کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اجازه نفوذ نمی دهیم
۱۶:۲۸, ۲/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۴ ۲۰:۰۲ توسط سدرة المنتهی. علت ویرایش: افزودن منبع)
شماره ارسال: #1
آواتار
حرفهای تند فائزه هاشمی در مراسم روز دانشجوی دانشگاه تهران که شنیده نشد ، دریافت صوت سخنرانی
زمان انتشار خبر دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۴

[تصویر: 111photo_2015_12_22_03_26_43.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، حضرت عشق ، MohammadSadra ، قلب ، amrtat71 ، انتصـار ، عبدالرحمن ، مصباح ، نرگس مهدوی ، sagheb ، فاطمه خانم ، شیدا ، fafa* ، آیدا77 ، ماحی ، بیداری اندیشه ، مهدی2012 ، azade ، غریب ، mahdy30na ، MOHSEN-Z

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۳۸, ۴/دی/۹۴
شماره ارسال: #11
آواتار
به نظرتان کدام دلیل وجود کالای چینی در بازار نیست ؟
1.تحریم امریکا که ما را مجبور به معامله با چین کرد
2.خوی استکباری امریکا و اعمال تحریم های ثانویه
3.بی توجهی به امکانات و تولیدات داخلی
4.علاقه ی شخصی به چینی ها
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، fafa* ، سدرة المنتهی ، عبدالرحمن ، فاطمه خانم ، sagheb ، سعید714
۱۸:۰۴, ۴/دی/۹۴
شماره ارسال: #12
آواتار
[تصویر: photo_2015_12_24_05_07_42.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، عبدالرحمن ، MohammadSadra ، میم.حسین.الف ، فاطمه خانم ، قلب ، fafa* ، sagheb ، عدالت ، مهدی2012 ، غریب
۲۰:۲۵, ۵/دی/۹۴
شماره ارسال: #13
آواتار
[تصویر: photo_2015_12_25_07_27_47.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، فاطمه خانم ، قلب ، fafa* ، عبدالرحمن ، sagheb ، عدالت ، آیدا77 ، مهدی2012 ، غریب
۱۷:۲۹, ۷/دی/۹۴
شماره ارسال: #14
آواتار
[تصویر: 9dey.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، میم.حسین.الف ، Eve ، آیدا77 ، قلب ، sagheb ، fafa* ، شیدا ، عبدالرحمن ، مهدی2012 ، غریب
۲۲:۱۲, ۷/دی/۹۴
شماره ارسال: #15
آواتار
[تصویر: 6xzdyxs1hvfk3x5d1fnp.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، سدرة المنتهی ، عدالت ، sagheb ، fafa* ، عبدالرحمن ، مهدی2012 ، غریب
۱:۴۸, ۸/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۴ ۱:۵۰ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #16
آواتار
لطفا انتشار دهید

[تصویر: 1.png]

حرم رضوی در محاصره
مراکز تفریحی بیش از حد در مشهد
تبدیل مشهد به شهری تفریحی
ادواردو آنیلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، قلب ، sagheb ، fafa* ، میم.حسین.الف ، شیدا ، عبدالرحمن ، حسین14 ، مهدی2012 ، غریب
۸:۳۹, ۸/دی/۹۴
شماره ارسال: #17
آواتار
وقتی به گورباچف گفتن چی شد شوروی فرو پاشید؟ یک دقیقه سکوت و فکر کرد و گفت روزی که اولین شعبه مک دونالد توی مسکو راه اندازی شد و مردم براش صف بستن غفلت کردیم...

