کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاسخ به نقد قرآن_بارداری و جنین
۳:۰۴, ۲۷/آذر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۴ ۲۱:۰۷ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
1-
ثُمَّ جَعَلَ نَسْلَهُ مِنْ سُلَالَةٍ مِنْ مَاءٍ مَهِينٍ سجده /8
سپس نسل او را از عصاره‌اي از آب ناچيز و بي‌قدر آفريد
امروزه مشخص شده است که منی یکی از برترین پدیده های حیاتی است.که در هر قطره ی آن میلیون ها اسپرم وجود دارد اما انسان بی اطلاع گذشته گمان میکرد که آب منی پست و بی ارزش است
همین باور عامیانه وارد قرآن شده،اگر قرآن از طرف خداوند بود قطعا میدانست که منی از عظمت های خلقت وارزشمند است و آنرا پست نمیدانست
...
2-
فَلْينْظُرِ الْإِنْسَانُ مِمَّ خُلِقَ طارق/5
انسان بايد بنگرد که از چه چيز آفريده شده است

خُلِقَ مِنْ مَاءٍ دَافِقٍ طارق/6
از يک آب جهنده آفريده شده است،

يخْرُجُ مِنْ بَينِ الصُّلْبِ وَالتَّرَائِبِ طارق/7
آبي که از ميان پشت و سينه‌ها خارج مي‌شود!
در آیه زیر میگوید نسل آدم را از پشت انسان برگرفته شده است که موید آیات قبل است
وَإِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِنْ بَنِي آدَمَ مِنْ ظُهُورِهِمْ ذُرِّيتَهُمْ وَأَشْهَدَهُمْ عَلَى أَنْفُسِهِمْ أَلَسْتُ بِرَبِّكُمْ قَالُوا بَلَى شَهِدْنَا أَنْ تَقُولُوا يوْمَ الْقِيامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هَذَا غَافِلِينَ اعراف/172
و (به خاطر بياور) زماني را که پروردگارت از پشت و صلب فرزندان آدم، ذريه آنها را برگرفت؛ و آنها را گواه بر خويشتن ساخت؛ (و فرمود «آيا من پروردگار شما نيستم؟» گفتند: «آري، گواهي مي‌دهيم!» (چنين کرد مبادا) روز رستاخيز بگوييد: «ما از اين، غافل بوديم؛

امروزه مشخص شده که منی در بیضه ها ساخته می شود و در کیسه منی ذخیره می شود و ربطی به ستون فقرات و سینه ندارد پس این گفته قرآن غلطی فاحش است. این غلط،ریشه در خرافات دارد مثلا hippocrates پزشک یونانی در 2500 سال قبل معتقد بود که منی از مغز سرچشمه میگیرد و سپس وارد ستون فقرات میشود و سپس وارد مجرای ادرار می شود.
خطای دیگر قرآن در سوره طارق این است که میگوید انسان از منی مرد ساخته میشود!
چون گفته شده که انسان از اب جهنده ساخته میشود آب جهنده فقط در مورد منی مرد صادق است چون زن فاقد منی است از طرف دیگر اگر میخواست بگوید که انسان از مرد و زن ساخته میشود باید آب جهنده را بصورت تثنیه بکار میبرد نه مفرد بعلاوه در هیچ جای قرآن به نقش زن در تشکیل نطفه اشاره نشده است.

...
3-

وَلَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسَانَ مِنْ سُلَالَةٍ مِنْ طِينٍ المومنون/ 12
و ما انسان را از عصاره‌اي از گل آفريديم؛

ثمَّ جَعَلْنَاهُ نُطْفَةً فِي قَرَارٍ مَكِين المومنون/ 13
سپس او را نطفه‌اي در قرارگاه مطمئن [= رحم‌] قرار داديم؛

ثمَّ خَلَقْنَا النُّطْفَةَ عَلَقَةً فَخَلَقْنَا الْعَلَقَةَ مُضْغَةً فَخَلَقْنَا الْمُضْغَةَ عِظَامًا فَكَسَوْنَا الْعِظَامَ لَحْمًا ثُمَّ أَنْشَأْنَاهُ خَلْقًا آخَرَ فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِينَ المؤمنون/14
سپس نطفه را بصورت علقه [= خون بسته‌]، و علقه را بصورت مضغه [= چيزي شبيه گوشت جويده شده‌]، و مضغه را بصورت استخوانهايي درآورديم؛ و بر استخوانها گوشت پوشانديم؛ سپس آن را آفرينش تازه‌اي داديم؛ پس بزرگ است خدايي که بهترين آفرينندگان است!
مراحل رشد جنین از نظر قرآن تبدیل نطفه به خون بسته(علقه) سپس تبدیل به گوشت جویده شده(مضغه) و سپس تبدیل به استخوان و سپس توسط گوشت پوشیده میشود درحالی که اینگونه نیست و رشد استخوان و عضله با هم پیش میرود
این اشتباه فاحش هم ریش در خرافات دارد مثلا گالن پزشک مشهور یونانی نیز همین نظر را داشت
به نظر میرسد این اندیشه غلط گالن از طریق تجارت با عربستان به مدینه رسیده و بطور ناقص در قرآن وارد شده
...

4-

وَوَصَّينَا الْإِنْسَانَ بِوَالِدَيهِ إِحْسَانًا حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهًا وَوَضَعَتْهُ كُرْهًا وَحَمْلُهُ وَفِصَالُهُ ثَلَاثُونَ شَهْرًا حَتَّى إِذَا بَلَغَ أَشُدَّهُ وَبَلَغَ أَرْبَعِينَ سَنَةً قَالَ رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَي وَعَلَى وَالِدَي وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَصْلِحْ لِي فِي ذُرِّيتِي إِنِّي تُبْتُ إِلَيكَ وَإِنِّي مِنَ الْمُسْلِمِينَ الأحقاف/15
ما به انسان توصيه کرديم که به پدر و مادرش نيکي کند، مادرش او را با ناراحتي حمل مي‌کند و با ناراحتي بر زمين مي‌گذارد؛ و دوران حمل و از شير بازگرفتنش سي ماه است؛ تا زماني که به کمال قدرت و رشد برسد و به چهل سالگي بالغ گردد مي‌گويد: «پروردگارا! مرا توفيق ده تا شکر نعمتي را که به من و پدر و مادرم دادي بجا آورم و کار شايسته‌اي انجام دهم که از آن خشنود باشي، و فرزندان مرا صالح گردان؛ من به سوي تو بازمي‌گردم و توبه مي‌کنم، و من از مسلمانانم!»
در آیه بالا مجموع بارداری و شیردهی 30 ماه است اما
وَوَصَّينَا الْإِنْسَانَ بِوَالِدَيهِ حَمَلَتْهُ أُمُّهُ وَهْنًا عَلَى وَهْنٍ وَفِصَالُهُ فِي عَامَينِ أَنِ اشْكُرْ لِي وَلِوَالِدَيكَ إِلَي الْمَصِيرُ لقمان/14
و ما به انسان درباره پدر و مادرش سفارش کرديم؛ مادرش او را با ناتواني روي ناتواني حمل کرد (به هنگام بارداري هر روز رنج و ناراحتي تازه‌اي را متحمل مي‌شد)، و دوران شيرخوارگي او در دو سال پايان مي‌يابد؛ (آري به او توصيه کردم) که براي من و براي پدر و مادرت شکر بجا آور که بازگشت (همه شما)به سوي من است!
در ایه بالا دوران شیردهی 24 ماه است
در نتیجه دوران بارداری 6 ماه میشود!!!!!!!!!!!!
این هم خطای بزرگ دیگریست
...

سلام دوستان
به کمکتون نیاز دارم

چند وقت پیش یه کتاب گرفتم در مورد نقد قرآن اما کمی ازش خواندم و تناقضات و شبهات زیادی برام پیش اومد
مخصوصا درباره نقد علمی قرآن هیج جوابی نداشتم

احساس میکنم در این تالار افراد متخصصی وجود داره
لطفا افراد متخصص جوابگو این شبهات باشند
با تشکر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۵۲, ۳۰/آذر/۹۴
شماره ارسال: #51

در زمانی که هنوز چند سوره بیشتر نازل نشده بوده چطور مردم باید متوجه می شدن که حضرت محمد پیامبر خداست ؟
چون حضرت محمد جزو پیامبرانی هست که معجزه ای مثل حضرت عیسی یا موسی نداشته .
پس چطور مردم باید متوجه میشدن که ادعای ایشان حق است .
در آن زمان و حتی در این زمان افراد زیادی ادعای پیامبری می کنند .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دوست حقیقت
۲۲:۲۳, ۳۰/آذر/۹۴
شماره ارسال: #52

بین اینکه چیزی ذاتا اشتباه باشد و اینکه ما به خاطر عدم اطلاعاتمون اشتباه فرض کنیم فاصله زیادی است

دعوت حضرت چند مرحله ای بود

از جمله معجزاتی که مد نظر شماست شق القمر می باشد (معجزه اتمام حجت است وقتی که چشمی نمی بند و گوشی نمی شنود معجزه رسالت انبیا نیست)

رسالت حضرت در ادیان پیشین صراحتا ذکر شده بود طوری که یهودیان و مسیحیان با همان نشانه ها حضرت را شناختند یک نمونه آن ماجرای روز مباهله

و اگر اشتباه نکنم چند ارسال پیش تر آقایان شرح کاملی بر شناخت پیامبر(ها) دادند
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دوست حقیقت ، mahdy30na
۱:۲۱, ۱/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۴ ۱:۲۴ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #53

نقل قول:رسالت حضرت در ادیان پیشین صراحتا ذکر شده بود طوری که یهودیان و مسیحیان با همان نشانه ها حضرت را شناختند
در انجیل به آمدن فردی بشارت داده شده که از او به عنوان پارکلیت (=تسلی بخش) یاد شده. تشابهی میان واژهٔ پاراکلتوس (parakletos) به معنای دلداری دهنده و پریکلوتوس (periklutos) به معنی برگزیده نیز وجود دارد و بنابراین این احتمال نیز مطرح شده که معنای "برگزیده شده" مد نظر بوده. برخی مانند عبدالاحد داود ، این نظر را مطرح نموده اند که پریکلوتوس به معنای ستوده شده (=احمد) نیز می باشد که البته در این مورد اختلاف نظرهایی وجود دارد.
۱۴:۰۱, ۱/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۴ ۱۴:۱۵ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #54

نظریات عبدالحد داود در مورد بشارت پیامبری حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در تورات و انجیل را می توانید در این مقاله بخوانید.

سیری در اندیشه های عبدالاحد داود در کتاب محمد در تورات و انجیل - بهروز حدادی
http://www.emamat.ir/images/1393/Maghala...20ahad.pdf

عبدالاحد داورد آدم باسوادی بوده و به چندین زبان آشنایی داشته. ایشان قبل از مسلمان شدن، در کلیسا مقام اسقفی داشتند که این نشون دهنده آشنایی کامل ایشان با مسیحیت است.

اگر دوست دارید کامل مسئله رو ررسی کنید، ابتدا یک لیست از دلایل و برهانهای ذکر شده ایجاد کنید و بعد یکی یکی بررسیشون کنید.
۱۸:۳۹, ۳/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #55
آواتار
(۲۷/آذر/۹۴ ۳:۰۴)دوست حقیقت نوشته است:  1- ثُمَّ جَعَلَ نَسْلَهُ مِنْ سُلَالَةٍ مِنْ مَاءٍ مَهِينٍ سجده /8
سپس نسل او را از عصاره‌اي از آب ناچيز و بي‌قدر آفريد امروزه مشخص شده است که منی یکی از برترین پدیده های حیاتی است.که در هر قطره ی آن میلیون ها اسپرم وجود دارد اما انسان بی اطلاع گذشته گمان میکرد که آب منی پست و بی ارزش است
همین باور عامیانه وارد قرآن شده،اگر قرآن از طرف خداوند بود قطعا میدانست که منی از عظمت های خلقت وارزشمند است و آنرا پست نمیدانست
...
2-فَلْينْظُرِ الْإِنْسَانُ مِمَّ خُلِقَ طارق/5
انسان بايد بنگرد که از چه چيز آفريده شده است

خُلِقَ مِنْ مَاءٍ دَافِقٍ طارق/6
از يک آب جهنده آفريده شده است،

يخْرُجُ مِنْ بَينِ الصُّلْبِ وَالتَّرَائِبِ طارق/7
آبي که از ميان پشت و سينه‌ها خارج مي‌شود!
در آیه زیر میگوید نسل آدم را از پشت انسان برگرفته شده است که موید آیات قبل است وَإِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِنْ بَنِي آدَمَ مِنْ ظُهُورِهِمْ ذُرِّيتَهُمْ وَأَشْهَدَهُمْ عَلَى أَنْفُسِهِمْ أَلَسْتُ بِرَبِّكُمْ قَالُوا بَلَى شَهِدْنَا أَنْ تَقُولُوا يوْمَ الْقِيامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هَذَا غَافِلِينَ اعراف/172
و (به خاطر بياور) زماني را که پروردگارت از پشت و صلب فرزندان آدم، ذريه آنها را برگرفت؛ و آنها را گواه بر خويشتن ساخت؛ (و فرمود «آيا من پروردگار شما نيستم؟» گفتند: «آري، گواهي مي‌دهيم!» (چنين کرد مبادا) روز رستاخيز بگوييد: «ما از اين، غافل بوديم؛

امروزه مشخص شده که منی در بیضه ها ساخته می شود و در کیسه منی ذخیره می شود و ربطی به ستون فقرات و سینه ندارد پس این گفته قرآن غلطی فاحش است. این غلط،ریشه در خرافات دارد مثلا hippocrates پزشک یونانی در 2500 سال قبل معتقد بود که منی از مغز سرچشمه میگیرد و سپس وارد ستون فقرات میشود و سپس وارد مجرای ادرار می شود.
خطای دیگر قرآن در سوره طارق این است که میگوید انسان از منی مرد ساخته میشود!
چون گفته شده که انسان از اب جهنده ساخته میشود آب جهنده فقط در مورد منی مرد صادق است چون زن فاقد منی است از طرف دیگر اگر میخواست بگوید که انسان از مرد و زن ساخته میشود باید آب جهنده را بصورت تثنیه بکار میبرد نه مفرد بعلاوه در هیچ جای قرآن به نقش زن در تشکیل نطفه اشاره نشده است.

...
3-

وَلَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسَانَ مِنْ سُلَالَةٍ مِنْ طِينٍ المومنون/ 12
و ما انسان را از عصاره‌اي از گل آفريديم؛

ثمَّ جَعَلْنَاهُ نُطْفَةً فِي قَرَارٍ مَكِين المومنون/ 13
سپس او را نطفه‌اي در قرارگاه مطمئن [= رحم‌] قرار داديم؛

ثمَّ خَلَقْنَا النُّطْفَةَ عَلَقَةً فَخَلَقْنَا الْعَلَقَةَ مُضْغَةً فَخَلَقْنَا الْمُضْغَةَ عِظَامًا فَكَسَوْنَا الْعِظَامَ لَحْمًا ثُمَّ أَنْشَأْنَاهُ خَلْقًا آخَرَ فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِينَ المؤمنون/14
سپس نطفه را بصورت علقه [= خون بسته‌]، و علقه را بصورت مضغه [= چيزي شبيه گوشت جويده شده‌]، و مضغه را بصورت استخوانهايي درآورديم؛ و بر استخوانها گوشت پوشانديم؛ سپس آن را آفرينش تازه‌اي داديم؛ پس بزرگ است خدايي که بهترين آفرينندگان است!
مراحل رشد جنین از نظر قرآن تبدیل نطفه به خون بسته(علقه) سپس تبدیل به گوشت جویده شده(مضغه) و سپس تبدیل به استخوان و سپس توسط گوشت پوشیده میشود درحالی که اینگونه نیست و رشد استخوان و عضله با هم پیش میرود
این اشتباه فاحش هم ریش در خرافات دارد مثلا گالن پزشک مشهور یونانی نیز همین نظر را داشت
به نظر میرسد این اندیشه غلط گالن از طریق تجارت با عربستان به مدینه رسیده و بطور ناقص در قرآن وارد شده
...

4-

وَوَصَّينَا الْإِنْسَانَ بِوَالِدَيهِ إِحْسَانًا حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهًا وَوَضَعَتْهُ كُرْهًا وَحَمْلُهُ وَفِصَالُهُ ثَلَاثُونَ شَهْرًا حَتَّى إِذَا بَلَغَ أَشُدَّهُ وَبَلَغَ أَرْبَعِينَ سَنَةً قَالَ رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَي وَعَلَى وَالِدَي وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَصْلِحْ لِي فِي ذُرِّيتِي إِنِّي تُبْتُ إِلَيكَ وَإِنِّي مِنَ الْمُسْلِمِينَ الأحقاف/15
ما به انسان توصيه کرديم که به پدر و مادرش نيکي کند، مادرش او را با ناراحتي حمل مي‌کند و با ناراحتي بر زمين مي‌گذارد؛ و دوران حمل و از شير بازگرفتنش سي ماه است؛ تا زماني که به کمال قدرت و رشد برسد و به چهل سالگي بالغ گردد مي‌گويد: «پروردگارا! مرا توفيق ده تا شکر نعمتي را که به من و پدر و مادرم دادي بجا آورم و کار شايسته‌اي انجام دهم که از آن خشنود باشي، و فرزندان مرا صالح گردان؛ من به سوي تو بازمي‌گردم و توبه مي‌کنم، و من از مسلمانانم!»
در آیه بالا مجموع بارداری و شیردهی 30 ماه است اما
وَوَصَّينَا الْإِنْسَانَ بِوَالِدَيهِ حَمَلَتْهُ أُمُّهُ وَهْنًا عَلَى وَهْنٍ وَفِصَالُهُ فِي عَامَينِ أَنِ اشْكُرْ لِي وَلِوَالِدَيكَ إِلَي الْمَصِيرُ لقمان/14
و ما به انسان درباره پدر و مادرش سفارش کرديم؛ مادرش او را با ناتواني روي ناتواني حمل کرد (به هنگام بارداري هر روز رنج و ناراحتي تازه‌اي را متحمل مي‌شد)، و دوران شيرخوارگي او در دو سال پايان مي‌يابد؛ (آري به او توصيه کردم) که براي من و براي پدر و مادرت شکر بجا آور که بازگشت (همه شما)به سوي من است!
در ایه بالا دوران شیردهی 24 ماه است
در نتیجه دوران بارداری 6 ماه میشود!!!!!!!!!!!!
این هم خطای بزرگ دیگریست
...

سلام دوستان
به کمکتون نیاز دارم

چند وقت پیش یه کتاب گرفتم در مورد نقد قرآن اما کمی ازش خواندم و تناقضات و شبهات زیادی برام پیش اومد
مخصوصا درباره نقد علمی قرآن هیج جوابی نداشتم

احساس میکنم در این تالار افراد متخصصی وجود داره
لطفا افراد متخصص جوابگو این شبهات باشند
با تشکر
بسم الله الرحمن الرحیم
من نمی دانم شما به چه آیین و مذهبی هستید
لکن قرآن کتاب دینی مسلمانان است و اگر کمی با زبان عربی آشنا باشید ریشه ی کلمات اسلام و تسلیم یکی است فقط مصدر دو باب مختلف هستند افعال و تفعیل؛از این می توان
نتیجه گرفت که دین اسلام دین تسلیم در مقابل خواست و قدرت خداوند است نه اشکال و ایراد گرفتن بر سخن او علاوه بر این امام صادق (علیه السلام)می فرماید که هرکه از امت اسلام گمراه شد از راه برداشت غلط از مطالب بالاخص قرآن بوده(داستان راستان)
قرآن محکم و متشابه دارد ناسخ و منسوخ دارد قرآن تبیانا لکل شیء است قرآن کلام خالق است و ربطی به کلام مخلوق ندارد قرآن هرگز تحریف نشده و خداوند خود مراقبت از آن را به عهده داشته است
تدبر در مطالب قرآن آداب خود را دارد و این آداب با آداب سایر کتب متفاوت است برای مثال شما از نقد علمی قرآن سخن میان آوردید اما قرآن مطالبی فرا تر از علم بشری دارد لکن
قرآن فقط و فقط باید قرآن به قرآن تفسیر شود قرآن روشنگر هر چیزی است تبیانا لکل شیء است
علاوه بر این امام صادق در کلام دیگری می گوید آیات قرآن یک ظاهر و هفت یا هفتاد باطن دارند(مقدمه تفسیر المیزان)شما در نوشته هایتان فقط به ظاهر آیات توجه کردید البته این کار اشتباه نیست زیرا ظاهر آیات هم مهم است اما اینکه ما علم بشر را نربانی برای راهیابی به باطن یا بواطن قرآن قرار دهیم امری غلط است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی
۱۵:۳۳, ۱۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #56
آواتار
این که در آیه گفته شده که مدت حمل و شیرخواری او 30 ماه تمام بود این آیه در مورد امام حسین علیه السلام نازل شده است ایشان در 6 ماهگی به دنیا آمدند و آیه 15 احقاف در مورد ایشان است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی
۲۲:۵۵, ۱۸/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۵ ۲۲:۵۷ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #57

حتی اگر در منابع دینی به قرار گرفتن زمین بر پشت ماهی اشاره شده باشد، این موضوع تضادی با علم ندارد. می توان تفسیر را به شکلی انجام داد که تعارض ظاهری از میان برود.
http://www.islamquest.net/fa/archive/question/tr21594
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا