کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اجازه نفوذ نمی دهیم
۱۶:۲۸, ۲/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۴ ۲۰:۰۲ توسط سدرة المنتهی. علت ویرایش: افزودن منبع)
شماره ارسال: #1
آواتار
حرفهای تند فائزه هاشمی در مراسم روز دانشجوی دانشگاه تهران که شنیده نشد ، دریافت صوت سخنرانی
زمان انتشار خبر دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۴

[تصویر: 111photo_2015_12_22_03_26_43.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، حضرت عشق ، MohammadSadra ، قلب ، amrtat71 ، انتصـار ، عبدالرحمن ، مصباح ، نرگس مهدوی ، sagheb ، فاطمه خانم ، شیدا ، fafa* ، آیدا77 ، ماحی ، بیداری اندیشه ، مهدی2012 ، azade ، غریب ، mahdy30na ، MOHSEN-Z

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۳۹, ۱۰/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۴ ۱۱:۵۰ توسط آیدا77.)
شماره ارسال: #21
آواتار
[تصویر: zgs3klykh8ad9o1yazg3.png]

[تصویر: kfjkq22ezn1iz5nls7l8.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، عدالت ، سدرة المنتهی ، MohammadSadra ، غریب
۱۱:۵۵, ۱۰/دی/۹۴
شماره ارسال: #22
آواتار
(۱۰/دی/۹۴ ۱۱:۳۹)آیدا77 نوشته است:  [تصویر: zgs3klykh8ad9o1yazg3.png]

[تصویر: kfjkq22ezn1iz5nls7l8.png]

خجالت داره
متاسفم واقعا

البته حق دارن صهیونیت ها که خیلی امیدوارند و میدونن با این کار اختلاف میندازن بین ماها و شما هم حرفای اونارو تبلیغ میکنید و واقعا باید خجالت کشید که عکس افرادی رو در کنار شمر و اوباما قرار میدید و

"او بهترين جدا كننده (حق از باطل) است"
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۲:۰۹, ۱۰/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۴ ۱۶:۳۲ توسط آیدا77.)
شماره ارسال: #23
آواتار
(۱۰/دی/۹۴ ۱۱:۵۵)Mohammad Trust نوشته است:  خجالت داره
متاسفم واقعا

البته حق دارن صهیونیت ها که خیلی امیدوارند و میدونن با این کار اختلاف میندازن بین ماها و شما هم حرفای اونارو تبلیغ میکنید و واقعا باید خجالت کشید که عکس افرادی رو در کنار شمر و اوباما قرار میدید و

"او بهترين جدا كننده (حق از باطل) است"
تهمت نیست انچه عیان است چه حاحت به بیان است!! وقتی خود صهیونیست ها به این افراد امیدوارند، نیازی نیست من باعث اختلاف بشم
درضمن نه خجالت میکشم نه شما لازمه برای من احساس تاسف کنید عکسی که گذاشتم بیانگر عقیده ی منه(درست یاغلط)!لزوما بقیه با من عم عقیده نیستن!جناب محمد قرار نیست اگر شما بامن مخالفید من خجالت بکشم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، عدالت ، سدرة المنتهی ، MohammadSadra ، مهدی2012 ، غریب
۲۰:۰۵, ۱۰/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۴ ۱۱:۳۰ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #24
آواتار
(۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۰۹)آیدا77 نوشته است:  تهمت نیست انچه عیان است چه حاحت به بیان است!! وقتی خود صهیونیست ها به این افراد امیدوارند، نیازی نیست من باعث اختلاف بشم
درضمن نه خجالت میکشم نه شما لازمه برای من احساس تاسف کنید عکسی که گذاشتم بیانگر عقیده ی منه(درست یاغلط)!لزوما بقیه با من عم عقیده نیستن!جناب محمد قرار نیست اگر شما بامن مخالفید من خجالت بکشم

به نام خدا

درود به شما, متاسفانه در تالار فضا به گونه ای پیش میرود که اعتراض به عملکرد فتنه گران و نفوذیان و حامیان رابطه با شیطان بزرگ و لیبرالها و سکولارها با انگها و برچسبهای حامی تئوری توطئه و تهمت و موهن و بد و زشت, روبرو میشود دقیقا مانند دولت بی تدبیر که منتقدان را دلواپس و کثیرالشک و سرهنگ و کاسب برجام, مینامد.

