|
به دیوار کفتن شخص دوم مملکت رو
|
|
۱۵:۴۳, ۱۵/دی/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بازدید 3 میلیون از این کلیپ
http://jahannews.com/vdch-mnki23n-qd.tft2.html دوستان هر کاری کردین کلیپ رو دانلود کنید به این میگن بچه حزب اللهی نترس مردی به مولا |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۰۴, ۱۸/دی/۹۴
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
آقای مجتبی و دیگر دوستان.
خواهشا روی صبر خودتون کار کنین. وقتی عصبانی هستین مطلب ننویسین. خوب لحن شما طرف مقابل رو عصبانی میکنه میاد جواب بده باعث تشدید عصبانیت شما میشه و .... موافق و مخالف بحث کنن دیگه نمی خواد به هم توهین کنن. تا هر جایی احساس می کنین دارین برای رضای خدا می نویسین بنویسین رضای خداوند در ادب هست، در محبت هست نه در عصبانیت و توهین... همه ما دوست هم هستیم. خوب نظرات و ایدئولوژی ها متفاوته. نه کسی اینجا و توی دولت جیره خوار و نوکر و خائن هست نه کسی طرفدار و جیره خوار حزب یا فرد خاصی. خوبه خیر سرمون همه ارادتمند ولایت هستیم. روی دلیل تغییر وضعیت بازار نفت خود متخصصان هم اتفاق نظر ندارن. هر کس یه مطلبی جایی شنیده داره تک بعدی تحلیل میکنه. بله منم مثلا چند سال قبل مستند فریب اباما رو دیدم توش می گفتن گروه بیلدربرگ تعیین قیمت طلا و نفت می کنن با توجه به سیاستها. دیگه هر کی هر چی بگه غلطه چون من یه چیزی جایی پیدا کردم که بقیه ازش خبر ندارن و جاهل هستن و ... این دولت مثل همه دولتهای دیگه بهش انتقاد وارد هست چون عملکردش با حرفها و قول هاش یکی نبوده. حالا توی این انتقادها مسلما بعضی جاها تندروی میشه بعضی جاها بی انصافی و بعضی جاها انتقاد از سر عدم آگاهی یا تحلیلی یک بعدی. خب اگر می تونیم دفاع از حق کنیم برای رضای خدا دفاع کنیم و تمام. دیگه این کل کل های بچگانه و توهین ها کمکی میکنه به حل مسئله.... آقا این تذکرات اول به خودم هست بعد به دیگر دوستان. منم جایی خطا رفتم بهم تذکر بدین ولی واقعا سعی کنیم بر خلاف خواسته شیطان که از تفرقه و کدورت بین ما خوشحال میشه به زور سعی کنیم خوب حرف بزنیم تا کمر شیطان رو بشکنیم. اگر ما نگرانیم ظهور کی رخ بده با این وضع همدلی بین شیعیان آقا اتفاقی نمی افته. اختلافات سیاسی سر جاش. محبت داشتن نسبت به همدیگه سر جاش. مگه همه ما محب خداوند و اهل بیت علیهم السلام نیستیم. خوب همین بس نیست برای دوست داشتن همدیگه.من دیدگاه خودم رو اینجا مطرح کردم ولی هیچوقت به دولتمردان توهین نکردم. در عین حالی که با نظرات برخی دوستان مخالفم اما خداییش دوستشون دارم. گاهی اوقات نمی دونم چی میشه یکدفعه یه چیزی میگن آدم خیلی ناراحت میشه اما باید کنترل کرد. ما مثلا می خوایم زینت باشیم برای امام صاددق علیه السلام ؟ اینطوری؟ یه کم دوستانه تر. فکر کنین با برادر و خواهر خودتون صحبت می کنین. با احترام. خدایا به تو پناه می بریم از اینکه اختلافات سیاسی ما بینمون تفرقه ایجاد کنه. خدایا از تو می خوایم اینقدر محبت بین قلوب ما رو زیاد کنی که اختلافات اینطوری بینمون جدایی نندازه. |
|||
|
|
۸:۲۴, ۱۸/دی/۹۴
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
تیتر تاپیک توهینه
بعد میخواید دوستان با ملایمت با هم حرف بزنن؟ عجیبا غیربا |
|||
|
|
۱۸:۰۹, ۱۸/دی/۹۴
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
دولتی که دانستن را حق مردم می دانست نباید از این سخن ها ناراحت بشه اما ظاهرا طرفدارانش خیلی ناراحت شده اند!
![]() تمام شعارهایی که دولت روحانی تا به امروز سر داده هیچ کدام محقق نشده و بعد از جواب همه چیز تقصیر دولت احمدی نژاده امروز شاهد همه چیز تقصیر ارزون شدن نفته و ... امروز دقیقا شبیه دوران خاتمی با این تفاوت که خاتمی و دولتش رو بازی میکردند و از صحنه رقابت خارج شدند اما اینها اینطور نیستند و در خفا نظرشون یک چیزه و در ظاهر یک چیزه دیگه تا شرایط رو آماده کنند دولت روحانی منتخب دولت هاشمی و خاتمی و میرحسین و این کاملا مشخصه و هر دولت نماینده ای در این دولت دارد کما اینکه خود دولت هم به این موضوع اعتراف و چه بسا افتخار می کند. آقای ظریف یک وزیر باتجربه است اما یک وزیر قدرتمند و مقتدر نیست. ظریف صرفا برای مذاکره با امریکا انتخاب شده است و توانایی اظهار نظر و ایجاد جنگ روانی برای طرف هایی مثل سعودی و ترکیه و .. را ندارد. دولت روحانی یک دولت کاملا محتاط است که تمام کشورهای منطقه این ترس را متوجه شده اند و می دانند که دولت روحانی قصد ایجاد کوچکترین تنش را با هیچ کشوری ندارد و همین کار باعث شده ایست که این دولت کاملا قابل پیش بینی باشد. اما دولت احمدی نژاد یک دولت کاملا شجاع و غیرقابل پیش بینی بود و هیچ کشوری جرات کوچکترین کار خصمانه علیه ایران را نداشت چرا که تجربه دستگیری ملوانان انگلیسی و یا ماموران امریکایی در دولت احمدی نژاد و اقدامات شجاعانه او در ایران با در افتادن با قدرتمندترین اشخاص ، از دولت احمدی نژاد یک دولت چابک و شجاع ساخته بود. به نظرم اگر یک رقیب قدرمتند در انتخابات سال 96 برای روحانی بوجود بیاید قطعا این دولت اولین دولت 4 ساله ایران خواهد شد. البته شخصا اعتقاد دارم که هردولتی باید 8 سال کار کند تا تمام برنامه هایش را انجام دهد.
|
|||
|
|
۱۹:۲۴, ۱۸/دی/۹۴
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱۸/دی/۹۴ ۱۸:۰۹)Maysam-1st نوشته است: دولتی که دانستن را حق مردم می دانست نباید از این سخن ها ناراحت بشه اما ظاهرا طرفدارانش خیلی ناراحت شده اند! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ضصثشسیسبصضثقشسیش یه چیزی باید مینوشتم که نگه مطلب کوتاه است. باز خوبه الان ازادی بیان داریم ، چند سال پیش کسی جرات نداشت جیکش در بیاد |
|||
|
|
۲۰:۱۳, ۱۸/دی/۹۴
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
دولت قبلی دولتی موافق با یکی از نهاد های قدرتمند کشور یعنی سپاه بود و به همین جهت هم جراتی که دوستان از دولتی قبلی یاد میکنند از همین پشت گرمی نشات میگرفت. همین مسئله هم باعث شده بود خیلی ها با احتیاط بیشتر از دولت قبلی انتقاد کنند.
