کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ختم 40 هزار سوره یس صرفاً جهت ظهور امام غائب (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
۲۰:۲۶, ۲۲/آذر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۹۴ ۰:۰۶ توسط عارفه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
اینکه مردم نشناسند ترا غربت نیست

غربت آن است که یاران ببرند از یادت

سلام به دوستان پرکار و فعال بیداری اندیشه

خیلی وقته عضو این فروم هستم اما سعادت همراهی و همکاری نداشتم تا الان

برنامه ختم سوره یس به تعداد 40 هزار عدد طی 40 روز از اول ماه ربیع الاول (امروز) برنامه ای هست که برای شروع انتخاب کردم

امیدوارم که دوستان با همکاری و همراهی و همدلی خودشون به من کمک کنند شروع خوبی داشته باشم و ضمناً قدمی هم برای ظهور امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بردارند.

برنامه به این صورته که هر کسی به اقتضای توان و زمانی که داره تعدادی از این 40 هزار سوره یس رو بر می داره و قرائت می کنه و تنها نیت ظهور امام زمان رو می کنه و سایر نیت ها رو داخل در برنامه نمی کنه

ممکنه کسی نتونه کل 40 روز رو همراه باشه بنابراین فقط مثلاً 10 مرتبه می خونه یا 100 مرتبه یا امکان همراهی 40 روزه رو داره و تصمیم می گیره مثلاً روزی 1 مرتبه یا 10 مرتبه یا بیشتر شریک باشه و محدودیتی در این خصوص وجود نداره و مهم اون تعداد 40 هزار عدد هست که طی 40 روز به دست بیاد و دغدغه ذهنی و احساس نیازی که حضور و ظهور وجود نازنین امام عصر ایجاد می شه

کسانی که مایل به شرکت در این ختم به صورت 40 روز کامل هستند با توجه به اینکه امروز که روز اول ماه ربیع الاول بوده رو به پایان هست لطفاً هر چه سریع تر میزان شراکتشون رو اعلام کنند و کسانی هم که مایل به شرکت 40 روزه نیستند لطفاً طی 40 روز آینده میزان سهمشون رو اعلام کنند.

برای شروع سهم خودم ان شاء الله شبی 50 عدد سوره یس که طی 40 روز می شه 2000 عدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، حدیث عشق ، غریب ، قلب ، sarallah ، حضرت عشق ، عدالت ، Hadith ، mahdy30na ، Agha sayyed ، سدرة المنتهی ، فاطمه خانم ، fafa* ، sagheb ، نرگس مهدوی ، علائم ظهور ، مرتضی اقبالی ، مجید املشی ، amirak ، Bamdaad ، vahrakan ، قبیله منتظر ، Tolou ، parisan ، Anti gods ، علی املشی

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۵۱, ۲۰/دی/۹۴
شماره ارسال: #51
آواتار
من هم کنکوری ام...
10 تا با من

یا علی(علیه السلام)Angel
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب ، Tolou ، سدرة المنتهی ، عارفه ، Bamdaad
۲۳:۱۴, ۲۰/دی/۹۴
شماره ارسال: #52
آواتار
14 بار انشالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب ، Tolou ، سدرة المنتهی ، عارفه ، Bamdaad
۲۳:۳۶, ۲۰/دی/۹۴
شماره ارسال: #53

جمع تا به اینجا

=

29375

اللهم عجل لولیک الفرج.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، سدرة المنتهی ، عارفه ، Bamdaad
۲۳:۵۰, ۲۰/دی/۹۴
شماره ارسال: #54
آواتار
50 بار اگه خدا بخواهد
HeartHeartHeartHeartHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، سدرة المنتهی ، عارفه ، Bamdaad ، غریب
۸:۳۰, ۲۱/دی/۹۴
شماره ارسال: #55
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

ان شاالله 10 تا

جمع کل:29435

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، Bamdaad ، غریب
۲۲:۴۷, ۲۳/دی/۹۴
شماره ارسال: #56
آواتار

[b]سلام قولاً من رب الرحیم

ضمن تشکر از همه دوستانی که تا این لحظه همراه بودند ؛

الحمد الله رب العالمین آمار ختم از 40 هزار تا بیشتر شده و جدی جدی دیگه این چند روز باقی مانده باید همه توانمون رو بگذاریم و جدی جدی تر از خدا فرج صاحبمون رو طلب کنیم.

29435 + 16000 (زائران حرم ملکوتی خانم معصومه (سلام الله علیها) = 45435
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bamdaad ، سدرة المنتهی ، افشین ، غریب
۱۲:۱۵, ۲۴/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۴ ۱۳:۴۵ توسط Bamdaad.)
شماره ارسال: #57
آواتار
با نام و یاد خدا[/font]. [تصویر: 46321343967281751193.jpg].ضمن سلام به دوستان هم تالاری عزیزالحمدلله که تونستیم ختم 40 هزار تایی مونو تا موعد مقرر کامل کنیم و خوشبختانه از مقدار معینه هم گذشته - البته به لطف و زحمت دوستان وگرنه بنده کاره ای نبودم خدا رو شکر میکنم که تو این همت بنده هم هر چند ذره ای شریک هستم . حدود دو سال و سه ماهی میشه مهمون جمع صمیمی هم تالاری ها هستم . خیلی ها اومدن و رفتن و خیلی ها اومدن و موندناین تالار برام ارزش معنوی خاصی داره و انشالله به کمک خدا سعی میکنم تا حد توانم شریک فعالیت ها باشم اما با توجه به شرایط زندگی و کاری م سعادت فعالیت خوب و همیشگی نصیبم نمیشه ولی خیلی مطالب خوب و مفید از سایر عزیزان تالار یاد گرفته ام . امیدوارم که این همکاری بیش از پیش بهتر بشه .
مدتی هست که وضعیت تالار خیلی کم فعالیت شده و یادمه زمونایی وقتی ارسال های اونروز رو میخواستی چک کنی تعداد صفحات ش به هشت یا ده تا هم میرسید اما حالا یک صفحه هم پر نمیشه . خیلی از بزرگواران که فعالیت های ارزشمندی هم داشتند جاشون خیلی خالیه و اکثرا هم به فعالیت در شبکه های اجتماعی کوچ کرده اند و در همون حد رو بسنده میکنند . .
خود بنده نیز از تازه پیوسته های شبکه های اجتماعی هستم ولی اینو خوب میدونم که مطالعه کتاب و سایت های اینترنتی مفیدی مثل همین سایت خودمون ، هیچ وقت جای فعاالیت های کم ارزش تلگرام گونه رو نمیگیره
راستش خیلی وقت بود میخواستم این حرف دلم رو بزنم و امروز که تو نفرات آنلاین تنها خودم بودم و تعداد ارسال ها به تعداد انگشتان دست هم نرسید خیلی ناراحت و دلتنگ اونروزا شدم . یادش بخیر .
دعا میکنم رفته رفته فعالیت سایت به روال قبلی ش برگرده و صفا و صمیمیت سابق حاکم بر جمع ارزشمند مهربونا باشه .
از این تالار خیلی مطالب مفید یاد گرفته ام که شاید تو این مجال نشه همه ش رو بیان کرد
اما به همین حد بسنده میکنم که :
یاد گرفته ام انسان بودن ارزشی بالاتر از جاندار دو دست و دوپا بودن داره و شرافت و آدمیت نعمتی هست که خدا بهمون عطا کرده و باید تو این زمونه خوب ازش مراقبت کنیم .
هر چند خیلی ها بهش طعنه میزنن همه مون تو این دینا مشکلات و سختی های زیادی کشیدیم . در طعم ها و رنگ های مختلف . . .
اما خدا رو هزاران مرتبه شکر که این اتفاقات باعث شده اند دنیای اطراف و اندر موجودات شون رو خوب تر بشناسیم و بدونیم که این فقط خدا هست که برای انسان مهربون مطلقه و رفیق و شفیق بی کلک هست و بقیه امورات دنیوی همه شون فانی و موقتی و گذرا
اتفاقات ناگوار و بعضا تا عمق وجودت یاد و خاطرشون ماندگار ، خوب که نگاشون میکنی و میبینی یکی بالا سرت هست که همه چی رو میبینه و تو همه ی کارهاش حکمتی نهفته هست که نهایتا به نفع تو میشه هر چند ظاهرا تلخ و این ماییم که با عقل ناقص خودمون فقط امروز رو میبینم ولی اون بالاییه حواس ش بهت هست و لحظه ای ازت چشم بر نمیداره .
خدای رحمن و رحیم ، ممنونم بابت همه چی . الحمد للهمیخوام یه حسی رو باهاتون شریک بشم : همیشه وقتی میرم کوهنوردی و به قله میرسم ، غالب بر حس فتح قله یه حس لذت بخش تری هست که انسان رو متوجه آیه ی الله نور السماوات و الارض میکنه که عظمت الهی در مقابل آسمانی که شاهدش هستی تنها ذره ای از کبریای وجودی ش هست و از عمق وجودت با تک تک سلول های بدنت میشنوی صدای آسمون بالای ابرها و زمین زیر پاهاتو که فریاد میزنند :
[font=B Nazanin]الحمد لله رب العالمین .[تصویر: 65891922008914641429.jpg].[تصویر: 22233930993205098808.jpg].
همیشه و همه جا خداوندی هست که حافظ و نگهدارمونه
منم دعا کنین
التماس دعا
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، غریب ، عارفه ، Anti gods
۱۱:۴۷, ۲۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #58
آواتار
سلام
صرفآ جهت یادآوری
دوستانی که هنوز سهمشون رو کامل نخوندن دیگه چیزی به پایان چهل روز نمونده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عارفه ، سدرة المنتهی ، غریب
۱۲:۵۲, ۸/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #59
آواتار
سلام

عرض ادب

این حقیر 40 روز

هر روز یک مرتبه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، عارفه ، غریب
۲۲:۲۳, ۸/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #60
آواتار
(۸/بهمن/۹۴ ۱۲:۵۲)fatemeh-55 نوشته است:  سلام

عرض ادب

این حقیر 40 روز

هر روز یک مرتبه

سلام

جسارتا این چله دهم ربیع الثانی ختم شده ... اما می تونید خودتون جداگانه نیت کنید و بخونید

البته ببخشید عرض کردم فقط از این جهت که ختمتون خراب نشه

التماس دعا ... Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، Anti gods
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]