این رفتارها به دور از مسلک بیداری اندیشه میباشد.

اگر قرار باشد که نسبت به عملکردها سکوت کنیم که دیگه چیزی جز خواب اندیشه باقی نمیماند.

البته توجیه برخی مدیران سایت این است که این سخنان بار حقوقی دارد و ممکن است از آنها بر ضد تالار استفاده شود, ولی نکته این است که از صدا و سیما تا خبرگزاریها و سایتها همه به وضع موجود دارند انتقاد میکنند و مقصر تمام این اتفاقات هم فقط یک شخص است و آن جناب سردار ویرانگی میباشد.

هنوز برجام امضاش خشک نشده, شیطان بزرگ تحریمهای بزرگتری بر علیه ایران, میکند و این یعنی اگر به شیطان باج دهید بیشتر میخواهد چون طمع شیطان سیری ناپذیر است !!!!!!!!!!!!

جالب هست در فضای مجازی و سایتها و شبکه های مجازی با توهین کنندگان به اسلام و رهبر و انقلاب و پخش کنندگان عکسهای مستهجن و شرابخواری در اینستاگرام مقابله نمیشود ولی با سایتها منتقد و روزنامه های معترض به وضعیت وخیم امروز جامعه و سیاست و فرهنگ, به شدت برخورد میشود. آیا این یعنی جمهوری اسلامی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بترسید از روزی که خشم انقلابی بیدار شود و تومارتان را مانند اوایل انقلاب و نه دی درهم بریزد. جناب تدبیر این کارهای شما فقط آب به آسیاب دشمن میریزد.

این یعنی شعارهای لیبرالها و شبه دموکراتها و شبه روشنفکران که منتقدانشان را از دیکتاتورها بدتر سانسور و حذف میکنند, دروغی بیش نیست.

به امید ظهور منجی و نابودی جریان لیبرال سرمایه داری داخلی که کاملا وابسته به استکبار و استعمارگر آمریکا و انگلیس است چون اکثرشون یا اونجا تحصیکردن یا فرزندانشان تابعیت آنجا را دارند و شاید هم خودشان دو تابعیتی باشند.

به هر حال این جریان هم مانند اسلافشان که نمونه اش مجاهدین خلق و فتنه گران سبز 88 هستند, نابود خواهد شد و رسوای دو عالم میشد به امید خداوند متعال.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، سدرة المنتهی ، آیدا77 ، MohammadSadra ، MEEAAD ، fafa* ، مهدی2012 ، غریب
۲۰:۴۲, ۱۰/دی/۹۴
شماره ارسال: #25
آواتار
متاسفانه هنوز شما بر عقیده تاریکتون اصرار دارید ! و تهمت طرفداری از فتنه گر هارو به ما میزنید و واقعا متاسفم واستون. و امیدوارم بعدها با شرافت از بقیه هم انتقاد کنید . من هم کم انتقاد نکردم ولی متاسفانه شما فقط نصف لیوان رو میبینید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعید714
۸:۵۲, ۱۱/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۴ ۱۰:۰۳ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #26
آواتار
لطفا دوستان اگر اعتراضی دارند یه تاپیک مجزا ایجاد کنن و اونجا پیگیر باشن. نظم تاپیک رو بهم زدن چیزی رو عوض نمی کنه.
محمد جان بارها تو ارسال هاتون از رهبر و اینکه چقدر قبولشون دارید گفتید ، همون رهبر اولین بار بحث نفوذ رو پیش کشیدن اگر براتون از حزب مورد علاقه مهم تر نیست!

ما هیچ عقد اخوتی با هیچ مسئولی نداریم نه با اصولگراش نه اصلاح طلبش... خود رهبری هم گفتن اگر من یجا دچار اشتباه بشم مردم باید بمن تذکر بدن.

من خودم تو 2 سال آخر آقای احمدی نژاد منتقد جدیش شده بودم و از اون جایی که خودشو به اصولگرایی چسبونده بود از این حزب به شدت ناراحت بودم. ( تقریبا همه اطرافیانم به همین حالت دچار شده بودن در درجه های متفاوت )
آقای روحانی با شعار فراجناحی جلو اومد و برداشت من این بود که میتونه چهره مثبتی از نظام رو به دنیا نشون بده. یعنی نظام کارشو باقدرت ادامه بده اما بتونیم باسیاست تر رفتار کنیم و چیزی بود که خیلی بهش احتیاج داشتیم.

اما مردم فریب خوردن! کارگزاران سازندگی یعنی لیبرالیسم و لیبرالیسم یعنی خود آمریکا! این دسته بندی های میانه رو تندرو هم دقیقا حرفه آمریکایی هاست که داریم از داخل می شنویم!!

[تصویر: 25.jpg]

---

بعدا افرادی رو شناختم که تو هیچ حزبی نبودن ولی ولایی بودن ، نمونش صیاد و همرزم هاش. صیاد کجا بود و امروز کجاست؟ و همرزم هاش کجا؟ درگیر بازی های سیاسی شدن و هیچ کسی هم نشدن!

کشور رو اینا دارن اداره می کنن ... همین ولایت مدارها (مدل های زندشونم همین حاج قاسم ها که عاشقشونی) ... بقیه همش عین بازیه ، فقط میخوان بیان تو قدرت بمونن استفادشو ببرن! همشون. هیچ کاریم به من وشما و نظام ندارن.

---
چیزی هم که خانم آیدا77 گفتن نقل قول های واقعی هست! وقتی خود یارو برگشته گفته اصلاح طلب سرمایه ماست ( چه خواسته چه ناخواسته ) دیگه چه بحثی داریم!!

من تشکر می کنم از همتون بابت شرکت در تاپیک. ممنون که توجه کردینRose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، آیدا77 ، MohammadSadra ، میم.حسین.الف ، fafa* ، بیداری اندیشه ، مهدی2012 ، غریب
۱:۰۶, ۱۲/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۴ ۱:۱۷ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #27
آواتار
به نام خدا

به نظر میاید نظرات برخی از کاربران بیشتر مناسب درج در سایتهای عصر ایران و بی بی سی و VOAمیباشد تا سایت ارزشی بیداری اندیشه !!!!!!!!!!!!!

آخه دوستان عزیز که دائم تا حرف از اشتباهات دولت بی تدبیر و دولت ویرانگی میشود سریعا حمله میکنید, والا دوست و دشمن میدانند که جناب سردار ویرانگی چه بلایی به سر کشور آورده !!!!!!!!!!!!

فقط یک نمونه اش عدم برائت از سران فتنه و تبدیل شدن به رهبر معنوی فتنه گران 88 میباشد. لطفا تاریخ فتنه را بازخوانی کنید و به نماز جمعه ای دقت کنید که این آقا در آن سخنرانی کرد و دختر و پسر بدون وضو در آن شرکت کردند و نماز جمعه را هم وهن کردند با این کارهاشون.

همین یک عمل جناب سردار ویرانگی اگر او را همردیف فتنه گران قرار ندهد لااقل تشویق کننده آنها معرفی میکند.

ایشون یک کلام در محکومیت فتنه گران چیزی نگفتند چون آرزوی رهبری مملکت را در سر میپرواند و فتنه گران را تنها حامی خود میداند.

هر پدر و مادری را میتوان از فرزندانی که تحویل جامعه داده اند شناخت, دوستان منتقد چقدر از اشتباهات و جرمهای بزرگ فرزندان این آقا خبر دارند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جالب هست که این جناب !!!!!!!!!! که زمانی طرفداران کنونیش, بزرگترین دشمنانش بودند و با اینکه خودش تمام اتفاقات انقلاب و سرنوشت رجویها و بنی صدرها و منتظریها و موسویها و کروبیها را میداند, باز هم به دنبال فتنه است و صحبت از شورای رهبری و نظارت بر رهبری میکند, میدانید چرا, چون فرزندش در زندان است به جرم اختلاس و آشوبگری و بخاطر همین به دنبال انتقام است و از آنطرف رویای رسیدن به قدرت و ثروت بیشتر متاسفانه باعث بوجود آمدن این وضع شده.

دوستانی که خودشان را بخواب زده اند, لطفا بیدار شوید و حقیقت را ببینید و به جای عصبانیت و برچسب زدن از رهبری حمایت کنید.

متاسفانه باید خدمتتون عرض کنم که بنده برخی از افراد وابسته به این جناب را از نزدیک میشناسم و میتوانم بگویم اکثرا با رانت و زد و بند و اختلاس و پارتی به چنان ثروتهایی رسیده اند که در خواب هم نمیدیدند. اینها همه ثمره تفکر لیبرالیست و سرمایه داری و سلطنتی صرف میباشد که اصلا اساس انقلاب بر ضد آن بود و اکنون با این اعمال انقلاب را هم زیر سوال برده اند.

فقط یک نمونه اش را میگویم که رئیس یکی از حوزه های انتخاباتی این جناب در سال 82 که جوانی بیست و چند ساله بود در این چند سال به ثروت میلیاردی رسیده و عضو هیئت مدیره یکی از بانکهای خصوصی میباشد و در کنار آن در بورس و صادرات و واردات برخی قطعات دست دارد. جالب اینجاست که این افراد همگی در ظاهر نمازخوان هستند و مبادی آداب اسلامی ولی در باطن تفکر شیطانی و لیبرالی دارند درست مانند ابن ملجمها و رجویها و منافقین و یزیدیان !!!!!!!!!!!

در یک کلام دین اینها دینی نیست جز : اسلام آمریکایی !!!!!!!!!!!

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، آیدا77 ، MohammadSadra ، fafa* ، غریب
۵:۰۱, ۱۲/دی/۹۴
شماره ارسال: #28
آواتار
یه زمانی بنی صدر رو مردم انتخاب کردن امام خمینی ره مخالف بودن اما چاره چی بود مردم میخواستنش بعدها سر جریان جنگ لعنتی عراق وایران مردم فهمیدن که چه اشتباهی کردن وبنی صدر گورشو گم کرد الانم روحانی رفسنجانی یا هر کس دیگه را مادامی که مردم بخوان رو نمیشه کاریش کرد اگه اونا هم خدایی نکرده اشتباهی مثه بنی صدر بکنن همون بلا سرشون میاد اما از من به شما نصیحت پیرو خط رهبری باشین وارد سیاست بازیای کثیف نشین
نصیحت گوش کن جانا که از جان دوست تر دارند جوانان سعادتمند پند پیر دانا را البته من جوون دانا هستمBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، آیدا77 ، قلب ، عدالت ، MohammadSadra ، غریب
۵:۴۱, ۱۲/دی/۹۴
شماره ارسال: #29
آواتار
[تصویر: photo_2015_12_31_16_44_07.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیدا77 ، قلب ، A.E ، عدالت ، MohammadSadra ، fafa* ، مهدی2012 ، غریب
۶:۵۰, ۱۵/دی/۹۴
شماره ارسال: #30
آواتار
[تصویر: ejaze_nemidahim.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیدا77 ، MohammadSadra ، عدالت ، fafa* ، مهدی2012 ، غریب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا