|
یه پیشنهاد!!! آیا عملی میشه!!! قرارگاه بیداری اندیشه!
|
|
۱۱:۴۷, ۹/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۴ ۱۱:۵۸ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() تا به حال فکر کردید که چه کسایی میان تو تالار عضو میشن و فعالیت میکنن؟ سایت های مذهبی چطور؟ انجمن های مذهبی چطور؟ معلومه اکثرا بچه مذهبی ها به یه بنده خدایی آدرس تالار رو دادم گفتم برو خیلی جای خوب و مفیدیه... بعدش بهم پیام داد: رفتم ولی تا همون لوگوی تالار رو دیدم صفحه رو بستم... و گفت من اهل اون جاها نیستم... گرفتید دیگه؟ طرف مذهبی نبود و خوشش نمیاد... اصلا وقتی مثلا اسم یک انجمن شامل: مذهبی، اسلام، شهدا و قرآن و ... باشه طرف احساس میکنه یک عالمه متن طولانی، با فونت ریز، بدون پاراگرافبندی و بدون جذابیت و خسته کننده وجود داره که باید همش رو بخونه و هیچی متوجه نشه!!! البته درسته شاید ما اینجوری نباشیم و طرز تفکر ما فرق کرده اما اگه واقعیت رو نگاه کنیم اکثرا همینجور هستند!!! خوب باید ما چیکار کنیم؟ بذارید من یک مثال بزنم: ماجرای ما مثل یک گروه 10 نفره بسیجی تو دانشگاه میمونه که همیشه با هم هستن و از بقیه جدا هستن و ظاهرشون و تفکراتشون و... با بقیه فرق میکنه... حالت اول: این گروه با بقیه هیچ ارتباطی برقرار نمیکنند... با بقیه بداخلاق هستند... بقیه رو از خودشون جدا میدونن... بقیه اونا رو مسخره میکنن... این گروه هر روز کمتر میشه و کمتر تا به نابودی کشیده میشه که متاسفانه بعضی ها همینجور هستن... حالت دوم: این گروه، قرارگاه و بسیج و پایگاه رو محلی قرار میدن برای فکر کردن، مشورت کردن، گمراه نشدن، بصیرت و کشیدن نقشه و همون پایگاه و قرارگاه خودمون.... بچه بسیجی ها با بقیه هم دوست هستن وقتی از بیرون از پایگاه میرن با بقیه خوش اخلاق هستن و بقیه رو هم دعوت میکنن و.... و روز به روز هم بیشتر میشن... اما قرارگاه برای چه؟ قرارگاه یعنی چه؟ اگه یک سرچ بزنید قرارگاه محلی هست برای استراحت،آرامش،مشورت،نقشه کشیدن،اتحاد و متحد شدن برای رسیدن به هدف مشخص... خوب اما بریم سراغ تالار و بهتره بگم گروه بیداری اندیشه... توجه کردید چرا اینجا خیلی آزادی وجود نداره و قوانین سختگیرانه تری وجود داره؟ دیدید خیلی ها وارد اینجا نمیشن؟ فقط مذهبی ها وارد میشن؟ توجه کردید اینجا شبیه یک صافی میمونه که آدم های ضعیف رو فی*ل*تر میکنه؟ شاید خیلی ها فکر کنید که این بده! آره؟ نه این خیلی هم خوبه! میدونید چرا؟ چون اینجا خواسته یا ناخواسته تبدیل شده به یک قرارگاه!!! قرارگاه بیداری اندیشه!! تو قرارگاه فقط فرماندهان وارد میشن... افراد خاصی وارد میشن.... آره البته نفوذی همه جا هست... اما حرف من چیه؟ ببینید دوستان ما همیشه تو این قرارگاه میایم و فعالیت هم میکنیم... بصیرت هم پیدا میکنیم.... اندیشمون هم بیدار میشه.... ایمان و اعتقادمون هم قوی میشه... انرژی هم میگیریم... ولی آیا این تنها بسه؟؟؟ آیا ماموریت یک قرارگاه اینه که فقط دور هم جمع بشن و مشورت کنن و اندیششون بیدار شه و تمام؟ آیا هدف تالار بیداری اندیشه فقط اینه که اعضای اون بیدار باشن؟ این خوبه ولی آیا کافیه؟ مگه هدف و ماموریت قرارگاه حمله به دشمنان و نابودی اونا و بدی ها و کج فهمی ها و ... نیست؟ بله ماموریت ما اینه که بیاییم اینجا انرژی بگیریم و خودمون و فکرمون رو قوی کنیم و بریم بیرون از محیط تالار در سایت های دیگه و یا بیرون از فضای مجازی اطلاعاتمون رو انتقال بدیم و بقیه رو هم بیدار کنیم... پس نباید فقط هدفمون و تمرکزمون فقط در این قرارگاه قرار بدیم.... اما پیشنهاد من... احتمالا خیلی از ماها میرم و جاهای دیگه و سایت های دیگه تبلیغات فرهنگیمون رو انجام میدیم ولی آیا موفق هم هستیم؟ مثلا میریم تو یک تالار یک پستی میزنیم... همه میگیرن ما رو مسخره میکنن!!! ماهم دلسر میشیم و بخیال!!! پیشنهاد من اینه که ما به صورت گروهی البته مخفیانه(اگه بشه این تاپیک رو حذف میکنیم و تو یک محیطی بسته با هم در ارتباط باشیم و عملیات رو لو ندیم ) پیشنهاد من اینه که ما به صورت گروهی مثلا یک گروه 200 نفره به مدیرت یک نفر وارد یکی از شلوغ ترین انجمن ها بشیم و فضای اون جا رو دگرگون کنیم!!! و با هم متحد باشیم و پشتیبان هم باشیم و حسابی فعالیت داشته باشیم تا افراد غیر مذهبی هم مطالب ما رو بخونن... به خدا بعضی از این مطالبی که ما همیشه باهاش سر و کله میزنیم اصلا به ذهن بعضی ها نیومده.... پیششون بگیم شاخ درمیارن و قبول نمیکنن... به نظرم خیلی خیلی تاثیر داره فقط مهم اینه که متحد باشیم و متحد عمل کنیم... فقط یک پیشنهاد بود... برخی از دوستان با پیام خصوصی پیشنهادهایی اینجوری میدن و میگن بریم فلان سایت فی*ل*تر و داغون... و اونا رو مثلا بصیر کنیم!!!! مخالفم اولا که با چند نفر فایده نداره و باید متحد بود... ثانیا استفاده از فی*ل*تر شکن اشکال شرعی داره و در کار اشتباه خیری نیست... ثالثاااااااااااااااااااااااااا شما اینایی که سایت های خوب میرن و آدم های خوبی هستن رو بیا اگه تونستی بیدار کن بعد برو سراغ اونایی که اوضاشون خیلی داغونه.... به هر حال این یک پیشنهاد از طرف من بود... خواهشمندم در موردش فکر کنید و نظراتتون رو بیان کنید و اگر موافق هستید اعلام کنید حتی اگه 5 نفری هم این کا رو انجام بدیم به نظرم ارزش زیادی داره..... یاعلی |
|||
|
|
۱۵:۱۶, ۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
در سال پیشرو اینقدر فتنه های سنگینی اتفاق میفته که افرادی که اینجا میان هم از دست ميرن!! باید کلاه خودمون رو بگیریم باد نبره! همین الان ناظر داریم که ظریف و روحانی.رو قهرمان می دونن!! تو این اوضاع رفتن دنبال افرادی که کلا از دست رفتن و تحت ولایت طاغوت هستند بعيده فایده داشته باشه هر چقدر رفع شبهه کنیم تا وقتی پای ماهواره ميشينن بازم گمراه ميشن |
|||
|
|
۱۵:۳۰, ۹/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۴ ۱۵:۳۱ توسط مجتبی110. علت ویرایش: یکم لحنم رو ملو تر کردم.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۹/بهمن/۹۴ ۱۵:۱۶)قلب نوشته است: سلام آخه تا کی می خوای پیشگویی کنی نوسترآداموس یک خورده به پیشگویی های اخیرت تو یکسال اخیر بنداز ماشالا از رو هم نمی ری. بعید می دونم از جهل باشه و غرضی نداشته باشی |
|||
|
|
۱۵:۳۶, ۹/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۴ ۱۵:۳۹ توسط عارفه.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۹/بهمن/۹۴ ۱۵:۱۶)قلب نوشته است: سلام سلام از معصوم علیه الصلاه ووالسلام به این مضمون وارد شده : حق را بشناس ، صاحب حق را خواهی شناخت مردم رو بصیر کنید ، ماهواره یا شبهه یا دجال یا هر هیولای دیگه ای رو خودشون حریف می شن و می فهمن چی درسته و چی غلط تنها فرد آگاه و بصیر و عاقل من نیستم ، لذا، به اندیشه و تفکر و عقل دیگران اعتماد کنیم و فقط به روشنگری بپردازیم ، نیازی نیست هیچ چهره ای رو مخدوش کنیم یا هیچ دعوایی بر پا بشه پی نوشت : قبل از هر کسی خودم بصیر بشوم ![]() و اما جناب مهدی به شرط اینکه با برنامه و معقول جلو برید احتمالا بنده هم هستم اما اگر بناست مثل پست شماره 3 با بی احترامی و غیر معقول باشه بعید می دونم
|
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۹/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۴ ۱۵:۵۹ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
آقا من که نمیگم بریم کافرها رو مسلمون کنیم من میگم همین ارسال های قشنگ و مفیدتون رو که اینجا میفرستیم همه بریم توی یک انجمن شلوغ مثلا تالار ... همین ارسال ها رو اون جا هم بفرسیتم.... ولی به شرط اینکه تعداد زیادی باشیم... یک کپی + یک پیست کار سختی نیست...
فکر نکنم کسی حوصله همکاری داشته باشه ... بیشتر هدفم این بود متذکر بشم که زیاد گوشه گیر نباشیم و محیط های مذهبی از سایر محیط ها جدا نشه و همه چیز در قالب مذهب باشه.... |
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۹/بهمن/۹۴ ۱۵:۴۴)مهدی2012 نوشته است: فکر نکنم کسی حوصله همکاری داشته باشه ... بیشتر هدفم این بود متذکر بشم که زیاد گوشه گیر نباشیم و محیط های مذهبی از سایر محیط ها جدا نشه و همه چیز در قالب مذهب باشه.... از رحمت خدا نا امید نمی شوند مگر مردم کافر پیشنهاد به این خوبی دادید ، پشتکار هم داشته باشید و علاقه مندان رو جمع کنید از شما حرکت از خدا برکت مهم تکلیفه که شما انجام می دید ، نتیجه هم دیگه با خدا
|
|||
|
|
۱۵:۵۷, ۹/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۴ ۱۶:۴۴ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
ویرایش شد:
یک دقیقه رفتم تو تالار ایرانیان اوضاع خیلی خرابه... سر گیجه گرفتم ... باید حداقل 50 نفر همکاری کنن.... من نمیدونم دوستان اگه نتیجه ای گرفتن من هم هستم در غیر اینصورت به قول آقای قلب کلاه خودمون رو محکم بگیریم باد نبره...
|
|||
|
۱۶:۱۳, ۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۹/بهمن/۹۴ ۱۵:۳۰)مجتبی110 نوشته است: آخه تا کی می خوای پیشگویی کنی نوسترآداموسسلام تمسخر خوب نيست برادر من رعایت کنید بالاخره از شما توقع این برخورد رو نداشتم از شما که صحبت های دکتر عباسی رو دنبال می کنید بعيده اينجور حرف زدن شما قبلاً هم يه جا همچين حرفی رو به بنده زدید اما الان يه تهمت هم زدید این غرضی که شما میگید یعنی چی بنده چه غرضی دارم اينطور که فهمیدم شما هم معتقد هستيد ما در آخرالزمان قرار داریم خب پیشگویی من چی بوده؟ ميشه بفرمایید بنده در زمینه مهدویت مطالعاتی داشتم که گاهی در بعضي پست ها نقل می کنم درباره فتنه داخلی هم چند ماه صبر کنید خودتون میبینید هرچند الان هم مشهوده اما این تمسخر شما خیلی به آدم بر میخوره تمسخر تهمت توهین اخلاق اسلامی رو رعايت کنید لطفا هرکسی هر حرفی میزنه بالاخره حجت و دلایلی برای حرفش داره |
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
ارسال قبلی ویرایش شد...............!!!
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
۱۶:۵۶, ۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۹/بهمن/۹۴ ۱۱:۴۷)مهدی2012 نوشته است: سلام«فبشر عباد ا الذین یستمعون القول فیتبعون احسنه » یعنی: پس مژده ده آنان را که سخن را می شنوند و بهترین آن را پیروی می کنند . جناب مهدی2012 هرجایی یکسری قوانین و یکسری اهداف داره مه میتونین تو بخش قوانین مطالعه بفرمایید. از سوی دیگه اگه شما فرق بین ازادی بیان و عقیده رو با ازادی ... یکی میدونین این دیگه برداشت شماست. شما ازادی نظزت رو بدی و مثل یک محقق هم تخقیق کنی ولی اگه توهین و تمخسر و ایراد بیمورد و نظایر این ، یاشه برخورد میشه طبق قوانین . ![]() (۹/بهمن/۹۴ ۱۵:۴۴)مهدی2012 نوشته است: آقا من که نمیگم بریم کافرها رو مسلمون کنیم من میگم همین ارسال های قشنگ و مفیدتون رو که اینجا میفرستیم همه بریم توی یک انجمن شلوغ مثلا تالار ... همین ارسال ها رو اون جا هم بفرسیتم.... ولی به شرط اینکه تعداد زیادی باشیم... یک کپی + یک پیست کار سختی نیست... اگه قرار باشه اینجا یسری مطالب رو ببرن جای دیگه و ... چرا اصلا اینجا همکاری میکنن؟ بعدشم هر مطلبی به مزاج هرکسی خوش نمیاد گرامی . همکارانی که اینجا احساس میکنن ازادی بیان و عقیده ندارن میتونن برن همون ادرسایی که بلدن و اجساس راحتی میکنن. اگه کسی مطلب بخواد میاد و میخونه و میره و حذاقلش یه نظر هم میده . اگه هم مثل بعضیا دوستان تفکرشون اینه که اینجا محدود هست و ف.ی.ل.ter از قسمت هایی نظیر » سبک زندگی اسلامی-ایرانی »» خانواده »» سبک زندگی »» هنر و معماری اسلامی »» طب و تغذیه »» معرفی کتاب » اخبار و سایر موضوعات »» اخبار جهان اسلام »» اخبار غرب و استکبار جهانی »» سایر موضوعات استفاده ببرن . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بازدید مجاری از قرارگاه منتظران مشهد | سدرة المنتهی | 0 | 888 |
۳۰/آذر/۹۶ ۱۶:۱۶ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| پاتوق گردان های بیداری اندیشه | علی 110 | 484 | 242,848 |
۲۱/شهریور/۹۳ ۱:۲۱ آخرین ارسال: Tolou |
|
| راهنمای تاپیکهای گردانهای بیداری اندیشه | Tolou | 2 | 3,180 |
۲/خرداد/۹۳ ۱:۵۶ آخرین ارسال: ساجد |
|
| وضعیت قرمز ...!!!((ویژه گردانهای بیداری اندیشه )) | ساقی | 14 | 10,789 |
۸/تیر/۹۲ ۸:۰۲ آخرین ارسال: ساقی |
|
| گام اول (!) هل من ناصر؟ خطاب به همه ی اهالی قرارگاه | علی 110 | 1 | 2,459 |
۱۹/بهمن/۹۱ ۱۱:۴۸ آخرین ارسال: در جستجوی سختی |
|
| آماده باش گردانهای بیداری اندیشه! (اطلاعیه ها شماره 10 اضافه شد!) | علی 110 | 24 | 17,519 |
۱۱/تیر/۹۱ ۱۹:۲۶ آخرین ارسال: علی 110 |
|

... باید حداقل 50 نفر همکاری کنن.... من نمیدونم دوستان اگه نتیجه ای گرفتن من هم هستم در غیر اینصورت به قول آقای قلب کلاه خودمون رو محکم بگیریم باد نبره...