واقعا دنبال فهمیدن روش نفوذ آمریکایی ها و خطراتش هستین، قصه مک دونالد رو می خواین بفهمین، علت تغییر روش آمریکا در تبریک گفتن عید نوروز و سفره افطار انداختن و .... رو می خواین بفهمین، کارشناسان با کلاس و تحلیل گران خارج نشین براتون قابل اعتمادتر از کارشناسان داخلی هستن، تحلیل محققان آمریکایی از نفوذ و خیانت و مک دونالد و .... براتون جالبه، دعوت میکنم شما رو که دو مستند مزه مذاکره و آرایش غلیظ از مجموعه مستندات ارباب رخنه ها رو ببینین:

http://www.sorayatv.ir/content/documentry/1205/

http://www.sorayatv.ir/content/documentry/1241/

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، sagheb ، fafa* ، شیدا ، میم.حسین.الف ، عبدالرحمن ، عدالت ، سعید714 ، مهدی2012 ، غریب
۱۰:۴۳, ۸/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۴ ۱۰:۴۳ توسط MEEAAD.)
شماره ارسال: #18
آواتار
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
ســـ
ـــلام[تصویر: Sheklak_1_.png]

مدتی قبل، یک خانم ایرانی که در آمریکا سکونت دارند، ذیـل صفحه ی فارسی وزارت امور خارجه ی آمریکا

در یـکـی از شبـکـه های اجـتـمـاعـی دربـاره ی مشـکلات زنـدگـی در آمـریـکا و تـصـورات غـلـط مـردم ایران

دربـاره ی آن، یـک کـامـنـت (نـظـر) گـذاشـتـه بـودنـد. (هـمـان طور کـه در تصـویـر زیـر قابل مشاهده است)

ــــــــــــــــــ[تصویر: Screen_shot_05.jpg]

بعد از نوشتـن ایـن کامنـت، سیـل فحش و بد و بیراه بود که از طرف دنبال کننده های صفحه مذکور نثار این

خانم شد (که عمدتاً این فحاشی ها هم از سـوی افرادی بود که داخل ایـران زنـدگی می کننـد و آمریکا را

فقط از دریچه فیلم های هالیوود دیده اند!) ایشـان در يک کامنت طولانی تری در جواب ناسزا ها و انتقادات،

توضیحات بيشتری درباره ی زندگی در آمریکا نوشتند (می توانیـد در ادامه خلاصه ای از متن آن را بخوانیـد)

بعد از کامنـت دوم، حملات و فحـش ها به حدی رسید که این خانم همه کامنـت هایشـان را پاک کرد و کلاً

بیخیال توضیح درباره ی واقعیات زندگی در آمریکا شد✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

متن کــامــل کامنت اول:

اینجا بهشت برین نیست بخدا – فقط عمری کار!! مهاجرت هم مشکلات خاص خودشـو داره چه با اقامت و
لاتاری، چه دانشجویی – خواهر منم بعد 6 سال لاتاری پرکـردن، برنـده شـد و اومد مثـل همـه ی اوناییـکه
ایران هستن، آرزوی اومدن به آمریکا را داشت – همیشه سعی کردم بهش بفهمونم که نگاه به این زرق و
برق نـکـن، اینـجـا هم بی رحمی های خودشـو داره – حالا که 2 سال اینجـاس، هر روز میگه پشیـمونه که
اومده! تنهایی، زبان دوم، بی کسی، درس خوندن خیلی سخـت تر از ایـران، کار کردن هم بسیـار سخـت و
پر رقابت و پارتی بازی بدتر از ایـران! دوستان هر کی توی ایـران زندگی خوب و رفاه داره، بخدا اشتباهه بیـاد
اینـجـا! اینجـا باید از صفر شروع کنیـد و همش کار کنیـد – آخرم یه خونه ی قسطی 30 ساله بخرید و تا 66
سالگی کار کنید که قسط خونه بدید! اگرم که بیـزینس خودتونو بزنیـد، هیچـی بـرای بازنشـستـگی بهتـون
تعلق نمیگیره – من توی این 9 سالی که اینجـام 7 سالشو تو آمریکا بدون بیمه زندگی کردم و جرأت مریض
شدن نـداشتـم [1] – هر بارم که رفـتم کلی صورت حساب های کمر شکن برام فرستـادن! کاشکی همـه
شرایـط رو بدونیـد و بیاین – وقتی می دونیـد اینجا بهشت برین نیست، مثل خواهر من تو ذوقتون نمیـخوره!

