|
برسی اعجاز علمی قرآن کریم
|
|
۹:۰۲, ۲۸/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۴ ۹:۱۸ توسط Silence.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بنام تنهای تنهای تنها به اسم اعظمت...سلام باتوجه به شبهات اخیر درباره درست یا نادرست بودن برخی اعجاز در قرآن کریم و همچنین رد یا تایید اینکه آیا این نظریات ازنظر علوم تجربی قابل اثبات می باشد و اینکه آیا از جانب خدا وحی شده یا خیر به برسی کاملا علمی این معجزات در این تاپیک می پردازیم. دوستان همواره از تطبیق دادن آیات قرآن با اعجاز علمی که اخیرا اثبات شده خوداری کنید،فقط اعجازی که درقرآن به طور مستقیم مطرح شده و علم امروزی اثبات کرده که به این گونه نیست. و اینکه در نظر داشته باشید که در حجاز 1400 سال پیش نه اندیشه ای وجود داشت نه اندیشمندی. باتوجه به اینکه من کنکور دارم بدبختانه مطالب دیر به دیر قرار میدم ولی سعی میکنم تماما علمی باشه و قابل دفاع... |
|||
|
|
۱۰:۲۴, ۲۸/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۴ ۱۱:۱۹ توسط میکا.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
. . . . . . . . . . . . .
|
|||
|
۲۱:۵۸, ۱۴/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۴ ۹:۴۳ توسط Silence.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله
بخش اول:مقدمه ![]() ![]() سلام اول میخوام یکسری اطلاعات ساده درباره علم زیست شناسی (درحد دبیرستان) بدم تا دوستانی که درباره این علم اطلاعاتشون کمه یک مقدار راحت تر مباحثو متوجه بشن...سعی می کنم کاملا قابل فهم باشه دونستن این موارد برای همه واجبه و به درکتون از محیط پیرامون خیلی کمک می کنه... داستان از کجا شروع میشه؟؟؟ ببنید در بیولوژی یا علم زیست شناسی اساسا تمام موجودات زنده در پنج فرمانرو تقسیم می شوند. -باکتری مانند متانوژن -آغازیان مثل جلبکها -گیاهان مثل درخت کاج سرو و ... -جانوران مثل انسان و ... -قارچ ها مثل همین قارچ های خوراکی و انواع کپک ها همه این موجودات از یک یا چند سلول ساخته شدند،این سلول ها به دو دسته پروکاریوت(prokaryote) و یوکاریوت(Eukaryote) تقسیم می شوند. همه باکتری ها پروکاریوت هستند و بقیه موجودات زنده یوکاریوت محسوب می شوند. پرو کاریوت ها و یوکاریوت ها فرق ها بسیار زیادی دارند و هر کدوم ویژگی های خاص خودشونو دارند.همون طور که می دونید همه سلول ها از سه بخش اصلی غشا،سیتوپلاسم و هسته تشکیل می شوند.اما با این تفاوت که پروکاریوت ها(باکتری) هسته مشخص ندارند. علم زیست شناسی نوعی از پروکاریوت ها رو اغازگر حیات بر روی زمین می دونه... راسی ویروس موجود زنده محسوب نمیشه یعنی نه یوکاریوته و پرو کاریوت...چون سیتوپلاسم نداره و به همین دلیل نمی تونه پروتئین بسازه(پروتئین ها در سیتوپلاسم ساخته می شوند.) مطالب بیشتر: یوکاریوت ها:https://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%8C%D9%88%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%88%D8%AA پروکاریوت ها:https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%88%D8%AA DNAمولکولی بسیار طویله که همه صفات یک فرد از روی اون ساخته میشه و در هسته قرار داره،دقت کنید همه سلول ها DNAدارند حتی برخی ویروس ها هم DNAدارند. خب تا اینجا رو ممکنه خیلی ها بلد بوده باشن چون کاملا مبتدیانه بود یه چیز دیگه هم بگم طبق نظریه فرگشت چارلزداروین همه جانوران تغییر یک گونه ماهی به وجود اومدن..درواقع میشه اینطوری گفت: ماهی--->دوزیستان----->خزندگان--->پرندگان و پستانداران داروین دلایل زیادی برای این حرفش اورد که از بحث ما خارجه... این فیلم تماشا کنید: http://www.aparat.com/v/Bp8P0 رد یا تایید نمی کنم یک نظریه علمیه پس باید با دلایل علمی باهاش بر خورد بشه نه معیار های دینی هسته یکی از اندام های مهم سلول ها هسته ست.مولکول DNAدرون هسته قرار داره.از روی DNAیک مولکول جدید ساخته میشه به نام RNAا،به این فرایند رونویسی گفته میشه،این مولکول از هسته خارج میشه و درسیتوپلاسم با اثر یک اندامک بنام ریبوزوم پروتئین ساخته میشه به این فرایند هم ترجمه گفته میشه....دربدن صدهاهزار پروتئین در هر ثانیه ساخته میشه و بدن با این پروتئین ها زندست. ![]() DNA----رونویسی------>RNA-----ترجمه---->پروتئین برای درک موضوع حتما فیلم زیر مشاهده کنید: http://www.aparat.com/v/n3Nk0 به امید خدا ادامه دارد |
|||
|
|
۰:۱۰, ۱۵/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۴ ۹:۰۲)Silence نوشته است: (۲۸/مرداد/۹۴ ۹:۰۲)Silence نوشته است: و اینکه در نظر داشته باشید که در حجاز 1400 سال پیش نه اندیشه ای وجود داشت نه اندیشمندی.کلام خدا قران منحصر برای حجاز نیست ، ![]() کمی پیش از برسی مطالب پیش رو مطالعات قرانی خود را افزایش دهید مطالعه بفرمایید پیش از اغاز به بحث . آشنايي با اعجاز قرآن و اقسام آن قرآن وحي الهي و معجزه ی پيامبر اسلام ـ صلّي الله عليه و آله ـ است؛ كه در زمان جهل و ظلمت ظهور كرده و نقطه عطفي در تاريخ فرهنگ و علوم، بوده است و تا كنون كه 14 قرن از آن گذشته، بر خلاف علوم و فرهنگ فطري و عقل سليم مطلبي عنوان نكرده است. قرآن براي اينكه انسانها را به كمال سعادت برساند يك سلسله قوانين و احكامي را وضع نموده است و در حاليكه اين قوانين با هوي و هوس قدرت طلبان و زر اندوزان مطابقت نداشت؛ لذا شروع به شبهه پراكني و اشكال تراشي نسبت به قرآن نمودند و قرآن را يك كتاب معمولي و افسانه پيشينيان تلقي كردند و قرآن در جواب آنها فرمود: « وَإِنْ كُنْتُمْ فِي رَيْبٍ مِمَّا نَزَّلْنَا عَلَى عَبْدِنَا فَأْتُوا بِسُورَةٍ مِنْ مِثْلِهِ...»[1] اگر درباره ی آنچه بر بنده ی خود (پيامبر ـ صلّي الله عليه و آله ـ) نازل كرديم شك و ترديد داريد (دست كم) يك سوره همانند آن بياوريد؛ و گواهان خود را غير خدا فراخوانيد؛ اگر راست ميگويد».
