کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
?دولت اصلاحات باید محو شود?
۲۲:۱۶, ۵/دی/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

یه سوالایی هست که خیلی ذهنم رو مشغول کرده?

چرا همه این جوونا و بسیجی ها که میرن جبهه برای دفاع از حرم و دفاع از امنیت وطن تو سوریه و عراق همشون خودشونو فدایی امام خامنه ای می دونن؟؟?

چرا یه روشنفکر ملی گرا پیدا نمیشه که خبر شهادتش رو در راه وطن بشنویم؟؟?

چرا هیچ گاه نمیشنویم یکی از اعضای احزاب اصلاح طلب در دفاع از ایران به شهادت رسیده باشه؟؟?

چرا دکتر فلان و مهندس فلان فقط پز وطن دوستی میدن و اینطور موقع ها خبری ازشون نیست؟؟?

تاحالا شنیدید جوونای طرفدار خاتمی،همینایی که براش کمپین حمایتی راه میندازن یبار اردوی جهادی رفته باشن تو کور دهات های کشور و واسه محرومین خونه و مدرسه بسازن؟؟?

شده تا حالا تو زلزله ها و بحران ها غیر بچه بسبجی ها، طیف های مدعی روشنفکری بداد مردم بی سرپناه مناطق مختلف برسن؟؟?

چرا همش وقتی دم رقابتای سیاسی میشه این افراد پیداشون میشه؟؟?

خرج روزنامه های این طیف که هر روز به تعدادشون هم اضافه میشه از کجا تامین میشه؟؟?

چطوریه که بابک زنجانی رو تیتر اختلاس می کنن ولی از آقازاده ای مثل مهدی هاشمی براحتی عبور می کنند؟?

شنیدید مجرم اقتصادی دهه هفتاد یعنی جناب کرباسچی این روزا تو دانشگاه ها به نفع اصلاح طلبان واسه دانشجویان سخنرانی می کنه؟؟?

راستی من نمیدونم چرا هر وقت تندروهای اصلاح طلب تو انتخابات رای میارن مملکت آرومه و انتخابات سالم اما اگه شکست بخورن تقلب شده و مملکت باید به آشوب کشیده بشه و خیابان ها به آتش؟؟?

شما وزیر فرهنگ و ارشاد دولت اصلاحات رو میشناسید؟؟
منظورم جناب مهاجرانی است
ایشون سال 88 در ضیافت پادشاه شکم گنده عرب آل سعود چه می کرد؟؟!!?

حتما باید دیده باشید که تولیت حرم امام خمینی یعنی جناب سید حسن خمینی چه کاخی برای امام مستضعفان عالم ساخته و شنیده باشید که از تمبر طلای تصویر امام هم رونمایی کرده....این روحیه چقدر با مردم ما و انقلاب ما و شخص مرحوم امام سازگار است؟؟?

و ده ها سوال دیگر از این جنس که ذهن مرا مشغول کرده!?

میشه شما کمکم کنید؟?

?دولت اصلاحات باید محو شود?

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ماحی ، السا ، قلب ، MOHSEN-Z

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۵۳, ۶/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۴ ۱:۵۵ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #41
آواتار
آقای قبیله منتظر برای من بحث نظام و ولایت و این چیزا مطرح نیست شایدم مخالف اینا باشم

اما دوست ندارم افراد هم دین من از من ناراحت باشند

اگه به پیامبر اتهام میزدم شما کمتر ناراحت میشدید تا اینکه به مج.خ اتهام بزنم

دوست ندارم هیچکسی از من ناراحت باشه نه بخاطر مج.خ
بخاطر اینکه در یک دین هستیم

آقای قبیله منتظر آیا حق دارم در تاپیک بغلی که مال شماست نظر بدم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: گلریز
۱:۵۶, ۶/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۴ ۱:۵۹ توسط گلریز.)
شماره ارسال: #42

(۶/دی/۹۴ ۱:۴۹)قبیله منتظر نوشته است:  پس لطف کنید افطرا نزنید به شخصی
نقل قول:
ما برای فرار از سلطنت خاندان هاشمی به خاتمی رای دادیم کلی هم ذوق می کردیم که استبداد داره تموم میشه خاتمی آدم خوبیه همه اش می گه آزادی جوانان
مسلمان تا اتهامی در دادگاهی صالح ثابت نشده چرا به دیگران افترا می زنی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دوست حقیقت
۱:۵۷, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #43
آواتار
از این به بعد عرض کردم حق دخالت ندارید

بیرون

جواب شمابه درد تایپک های بنده نمیخوره

خوش اومدید

و دیگه جوابی از شما نمیخواهیم

عاقبت بخیر باشید؛ ان شاءالله کاربر با سواد

هیف استان گلم که افرادی مثل شما دارند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دوست حقیقت
۱:۵۹, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #44
آواتار
آقای عمار لطفا در یک تاپیک دیگه بحث ولایت فقیه را باز کنید

دوستان شبتون بخیر

مج.خ Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: گلریز
۳:۲۵, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #45
آواتار
بنده سوالی داشتم که اگه همین تاپیک با نام اصولگرا هم زده میشد ، آیا مردی بود که تعطیلش نکنه !

موضوع اینجاست که ابوبکر و معاویه و یزید هم مسلمون بودند ، حالا ما گیر کردیم توی 2تا حزب که حرف های ما و شما پشیزی واسشون ارزش نداره! به نظر من هر مسئولی که فرزندش خارج از ایران داره تحصیل میکنه ، اندازه کریم مسلمون نیست ، به خدا مسلمون نیست .

[تصویر: image.php?id=B242_5563357D&jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دوست حقیقت ، A.E
۷:۵۴, ۶/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۴ ۹:۰۹ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #46
آواتار
جناب محمد تراست دیگه چیزی از اصولگرایی باقی نمونده. اصولگرایی شده حرف. اصولگرا فقط اونهایی هستن که پای ولایت موندن و بس. قبلا هم گفتم کسی اینجا طرفدار حزبی نیست. کمی منطقی باشیم دیگه. مگه اینجا جمع شدیم کل کل کنیم. طبیعی هست وقتی حزبی میگه من اصلاح طلب هستم خودشون خودشون رو معرفی کردن که طرفدار ولایت نیستن. حزب اعتدال هم که ثابت کرد چه ماهیتی داره. می مونه اصولگرا که طبیعتا اگر و اگر کسی بخواد طرفدار ولایت فقیه باشه قاعدتا توی این حزبه هر چند مطمئنا همه اعضای این حزب ولایتمدار نیستن و ...

ایجاد کننده تاپیک هم حق داره. همیشه همینطور بوده که کسانی که ادعای روشنفکری دارن فقط دنبال کسب قدرت هستن و از آرمانهای دینی دور هستن. به جز شهدای!!؟؟؟ فتنه 88 ما چرا هیچ شجاعت و شهادت و ... از اینها نمی بینیم. معلومه چرا نمی بینیم. اصلا نیاز به سوال نبود.

همیشه سعی کنیم خط فکری جریانها و اشخاص رو از لابلای صحبتهاشون بشناسیم. بهتون قول میدم خط فکری رو که شناختین نه تنها در مورد اعمال گذشته اشخاص و جریانها سوال نخواهید کرد حتی می تونین حرکتهای آتی اونها رو پیش بینی کنین.

در مورد آقای دوست حقیقت یا شاید هم دوست شایعه عرض میکنم ایشون سعه صدر خوبی دارن و لازمه همه مومنین خصوصا شیعیان شرح صدر پیدا کنن و بیخود عصبانی نشن که ایشون در مورد حرف غلطی که زده بهانه بیاره بگه محیط اختناق اینجا نمی گذاره و شما احساسی هستین و .... خوب راست میگه. آرامش خودتون رو حفظ کنین. میلیونها حرف مخالف علیه اسلام خصوصا شیعه زده شده بحمدلله روز به روز شاهد رشد شیعه هستیم. نور خداوند که خاموش نمیشه. خودتون رو به حلم بزنین تا حلیم بشین.

اصلا وقتی دو نفر دارن با هم بحث می کنن فرد سومی که بیطرف داره دنبال میکنه وقتی می بینه یه طرف بحث با عصبانیت و فریاد صحبت میکنه این کد اشتباه رو می گیره که چون چیزی برای دفاع نداره عصبانی میشه و اونی که سعه صدر داره حتما دستش پره و به حرفش یقین داره که اینقدر خونسرده. در حالیکه همیشه اینطور نیست مثل همینجا که جناب دوست حقیقت حرفشون در مورد آقا مجتبی کاملا غلطه اما رفتار ما مدافعان و آرامش ایشون باعث میشه کاربر سومی فکر کنه واقعا آقا مجتبی اهل اختلاس و فساد هست. باید حواسمون به خیلی چیزها باشه.

جناب دوست حقیقت اگر واقعا قصد خاصی نداری اسم مج.خ رو نیار بعد هم بگو عذر منو بپذیرین. می تونستی کلی بگی سران نظام و آقازاده ها. ولی وقتی اسم آوردی که فقط نوزاد 6 ماهه نمی فهمه منظورت کیه باید پاش وایسی. اگر ادعای مسلمانی داری وقتی آبروی مومنی رو خدشه دار می کنی دیگه وظیفه همه هست قضیه رو تبیین کنن.

حالا شما چون مدرکی نداری و استنادت به یه سری ظنیات و تهمتهای دشمنان بعد از فتنه 88 هست جرئت نمی کنی مطرح کنی. اما بنده به حکم وظیفه خودم در قبال نه فرزند رهبر که مومنی وارسته کل اتهامات شما با ردیه اونها رو مستند اینجا قرار میدم تا حرکت غیر اسلامی شما رو جبران کنم.

اون عزیزانی که شکی کردن یا دوست دارن اطلاعاتشون کامل بشه لینک زیر رو مطالعه بفرمایند:

چرا از آقا مجتبی می ترسند

به نظرم پاسخ ایجاد کننده تاپیک داده شده. یه تهمت بیجا هم زده شد که دفاع شد.

به نظر بنده مسئله اصلاح طلبان دیگه روشنه دیگه اگه کسی میخواد طرفدار افکار اینها باشه خودش می دونه و حساب و کتاب قیامت.

متاسفانه الان کار دو تفکر دیگه خیلی مشکل تره تا اصلاح طلبان. یکیش که یه اسم زیبا و گول زن گذاشته روی خودش به اسم اعتدال که خداییش توی این دو سال معنی اعتدال از جنبه های مختلف برامون جا افتاد. فقط یه جمله کوتاه میگم که در تعریف این اعتدال بدونین که افکار امام خمینی (رحمة الله علیه) تندروی محسوب میشه. کسی سند خواست بگه براش خصوصی میگم. می تونین یه مراجعه کنین به مسئله پایان جنگ در کتاب راز قطعنامه 598.
از اونطرف کسانی اسم اصولگرایی رو یدک می کشن که در عمل نشون دادن اهلش نیستن. تشخیص اینها کار رو مشکل کرده و نیاز به بصیرت رو بیشتر...

به هر حال چون جای بحثی در تاپیک نمی مونه و ممکنه باعث بحث های حاشیه ای بشه تاپیک بسته میشه.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، دوست حقیقت ، Mohammad Trust ، sagheb ، ماحی ، A.E ، قلب ، عبدالرحمن ، میم.حسین.الف ، amrtat71 ، افشین ، MohammadSadra
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا