|
تفاوت ایران با کل جهان (درپاسخ "سکولارها، کوروش را...")
|
|
۱۳:۱۸, ۲۲/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۴ ۲۲:۲۱ توسط saeed125.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز و همراهان گرامی من نظریه پرداز نیستم محقق نیستم اما مطالعه میکنم و از مطالعه کردن خیلی خوشم میاد مخصوصا تاریخ پرافتخار ایران تا قبل از قرون وسطا (قرون وسطای ایران رو میگما نه قرون وسطای اروپا)
همیشه ما در تاریخ ایران با یه سری مشکلات مواجه هستیم اول اینکه منابع کم و محدود هستن و دو علت اصلی داره اول اینکه کاوش ها در ایران کم و ناچیزه دوم اینکه قانون ایران میگه هرکی گنجی پیدا کنه باید بیاره تحویل بده تازه وقتی تحویلم بدی میبرنت زندان و تفتیش و تهمت و خلاصه مکافات پس هرکی گنجی پیدا کنه یا آبش میکنه و طلا و نقره و سایر وسایلش رو اینجوری میفروشه یا قاچاقش میکنه و همین باعث از بین رفتن اسناد تاریخی میشه . الان من کسیو سراغ دارم رفته از غار نقاشی دیواری رو کنده اورده داره میفروشه نقاشی دیواری سنگهای حک شده خوب چه کنم؟ لو بدم گناه داره لو ندم آثار ملی کشورم داره به فنا میره لو بدم یکی از تو دولت بالا میکشش لو ندم همین یه نفر بالا میکشه خلاصه بیخیال از اصل مطلب دور شدیم اما چرا ایران مورخ نامی تا قبل از اسلام نداشته؟ چرا مکتوبات تاریخی تا قبل از اسلام کمه؟ چرا کلا مکتوبات تاریخی ما کمه؟ این نظر شخصیه منه و من با کلی مطالعه و فکر کردن تو مسائل واتفاقات تاریخی ایران به این نتیجه رسیدم گواهشم اول میگم بعد نتیجه گیری خودم رو میگم. وقتی اسکندر ایران رو تسخیر کرد تا مدتها ایرانی ها احترام یک شاه رو بهش نمیذاشتن چون قابل قیاس با داریوش کبیر نبود و همین باعث رنجش اسکندر بود و هیچ زوری نمیتونست در رفتار ایرانی ها تغییری ایجاد کنه اما میدونید با آتیش زدن تخت جمشید گرانبها ترین گنج ایران رو به آتیش کشید و ایرانیها تا سالین سال افسرده ترین مردم دنیا بودن؟ چرا؟ چون در اون آتش سوزی کاملترین اوستای ایران هم که بر روی 9 تن پوست گاو نوشته شده بود از بین رفت و تنها از اون اوستای دارای 12 باب فقط 4 باب امروزه باقی مونده که فقط نیایش های حضرت زرتشت علیه السلامه کسی میدونه اون ابواب دیگه چی بود؟ من میگم بابهایی در علوم 1 راه سازی 2 نجوم 3 کشاورزی 4 علوم غریبه 5 و..... حالا شما بودید افسرده نمیشدید؟ اسم این تاپیک رو دقت کنید "تفاوت ایران با کل جهان" در دنیا عموم کشورها زود شکست میخوردن بجز کشورهای پیشرفته چرا؟ چون علم داشتن چون از عقلشون استفاده میکردن تو ایران به این دلایل غیرت رو هم اضافه کنید دیگه میشه بتن ضد نفوذ مردم ایران پشت دروازه های شهرشون تا آخرین قطره خون تحمل و دفاع میکردن به خاک خوری می افتادن اما خاک شهر و کشورشون رو به بیگانه نمیسپردن و این باعث عصبانیت بیشتر دشمن میشد و وقتی به شهر میرسید و حسابی قتل عام میکرد دنبال علت میگشت و علت رو کجا پیدا میکرد؟ بله کتابخونه تفاوت شهرهای ایران با شهرهای دیگر دنیا کتابخونه بود بعد اون کتابخونه رو چیکار میکردن؟ آتیش میزدن و گرم میشدن هم خودشون هم دلشون هم پایه های حکومتشون را؟ چون هم دلشون قرص میشد که دیگه عامل فتنه و بیداری مردم رو از بین بردن و دیگه همه چی درست میشه روی مردم بیشعور و نادون خیلی راحت میشه حکومت کرد بعدها دشمن ها آگاهتر شدن مثلا مغول حمله کرد سوزوند عرب حمله کرد سوزوند یونان حمله کرد سوزوند اما .... آماااااا انگلیس که حمله کرد اول کتابخونه رو خالی کرد بعد خالیشو سوزوند تا بگه همه سوخته و مردم پی کتاباشونو نگیرن الان افتاد دوستان؟ برای اینکه کشوری رو به عظمت ایران بخوای مستعمره خودت کنی باید از علم دور کنی به خرافات دینی دچار کنی علمشون رو و نخبگانشون رو بدزدی و به نفع خودت مصادره کنی الان هم همینه. نیست؟ فرار مغزها و تمرکز علوم مختلف در کشورهای غربی آقایون از کوروش مطلب زیاد بوده شاید هنوز هم باشه اما دست ما نیست دست اوناییه که دارن ازش بهره میبرن چرا بدن به ما اونا ما رو شناختن تا سر نخ گیرمون بیاد تا تهش رو درنیاریم آروم نمیشینیم خوب فکر کنم حق مطلب رو گفتم و فقط مونده نظر دوستان دوست خوبم عمار 94 عزیز این هم پاسخ شما ما مورخ داشتیم زیاد هم داشتیم اما چیزی ازشون به جا نمونده در ضمن این رو همیشه یادت باشه تاریخ رو فاتحان مینویسند هر دولتی که بیاد میگه دولت قبلی اخ و پیف و کثافت بوده میگی نه الان نگاه کن همین صد ساله رو 3 حکومت مختلف در ایران کدومشون از اون یکی خوب گفته؟مگه میشه کلا همه حکومت قبل از بیخ خراب باشه؟ اصلا در دوره پهلوی سازندگی یا خدمتی به کشور نشده؟ همیشه تاریخ رو فاتحان مینویسند و مردمی که باور کنند .....ن |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۲, ۲۵/دی/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۴/دی/۹۴ ۱۴:۰۷)پارمیس نوشته است: واقعا متاسفم..... اگه بحث سر آثار باستانی و جذب توریست باشه که پارک ارم هم ارزش گردشگری و توریستی داره تازه پارک ارم خیلی خیلی بهتره! مثلا من به چی پادشاهان گذشتشون افتخار کنم؟؟ به مشرک بودنشون؟ شهوت پرستیشون؟ آدم کشیشون؟؟ بر فرض که میگین که کوروش کل دنیارو گرفته بود که خوب این نشونه قاتل بودنشه دیگه! مگه میشه لشکرکشی بدون کشته شدن انسان های بیگناه؟ وطن پرستی به کسایی میگن که رفتن زیر توپ و تانک و گلوله تا ما الان با خیال راحت بشینیم پشت سیستم و بیایم تو این سایت! نه اینکه عکس مشرکین دوره هخامنشیان رو رو دست و در و دیوارمون چاپ کنیم!! |
|||
|
|
۱۲:۳۸, ۲۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
در ضمن تا حالا دیدید یک شهید به خاطر خاک یا کوروش رفته باشه جنگ! ! کسانی که تفکرات ملی گرايانه دارن یا از کشور فرار کردن به خصوص زمان جنگ یا در جنگ هیچ نقشی نداشتن حالا اومدن سنگ ایران و به سینه میزنن!! واقعاً باعث تعجبه من هست! از زمان قدیم در تاریخ بشر و تمام فرهنگ ها رسم بر این بوده که کشور به جنگجویان میرسیده اما بعد از جنگ يه سری آدم که در خارج درس خوندن اومدن پست های کلیدی رو اشغال کردن الان هم که به همین جنگجویان میگن افراطی!!! روزگار غریبی شده شهدا همیشه از اسلام و انقلاب اسلامی گفتن در وصیت نامه هاشون |
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۷/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۴ ۱۶:۰۹ توسط ßehnaz.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۶/دی/۹۴ ۱۲:۳۸)قلب نوشته است: سلام دوست عزیز و گرامی عموی بنده شهید شده من کتاب هاشو ارمان هاشو خوندم ایشون دقیقا هم سن من بودند، کتاب هاشون از دکتر شریعتی هست ارمانشون فقط و فقط از جنگیدن عدم دخل و تصرف کشور بیگانه به خاک کشور خودشون بود، متوجه اید؟ نه اسلام.....اگه ارمانشون اسلام بود که اتفاقا عراق نزدیک تر به کربلاست ..اتفاقا عراق مرقد امام مسلمان هاست....پس اونها اگه تفکرات شمارو داشتن باید مینشستن عراق وارد کشور میشد دیگه، مگه نه؟ خب اونم کشور اسلامیست دیگر........دوست عزیز و گرامی ارمان شهدا رو لطفا با سیاست های پوچ و بیهوده هم گام ندونید (۲۴/دی/۹۴ ۱:۱۹)قلب نوشته است: سلام (۲۴/دی/۹۴ ۱:۱۹)قلب نوشته است: سلام |
|||
|
۲۱:۴۶, ۷/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۴ ۲۱:۵۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:دوست عزیز و گرامی عموی بنده شهید شده من کتاب هاشو ارمان هاشو خوندم ایشون دقیقا هم سن من بودند، کتاب هاشون از دکتر شریعتی هست ارمانشون فقط و فقط از جنگیدن عدم دخل و تصرف کشور بیگانه به خاک کشور خودشون بود، متوجه اید؟ نه اسلام.....اگه ارمانشون اسلام بود که اتفاقا عراق نزدیک تر به کربلاست ..اتفاقا عراق مرقد امام مسلمان هاست....پس اونها اگه تفکرات شمارو داشتن باید مینشستن عراق وارد کشور میشد دیگه، مگه نه؟ خب اونم کشور اسلامیست دیگر........دوست عزیز و گرامی ارمان شهدا رو لطفا با سیاست های پوچ و بیهوده هم گام ندونید منتظر عکس یا اسکن از کتاب ها و آرمان های عموی!!! شما هستیم فتوشاپ هم پذیرفته میشود فقط سریع چه با این کاربری چه با کاربری های دیگتون شرم هم چیز خوبیه ...با شما هم هستم |
|||
|
|
۲۳:۵۶, ۷/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
صرف نظر از اینکه این (عمو) وجود خارجی دارد یا نه اما توجیه مسئله ای مانند شهادت با دید مادی سخت و غیر ممکن است .
من هم مشتاقم یادداشت های ایشان را بخوانم |
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۸/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۴ ۱۳:۳۰ توسط قلب.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام
تاریخ به معنای تاریخ پادشاهان و سلسله ها آن هم آثار باستانی اساساً در قرآن اصالت ندارد اصالت از آن خداوند و فرستادگان و موحدان است و تاریخ آنها مهم است به همین دلیل در قرآن تاریخ انبیاء گفته شده اصالت از آن تاریخ عهد است نه چیز دیگر اگر آیه قرآن درباره اصالت دادن به تاریخ پادشاهان و ابنیه تاریخی دیدید بیان کنید (۷/بهمن/۹۴ ۱۵:۳۴)ßehnaz نوشته است: دوست عزیز و گرامی عموی بنده شهید شده من کتاب هاشو ارمان هاشو خوندم ایشون دقیقا هم سن من بودند، کتاب هاشون از دکتر شریعتی هست ارمانشون فقط و فقط از جنگیدن عدم دخل و تصرف کشور بیگانه به خاک کشور خودشون بود، متوجه اید؟ نه اسلام.....اگه ارمانشون اسلام بود که اتفاقا عراق نزدیک تر به کربلاست ..اتفاقا عراق مرقد امام مسلمان هاست....پس اونها اگه تفکرات شمارو داشتن باید مینشستن عراق وارد کشور میشد دیگه، مگه نه؟ خب اونم کشور اسلامیست دیگر........دوست عزیز و گرامی ارمان شهدا رو لطفا با سیاست های پوچ و بیهوده هم گام ندونیدسلام اول اینکه اگر عموی شما به خاطر خاک و کشور رفتن ديگه شهید به حساب نمیان تا جایی که ما ميدونيم فرق شهید با کشته شده در نیت افراد هست یعنی کسانی که به خاطر خداوند و اسلام کشته میشوند شهید هستند و غیر از آن ربطی به شهید ندارد خانواده های شهدا هم تا جایی که ما ميدونيم همه پایبند اسلام و انقلاب اسلامی هستند و تفکرات ملی گرايانه ندارند آرمان اسلام ربطی به عراق یا ایران ندارد مطلب اصلی حفظ کشور و حکومت اسلامی است چطور شما فرق بین عراق و ایران را نمی دانید!! صدام را کنار امام خمینی می گذارید و می گویید اگر به خاطر اسلام بود باید در سپاه صدام باشی!!!!!!!!!!!!!!!!! عجبا چه ذهن و تفکر بهم ریخته ای دارید!! یعنی با این حرف ها شما ابتدایی ترین منطق را هم ندارید!! اسم دفاع از کشور و کشته شدن را گذاشتید شهید!!! و اسم بودن در سپاه صدام را گذاشتید دفاع از اسلام!!!! جل الخالق!!!! پناه بر خدا از این ذهن آشفته آیا عموی شما نماز می خواندند!؟ آیا مرجع تقلید داشتند!؟ همه مفاهیم در ذهن شما بهم ریخته حالا من بيام فرق صدام و امام خمینی را توضیح دهم یا فرق اسلام با شهید را!!!!! |
|||
|
|
۱۴:۰۷, ۸/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۵/دی/۹۴ ۲۳:۲۲)شیعه حیدر نوشته است: اگه بحث سر آثار باستانی و جذب توریست باشه که پارک ارم هم ارزش گردشگری و توریستی داره تازه پارک ارم خیلی خیلی بهتره! عجیبه که شما پارک ارم رو جاذبه گردشگری میدونید ولی مثلا تخت جمشید رو اثر باستانی و جاذبه گردشگری نمیدونید... (۲۵/دی/۹۴ ۲۳:۲۲)شیعه حیدر نوشته است: مثلا من به چی پادشاهان گذشتشون افتخار کنم؟؟ به مشرک بودنشون؟ شهوت پرستیشون؟ آدم کشیشون؟؟ اگه همون فتح و فتوحات رو انجام نداده بودن الان شما باید در کشورهای آسیایی یا بعضی از کشوهای عربی غلامی میکردید و چیزی به اسم ایران وجود نداشت...... (۲۵/دی/۹۴ ۲۳:۲۲)شیعه حیدر نوشته است: مگه میشه لشکرکشی بدون کشته شدن انسان های بیگناه؟ خب اگه اینطوریه پس در لشکرکشی به عراق و سوریه هم افراد بی گناه کشته شدن. البته طبق استدلال خودتون. قبول دارید؟؟؟ (۸/بهمن/۹۴ ۱۲:۰۲)قلب نوشته است: اول اینکه اگر عموی شما به خاطر خاک و کشور رفتن ديگه شهید به حساب نمیان تا جایی که ما ميدونيم فرق شهید با کشته شده در نیت افراد هست یعنی کسانی که به خاطر خداوند و اسلام کشته میشوند شهید هستند و غیر از آن ربطی به شهید ندارد عجب ![]() اولا شما کی هستی که بخوای تعیین کنی کی شهیده و کی شهید نیست.؟؟ دوما دفاع از کشور و ناموس کشور بخاطر خدا هست پس کسانی که فقط بخاطر کشورشون هم رفتن شهید محسوب میشن. ضمنا به هر کشوری که حمله بشه مردم و نیروهای نظامی اون کشور بخاطر حفظ ملت و اون کشور به جنگ میرن. این که شما میگید برای حفظ اسلام میجنگن رو من اصلا نمیتونم درک کنم.....بخاطر اینکه کشور ما نماینده اسلام نیست. ضمن اینکه خدا خودش در قران گفته دین نیاز به هیچ حافظ و نگهبانی ندارد....پس این حرف که برای حفظ اسلام جنگیدیم یعنی چی؟؟؟ (۸/بهمن/۹۴ ۱۲:۰۲)قلب نوشته است: خانواده های شهدا هم تا جایی که ما ميدونيم همه پایبند اسلام و انقلاب اسلامی هستند و تفکرات ملی گرايانه ندارندشما از طرف خانواده شهدا نظر میدید؟؟؟؟؟؟ مسلما هستن خانواده شهدایی که هم تفکرات ملی گرایانه دارن و هم تفکرات سیاسی شون با شما متفاوته. خودم دیدم. واقعا آدم از صحبت با بعضیا خودشو کوچیک میکنه...... |
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۸/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
اینکه شهیدانی وجود داشتند که صرفا خاک و تمامیت ارضی براشون ملاک بود قابل کتمان نیست.
نمونش شهدای آشوری و ارمنی اما غالب جو جبهه اسلام خواهی بود. مردم تازه انقلاب اسلامی کرده بودند و داشتند از اون محافظت می کردند. متاسفانه دوستان با جبهه و جنگ آشنا نیستند فکر نمی کردم به این زودی که هنوز نسل دفاع کرده در قید حیاتند، این جوسازی و تحریف عجیب غریب رخ بده. |
|||
|
|
۱۶:۳۵, ۸/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۴ ۱۶:۴۲ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
همانطور که اشاره شد شهدای ارمنی ما در طول جنگ تحمیلی قطعا برای اسلام نجنگیدند . طرف خودش مسیحی است چطور برای مسجد جنگیده ؟ سوال مهمتر اینست شما که اینها را جدا از شهدا می دانید چطور عمل عیادت ولی امرتان را از خانواده شهدای ارامنه توجیه می کنید راستش توضیح مفصلی دارد که بنا به دلایلی ترجیح می دهم در این تالار خلاصه حرف بزنم شهادت هم مرتبه دارد مرتبه والای آن مرگ و جان باختن* در راه خداست به تعبیر قرآن مثل شهادت امام حسین (علیه السلام) اما گاهی این شهادت خاصه نیست بلکه در طول رضای خداست . چندین مورد در قرآن ذکر شده اما ما فقط به مورد مدنظر خودمون اکتفا می کنیم . اقدام عیله پیشوایان کفر و ظالمان و مستبدان فقتلوا أئمّة الکفر انّهم لا أیمن لهم لعلّهم ینتهون(سوره مبارکه توبه؛12) این مورد در اهداف جهاد و دفاع ذکر شده و شامل آن شهید محسوب می شود. حفظ وطنی که انقلاب اسلامی در آن شده حفظ ناموسی و مال هم در طول رضای خداست از طرفی : " اگر در مقاطع خاص افرادی نباشند که برای خدا در راه برقراری فضیلت و احیای حقّ و حقیقت قیام کنند و از هستی خود بگذرند شرافت و انسانیّت و کمال از بین جوامع بشری رخت برخواهد بست و به حیوانیّت و عدم ضدّ تقوا و فضیلت کشانده میشوند. خداوند در قرآن مجید به این مضمون اشاره فرموده است:و قتلوهم حتّی لا تکون فتنة (بقره؛193) و در آیه دیگر میفرماید:و لو لا دفع اللّه النّاس بعضهم ببعض لّهدّمت صومع و بیع (حج؛40) از معنی اینگونه آیات چنین برمیآید که بوسیله پیکار و جهاد و شهادت در راه حق، فتنه و آشوب برطرف میشود و عبادتگاهها و مراکز شرافت و فضیلت پابرجا میماند و زمینه برای رشد انسانها جهت رسیدن به کمال مطلوب فراهم میشود." بر همین پایه این شهدای ارامنه که ظاهرا انگیزه ناسیونالیستی داشته اند اما باطنا بر علیه ظلم فداکاری کردند شیهد محسوب می شودند و مولا و ولی ما همیشه جویا احوال آنها بوده بعدالتحریر : * اصطلاح جان باختن برای شهدا غلط است در واقع اگر من به مرگ طبیعی یا در حاثه وفات کنم جان باختم اما با توجه به آیات زیر شهدا جان برده اند و اینها برنده هستند : «و لا تقولوا لمن يقتل في سبيلالله اموت بل احياء ولکن لا تشعرون»(بقره،154)«والذين هاجروا في سبيلالله ثم قتلوا او ماتوا ليرزقنهم الله رزقا حسنا و انالله لهو خير الرازقين»(حج؛58) «و لا تحسبن الذين قتلوا في سبيلالله امواتا بل احياء عند ربهم يرزقون»(آل عمران؛169) «الذين ءامنوا و هاجروا و جهدوا في سبيلالله باموالهم و انفسهم اعظم درجة عندالله و اولئک هم الفائزون»(توبه؛20) «ليقتل في سبيل الله الذين يشرون الحيوة الدنيا بالاخرة و من يقتل في سبيلالله فيقتل او يغلب فسوف نوتيه اجرا عظيما»(نسا؛73) "فی سبیل الله" را به دو نوع معرفی میکنیم . 1- رضایت خاص که به طور محض برای اوست مانند شهادت سالار شهدا امام حسین (علیه السلام) که خداوند در دعوت ایشان می فرماید : «یَآ أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ (۲۷) ارْجِعِى إِلَى رَبِّکَ رَاضِیَةً مَّرْضِیَّةً (۲۸) فَادْخُلِى فِى عِبَادِى (۲۹) وَادْخُلِى جَنَّتِى (۳۰)» سوره فجر 2- رضایت عام که در طول رضایت خداوند قرار دارد . پیروی از امر امیرالمونین، حفظ حرمت و آبرو ، حفظ والدین و... چند موضوع دیگه هم مطرح شد مثل نگهبانی از دین و ... که فکر نمی کنم نه اینجا محل بحث باشه نه در حوصله شما بزرگوارن باشد به همان موضوع تاپیک برسید بهتره این مورد هم عرض شد تا حداقل راجب شهید و فرهنگ شهادت تفکری درست داشته باشیم (ادبیات بکار رفته صرفا برای تفهیم واضح و درک صحیح تر بوده)
|
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۸/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام
ما می تونیم از تاریخ گذشته عبرت بگیریم مثلا ما در گذشته یکی از تمدن های بزرگ بودیم( منظورم فقط هخامنشیان و ... نیست ، ایران یه زمانی در اوج تمدن اسلامی بود که اون همه دانشمند هم نتیجش شد ) پس الان هم می تونیم باشیم پس باید تلاش کنیم یا مثلا ما هیچ وقت جلوی غرب کم نیاوردیم ( البته به غیر از دوره هایی که ... ) پس الان هم میتونیم کم نیاریم اگه اونا تونستن ما هم میتونیم ایرانی ها همیشه قوم خوبی بودن تقریبا در تمام دوران هم یکتاپرست بودن همیشه هم بهترین دین عصر خودشون رو انتخاب کردن اما بعضی کلا میرن تو نخ تاریخ آقا ما فلان بودیم فلان کردیم فلان تمدن رو داشتیم خب الان چی کار میکنی برای مملکتت آیا چیزی در وجود تو هست که آیندگان به اون افتخار کنن؟ قطعا زمان اشکانیان مردم حواسشون به کار های خودشون بوده تا جنگ های داریوش ( منظورم این نیست که به تاریخ اهمیت ندن ) ببنید ما باید به اجدادمون احترام بگذاریم اما چیزی که مهمتره اجداد آیندگان هستند ![]() ![]() [b]رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به دو نگاه متفاوت به آثار تاریخی قبل از اسلام از جمله تخت جمشید افزودند: از یک منظر، این آثار متعلق به جباران تاریخ ایران است و نفرت از استبداد و جباریت، اینگونه آثار را در چشم و دل انسانها از جمله متدینین، بی جاذبه می کند اما از جنبه مثبت، نباید فراموش کرد که این آثار، به هرحال محصول سرپنجه هنرمند، ذهن خلاق، روحیه بلند نظر و «ذوق و ابتکار ایرانی» است و این واقعیات، تخت جمشید و دیگر آثار تاریخی را در سراسر کشور، مایه افتخار ملت ایران و جزو مفاخر تاریخی این کشور قرار می دهد. [/b] http://www1.jamejamonline.ir/newstext2.a...0937845364 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سکولارها، کوروش را در برابر اسلام قرار میدهند. | عدالت | 59 | 20,202 |
۱۶/فروردین/۹۵ ۱۴:۱۳ آخرین ارسال: حبیب ابن حبیب |
|

![[تصویر: mjospg81jwsw5rqwmrmi.jpg]](http://8pic.ir/images/mjospg81jwsw5rqwmrmi.jpg)
![[تصویر: 1428034_562.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1394/10/23/1428034_562.jpg)