حسن رضا رضايياين آيه تمام مخالفان را به مبارزه طلبيده است امّا ا ز زمان نزول قرآن تا به حال كسي و گروهي نتوانسته است شبيه قرآن بياورد اين همان اعجاز قرآن است. امّا اينكه در قرآن چه اعجازي وجود داشت كه دشمنان سعي در مشابه سازي قرآن داشتهاند؟ اوّلاً: از صدر اسلام تا كنون مسئله مبارزه فرهنگي با قرآن وجود داشت و تاريخ افراد زيادي را نام ميبرد كه عليه قرآن، قد علم كردند؛ مانند: الف) «اسود غسي» كه در اواخر عمر پيامبر ـ صلّي الله عليه و آله ـ به معارضه با قرآن برخاست و دوران ادعاي نبوتش چهار سال بوده است. ب) «عبدالله بن مقفع» از نويسندگان معروف قرن دوّم هجري است و در عصر امام صادق ـ عليه السّلام ـ ميزيست و او داعيه ی مبارزه با قرآن را داشت. ج) «مسيلمه كذاب» در عصر پيامبر ـ صلّي الله عليه و آله ـ در سرزمين «يمامه» ادعاي پيامبري كرد او مدعي بود كه فرشتهاي براي او وحي ميآورد و به زعم خود آياتي را براي مردم ميخواند. افراد ديگري مانند: سجاح، ابوالعلاء معري، احمد بن حسين كوفي، احمد بن عيسي ... معارضه با قرآن نمودند.[2] ثانياً: اعجاز قرآن محدود به دو خبر غيبي و چند مسئله نجومي نميشود بلكه بحث مفصلي در حد تأليف كتاب را ميطلبد. لذا به كتابهاي كه در آخر اين پاسخ معرفي شده است مراجعه كنيد. امّا چرا مخالفان تلاش ميكنند تا شبيه قرآن نوشته شود؟ اوّلاً بهخاطر اين است كه با شبيه سازي قرآن، بفهمانند كه قرآن وحي الهي نيست بلكه نوشته بشري همچون رسول الله ـ صلّي الله عليه و آله ـ است و بشر هم در نوشتن، دچار اشتباه و خطا ميشود و طبق فرهنگ و دانش زمان خود مينويسد و قرآن هم خطا پذير است. ثانياً: تلاش ميكنند تا اين مطلب را القاء كنند كه قرآن براي مردمان ابتدائي آمده است امّا در عصر حاضر كه عصر تمدن و صنعت است كاربرد عملي ندارد. ثالثاً: قوانين قرآن بر اساس حاكم شدن عدالت در جامعه و نفي سلطهگرايي و تبعيض و فساد و... پايهريزي شده است و با انگيزه ی قدرت طلبان و سوءاستفاده كنندگان سازگاري ندارد و لذا هميشه سعي ميكنند تا شبيه قرآن را بياورند و قداست قرآن را زير سؤال ببرند. تا خودشان آزادانه به اهدافشان برسند. امّا درباره ی اعجاز قرآن، بايد گفته شود همين كه در طول 14 قرن كسي نتوانسته است همچون سورهاي از قرآن را بياورد؛ بزرگترين معجزه است. در قرآن هزاران اعجاز نهفته است اعم از: الف: فصاحت و بلاغت: حضرت علي ـ عليه السّلام ـ ميفرمايد: «كثرت تكرار و شنيدن پيدرپي، هرگز آن را كهنه نميكند.»[3] ب: اعجاز قرآن از نظر معارف الهي: معارف قرآن، هيچ مبالغهاي وجود ندارد و همه مطابق با عقل سليم و فطرت بشر است. ج: اعجاز قرآن از نظر تاريخ: بيان كيفيت خلقت حضرت آدم ـ عليه السّلام ـ (سوره بقره، آيه 30) ملاقات حضرت ابراهيم با فرشتگان، (سوره هود، آيه 69) سرچشمه اختلاف زبانها، (سوره روم، آيه 22) گوساله پرستي بنياسرائيل، (سوره طه، آيه 96 ـ 85) و ساير موارد. د: اعجاز از نظر وضع قوانين: اعم از گستردگي قوانين (سوره حجرات،آيه 10)، عدالت اجتماعي (سوره حديد، آيه52)، روابط اجتماعي (سوره مائده، آيه 1)، مسائل دفاعي (سوره انفال، آيه 60) و... هـ : عدم تضاد و اختلاف در آيات قرآن. (سوره نساء، آيه 82). و: علوم روز و اكتشافات علمي:[4] ما براي اختصار چند نمونه را ذكر ميكنيم. 1ـ حركت زمين: آيات متعدّدي در قرآن كريم با تعابير «فراشاً»[5]، «مهداً»،[6] «قراراً»،[7] «مهاداً»[8] و ... به حركت آرام و منظم زمين اشاره دارد. دانشمندان نيز حركت انتقالي زمين به دور خورشيد را كه با سرعت زيادي (در هر ثانيه 20 و در هر دقيقه «1200» كيلو متر در حركت است را تصديق ميكنند.[9] 2ـ جاذبه عمومي در عالم هستي: آيه: « اللَّهُ الَّذِي رَفَعَ السَّمَاوَاتِ بِغَيْرِ عَمَدٍ تَرَوْنَهَا »[10] «خدا همان كسي است كه آسمانها را بدون ستونهايي كه ببينند برافراشت» دانشمندان از اين آيه، جاذبه عمومي را در فضاء استفاده ميكنند.[11] 3ـ كروي بودن زمين: آيه « مَشَارِقَ الأرْضِ وَمَغَارِبَهَا »،[12] « رَبُّ الْمَشْرِقَيْنِ وَرَبُّ الْمَغْرِبَيْنِ »[13] از اين آيات، كروي بودن زمين استفاده ميشود.[14] 4ـ اكسيژن در جو زمين: آيه: « وَمَنْ يُرِدْ أَنْ يُضِلَّهُ يَجْعَلْ صَدْرَهُ ضَيِّقًا حَرَجًا كَأَنَّمَا يَصَّعَّدُ فِي السَّمَاءِ »[15] «آن كس را كه خدا بخواهد گمراه كند سينهاش را آن چنان تنگ ميكند كه گويا ميخواهد به آسمان بالا برود». قرآن حالت افرادي را كه گمراه شدهاند و ايمان نميآورند؛ بالا رفتن به آسمان تشبيه ميكند. اين تشبيه به يك نكته علمي اشاره دارد كه انسان هرچه به طرف آسمان بالا رود اكسيژن كمتري يافت ميشود و به زحمت نفس ميكشند و امروزه نيز با علم مطابقت دارد.[16] 5ـ زوجيت در گياهان:[17] پيدايش شير در جانوران،[18] زندگي زنبور عسل و فوايد آن، فوايد خرما، طريقه رشد جنين،[19] حرمت گوشت خوك، مردار، خون، خمر،...[20] و هزاران معجزات علمي و بلاغي و نظم و نثر آيات، انگشت تعجب را بر دهان هر منصف محقق گذاشته است و منطبق با تكنولوژي و آزمايشات تجربي امروز است. اميدواريم روزي فرا رسد كه حقايق و معجزات قرآن آشكارتر گردد.[21] پي نوشت ها: [1] . سوره بقره آيه 23. [2] . پيام قرآن، حضرت آيتالله مكارم شيرازي (انتشارات نسل جوان، چ 2، قم، 1374) ج 8، ص 112. 104. [3] . نهجالبلاغه، خطبه 156. [4] . پيام قرآن، همان، ص 311 ـ 113. [5] . سوره بقره، آيه 22. [6] . سوره طه، آيه 53. [7] . سوره نمل، آيه 6. [8] . سوره نباء، آيه 6. [9] . پيام قرآن، حضرت آيت الله مكارم شيرازي، (قم: انتشارات نسل جوان، چ 1، 1373) ج 8، ص 156. [10] . سوره رعد، آيه 2. [11] . تفسير علمي قرآن، ناصر رفيعي محمدي، (تهران: فرهنگ گستر، چ پ، 1379) ج 2، ص 250. [12] . سوره اعراف، آيه 137. [13] . سوره الرحمان، آيه 17. [14] . سيّد ابوالقاسم خويي، البيان، (بيروت: دار الزهراء، 1987 م) ص 133. [15] . سوره انعام، آيه 125. [16] . احمد مصطفي مراغي، تفسير مراغي، (بيروت: دار احياء التراث العربي) ج 8، ص 25. [17] . سوره لقمان، آيه 10. [18] . سوره نحل، آيه 66. [19] . سوره مؤمنون، آيه 14ـ 12. [20] . سوره نحل، آيه 115. [21] . درآمدي بر تفسير علمي قرآن، محمدعلي رضايي اصفهاني، انتشارات اسوه، ر.ك: اولين دانشگاه آخرين پيامبر، رضا پاكنژاد، انتشارات مكتب اسلامي. با تشکر فقط تذکزی بود برای این چنین مباحثی |
|||
|
|
۱:۰۶, ۱۵/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
تا جايي كه بنده يادم مياد جناب سايلنس خودشون مدافع وجود اعجاز علمي در قران بودند و اين تاپيك هم احتمالا براي همين منظوره .