دولت قبل هم با دادن امتیازات و مجوز هایی از جمله ساختن سد های بیشمار که الان مضراتش داره دیده میشه جبران الطاف میکرد. اما دولت فعلی نه تنها این امتیاز را ندارد بلکه مورد هدف انتقاد های شدید و سنگ اندازی های بیشمار از سوی همین نهاد قدرتمند قرار گرفته. خیلی از مردم هم هر چند علاقه ای به رای دادن به دولت تمدید امید نداشتن ولی به خاطر رای نیاوردن رقیبش بهش رای دادن و بین بد و بدتر بد رو انتخاب کردن. پارتی بازی همه جا حرف اول رو میزنه
|
|||
|
|
۲۰:۴۶, ۱۸/دی/۹۴
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱۸/دی/۹۴ ۱۹:۲۴)Mohammad Trust نوشته است: آزادی بیان امروز از چند بعد قابل بررسیه: - آزادی بیان از زمان دولت اصلاحات و به علت خفقان شدید دولت قبلی کمی بهتر شد و تابوی انتقاد از دولت تقریبا شکسته شد هرچند که با وجود شعار زنده باد مخالف من منتقدان رو روزنامه های زنجیره ای اصلاحات و مجلس کاملا خودی دائم با پیام انتخابات خرداد تهدید میکردند. - ایجاد شدن یک دولت غیر از حلقه دولت های قبلی باعث به وجود آمدن آزادی بیان بسیار بالایی شد تا جایی که حتی خود رئیس جمهور رو حرا*م زا*ده و دروغگو و رکیک ترین الفاظ خطاب کردند و در تمامی سایتها به راحتی نظرات توهین آمیز مخاطبان و اعضای سایت قابل مشاهده بود. - دولت فعلی صدا و سیما و مجلس را در اختیار ندارد و امکان برخورد سنگین مثل دوران هاشمی ندارد. ما در این دولت دیدیدم که آقای رئیس جمهور مخالفان رو بی سواد و بی شناسنامه و حتی آنها را به جهنم فرستاد ![]() و امروز میبینم که آقای رسایی رو رد صلاحیت کردند . بنابراین آزادی بیان فعلی حاصل بوجود آمدن شرایط خاصیه و نه به خاطر اراده و خواست دولت. (۱۸/دی/۹۴ ۲۰:۱۳)قاتل مرگ نوشته است: دولت قبلی دولتی موافق با یکی از نهاد های قدرتمند کشور یعنی سپاه بود و به همین جهت هم جراتی که دوستان از دولتی قبلی یاد میکنند از همین پشت گرمی نشات میگرفت. همین مسئله هم باعث شده بود خیلی ها با احتیاط بیشتر از دولت قبلی انتقاد کنند.سپاه نهاد بسیار قدرتمند و البته تاثیر گذاریه و واگذاری پروژه ها به این نهاد نه تنها یک کار اشتباه نیست بلکه یک فرآیند درسته که جزء اقدامات مثبت دولت قبلی بود. هرچند که اشتباهی قطعا ممکنه در هر سازمانی بوجود بیاد. اینکه میفرمایید دولت پشتش به سپاه گرم بود کاملا در اشتباهید دولت پشتش به مردم و افکار عمومی گرم بود. احمدی نژاد یک رئیس جمهور خودرای آورده و نه یک رئیس جمهور سفارشی مانند رئیس فعلی است. احمدی نژاد یک رئیس واقعا شجاع و دلیر بود که در سفرش به لبنان هم این موضوع رو نشان داد. احمدی نژاد و دولتش هم قطعا اشتباهت خودش را داشت و هیچ رئیس جمهوری از اشتباه مبرا نیست. اما حداقل از لحاظ وزارت خارجه بسیار تهاجمی تر از دولت فعلی بود. |
|||
|
|
۲۱:۴۳, ۱۸/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۴ ۲۲:۰۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
|
۰:۰۱, ۱۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۰:۱۸, ۱۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۴ ۰:۰۱)قبیله منتظر نوشته است: اینقدر دولت روحانی و به خصوص آقایان ظریف منفعلانه رفتار کرده اند که روز به روز بر گستاخی آل سعود افزوده میشه! من تعجب میکنم که چرا این دولت این همه منفعلانه در برابر گستاخی هر کشوری برخورد میکنه؟ سفر معاون اول آقای روحانی و برخورد بی ادبانه اردوغان با او تا گستاخی پی در پی وزیر امور خارجه عربستان و در اینجا هم لبخند ظریف ! |
|||
|
|
۱۷:۰۱, ۱۹/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۴ ۱۷:۰۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
یه اتفاق خیلی بدی که در مملکت ما افتاده این هست که تا بخواهی از آقای روحانی انتقاد کنی سریع اسمت میشه احمدی نژادی و مدافع جریان موهوم انحرافی!!
بعدشم میگن مگه احمدی نژاد خوب بود و... این چه حرکتی هست؟؟ این قدر برچسب میخوریم اصلا پشیمون میشیم از نقد!! ای کاش میشد یک کم راجع به صد روز و تحول اقتصادی و رفع تحریم و کد خدا و برد-برد و برجام و عربستان و سیاست خارجی و سانتریفیوژ و قیمت نفت و دلار حرف زد و برچسب نخورد ![]() تا حرف بزنی دلواپسی و احمدی نژادی و بی شناسنامه و تند روی افراطی... خدا نمیپسنده این رفتارها رو ![]() باور کنید جراتم رو در قبال تشکر از ارسال ها از دست دادم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: %D8%AE%D8%A7%D8%AA%D9%85%DB%8C_%D8%AE%D8%B4%D9%86.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8232332926/%D8%AE%D8%A7%D8%AA%D9%85%DB%8C_%D8%AE%D8%B4%D9%86.jpg)