کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 1.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گزارش حمله معتمد‌آریا به مردم مظلوم کاشان!!!!
۰:۲۶, ۱۲/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۴ ۰:۲۹ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام.
حتما در جریان اتفاقاتی که در کاشان به دلیل حضور خانم معتمد آریا افتاد هستید....

متن زیر نگاهی طنز آمیز به اتهامات تاسف باری هست که به خانم معتمد آریا نسبت داده شد:

حتما تا امروز در جریان حوادثی که پیرامون جلسه نقد فیلم «یحیی سکوت نکرد» قرار گرفته‌اید. بازیگری ممنوع‌التصویر به نام ف.ا.ط.م.ه/ م.ع.ت.م.د.آ.ر.ی.ا (که مشخصا قصد نام بردن از وی را نداریم) به بهانه شرکت در جلسه بررسی فیلم «یحیی سکوت نکرد» وارد شهر کاشان می‌شود و به راحتی دل مردم و مسئولین این شهر را خون می‌کند. با این که یکی از مسئولین دولتی قبل از حضور او می‌گوید «اجازه برگزاری مجالس لهو و لعب را نمی‌دهیم». باز هم این مجلس لهو و لعب برگزار می‌شود و مردم و مسئولین را دچار خونریزی داخلی می‌کند. بنا بر گفته‌های یک شاهد عینی و دلسوز این بازیگر به محض ورود به شهر از خود اشعه‌ای ساطع کرد که در همان لحظه هشت نفر تبدیل به پودر بچه شدند. سپس با عزمی راسخ به سمت محل برگزاری مجلس لهو و لعب حرکت کرد و ایستادگی مردم هم نتوانست جلوی او را بگیرد. پوشش این بازیگر به نحوی بود که چند خانواده مجبور به مهاجرت از کاشان شدند و یک پیرمرد نیز از دنیا رفت. جالب اینجاست که معتمد‌آریا و ابراهیم‌پور (کارگردان فیلم یحیی سکوت نکرد) وقتی با این پرسش مردم مواجه می شدند که چرا اصرار به برگزاری این نشست دارید؟ می‌گفتند ما ماموریت داریم با ایجاد نشست‌های لهو و لعب در پوشش نقد فیلم‌های به ظاهر مجوزدار بنیان خانواده مردم را به باد دهیم.
این دو وقتی با مقاومت مردم برای جلوگیری از برگزاری جلسه روبرو شدند سعی کردند با فحاشی و حملات فیزیکی وارد سالن شوند و موفق هم شدند. متاسفانه در میان غفلت مقامات دولتی در کاشان این مجلس لهو و لعب برگزار شد. صحنه‌هایی که در این مجلس مشاهده می‌شد دل هر انسان باوجدانی را به درد می آورد. در ابتدای مراسم شخصی به نام جیلو با ظاهری زننده اقدام به اجرای موسیقی دو صدایی با مردی بی‌مو به نام پیت.ب کرد. سپس بازیگر نقش اول مرد فیلم روی استیج آمد. از آنجایی که نام فیلم با موذی‌گری «یحیی سکوت نکرد گذاشته» شده حاضران در جلسه با زدن کف مرتب مکررا می‌گفتند یحیی باید برقصه و خواستار شکستن سکوت یحیی بودند. یحیی نیز با یک قر ریز پاسخ حاضران فاسد جلسه را داد و سپس به جایگاه خود بازگشت. در ادامه فاطمه معتمد‌آریا با ظاهری زننذه رو به ابراهیم‌پور می‌گوید کاااوه؟ ابراهیم‌پور می‌گوید جانم؟ بازیگر ممنوع‌التصویر می‌گوید: هوسِ رانی کردم. و ابراهیم‌پور به نزدیک‌ترین سوپر‌مارکت می‌رود و برای همه رانی می‌خرد و بدین ترتیب ادامه جلسه به هوس‌رانی می‌گذرد. در پایان این جلسه ساختار‌شکنانه الکسیس سانچز بازیکن تیم ملی شیلی به افتخار این فیلم اقدام به زدن رو‌پایی و لایی برای حضار کرد و هر چه هنجار دم دستش بود شکست. در نهایت ف.م.آ (شباهت مخفف نام این بازیگر به اف‌بی‌آی عجیب نیست؟) به همراه ابراهیم‌پور در حالی که ماموریت خود را با موفقیت به پایان رسانده بودند از سالن گریخته و با فحاشی و ضرب و شتم مردم مظلوم کاشان به تهران بازگشتند. باید دید واکنش وزارت ارشاد در مقابل این مجالس فاجعه‌بار چیست. آیا باز هم سکوت خواهند کرد؟

آیدین سیار سریع
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 1441361 ، قاتل مرگ ، A L I

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۰۷, ۱۵/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #31

بازهم این بازیگران...
بخونید اصل داستان رو

چند روزی است که رسانه های مغرض با نگاهی کاملا بی پشتوانه از حقیقت، تن به بازی سیاسی کودکانه ای تحت عنوان دفاع از هنرپیشه ای چون فاطمه معتمدآریا زده و تیتر اصلی نشریه خود را به این ماجرا اختصاص داده و نگاه وامصیبتا از حمله گروه های فشار در کاشان بر سیمین ایرانی! به دیده خود سر دادند.

- فعال: از این رو برای بازگشایی حقیقت مسیرهای متفاوتی طی شد تا راز واقعه از میان فیلم ها و عکس های دروغین نمایان شود و شکلی از سیاسی بودن رسانه های همسو در دامن زدن به مساله فوق و طراحی هیاهو پیرامون نیروهای معتقد و اهالی مومن کاشان و نیروهای حزب الهی ثابت شود. برای این مساله که در کاشان «یکشنبه سیاه» نام گرفته است، گفت و گوی اختصاصی «سراج۲۴» با سمانه فعال یکی از بانوان کاشانی حاضر در آن روز منعکس می گردد.
خانم فعال شما از افرادی بودید که در تمام مدت آن جریان حضور داشتید، برای مخاطبان خیلی شفاف و واضح از اتفاقات رخ داده و دلیل حضورتان بگویید.
- فعال: ما جمعی از خانم های کاشانی که دغدغه مسائل دینی و فرهنگی داریم، وقتی دیدیم خانم معتمدآریا با آن سابقه ضد دینی در کاشان حضور خواهد یافت، ناراحت شدیم و در پیگیری مردم مومن کاشان و تاکید امام جمعه شهر و با استفاده از دستور فرمانداری، نامه ای از سوی اداره ارشاد کاشان مبنی بر عدم حضور خانم فاطمه معتمدآریا در سفر به کاشان صادر شد و قرار بود فقط کارگردان حضور داشته باشد که این خانم بدون توجه به قانون وارد این شهر شد و ما تنها بابت گفت و گو با ایشان در مقابل سینما حاضر شدیم و دنبال هیچ مساله ای هم نبودیم.
برخی رسانه ها و سایت ها اقدام به نمایش تصاویری از شما در برخورد با خانم معتمدآریا و دادن شعارهایی علیه ایشان کردند. در این باره چه توضیحی دارید؟
- فعال: اصلا این طور نبوده است و آن رسانه ها فرافکنی می کنند. ما هیچ گونه حرف و شعار و برخوردی با خانم معتمدآریا و عوامل فیلم نداشتیم. ایشان بدون در نظر گرفتن قانون و به شکلی غیرقانونی وارد شهر کاشان شده و هیچ گونه بی احترامی هم از طرف مردم نشد و حتی آقای اعلم الهدی که مسئول گروه هنر و تجربه هستند و در این سفر همراه عوامل فیلم بودند، در گفت و گو با من عنوان کردند که هیچ گونه بی احترامی از سوی مردم نشده است. ما حتی بعد از حضور خانم معتمدآریا خواستیم وارد سالن سینمای بهمن کاشان شویم و در جلسه نقد فیلم سوالات خود را بدون هرگونه مساله ای با خانم معتمدآریا مطرح کنیم اما گفتند سالن تکمیل شده و نمی توانیم حاضر باشیم، در صورتی که برخی خانم هایی که حجاب نامناسبی داشتند، خیلی راحت وارد سالن شدند!
[تصویر: 1394111110420324470056710.jpg]
افرادی که وارد سالن می شدند و مراقبان و همراهان ایشان اهل کاشان بودند و یا از تهران آمده بودند؟
- فعال: یک سری از افرادی که می شناسیم اهل کاشان هستند و برخی هم از تهران آمدند. بعد از جلسه بدون هرگونه مساله ای خانم معتمدآریا را از در پشت سالن خارج کردند و اصلا نتوانستیم با ایشان صحبت کنیم. در میان افراد فوق یکسری مردان بادیگارد هم حضور داشتند که اقدام به برخورد فیزیکی و غیراخلاقی با زنان حاضر در جلسه کردند.
آن افراد مراقب به شما و خانم های دیگر دست درازی هم کردند؟
- فعال: بله، برخوردهای فیزیکی خیلی نامناسبی شد و حدود ۱۶ بادیگارد با فیزیک بدنی بالا داشتند که در هنگام خروج خانم معتمدآریا با پاها و آرنج اقدام به زدن خواهران کردند که یکی از خواهران در راه پله و کنار همسرش به سمت پایین پرتاب شد و چادر و روسری ایشان در مقابل همه درآمد و الان هم گردن و کتف این خانم مشکل پیدا کرده است.
این خانم اقدامی علیه عوامل فیلم و خانم معتمدآریا صورت داده بود که چنین رفتاری کردند؟!
- فعال: اصلا، بنده خدا هیچ کاری نکرد و تنها منتظر یک سری پرسش از خانم معتمدآریا بودیم که به ما حمله شد.
مگر چه سوالاتی قرار بود از خانم معتمدآریا پرسیده شود که جلوی آن را گرفتند؟
- فعال: ما ۱۰ سوال نسبت به رفتار و عملکرد ایشان داشتیم که براساس وظیفه دینی خود می خواستیم از ایشان بپرسیم. سوالات فوق در رابطه با کشف حجاب ایشان و طرفداری از فتنه ۸۸ در جشنواره کن و سخنانی بود که علیه دین و مسائل کشور در جشنواره های خارجی زده بودند. مثلا چند سال پیش گفته بودند مشکل سینمای ایران با نمایش سکس و خشونت و شراب حل می شود! یا می خواستیم بپرسیم چرا با وجود سیاه نمایی در برابر زنان ایرانی که مورد تشویق مجری مراسم و بوسه این آقا هم قرار گرفته بود، باز هم اسم خود را بانوی ایرانی قرار می دهد؟! برای ما به عنوان بانوی ایرانی در کشوری اسلامی اصلا پذیرفتنی نیست که ایشان درباره آزادی نامحدود بانوان ایرانی صحبت می کنند. سوالت ما درباره همین مسائل بود.
[تصویر: 1394111110403528870056410.jpg]
بانوان دیگری هم مورد بی احترامی مراقبان این خانم قرار گرفتند؟
- فعال: بله، آن ها با لگد به زانوی یکی دیگر از خواهران زدند که حالا دچار مشکل شده است و ۳ نفر دیگر از خواهران توسط این آقایان بادیگارد به شکل گستاخانه ای از زمین بلند شده و بغل شده و چند متر آن طرف تر پرتاب شدند. با این وجود کارگردان و رسانه هایی که بدون اطلاع هستند اقدام به بیان دروغ از این مساله کردند و من واقعا از رسانه ها درخواست می کنم که تنها به بیان آن چه دیدند و اطلاع دارند، بپردازند.
[تصویر: 139411111038450670056210.jpg]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، ـــ
۱۳:۵۰, ۱۵/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #32
آواتار
آقای محترم!
هر وقت شما تشریف میارید تو یکی از تاپیک های من....من کلا دیگه اعصاب و حوصله جواب دادن رو از دست میدم.
اصلا سردرد میگیرمSad

(۱۴/بهمن/۹۴ ۳:۲۴)ـــ نوشته است:  آیا به نظر شما اگر یک بازیگر به میان ِ مشهورپرستانی مثل شما بره، اظهار ِ مفرط اشتیاق و حلواحلوا کردن و درخواست امضاء و ... رخ نمیده؟
آهان پس به نظر شما امضا گرفتن یا اشتیاق برای دیدن یه بازیگر لهو و لعب محسوب میشه؟؟؟
خب اگه طرفداران خانم چرخنده یا آقای حامد زمانی هم دورشون جمع بشن واسه امضا گرفتن بازم میگید لهو و لعب؟؟؟
منظور از لهو و لعبی که واسه جلسه نقد و بررسی فیلم به کار برده شده بزن و بکوب و ..... هست.

(۱۴/بهمن/۹۴ ۳:۲۴)ـــ نوشته است:  اون دفعه، ندونسته حمایت کردید از جبهة‌النصرة ِ کثافت ِ پلید که زنا و شکنجه و قتل و فساد رو آزاد میدونه، اما وقتی که براتون اشتباهتون رو توضیح دادم، نیومدید حرفتون رو پس بگیرید.

اون دفعه هم که شما تاپیک منو منحرف کردید.
خیلی جالبه من نمیدونم کجا از جبهه النصره دفاع کرده بودم که خودم نمیدونمBig Grin
اون آقای طرفدار بشار اسد خودش نوشته بود " مردم" فلان شهر رو محاصره کردن.
یعنی زن و بچه و...... نه تفنگ داران النصره!!!!

(۱۴/بهمن/۹۴ ۳:۲۴)ـــ نوشته است:  ما مؤمنیم، غیرت داریم، ناموس داریم، و به این خاطر، کسی که از استفاده‌های جنسی وقیح و شرم‌آور در سینما حرف بزنه رو در حدّ یزید حسابش می‌کنیم و باهاش به همون شدّت دشمن میشیم.

شما مومنین؟؟؟؟
شما آدم خوب.
ولی فکر نمیکنم شما بتونی مومن بودن یا نبودن خودت و دیگران رو تشخیص بدی.
اختیار تشخیص مومن بودن یا نبودن با شما نیست.

(۱۴/بهمن/۹۴ ۳:۲۴)ـــ نوشته است:  حزب الله یعنی حزب ِ خدا.

بله حزب الله در ترجمه یعنی حزب خدا ولی آیا هر کس گفت من حزب الهی هم واقعا حزب الهی هست؟؟؟
و اینکه کی واقعا حزب خدا باشد رو چه کسی تعیین میکنه؟؟؟
مگه از طرف خداوند به شما وحی میشه که شما حزب من هستید و همه کاراتون درسته؟؟
چرا نمیخواید اشتباهات رو بپذیرید؟؟؟

(۱۴/بهمن/۹۴ ۳:۲۴)ـــ نوشته است:  یعنی باید تصویری از لحظه‌ی ورود به خیابان داشته باشید تا بتونید نقض کنید.
در حالی که در تصویر ِ شما هوا رو به تاریکی هست و در تصاویر مربوط به تظاهرات هوا کاملاً روشن و آفتابی هست.
با توجه به استدلال دوستان شما در همین روزهای اخیر:
کسی که در مورد واقعه یا اتفاقی ادعایی میکنه باید بتونه ثابتش کنه.
شما ادعا کردی وضعیت ایشون بسیار بد بوده پس شما هم باید ثابت کنی.
آیا تصویری دارید که ثابت کنید؟؟؟

(۱۴/بهمن/۹۴ ۳:۲۴)ـــ نوشته است:  طرف امام جمعه‌ی کاشان هست، بعد میگید «هیچ بستگی با اون شهر و مردمش نداشته باشی»

ایشون بوشهری هستن.!!!!!

(۱۴/بهمن/۹۴ ۳:۲۴)ـــ نوشته است:  مردم کاشان که ریختن توی خیابون و اعتراض میکنن مردمشون نیستن، اون‌وقت شما که توی تهرانید مردمشون هستید؟؟!!

آقای محترم اولا از کجا فهمیدید من تهرانی هستم؟؟؟
من خودم کاشانی هستم.Wink
دوما مردم کاشان کجا بود؟؟؟
یه عکس از تجمع برادران و خواهران دلواپس گذاشته بودن که جلوی فرمانداری فک کنم جمع شده بودن بیش از 30 نفر نبودن.
حالا دیشب داشتم ویدئو ها رو چک میکردم یه فیلم هم از این اتفاق پیدا کردم که متوجه شدم اون 30 نفر هم نبودن بلکه دو تا خانم بودن داخل راهروهای سینما بهمن کاشان که داشتن جیغ و داد میکردن.

یه فیلم بود که دو نفر خانم دلواپس رفته بودن رو پله هایی که به طرف طبقه دوم سینما بهمن میره و داشتن به شکل واقعا زشتی جیغ و داد میکردن.
در حدی که مردم اون پایین با تعجب بهشون نگاه میکردن.
یه نفر آقا هم (که فک کنم از مسئولین سینما یا همراهان خانم معتمد آریا بود ) جلو اینا رو توی پله ها گرفته بود.
اون خانمها خودشون رو هل میدان به سمت پله ها و جایی که اون آقا وایساده بود.
آخرش اون آقا صداش دراومد و فریاد زد:
محرم و نامحرمی یادتون رفته؟؟

(۱۴/بهمن/۹۴ ۳:۲۴)ـــ نوشته است:  عقیده‌ای که ما داریم ازش حرف می‌زنیم دستور خداست.

همه مشکل شما اینکه که فکر میکنید حرفی که میزنید دقیقا حرف خداست.
در حالیکه شما عقاید شخصی خودتون رو همراه با آیات قرآن میارید و میگید اینا حرف خداست؟؟؟

خانم معتمد آریا زمانیکه رسانه میلی پنج تا شبکه بیشتر نداشت فیلمهاش رونق این تلویزیون بود.
من اصلا کاری به عقیده سیاسی ش ندارم.ولی این بود جواب زحمت ها و جوونی که پای این تلویزیون گذاشت؟؟؟
این انصافه.؟؟؟؟
مشکل شما هم با ایشون عقاید سیاسی ش هست نه کشف حجابش.
چون اگه مشکل تون کشف حجاب بود الان باید به الهام چرخنده هم همین توهین ها میشد.....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۹:۲۵, ۱۵/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۴ ۱۹:۵۱ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #33

(۱۵/بهمن/۹۴ ۱۳:۵۰)پارمیس نوشته است:  آقای محترم!
هر وقت شما تشریف میارید تو یکی از تاپیک های من....من کلا دیگه اعصاب و حوصله جواب دادن رو از دست میدم.
اصلا سردرد میگیرمSad
بخاطر اینه که اصرار دارید که حرف حق رو نپذیرید.

(۱۵/بهمن/۹۴ ۱۳:۵۰)پارمیس نوشته است:  
(۱۴/بهمن/۹۴ ۳:۲۴)ـــ نوشته است:  ما مؤمنیم، غیرت داریم، ناموس داریم، و به این خاطر، کسی که از استفاده‌های جنسی وقیح و شرم‌آور در سینما حرف بزنه رو در حدّ یزید حسابش می‌کنیم و باهاش به همون شدّت دشمن میشیم.
شما مومنین؟؟؟؟
شما آدم خوب.
ولی فکر نمیکنم شما بتونی مومن بودن یا نبودن خودت و دیگران رو تشخیص بدی.
اختیار تشخیص مومن بودن یا نبودن با شما نیست.
من دارم میگم بیارید که کجای قرآن خدا گفته کثافت‌کاری کنید، شما میگید اختیار ِ تشخیص ِ مؤمن بودن ِ دیگران با شما نیست!
آیا خدا سخنی از صفات مؤمنین نفرموده؟
آیا کارهایی که موجب خشنودی‌اش هست و کارهایی که مورد غضبش هست رو برای انسان تشریح نفرموده؟

آیا به نظر شما کسی که میخواد صحنه‌های کثافت‌کاری جنسی توی فیلمها اجرا بشه، باید مؤمن حساب بشه؟ آیا چندشتون نمیشه از چنین دین ِ کثیفی که حتی اجازه‌ی کثافت‌کاری رو هم داده باشه؟

کسی که توی بازار به مردم دروغ بگه و اجناس تقلبی رو به مردم بندازه و به مأموران هم رشوه بده، دینداری‌اش از طرف خدا قبوله؟؟
پس چطور فکر می‌کنید دینداری ِ کسی که از کثافت بودن و بی‌شرم بودن حمایت کنه قبوله؟
حرفهای خودتون در حمایت از این بازیگر هم به نوعی حمایت از گفته‌های اون حساب میشه.
چرا از آخرتتون نمی‌ترسید؟

---
بقیه‌شون هم اگر ذره‌ای تأمل به خرج می‌دادید معلوم بود که دارم چی میگم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]