[1] در آمریکا اگر کسـی مریض شـود، بایـد قضیه جدی باشد و حتـماً لازم باشـد تا به پزشک مراجعه کند،

زیرا هزینه های درمان خیلی بالاست (ویزیت پزشک عمومی تقریبـاً 125 دلار است!) در آمریـکا هزینه های

بیمارستان بعداً از طریق نامه میاد درب منزل (قبض را می فرستنـد برای بیـمه؛ بیـمه طبق قوانینـش سهم

خود را تعییـن می کنـد، و هزینـه ای که باید پرداخت شود بعـداً صورت حسابش را می فرستند درب منـزل)

خلاصه ای از متن کامنت دوم:

دوستان عزيـزى كه اينـجا با كامنـت هاشون آدم رو ميتركونن . من هم يه روزى جاى شما بودم و آرزوى از
ايران بيرون زدن – هر كى هم بهم هـر چى ميگفت قبول نداشتـم و بهش ميتوپيـدم – حالا هـم تجـربيـات
خودمو از سال هايى كه با ايرانی هاى اينحا حرف زدم و در ارتباط بودم گفتم! ... در بين مردم عادى اينـجا
چه امريكايى، چه ايرانى كار كردم و درس خوندم – من در مورد آقايون و خانم هاى نابـغـه كه رشتـه هاى
خـاض خـونـدن، حـرف نـزدم و حتـم دارم كه اينجـا خيلى هم موفق ميشن اون عده خاص! خودم هم ادعا
نكردم كه من نابغه بودم ولى اينجا سخته – من در حد خودم فـوق ليسـانس مهنـدسى و مديريت دارم و
رشته ی خاص هم نخونـدم – بعد هم اوناييـكه ميـگن چرا نميـاى ايران، 10 سال ديگه حرف منو ميفهمن!
وقتى وارد سيستم اينجا ميكننت، به صد جور قرض و بـدهى و وام دانشـجـويى آلوده ميـشـى و به خاطر
سيستم و گرونى دانشگاه در مقطع بعد ليسانس، ناخودآگاه آلودت ميكنـن كه در واقع اين هـم جـزيـى از
سيستم اينجاس!! همينه كه ميگن حالا تا پيريت كار كن، همرو پس بـده! ... حتماً اگه عمر فرصتـى بده و
به 66 سالگى نكشـه زنـدگى ايران رو هم تحربه خواهم كرد! حالا اگه من ميومدم اينجا پز ميدادم كه من
آمريكا هستـم و فـوق ليسـانـس اينـجـا رو دارم و وعـده ی سرزميـن طلايى ميـدادم، حتـم دارم خيـلى از
دوستان كلى هم خوششون ميومد و كلى هم پيروان پيدا ميكردم… من از بطن مردم عـادى و تازه مهاجر
حرف زدم – راجب ايرانی هاى عزيز كه ميان اينجا و ميگن تو ايران مهندس و مديـر كارخـونه بودن ولى بايد
اينـجا تـو سوپـر ماركـت كار كنـن تا زبـانشـون راه بيـفتـه و راه و چـاه پيـدا كنـن و هـرروز بـه ما ناله ميكنـن،
و راجب خانم هاى عزيز كه تو ايران كار نميكردن و اينجا با بچه و شوهـر بايـد حسابى كار كنـن – اينـجا كه
كشـور باباى مـن نيـسـت - هركـى دوسـت داره بيـاد و خودش تجربـه كنه... اميدوارم هركى هم مهاجرت
كرد خوب و خوشحال و موفق باشه اينجا - وسلام نامه تمام!
.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sagheb ، سدرة المنتهی ، شیدا ، fafa* ، میم.حسین.الف ، آیدا77 ، عبدالرحمن ، عدالت ، قلب ، m i rz a2 ، سعید714 ، بیداری اندیشه ، مهدی2012 ، amrtat71 ، غریب
۱۰:۰۱, ۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #19
آواتار
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، آیدا77 ، قلب ، m i rz a2 ، مهدی2012 ، amrtat71 ، غریب
۱۷:۲۴, ۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #20
آواتار
[تصویر: photo_2015_12_29_04_26_31.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، آیدا77 ، قلب ، مهدی2012 ، amrtat71 ، غریب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها: