارد ! [/b] [b]متن شایعه "[/b]کوروش کبیر و فاحشه : کوروش بزرگ به دهی سفر کرد، زنی که مجذوب سخنان او شده بود از کوروش خواست تا مهمان وی باشد . کوروش پذیرفت و مهیای رفتن به خانه ی زن شد . کد خدای دهکده هراسان خود را به کوروش رساند وگفت : <این زن هرزه است به خانه او نروید >!!!! کوروش به کدخدا گفت : یکی از دستانت را به من بده،،،، کدخدا که تعجب کرد ویکی از دستانش را در دستان کوروش بگذاشت، آنگاه کوروش گفت : <حالا کف بزن >کدخدا که بیشتر تعجب کرد و گفت : <هیچ کس نمی تواند با یک دست کف بزند > کوروش لبخندی زد و پاسخ داد : هیچ زنی نیز نمی تواند به تنهایی بد و هرزه باشد !!!! مگر اینکه مردان دهکده نیز هرزه باشند . برو و به جای نگرانی برای من، نگران خودت و دیگر مردان دهکده ات باش !!!!!!! و چنین شد افتخار ایران زمین انسانیت را از کوروش بیاموزیم نه از عرب "........ پاسخ شایعه 1. از کوروش بجز منشور منتسب به وی و کتیبه معرفی خود در پاسارگاد ، مکتوبی به جای نمانده است . 2. چگونه این داستان با این جزییات به وی منتسب شده و در کدام منبع می توان آن را یافت ؟ ! 3. طبق روال همیشگی که عده ای سخنان یا داستانهای مشاهیر جهان را به نام کوروش جعل می کنند ، این متن نیز به او تعلق ندارد و در حقیقت داستانی منتسب به "بودا" می باشد ! 4. جعل سخنان سایر بزرگان و انتساب آنها به کوروش، نه تنها موجب محبوبیت وی نخواهد شد، بلکه موجب تخریب این شخصیت میگردد. 5. پیش از انتشار این قبیل موارد ، بررسی اجمالی متن و تحقیقی مختصر کمک می کند ما از چرخه انتشار شایعات خارج شویم و به دیگران نیز اطلاع رسانی نماییم . [/b] [b]متن شایعه "[/b]كوروش دستور داد كه برای تصرف مصر ارتش ایران از راه دریا خود را به این كشور برسانند وزیران از وی سوال کردند كه چرا از راه دریا???صحرای عربستان هم نزدیك تر است هم راهش آسان تر كورش جواب داد : حتی حاضر نیستم نعل اسبانم وارد خاك عربها شود ...?!!! " پاسخ شایعه 1. کورش به مصر لشکری برد اما مصر را فتح نکرد ، بلکه کمبوجیه دومین پادشاه هخامنشی مصر را فتح کرد ! 2. طبق معمول ، ادعای مطرح شده در متن فاقد سند و منبع می باشد . اصولا سندی هم وجود ندارد ! چرا که تنها مکتوب منتسب به کوروش ، منشور وی است . 3. مشخص است که متن با سلیقه ی شخصی فردی عرب ستیز نوشته شده است چرا که 4. این دست موضع گیری هابه روشنی از طرف ملی گرایان عرب ستیز انجام شده و جهت انتشار و اقبال سایرین به آن از نام کوروش هزینه شده است: در لشکر کشی ها مسافت بیشتر هزینه هایی را در برداشت که قابل بی اعتنایی نبود . مانند : زمان ، بیماری ، آذوقه ، خستگی نیروها ، کاهش انگیزه جنگی آنان . علی الخصوص اینکه عربستان همیشه تحت سیطره یا فرمانبردار ایران بوده است . ! پاسخ به شایعه " حذف نام کوروش و بخش هخامنشیان از کتابهای درسی " [b]متن شایعه "آیا میدانیدحذف بخش هخامنش از کتاب تاریخ مدارس به تصویب رسید؟ میدانید فرزندان ما دیگر حتی نام کوروش و داریوش را نخواهند شنید؟ ایرانی هستی برای همه بفرست... " پاسخ شایعه[/b] 1. در کتاب تاریخ اول راهنمایی و همچنین در تاریخ ایران و جهان به خوبی به کوروش و هخامنشیان پرداخته شده است و حتی در بازنگری که در سال ۸۹ در کتاب تاریخ اول راهنمایی انجام شد، «بخش کوروش» در این کتاب پررنگ تر شد و عملکرد او در مقابل مردم مغلوب، احترام او به مغلوبین و رفتار او در جنگ ها به عنوان نماد آزاداندیشی مردم ایران مطرح شده است به طوری که فکر ایران دوستی و افتخار به ایرانی بودن را به دانش آموزان منتقل می کند . 2. در کتاب تاریخ سال اول راهنمایی نه تنها مباحثی چون سلسله هخامنشیان حذف نشده بلکه در سه فصل این موضوع بررسی و به کوروش به طور ویژه پرداخته شده و مورد تمجید قرار گرفته است . 3. در فصل های ۹، ۱۰ و ۱۱ این کتاب با طرح عناوینی چون «حکومت هخامنشیان چگونه به وجود آمد؟»، «اوضاع اداری و همسایگان ایران در زمان هخامنشیان» و «چرا هخامنشیان سرنگون شدند؟» به سلسله هخامنشیان پرداخته شده است . 4. در درس نهم این کتاب، بخشی با عنوان پادشاهی کوروش مطرح شده است و حتی به صورتی صریح برای دانش آموزان مطرح شده است که احتمالا کوروش، همان ذوالقرنین است: «برخی از اندیشمندان مسلمان، کوروش را همان ذوالقرنین می دانند که در قرآن از او یاد شده است. 5. همچنین درباره شخصیت کوروش ذکر شده که: «رفتار و برخورد او با مردمان سرزمین هایی که فتح می کرد، متفاوت با عملکرد سایر فاتحان بود. او نه تنها شهر و کشورهای فتح شده را ویران و غارت نمی کرد بلکه ساکنان آن جا را مورد بخشش و حمایت قرار می داد. البته این رفتار او معرف خوی و خصلت ملتی بود که همواره به دینداری، اخلاق و معنویت شهرت داشته است». 6. در درس دهم کتاب نیز به مباحثی چون نحوه اداره قلمرو هخامنشیان اشاره شده است. 7. در درس یازدهم کتاب تاریخ اول راهنمایی نیز به نحوه سرنگونی هخامنشیان و حمله اسکندر مقدونی به ایران اشاره شده است . 8. میتوانید با مراجعه به وبسایت اداره کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی کتب تاریخ و سرفصل آنها را ببینید . پاسخ به متن منتسب به کوروش درباره پوشش سر زنان ایرانی [b]متن شایعه
"از کوروش بزرگ پرسیدند:
چرا زنان شما پوشش سر ندارند؟
کوروش فرمود:
پوشش بانوی سرزمین من، "پلک های مردان" سرزمینم است ... " پاسخ شایعه[/b] 1. همانند تمامی شایعات منبعی برای متن ذکر نشده است! اصولا چنین سوال و جوابی به کوروش به دروغ نسبت داده شده است. 2. بانوان ایرانی چه در دوران باستان و قبل از اسلام و چه بعد از آن حجاب داشته اند. از دوران مادها، هخامنشیان و اشکانیان تا به امروز. از روی کتیبههای بهجامانده در آثار باستانی (نقشرستم، تختجمشید، نقشرجب و ...)، ظروف، تندیسها و مجسمههای محافظت شده در موزهها میتوان تصاویر حجاب زنان ایرانی را مشاهده نمود. |
|||
|
|
۱:۰۲, ۱۸/دی/۹۴
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
به نقل از بی بی سی
نقل قول:در تابلوی خیابان کوروش بیت المقدس زیر نام او توضیح داده شده: پادشاه ایرانی، فاتح مشرق زمین. کامنت های جالب در فرومی که خبر فوق نقل شده نقل قول:son of cyrus :درود بر این اسرائیلی های با شرف نقل قول:Kourosh.Kiani:کوروش، ایران و پارسی ها در نزد بنی اسرائیل جایگاهی بسیار با ارزش همانند انبیاء دارند... دلیل روشن است. کتاب مقدس را بخوانید تا متوجه شوید. در پناه یهوه. نقل قول:g.cyrus:یابان کوروش بزرگ در لندن نقل قول:shahram42:سلام نقل قول:g.cyrus: اگه ایرانی ها کوروش رو از خودشون میدونستن ، نقل قول:persian son :نگاهت مغرضانست اسرائیلی ها از روز ازل که با ایرانی ها دشمنی نداشتند. وقتی ایران با اسرائیل دشمن شد و ضد اسرائیل تبلیغ کرد اسرائیلی ها هم اقدامی مشابه انجام دادند. ضمن اینکه با بحثهایی که قبلا شده بود من به این نتیجه رسیدم که اسرائیلی ها از ایرانیها بدشون نمیاد. بلکه به خاطر رفتار کوروش با خودشون برای ایرانیها احترام خاصی قائلند.(شاید اشتباه فهمیدم) خب اینها یک طرف بحث است البته بحث که نه چون شما می گویید مغلطه بعد ا به شما می گوییم مغلطه در اصل یک طرف جریان است طرف دیگر که همیشه جای سوال برای بنده داشت ارتباط آنها با ایرانیان و مردم این منطقه در کتب یهود بود . خصوصا در کتاب استر . جشن پوریم روز سلاخی کردن ایرانیان است (در عصر هخامنشایان) از طرفی نام کوروش و ایران در سرزمین های غصب شده به چشم می خوره . به قول اهالی خیابان کوروش مگر بچه های اینها در مدرسه و دبیرستان و در مذهب با کوروش آشنا نمی شوند . این تضاد واقعا جای سوال داره به هرحال یا باید برای سلاخی کردنشان جشن گرفت یا باید با نام گذاری خیابان ها آنها را تکریم کرد ؟! پ.ن : کتاب استر از لحاظ تاریخ مشکل سندیت دارد و تناقضات بسیاری دارد اما واقعه قتل عام بزرگ در کتب دیگر ذکر شده ظاهرا در استر از یک واقعه یک جریان خیالی ساخته شده(برخی صحت همان واقعه را رد کردند) |
|||
|
|
۱۸:۱۹, ۱۸/دی/۹۴
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
برای اثبات کوروش هم بس که یه استوانه داره که نه کسی میتونه متنش رو بخونه و نه کسی میتونه بفهمه هرروز این متن هایی که به کوروش کبیر نسبت میدند کار چه کسایی !
هرروز یه متنی تو اینترنت ساخته میشه و پایینش میزنند کوروش! ایرانی ها اینقدر خنگ بودند که پادشاه به این بزرگی رو فراموش کردند و یهودی ها و فراماسونرها اومدند کوروش رو واسه ما زمان پهلوی پیدا کردند! ![]() بزگترین ایدولوژی که حکومت پهلوی نیاز داشت قوم پرستی و یه اسطوره قومی ساختگی بود. توی طراح خاورمیانه بزرگ تمام کشورهای خاورمیانه براساس قومیت به کشورهای کوچک تقسیم میشند و خلاصه آتیش جنگ قومی تا سالها تو این منطقه خواهد بود. هرچقدر حکومت های کوچک و نژادی بیشتر بشند اسرایل و غرب راحت تر میتونند اینها رو کنترل کننند. |
|||
|
|
۱۸:۱۹, ۱۹/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۴ ۱۸:۳۶ توسط رمز شب.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام بعد از مدتی که از تالار دور بودم و نمیتونستم با اکانت خودم وارد تالار شم اما در این حال همیشه به فکر بودم که مطمئنا با گذشت چند سال شاید افکار خیلی سیاه و خیلی سفید بعضی از کاربرها متعادل تر شده ولی خب الان دیدم که این فرضیه ام هنوز غلطه! آقای زمانی فردی محترم برای من هستن بخصوص اینکه کار فرهنگی می کنن و این خیلی قابل احترام ولی اینکه بخوای تاریخ یه کشور رو به دلیل عناد یا ملایم تر بگم به دلیل مخالفت با افکار یه سری بسیار افراطی زیر سوال برد واقعا کار جالبی نیست.از همه جالب تر اینکه یه عده میان در راستای این حرف و فقط برای بروز مخالفت نقد تند استناد به حرفهایی کسی میکنن(پورپیرار) که کاملا معلوم الحاله و تکلیفش روشنه که ملعبه افکار کسایی هست که به ظاهر داره باهاشون دشمنی میکنه و نگران تاریخ اسلامی کشورشه !!!جنگ زرگری با دوستانش و اربابش راه انداخته تا فقط با یه سری جوکهای تاریخی یک عده ای رو دنبال خودش راه بیاندازه!اونوقت چطور توقع میره که کاربرای صاحب اندیشه بیدار تالار رفرنس به حرفهای ایشون بدن؟! اینکه کوروش کبیر بوده یا صغیر اینکه رئوف بوده یا ستمگر اینکه خونخوار بوده یا رعیت مردم در حال حاضر چه مشکلی رو قراره اساسی برای مردم امروز وطنش حل کنه؟ کوروش کسی بوده که بوده و کارهایی که باید و نباید انجام داده و مثل هزار و یک پادشاه دیگه از خودش آثاری به جای گذاشته که هویت اصالت ما را ثابت میکنه این تنها رسالت کوروش و امثالهم هست کاری که متعاقبا یه شاه میتونه ناخودآگاه برای زنده نگه داشتن فرهنگش در عصر خودش کنه!مثل شاهان اشکانی،ساسانی و بعد از اسلام سلجوقی و صفوی و افشاریان و زند و قاجار!شاید تنها خدمتی که در طول فرمانرواییشون تونستن انجام بدن همینه! ادامه ثبت فکر و فرهنگ ایرانی کاری که مردم عادی از انجام دادنش عاجز بودن چون امکاناتش رو نداشتن!!! هر پادشاهی مثل کوروش برای اثبات قدرتش نیاز به حربه ها و وسیله هایی فرای کشور گشایی و پیروزی در جنگ داشته!ساخت کاخهای با شکوه اونهم به شیوه منحصر به فرد و با بهترین و پیشرفته ترین امکانات زمان خودش یه شیوه برای اعمال چنین نیتی بوده دیگه این رو تو همه جای تاریخ جهان میتوونید بخوونید چیزی که باعث بشه در زمان خودش احساس شکوه به شاه در برابر مردم عادی بده و مردم از درک اون عاجز باشن و به همین واسطه زیر با این باور راحتتر قبول حکومت کنن و البته به رخ کشیدن قدرت و ترسی برای دشمن و حیرتش که من رقیبی سخت دارم! نمیدونم چه ارزشی برای این دو طیف داره که یه عده تاریخ کشورش رو بر اساس لجبازی اونطرف طیف که شور همه چیز رو در میارن انکار کنن...راه های منطقی تری هم هست! برای اثبات حقانیت اسلام ! و اما این ماجرای این لینک که کپی پیست صحبتهای استاد فقید و ارزشمند!!!!!! پورپیرار مرحوم هست باید بگم که دوست عزیزی که زدید با این جعلای تاریخی پیشینه ملی رو بردید زیر سوال.از اول تا آخر این گزارش پر از نقدهای اساسی که از پایه وبس ویرانه و از حوصله جمع دور. فقط در رابطه با ساخت پاسارگاد میگم که:پاسارگاد براساس اولین الگوی باغ ایرانی-الگوی چهار باغ ساخته شده که این الگوی پایه و اساس شکل گیری تمامی باغهای ایرانی چه در قبل اسلام و چه بعد اسلام که ما الگوش رو به وفور در دوره اسلامی میبینیم طبق ادعای این متن تابناک هرتسفلد یا آستروناخ باید خیلی ابله باشه که بخواد برای تحریف تاریخ و ساخت بناهای جعلی از چنین الگویی تبعیت کنه چون چاقو دسته خودشو نمیبره حتمن الگوی دیگه ای رو در برابر این انتخاب میکرد که گواه مخالفت و دیگر اندیشه فرهنگی در دوره هخامنشیه!وگرنه معمارها و طراحان خلاق و هوشمند اسلامی از چنین طرح استفاده نمیکردن!!!!معماری و فرهنگ دوره هخامنشی واقعا عجیب و قدرتمند بوده و صد لبته منطقی چون نمونه اون این قدرت نمایی رو در جای جای این دنیا میبینیم پس کجاش غیر منطقی و غیر قابل باور که ایرانیها توان ساخت پاسارگاد رو نداشتن یه آدم بیکاری دهه 40 بیاد سه ساله این بنا رو علم کنه و بره؟!باستان شناسهای ما یعنی هیچ وقت تاریخ رو تخمین نزدن؟آزمایشگاه نداشتن!!! چرا باید واهمه داشتن به خصوص الان که بگن چنین بنایی جعلی بوده؟؟ این بنا ثبت جهانیه! دنیا یعنی انقدر با ما مهربون شده که خیلی راحت جعلهای ما رو ثبت جهانی کنه؟!اونهم با کلی فاکتور و سختگیری؟!!!ماد پارت پارس ریشه این سرزمین هستن چرا باید نادیده اشون گرفت؟چی بقیه رو اذیت میکنه که نادیده گرفته بشن؟!یه ذره این نگاه ها تند نیست؟ البته اگه لازم باشه در مورد ریشه معماری و فرهنگ مهری در معماری اسلامی هم طبق استنادهای دکتر خوشنویس منابعی رو در اختیار میزارم که قابل ملاحظه است! هیچ وقت این بخش از سخنرانی استاد رائفی پور رو یادم نمیره که ایرانی جمعت از باستان تا به امروز چیزی رو به زور به خورد فرهنگش نداد!ما هیچوقت در گزاره های تاریخی اثری از فرهنگ یونانی و مغول یا به قول شما که هخامنش تفکر یهودی بوده نمیبینیم ولی همه جای اون به جز در مواردی یگانه پرستی میبینیم و به موقعش هم به دعوت پیامبر خدا الله رو به پرستش قبول کردیم! و این وصله ها به ما نمیچسبه! پ.ن1 : من کوروش پرست کوروش دوست نیستم و به شدت با این قضیه مشکل دارم پ.ن 2 : من عاشق فرهنگ ایرانی اسلامی هم هستم پ.ن 3 : بنده کارشناس مرمت و بناهای تاریخی هستم که فرصت داشتم پای حرفهای بزرگان باستان شناس ایران مثل دکتر چوبک و شکاری و...بشینم و درس بگیرم اینجا هم خلاصه ای رو ازش گفتم پ.ن 4 : با هم مهربان باشیم
|
|||
|
|
۱۲:۳۷, ۲۲/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۴ ۱۲:۴۹ توسط saeed125.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
اول پاسخ دوستمون عدالت
این حامد زمانی کیه دقیقا؟همونی که .....؟ (استغفرالله اینجا همه قشر آدمی میاد دهنم رو بسته نگه دارم بهتره) اگر اشتباه نکرده باشم در حداقل ترین آماری که من خوندم 3000 لوح گلی کشف شده از تخت جمشید به امانت به یکی از دانشگاههای آمریکا سپرده شده ترا روشون بررسی کنن پس منابع برای اثبات کمه چون قانون ایران اسلامی نیست و هرکی گنجی پیدا کنه مجبوره یا آبش کنه و طلاشو بفروشه یا قاچاقش کنه و از این کارا و کلا به ثبت نرسه و از بین بره پس این الواح و گنحهای بدست اومده تو این همه سال در ایران که در اصل دولت مقصر از بین رفتنشونه باعث شده تا منابع برای اثبات کم باشه اما اون منشور معروف , کوروش دستور داد در بابل بنایی ساخته بشه و بخاطر اینکه مردم اونجا مردوک پرست بودن با زبان خودشون باهاشون حرف زد یعنی از خدای خودشون نام برد از اون کمک خواست و گفت اون کمکش کرده تا به عقیده مردم توهینی نشه و هرگز مثل اعراب وحشی و دیگر افراد و ادیان وحشی تاریخ مثل مغولها و .... عقیده خودش رو به کسی زور نکرد و دین خودش رو تحمیل نکرد. روز جهانی کوروش میخوای چکار؟ همینکه لوح کوروش اولین منشور حقوق بشره کمه؟ اونایی که به کوروش حمله میکنن چند جور آدم بیشتر نیستن 1 دینشون جلوی کوروش کم میاره برای همین صورت مسئله رو که کوروش باشه میخوان پاک کنن 2 اصلا ایرانی نیستن از این اقوام وارداتی هستن (عرب و ترک و افغانی و روس و ...) اینا خودشون عامل دست دشمن هستن بعد اسم خودشون رو رو دیگران میذارن 3 برای اینکه قهرمان پوشالی خودشون رو بزرگ کنن مجبورن یا قهرمانشون رو اونقدر بکشن که از کوروش بلندتر بشه یا اونقدر کوروش رو چکش کاری کنن تا کوتاه بشه که حالت اول امکان نداره چون قهرمانشون جر میخوره پس به کوروش حمله میکنن 4 دسته چهارم هم که مدعی العموم هستن و همیشه با همه چی مخالف هستن با یارانه با مذاکره با توافق با عدم توافق با دکل نفتی با تولید ملی با همه چی هر چی که بگی اینا باهاش مخالفن خوب معلومه که با کوروش به این بزرگی هم باید مخالف باشن و در پایان تشکر ویژه از کابر ویژه سایت " پارمیس " (۲۰/آذر/۹۴ ۱۷:۱۲)عمار94 نوشته است: به نظرم در این مورد باید تحقیق کرد نه دعوا !کاربر محترم عمار 94 عزیز من برای همین حرفت هم که شده یه تاپیک مجزا میزنم تا در این مورد کامل بحث کنیم اسمش رو هم مرتبط با همین تاپیک تا همین بحث انتخاب میکنم |
|||
|
۱۳:۵۱, ۲۲/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۴ ۱۴:۵۷ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
جوک های بسیار جالبی گفتید
مستفیض شدیم در سرزمینی که ابرها میگذرند بی آنکه ببارند بی شک ظلم عظیمی صورت گرفته است!
متن و پاسخ شایعه متن شایعه " کوروش بزرگ میگوید:در سرزمینی که ابرها میگذرند بی آ:/.,که ببارند بی شک ظلم عظیمی صورت گرفته است... امام رضا (علیه السلام):هرگاه حاکمان دروغ بگویند باران نمیبارد. میزان الحکمه3 ص 286 " پاسخ شایعه 1. از کوروش بجز لوح مشهور به حقوق بشر، مکتوب خاصی باقی نمانده است؛ لذا سایر موارد از جمله این عبارت فاقد اعتبار است.
2. حدیث منتسب به امام رضا (علیه السلام) صحیح می باشد اما با مقدمه کذبی که از طرف کوروش به آن اضافه شده، از آن سو استفاده شده و جهت اغراض سیاسی به کار رفته است ! 3. حدیث یاد شده تنها یکی از احادیث و روایات مختلفی است که از امامان معصوم (علیه السلام) در خصوص علت خشکسالی به ما رسیده است . اصولا علت خشکسالی و نباریدن باران "ارتکاب گناهان" ذکر شده است. 4. مصادیق این گناهان نیز در متن احادیث به شرح زیر آمده است: کم فروشی /ندادن زکات/مهرورزی نکردن /عدم ایجاد محبت بین یکدیگر/ امانت داری نکردن /دوری نکردن از حرام /مهمان داری نکردن /نماز را به پا نداشتن /امر به معروف و نهی از منکر نکردن/سخن چینی کردن /نفاق [/font]لینک مرتبط 5. با عنایت به موارد یاد شده که متاسفانه بعضا شاهد فراگیری برخی از آنان نیز هستیم، بدیهیست تنظیم کننده شبهه با سوء استفاده از یک حدیث و عدم توجه به سایر احادیث معصومین (علیه السلام)، سعی در انتقام کشی سیاسی و تخریب نظام اسلامی داشته است. 6. راه رفع خشکسالی و نزول برکات آسمانی در بیان حضرت علی (علیه السلام) استغفار و توبه است: « از پروردگار خود آمرزش بخواهید، که آمرزنده است، برکات خود را از آسمان بر شما فرو می بارد و با بخشش اموال فراوان و فرزندان، شما را یارى میدهد و باغستانها و نهرهاى پر آب در اختیار شما مى گذارد. پس رحمت خدا بر آنکس که به استقبال توبه رود و از گناهان خود پوزش طلبد. » * خطبه 143 نهج البلاغه که به خطبه استسقاء (طلب باران) شهرت دارد.[/b] حق جو و حق طلب باشیم لینک مطلب جهت انتشار: http://shayeaat.ir/post/9
ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺷﺪ ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺩﺭﻭﻍ ﮔﻔﺘﻦ ﺭﺍ ﺁﻏﺎﺯ ﮐﺮﺩﻧﺪ؟ ![]() متن و پاسخ شایعه متن شایعه "ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺷﺪ ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺩﺭﻭﻍ ﮔﻔﺘﻦ ﺭﺍ ﺁﻏﺎﺯﮐﺮﺩﻧﺪ؟ ﺯﺭﺗﺸﺖ : ﺩﺭ ﺳﺮﺯﻣﯿﻦ ﻣﻦ ﺩﺭﻭﻍ ﺣﺮﺍﻡ ﺍﺳﺖ. ﮐﻮﺭﻭﺵ ﺑﺰﺭﮒ : ﻣﺮﺩ ﭘﺎﺭﺳﯽ ﺩﺭﻭﻍ ﻧﮕﻮﯾﺪ ﺣﺘﯽ بﻬﻨﮕﺎﻡ ﻣﺮﮒ ﺩﺭ ﻣﯿﺪﺍﻥ ﺟﻨﮓ .ﺩﺍﺭﯾﻮﺵ ﻫﺨﺎﻣﻨﺸﯽ : ﺍﯼ ﺍﻫﻮﺭﺍ ﻣﺰﺩﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﯿﻦ ﻭ ﻣﺮﺩﻡ ﻣﻦ ﺩﻭﺭ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭ .ﺷﺎﻫﭙﻮﺭ ﺳﺎﺳﺎﻧﯽ : ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺿﻌﯿﻒ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻮﯾﺪ. ﺁﺧﻮﻧﺪ : ﺩﺭ ﺳﻪ ﺟﺎ ﺩﺭﻭﻍ ﻧﯿﮑﻮﺳﺖ : ﻣﯿﺪﺍﻥ ﺟﻨﮓ ، ﻭﻋﺪﻩ ﺑﻪ ﺯﻧﺎﻥ ﻭ ﺍﺻﻼﺡ ﺑﯿﻦ ﻣﺮﺩﻡ..."پاسخ شایعه در خصوص شیطنتی که برای آلودن دامان اسلام به دروغ انجام شده باید دانست که : برخلاف بیانی که در مطلب شده ، اسلام امر به دروغ نکرده بلکه در شرایط زیر و در صورت اضطرار آن را بلا اشکال دانسته. در ارزیابی آموزه های اسلامی با آنچه منتسب به داریوش و کوروش هخامنشی است، باید گفت که راست گویى و مبارزه با کذب و دروغ از اهمیت فوق العاده ای در تعلیمات اسلامی برخوردار است. امام صادق (علیه السلام) میفرماید: "نگاه به رکوع و سجود طولانى افراد نکنید، چرا که ممکن است عادت آنها شده باشد، به طورى که اگر آن را ترک کنند ناراحت شوند، ولى نگاه به راست گویى و امانت داری آنها کنید" ؛ یعنی، راست گویى و امانت، ملاکِ خوبی و ایمان افراد است. اما با این وجود و با این که، راست گویى و مبارزه با دروغ از اهمیت فوق العاده ای در تعلیمات اسلامی برخوردار بوده و اصولا (دست کم به صورت صوری و ظاهر) به عنوان یک اصل در بیشتر مجامع بشری پذیرفته شده است، ولی در موارد و شرایطی که یک دروغ در راستای مصالحی باشد که اهمیت آن برتر از زشتی دروغ است، گفتن دروغ را می توان به صورت موردی مجاز دانست و این سخنان منتسب به کوروش و داریوش هخامنشی را نمی توان به صورت مطلق مورد پذیرش قرار داد. به عنوان نمونه :[/b] آیا اگر در موردی، یک سخن صد در صد راست و درستی که به یک جنایت کار گفته شده و منجر به کشته شدن فرد کاملا بی گناهی شود، شما و یا هر عاقل دیگری آن را تأیید خواهید کرد؟
آیا اگر با گفتن سخن راستی، بنیاد یک خانواده از هم پاشیده شود، حتی اگر در مورد آن از شما پرسشی به عمل آید، پاسخ صحیح را بر زبان خواهید آورد و آن خانواده را نابود خواهید کرد؟ اگر با گفتن دروغی کوچک بتوانید میان دو کشور یا گروهی که سال ها از هم کینه به دل داشته و به جنگ با یکدیگر پرداخته اند، صلح و صفا برقرار کنید، به بهانه راستگو بودن از گفتن آن دروغ دریغ خواهید نمود؟! و... بسیار بعید به نظر می رسد که پادشاهان هوشمندی چون کوروش و یا هر فرد عاقل دیگر، به این ظرافتی که مبتنی بر انگیزه دروغ گویی است پی نبرده و سخنی غیر منطقی را بر زبان آورند اگر در روایاتی به مجاز بودن دروغ در موارد خاص برخورد کردید، یقیناً از مواردی خواهد بود که نظیر مثال های بیان شده، پیامدهای مثبت دروغ، به مراتب بیشتر از زشتی دروغ گویی به شمار آید موارد زیر تنها بخشی کوتاه از تاکیدات دین اسلام به راستگویی و پرهیز از دروغ می باشد که به عنوان حجت ارایه میشود: [b]از منظر اسلام دروغ از بدترین معایب، زشت ترین گناهان و منشأ بسیاری از مفاسد است و بالطبع از کارهای زشت و ناپسند و عادت به آن از رذایل اخلاقی و از گناهان کبیره است و تا ضرورت و مصلحت مهمی در میان نباشد ، دروغ گفتن جایز نمی باشد. آیات و روایات بسیاری در زمینه زشتی دروغ سخن می گویند و آیات تکان دهنده ای حتی دروغگو را در ردیف کافران و منکران آیات الهی می شمارند. به عنوان مثال :
در روایات و احادیث هم موارد بسیار زیادی به مذمت و رد دروغ اختصاص دارد که به راحتی در اینترنت در دسترس است. حال سوال اینجاست که آیا برای سخنانی که در متن به کورش و داریوش و دیگران منتسب شده نیز چون موارد بالا سند قابل عرضه ای وجود دارد ؟!! حق جو و حق طلب باشیم [url=http://forum.bidari-andishe.ir/ http://shayeaat.ir/post/3]لینک مطلب جهت انتشار [/url]
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تفاوت ایران با کل جهان (درپاسخ "سکولارها، کوروش را...") | saeed125 | 19 | 8,724 |
۸/بهمن/۹۴ ۱۸:۱۰ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|

فرق دارن بَـبَـم جان! شوخی کردم به دل نگیر. می دونی ایشالا.
!!
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)

![[تصویر: kr54_shayeaat.ir.jpg]](http://uupload.ir/files/kr54_shayeaat.ir.jpg)
![[تصویر: x8bpku3zpqf50lf964y9.jpg]](http://8pic.ir/images/x8bpku3zpqf50lf964y9.jpg)
![[تصویر: ctjn9ik0ass656evezt1.png]](http://8pic.ir/images/ctjn9ik0ass656evezt1.png)
![[تصویر: 2212780981e454a81f39769f1ce18d410e91a27a.jpg]](http://upload7.ir/uploads//2212780981e454a81f39769f1ce18d410e91a27a.jpg)
![[تصویر: ujkdu0askju3yzqdlzqa.png]](http://8pic.ir/images/ujkdu0askju3yzqdlzqa.png)
![[تصویر: 35da88829bc9f7fbc190d1b32f0a17fd9fa9ef5f.jpg]](http://www.bbc.com/staticarchive/35da88829bc9f7fbc190d1b32f0a17fd9fa9ef5f.jpg)
![[تصویر: 09eda6422505b853bceb7e1d7dd135a1bebd7283.jpg]](http://www.bbc.com/staticarchive/09eda6422505b853bceb7e1d7dd135a1bebd7283.jpg)
![[تصویر: Cyrus%20Street%20Exterior.jpg]](http://www.bridgestreet.com/BWImages/Property/Fullsize/Cyrus%20Street%20Exterior.jpg)
![[تصویر: Cyrus%20Street%20Sign.jpg]](http://www.bridgestreet.com/BWImages/Property/Fullsize/Cyrus%20Street%20Sign.jpg)
مرحوم هست باید بگم که دوست عزیزی که زدید با این جعلای تاریخی پیشینه ملی رو بردید زیر سوال.از اول تا آخر این گزارش پر از نقدهای اساسی که از پایه وبس ویرانه و از حوصله جمع دور. فقط در رابطه با ساخت پاسارگاد میگم که:
![[تصویر: 90bccc37580b2955aaf23283ef3fa3f04eecf45f.jpg]](http://upload7.ir/uploads//90bccc37580b2955aaf23283ef3fa3f04eecf45f.jpg)
![[تصویر: ijeb7fft83f63dmcjpqs.png]](http://8pic.ir/images/ijeb7fft83f63dmcjpqs.png)