اگر تاپيك منحرف نشه من يك جايي خوندم كه وجود اولين پروتيئن (در هر مدلي از وجود حيات) نميتونه خود به خود باشه ! و وجود هر پروتيئن به دليل وجود پروتئين ما قبل خودشه . به نظر كساني كه از زيست شناسي سررشته دارند ! ايا اين مسئله صحت دارد ؟ |
|||
|
|
۹:۲۹, ۱۵/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۴ ۹:۴۱ توسط Silence.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۵/شهریور/۹۴ ۱:۰۶)عمار94 نوشته است: تا جايي كه بنده يادم مياد جناب سايلنس خودشون مدافع وجود اعجاز علمي در قران بودند و اين تاپيك هم احتمالا براي همين منظوره .سلام هدف از این تاپیک اینکه که آیا نظریات علمی در قرآن مثلا تشکیل جنین با علم تجربی امروز درتضاده یا خیر؟...آیا خدا در قرآن حرف غلط و غیر علمی زده؟برسی این موضوع به یکسری مقدمات نیازه داره که با توجه به اینکه اطلاعات زیست شناسی برخی دوستان شاید زیاد نباشه دارم از اول این مقدمه هارو میگم البته خود به خود با بحث تکامل هم ارتباط داره...ببنید در برخورد با یک نظریه علمی ما فقط فقط با ارائه پاسخ های علمی می تونیم رد یا تاییدش کنیم،نه معیار های دینی..متاسفانه بخاطر درس و مشکلاتم دیر به دیر بروز میکنم ولی اگه دوستان بخونند و استفاده کنند خوشحال میشم... البته من از چیزی دفاع نمیکنم ولی بنظرم اعجاز در قرآن بحث جالبیه... من سوادم زیاد نیست،اگه اجازه بدین به اونجا هم میرسیم ولی فلن در این حد بگم که: ببنید اگه متن بالا رو خونده باشید و اون فیلم اخرو نگاه کرده باشید متوجه می شید که هر پروتئین از روی مولکول دی ان ای طی فرایند رونویسی و ترجمه ساخته میشه،ینی اگه دی ان ای وجود نداشته باشه نمیشه پروئین ساخت دقت کنید که دی ان ای درون سلول ها وجود داره و درشت مولکول ها(به پروتئین و DNAو.. درشت مولکول گفته)درون سلول قرار دارند. اگه علمی بخوایم نگاه کنیم تا اونجا که من اطلاع دارم امروزه بدون DNAوRNAدر محیط های آزمایشگاهی نتونستند پروتئین تولید کنند. اما نکته مهم اینکه بدون آنزیم های مخصوصی که درون سلول وجود دارند مثلاRNAپلیمراز (که در فیلم مشاهده می کنید)پروتئین ساخته نمیشه،بیشتر آنزیم ها پروتئین هستند و همون جوری ساخته میشن، درواقع این پروتئین کوچک میاد و از روی DNAرشتهRNA می سازه و یک اندامک بنام ریبوزوم از روی RNAپروتئین میسازه...اگه اجازه بدین بعدها مفصل تر روی پروتئین بحث می کنم. اینم بگم نظریات حیات دقیقا میگه در آغاز برعکس این فرایند رخ داده ینی در ابتدا RNAساخته شده بعد پروتئین و بعد DNA درواقع حرفتون درسته و فرایند سنتز یا ساخت پروتئین خودش به پروتئین های دیگه وابسته.. اگه مفهوم پست قبلو فهمیده باشید و فیلم نگاه کرده باشید،منظورمو کامل متوجه میشید. |
|||
|
|
۹:۵۴, ۱۷/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۴ ۱۰:۲۱ توسط میکا.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام سایلنس گرامی
اولاً ممنون از مطالب خوبتون قبل از اینکه ما به موارد مختلف بپردازیم، لازمه یک معیار داشته باشیم که به ما بگه چه چیزی اعجاز علمی محسوب میشه و چه چیزی نمیشه. بعد از اون می تونیم به موارد مختلف بپردازیم. نکته دیگه این که تاپیک داره خیلی پراکنده پیش میره. تا هم در مورد تحدی قرآن بحث شد، هم در مورد موارد مختلف اعجاز علمی و هم در مورد نیازمندی شروع حیات به یک خالق هوشمند. اینها هر کدومش یه تاپیک مجزا می خواد. نقل قول:در این مورد می تونید تاپیک زیر رو مطالعه بفرمایید: نکات ادبی سوره مسد چیست؟ نقل قول:دو مسئله وجود داره که مانع از بروز هر گونه اختلاف در آیات قرآن و هر گونه اختلاف بین قرآن و علم میشه: 1- قاعده ناسخ و منسوخ: طبق قاعده ناسخ و منسوخ، اگر دو حکم در دو آیه ذکر شده بود که این دو با هم در تضاد بودند، آیه ای که جدیدتر نازل شده آیه قدیمی تر را منسوخ می کند. 2- تفسیر پذیری: به طور مثال در قرآن، از شهابها به عنوان تیرهایی برای دور کردن شیاطین صحبت شده است. این موضوع در ظاهر در تضاد با علم به نظر می رسد، اما این تضاد را می توان در تفسیر حل کرد. به طور مثال می توان گفت که شاید منظور از شهاب، همین شهابهایی که ما می بینیم نباشد. (لینک) به نظرم از اونجا که صدها نمونه اعجاز علمی تا به حال مطرح شده، خوبه یک نمونه اعجاز علمی که فکر می کنید هیچ اشکالی بهش وارد نیست انتخاب بشه تا بررسیش کنیم. ممنون |
|||
|
۱۰:۲۲, ۱۷/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۴ ۱۰:۳۵ توسط Silence.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام میکا
من بخاطر کنکور خیلی وقت ندارم ولی فعلا می خوام درباره جنین شناسی صحبت کنم،ببین قرآن از آغاز نطفه ینی ترکیب اسپرم با تخمک شروع کرده من دارم بر میگردم طبق علوم تجربی ازچند مرحله قبل تر که در قران آورده نشده شروع می کنم و اینکه دیگه کسی نگه من اطلاعات زیست شناسیم پایینه و این داستانا... این مطالبی که فعلا دارم قرار می دم ابتدایی ترین مطالب زیست شناسیه و کاملا اثبات شده و داره در دبیرستان و دانشگاها تدریس میشه...حتی اونقدر ابتدایی که دلیل نمی بینم منبع بزارم براش.. به هر حال اگه جایی از این مطالب شبهه دارین بگین تا من متن انگلیسی معتبر ترین کتاب های بیولوژی قرار بدم... البته با توجه به استقبال بی نظیر دوستان!میلی برای ادامه دادن ندارم...ولی فعلا هدفم فقط روی مطالب بنیادین زیست شناسیه تا برسم به اینکه مثلا اسپرم چیه و از کجا میاد... به محضی که برسیم به معجزه بحث شروع می کنیم،اینا فقط پیش نیازه... میکا اگه میخوای درباره اون مسائل و اصل فلسفه اعجاز بحث کنی خواهشا تو ی تاپک دیگه بحث کن... اجازه بده من ی ذره جلوتر برم اگه حرف غیر عقلی و غیر علمی زدم بیا بزن تو دهن من ولی این تاپیکو دوباره به اون سمت نبر چون خودت می دونی که تهش بسته میشه... من فعلا از هیچ معجزه ای دفاع نکردم و فقط بحث علمی کردم که هیچ ربطی به قران نداره...خواهشا اینجا درباره این مسائل تکراری بحث نکنید.. |
|||
|
|
۱۹:۱۲, ۱۷/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۴ ۱۹:۱۲ توسط میکا.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۷/شهریور/۹۴ ۱۰:۲۲)Silence نوشته است: میکا اگه میخوای درباره اون مسائل و اصل فلسفه اعجاز بحث کنی خواهشا تو ی تاپک دیگه بحث کن...سلام جناب سایلنس همون طور که از تاپیک قبلی خاطرتون هست، مواردی رو در برخی کتب بشری هم داریم که میشه با کشفیات جدید علمی تطبیقشان داد: http://www.askquran.ir/thread47302.html http://forum.bidari-andishe.ir/thread-39947.html پس ما نیاز به معیاری داریم که بهمون بگه این تطبیق پذیری در چه صورت وحیانی بودن رو اثبات می کنه و در چه صورت اثبات نمی کنه. اگر نخواهیم به این موضوع بپردازیم، پس نتیجه گیری منطقی از این تاپیک نمی تونیم داشته باشیم. به هر حال نظر شما کاملاً برام محترمه و اگر بحث در این مورد رو به صلاح ندونید اصراری ندارم. |
|||
|
۱۹:۲۰, ۱۷/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۴ ۱۹:۳۲ توسط Silence.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
خیر صلاح نمیدوم فلن
![]() چون من اصلا معجزه ای هنوز مطرح نکردم که شما بگی داری تطبیق میدی...فقط چنتا بحث علمی ساده انجام دادم هیچ کدوم از چیزایی که من گفتم اعجاز نیست علمه روزه...همین علمی که باهاش شمارو مداوا می کنند.. پست اول بخونید: دوستان همواره از تطبیق دادن آیات قرآن با اعجاز علمی که اخیرا اثبات شده خوداری کنید،فقط اعجازی که درقرآن به طور مستقیم مطرح شده و علم امروزی اثبات کرده که به این گونه نیست. اگه من مثلا جنین شناسی رو به عنوان معجزه برسی کردم اونوقت شما بیا بگو چرابه این دلیل تطبیق دادی... ببین الان اگه من بگم مثلا تشکیل جنین تو یا باید بگی تطبیق دادم،که اینجوری نیست چون متن صریح قرآنه یا باید ردش کنی با دلایل علمی...مثلا همون قضیه جالینوس و ... ولی وقتی من هنوز معجزه ای مطرح نکردم تو چطوری میخوای ردش کنی؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانستنیهایی جالب از قرآن کریم(2) | rezakian | 0 | 784 |
۲۸/اسفند/۹۵ ۱۸:۲۱ آخرین ارسال: rezakian |
|
| دانستنیهایی جالب از قرآن کریم(1) | rezakian | 0 | 855 |
۲۸/اسفند/۹۵ ۱۸:۱۹ آخرین ارسال: rezakian |
|
| -- آسیب شناسی تفسیر علمی قرآن -- | آلاله | 4 | 2,292 |
۲/بهمن/۹۲ ۱۳:۰۱ آخرین ارسال: آلاله |
|
| معجزه علمی قرآن در مورد جو زمين و آسمان ها، کرسی و عرش خداون | آفتاب | 1 | 1,656 |
۱۳/مرداد/۹۲ ۱۲:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دلایل علمی که نشان از حقانیت علمی احکام اسلامی دارد | أین المنتظر | 19 | 15,074 |
۷/مرداد/۹۲ ۱۴:۵۶ آخرین ارسال: s@m@neh |
|
| معجزات علمی قرآن | sajjadbest22 | 0 | 1,439 |
۲۲/تیر/۹۲ ۱۷:۳۷ آخرین ارسال: sajjadbest22 |
|

![[تصویر: TaylorIMMecCharlesDarwinM.jpg]](http://www.vetpars.com/images/TaylorIMMecCharlesDarwinM.jpg)
![[تصویر: prokaryote.gif]](http://aerosol.ees.ufl.edu/Bioaerosol/Images/prokaryote.gif)
![[تصویر: Fig.10-6A-Flowofgenetic.jpg]](http://herbmitchell.info/Fig.10-6A-Flowofgenetic.jpg)