|
خووووب، نزديک ولنتاين شد...
|
|
۱۳:۰۷, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خووووب، نزديک ولنتاين شد...
❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?❤️ ?يادتونه دم محرم هي ميگفتين پول هيئتارو خرج فقرا کنين؟؟؟ ?? ?يادتونه ميگفتين پول نذري ها رو بجاش براي بچه فقيرا مرغ و گوشت بخرين؟؟؟ حالا نوبت شماس? ?تو بچه سوسول، تويي که دم محرم اين حرفارو ميزدي، حالا تو چرا پول عروسکا و کافي شاپا و شکلاتاتو خرج فقرا نميکني!؟ ?تو چرا نميري جاي عروسک مرغ بخري بدي دم خونه فقرا؟؟؟ ?تو دختر خانوم، تو چرا پول کادوت رو نميري يه دست لباس بخري براي بچه فقير ها؟؟؟ ?يا چرا اصلا پول کافي شاپ ها و رستورانايي که ميخوااين برين رو غذا نميخرید و نميديد به فقرا؟؟؟ ?ديدين؟؟؟ هيچ کدومتون عرضه همچين کاري ندارين.... يني دلش رو ندارين که از دوس دختر يا دوس پسرتون که ميدونين دو روز ديگه ولتون ميکنه بگذرين....? ?اون وقت توقع دارين ما از امام حسينمون بگذريم؟ ?از هيئتامون بگذريم؟؟؟ از کسي بگذريم که آبرو و هستیمونو مديونشيم؟؟؟?? ?نه.... از اين خبرا نيست.... حالا بفهميد که هرچيزي جايگاه خودش رو داره... کمک کردن به فقرا جاي خودش، هيئت امام حسين جاي خودش.... ?تازه خبر ندارین همون پول هییت ها هم فقرا میدن اون پولدارا دنبال بساط گناه خودشونن?? ?پس برید همون اوجکولاتا و کادوهاتونو بخرید دیگه تو این چیزا دخالت نکنید??? ?یه پیام واسه اون عزیزانی که دم محرم فریب این حرفا را خوردن: عزیزم اونایی که این پیام میسازن مثل کسانی هستن که واسه مادر خواهر خودشون غیرتی نمیشن ولی واسه دوستدخترشون غیرتی میشن. برادر من خواهر من راحت فریبشونو نخورید. اون ادمایی که این حرف میزدن توجه کنید .شب یلدا سکوت کردن .ولنتاین سکوت میکنن.عید سال نو هم سکوت میکنن. ?بدون بصیرت قطعا دچار گمراهی میشویم.? ??لطفا پخش کنید?? |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۱۵, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
همگی توجه لطفا
جدا از بحث میدونین مشکل کجاس ک تو بحثو اینا به یه نظر مشترک نمیرسیم ک همه کمو بیش قبولش داشته باشیم؟؟؟ مشکل اینجاس هممون تحت تاثیریم. خواسته یا ناخواسته شستشو فکری داده شدیم. حالا یه سریامون رو نظام جمهوری غیر اسلامی ایران زحمت کشیدن شستشو فکری دادن. یه سریامون هم تحت تاثیر لایف استایل بومی اینطرفی یا اونطرفی یه سری عقاید پیدا کردیم. میخام بگم حالا حالا ها باس زحمت کشید که خر نباشیم... مهدی , پارمیس , عدالت , قبیله و مخصوصا خودم . با همتونم. یاد بگیریم حداقل اگه واقعا واسه نظر طرف مقابل ارزش قائل نیستیم , تو عمل به دیدگاه طرف احترام بزاریم, رک بگم خریتمونو نشون ندیم. هممون سعی داریم تو این مسئله ولنتاینو اینا نظر خودمونو به کرسی بنشونیم در حالی ک متوجه نشدیم که تو این مسئله هیچ رویکردی مطلق نیس. من خودم روز عاشورا به دنیا اومدم ولی ولنتاینمم همیشه داشتم. اینجا هیچ رویکردی صددر صدی نیس. نه همه ی گداها به هیئتا کمک میکنن, نه همه ی هیئتا به فقرا کمک میکنن , نه میشه گف همه ی پولدارا به فقرا کمک میکنن نه میشه گف هیچ پولداری به فقرا کمک نمی کنه. نه میشه گف همه ی پولدارا به هیئتا کمک میکنن نه میشه گف هیچ پولداری به هیئتا کمک نمیکنه. نه میشه گف کسی که عاشورا زنجیر میزنه مومنه , نه میشه گف همشون واسه جلب توجه زنجیر میزننو ریاس. نه میشه گف هر کی ولنتاین داره مومن نیس نه میشه گف اونی ک زنجیر میزنه مومنه. شاید اونی ک صبح تا شب با طرفه از صد تا مسجدیش مومن تر باشه شایدم نباشه.مگه ما خداییم که در مورد همه چیز قضاوت کنیم؟؟؟ به کسی هم برخورد بدونه تو همون خریتش مونده هنوز. خيام: گر مي نخوري طعنه مزن مستان را بنياد مكن تو حيله و دستان را تو غرّه بدان مشو كه مِيْ مينخوري صد لقمه خوري كه مي غلامست آن را |
|||
|
۱۵:۲۹, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
[size=xxx-large]ای خدا اینا شب شکمشون پرهست راحت میخوابند و به جای شکر بقبه رو هم خر حساب میکنند[/size]
[size=xxx-large]^^^^^^^^^^^^^^^[/size] [size=xxx-large] [/size] [size=xxx-large] [/size] [size=xxx-large] عفت کلام داشتند از انسانیت و باتربیت بودن شخص هست[/size] [size=xxx-large] [/size] [size=xxx-large]کسی که رک به طرف مقابل توهین میکنه[/size] [size=xxx-large] [/size] [size=xxx-large]برای لای جر دیوارهم نمیخوره تا برسه به دیدگاهش[/size] [size=xxx-large] [/size] [size=xxx-large]شخصیت انسان به خانواده اوست [/size] |
|||
|
۱۵:۴۱, ۲۴/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۴ ۱۵:۵۶ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۴ ۱۵:۱۵)ممرضا نوشته است: همگی توجه لطفا به نام خدا اولا یک مقدار طرز نوشتنتون رو بهتر کنید و ادب را هم چاشنیش کنید و به قولی تلگرامی مطلب نگذارید، چون اینجا بیشتر بحث منطقی میشود تا بحثهای کوچه بازاری. دوما، شما اصلا موضوع را قاطی کردی. مشکل از این است همینهایی که میگویند کربلا و مکه نروید و نذر نکنید و نذری ندهید و به فکر فقرا باشید، زمانی که نوبت خودشان میرسد اتفاقا اصلا فقرا برایشان مهم نیست !!!!!!!!!!!! تایلند و دوبی و آنتالیا و غیره میروند، پارتی میگیرند و کریسمس میگیرند و هزار کار دیگر، اما اینها را نمیبینند، میایند به نذر و کمک به مردم فلسطین و خرج جنگ برای دفاع از ایران در سوریه، انتقاد میکنند. در ضمن، ما اصلا نباید ببینیم که من نوعی یا شمای نوعی چه میگوییم، باید ببینیم خداوند و فرستادگانش چه فرموده اند و سعی کنیم عملمان را شبیهتر به فرمان آنها کنیم. حالا به نظر شما، نذر به فرامین خداوند نزدیکتر است یا جشن ولنتاین گرفتن !!!!!!!!!!!!!! جشن ولنتاینی که متاسفانه بر پایه ارتباط نامشروع میباشد که حالا برای خیلیهامون عادی شده ولی خوب حقیقت را نمیشه انکار کرد، ارتباط نامشروع از نظر ادیان الهی گناه است. حالا شما تا فردا صبح هم بیای بگی نه اونجوری نیست، اینجوریه، حکم خدا تغییر نمیکند. یاد بگیریم که خودمان را و دیگران را با ترازوی سنجش خداوند و اعمال نیک و بد بسنجیم، نه با ولنتاین !!!!!!!!! اون کسی که مومن هست و مسلمان و ولنتاین هم برای دوست دخترش میگیره، خوب گناهشم پای خودش هست و دلیل نمیشود چون مسلمان است گناهی بخاطر قرار با دختر نامحرم به پای او نوشته نشود. برعکس کسی که اعتقاد درست و حسابی ندارد و برای امام حسین (علیه السلام) عزاداری میکند، او هم دلیل نمیشود چون این کار را کرده، گناهان دیگرش پاک شوند. ولنتاین هم عیدی مخصوص به مسیحیان است، مانند کریسمس و حالا در این چندین سال هست که مد شده و دوست دخترها و دوست پسرها به یکدیگر کادو میدهند، خوب این کار از اساس غلط است، چون نه مربوط به مذهب و فرهنگ ماست، نه از نظر شرعی درست است. حالا چه خوشمون بیاد چه نه، حقیقت تلخ است. این جمله هم که : مگه ما خداییم که قضاوت کنیم، نخنما و فراافکنی شده خدا فقط یکیست و ما باید دیگران و خودمان را با توجه به دستورات خداوند قضاوت کنیم یعنی اگر کاری به خیر نزدیکتر است بهتر، و اگر کاری از خیر دورتر است، بدتر همینگونه در مورد انسانها اگر ملاک قضاوت، فرامین الهی باشد، بهتر میتوان قضاوت کرد. شخصی که کاری اشتباه میکند که در اینجا گرفتن ولنتاین است، این کارش محکوم و اشتباه و به دور از خیر و فرامین الهی میباشد، پس اینکارش اشتباه است اما اینگونه نیست که بگوییم نه، چون ولنتاین گرفته، مثلا کافر است و یا ظالم، خیر این قضاوت راجع به شخص او نیست، راجع به عملیست که به جا آورده البته متاسفانه میزان افرادی که اعتقاد درست و حسابی ندارند و اعمالی مانند ولنتاین را انجام میدهند، بسیار بیشتر از افرادی میباشد که اعتقاد واقعی و محکم دارند و این اعمال را انجام میدهند. در ضمن تهمت هم نزنید، اینجا هیچکسی شستشوی مغزی نشده مگر عصر حجر است که به راحتی انسانها شستشوی مغزی شوند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما به افرادی که بر مبنای اسلام و ارزشهای انقلاب صحبت میکنند، میگویید شستشوی مغزی شدند، آخه این منطق هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نظری هم که خلاف شرع و منطق و انسانیت و وجدان باشد، از اساس محکوم و فاقد ارزش برای احترام است. آیا طبق فرمول شما به شخصی که شیطان را هم میپرستد، باید احترام گذاشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا به شخصی که یزید و یا صدام را قهرمان خود میداند باید احترام گذاشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۴ ۱۳:۰۷)قبیله منتظر نوشته است: خووووب، نزديک ولنتاين شد... سلام ببخشید برادر لحنت خیلی دافعه داره یه قسمتی از حرفات درسته مخاطبش هم لیدرهای جریان ناتوی فرهنگی هستن ولی اگر مخاطبت رو افراد عادی گرفتی اشتباه بزرگی کردی یه اشتباه چند جانبه من الان فرصت مفصل نوشتنشو ندارم خود دوستان باسواد تر از من هستن ولی وجدانا امام حسین انقد خوشگلن که نباید باعث و بانی این دافعه ها جلوه کنن |
|||
|
|
۱۶:۵۷, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
۱۸:۵۴, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
درود
نمیدونم این چه جوی هستش که راه افتاده توی فضای مجازی علیه محرم و ... بنده خودم هم قبول دارم که 150 میلیون پول دادن به یه مداح کار درستی نیست،ولی کم روایت نداریم از مداحان و شعرایی که از امامان مختلف بخاطر مداحی در رابطه با امام حسین (علیه السلام) هدیه های بسیار ائم از طلا و جواهرات گرانبها دریافت کردند درضمن واقعا فاز اینایی که ولنتاین براشون مهم هست رو نمیفهمم،خب اگه تو یه مسلمونی،دیگه ولنتاین چه صیغه ای هست برای تو؟ اگر هم مسلمون نیستی پس به تو چه ربطی داره که مسلمانان توی محرم و ... چه مراسماتی برگذار میکنن؟مگه جای تو رو تنگ کردن؟ درضمن به نظرم بهتره که یه ذره بهتر برخورد کنیم،به نظرم خیلی از این مردمی که به محرم و مکه رفتن و اربعین و ... گیر میدن هنوز درست حسابی درک نکردن اسلام یعنی چی؟شیعه یعنی چی؟هدف ما چیه و ... |
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۴)پارمیس نوشته است: . رو بده نمیتونه فقیر باشه. یعنی فامیل شما هر چی میگه ما باید باور کنیم؟ فامیلای ما هم از این حرفهای مفت زیاد میزنن
|
|||
|
|
۲۲:۱۷, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
عدالت عزیز, قبیله منتظر گرامی
اولا اینکه حرف حق تلخه و تلخی ب مزاق اهل مسجد خوش نمیاد. حرف حقو باس رُک زد. شهرام بهرام نداره ک. بعضیا عادت کردن همچیرو شیرین بهشون بفهمونی, غافل از اینکه حرف حق هیچوخ شیرین نیس عزیز. دوما اینکه من روانشناسم برادر. برای اطلاعت میگم همه ی ایرانی ها تحت تاثیر جریان های فکری مختلفین , یه سریا رو جریان لیبرال هدایت میکنن . یه سریا هم تحت تاثیر خط و مشی نظام حاکم بر کشورن. شاید کمتر از 1% مردم اینو بدونن. بقیه هم وقتی بهشون واقعیتو میگی یا قبول میکنن یا به احتمال زیاد زیر بار نمیرنو بر جهالتشون پایداری میکنن. ماها هر تصمیمی میگیریم تحت تاثیر یه سری محرک های تعریف شده توسط اتاق فکر های مختلف قرار داریم. دوباره پست اولمو بخون. من کی گفتم فقط کسایی بر مبنای اسلام و ارزش های انقلاب حرف میزنن شستشو فکری داده شدن؟؟؟ به جمله دقت کن.کسایی بر مبنای اسلام و ارزش های انقلاب حرف میزنن هم شستشو فکری داده شدن. سوما اینکه بله حتی به کسی که شیطان رو هم میپرسته باید احترام گذاش. از کی تا حالا معیار کسب احترام تو اسلام دینو نژاد خلق الله شده؟؟؟ اینارو پیش مردم بقیه ادیان نگو ک فکر میکنن اسلام راستین اینه ک شما میگی. چهارم اینکه شما با چه معیاری سنجیدی من شما از اون بنده خدایی که ولنتاینو کریسمسو هزار تا روز دیگرو هم جشن میگیره, بالاترو بهترو مومن تریم؟ اگر علم الهی داری بگو ما هم باخبر شیم برادر. قاضی شرع هم به این اسونی ک شما واسه چن میلیارد مردم ادیان دیگه حکمه ایمانو عمل صالح دادی حکم نمیده. الان یعنی کسایی که مسیحیونو این روزو جشن میگیرن کافرن؟؟؟ برو استغفار کن عزیز. کاش حداقل یه بار نامه های رهبر جامعه مسلمانان رو به جوانان اروپا وامریکا میخوندی. کاش ایه های قران مربوط به مردم ادیان دیگرو میخوندی. کاش واسه یه بارم شده از یه مسیحی میپرسیدی چرا این روزو جشن میگیرن. بو تحقیق کن بدونی فلسفه ی روز ولنتاین چیه. تحقیق کن تا متوجه بشی که اجداد ما هم چنین روزی رو تو تقویم داشتن و جشن میگرفتن. ولی متاسفانه در قرن اخیر توسط تندروها از اذهان ملت حذف شد. شما به من میگی به درد جر لای دیوارم نمیخورم بعد حرف از احترام میزنی؟؟؟ جنبه حرف حقو نداشتی برادر. بهتره خودمونو از الان برای حرف حق که خیلیم تنده اماده کنیم تا روز جزا وختی به همین رکی حقیقتو بهمون گفتن انقد عصبانی نشیم چون دیگه فایده نداره. شما میگی ولنتاین از نظر شرعی حرامه. پروردگارا ما مردمان جاهل رو بیامرز. امین شما میگی شخصیت به خانوادس؟ همین الانشم دارم به همین حرف میخندم. همه هم خندیدند به این حرفت. اصلا جا برای حرف اضاف نزاش دوباره نه 3 باره میگم, منو شما و اقای x صلاحیت قضاوت درمورد دینو ایمون درجه ی اخلاصو نداریم. مجبورم دوباره این شعرو بنویسم. دقت کنین عزیزان : خيام: گر مي نخوري طعنه مزن مستان را بنياد مكن تو حيله و دستان را تو غرّه بدان مشو كه مِيْ مينخوري صد لقمه خوري كه مي غلامست آن را
|
|||
|
۲۳:۳۷, ۲۴/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۴ ۰:۰۹ توسط قبیله منتظر.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
مسیحی گفت ولنتاین روز عشق است
بگفتم عشق؛ بانوی دمشق است... &*^/$#@! شما جزء کدوم دسته از مردم ایران هستید؟ به کسی هم برخورد بدونه تو همون خریتش مونده هنوز. [/font] ببخشید اینو میگم خر همون کسایی هستند که مغز امثال شما رو شستشو دادند و همه اراجیف میبافید یه مرد جوان بیاد به عنوان کادو ولنتان به خواهر شما هدیه بده برخورد شما چه حور خواهد بود؟ بالتافت ازش استقبال میکنید چون دوست هستند و روز ولنتاین هست یه برخورد شما برعکس هست و خشن و ناموس پرست کدوم رو استقبال می کنید؟ من کاری به هیچ احمقی تو دنیا ندارم همین ایران خودمون که دم از سکوی شماره یک شیعه میزنیم با همین کتاب مقدسی که شما فرمودید و 124 هزار پیغمبر 14امام معصوم نباید جلوی این خفت و رفتارهای چشم چشمی و کورکورانه رو بگیریم و جداشیم آقای منتظری فتوا دادن کنار مسجد باید می خانه فساد هم باشه امام خمینی ره چنان طور کوبیدن تو دهنش کا الان امثالی شبیه شما چنین مزخرفاتی رو نگند [font=Tahoma]بترس از معاد به کجا چنین شتابان [align=RIGHT]بـــــــــــــــــــ نامــــــــــــــــ خــــــــــــــــدا ![]() اضطرار عرض سلام دارم به کاربران بسیار خوب شبکه..ان شاء الله که خوب و سربلند باشید.. خداوند متعال فرمود: "اَنَا عِندَ المُنکسرهِ قُلوبُهُم"... کسی که دلش شکست حالتی مثل اضطرار پیدا می کنه اضطرار یعنی اینکه نگاه کنی ببینی هیـــچ راهی نداری بیچاره شده ای! خداوند متعال می فرماید اگر دلت شکست واقعاً از عمق وجود حس کردی هیچ پناهگاهی نداری من در کنار تو هستم...انسان وامانده وقتی میبینه وسط طوفان مشکلات گیر کرده تازه میبینه که چقـــــدر تنهاست! به قولی تازه از خواب بیدار میشه! اینجا دیگه عمیقاً حس می کنه "لا اله الّا الله"...اینجا می فهمه راه فراری نداره و حالا دیگر امیدش فقط بخداست!!!! ![]() ایراد ما اینجاست که اکثر وقتها در دنیا خیال میکنیم غیر از او چاره ای داریم...خیال می کنیم این اسباب دنیوی...این افراد کسی به خودی خود میتونه دست ما را بگیره یا کمکی کنه...خیال می کنیم تا فردا و ماه دیگر و سال آینده و...حتماً قرار است زنده باشیم..خیال باطله... یه روزی جسم ما بی روح میشه یه روزی میاد باید جواب پس بدیم یه روزی میاد تمام رازها آشکارمیشه روزی که در قرآن می خوانیم یوم تبلی سرائر ..بزرگوارن لطفا امشب سوره طارق رو نگاهی کنیم حالا چرا دائماً این خیالات را داریم؟ چون ذکر نمی گوییم...یاد خدا نمی کنیم....وقتی مثلاً در خیابان راه می رویم به فکر زمین و زمان هستیم الّا آن کس که باید باشیم! کسی که به یاد خداست غفلت نمی کنه تغافل نداره... کم یاد خدا می کنیم! الهی! آخرِ خودت را درحقّ ما اوّل بفرما ، که آخرین شفاعت را اَرحم الرّاحمین فرماید [aca8]با سلام و احترام محضر بزرگواران خوش اخلاق و خوش سیرت، ان شا ءالله که همیشه پیروز و سربلند باشین.. الهی آمین قرآن کریم به عنوان یگانه کتاب تربیتساز الهی در بحث بهداشت روانی دختر و پسر،بر حفظ حریم زن و مرد تاکید کرده و همگان را از داشتن روابط و دوستیهای پنهانی با جنس مخالف برحذر داشته که مردان را سفارش ازدواج با زنان پاکدامن نموده است در قرآن این کتاب هدایت از برخی دوستی هایی که بین دختر وپسر رخ می دهد چنین فرموده: (آیه 5 سوره مبارکه مائده ) امروز چیزهاى پاکیزه براى شما حلال شده و طعام کسانى که اهل کتابند براى شما حلال و طعام شما براى آنان حلال است و [بر شما حلال است ازدواج با] زنان پاکدامن از مسلمان و زنان پاکدامن از کسانى که پیش از شما کتاب [آسمانى] به آنان داده شده به شرط آنکه مهرهایشان را به ایشان بدهید در حالى که خود پاکدامن باشید نه زناکار و نه آنکه زنان را در پنهانى دوست خود بگیریدو هر کس در ایمان خود شک کند قطعا عملش تباه شده و در آخرت از زیانکاران است ... ![]() اینجا وظیفه مرد را مشخص نموده که مرد پاکدامن باشد هم مهر زن را بپردازد وهمینطور چگونه زنی را به همسری برگزینیم آیه 25 سوره نساء به مردان می گوید با دخترانی که روابط دوستی مخفیانه ای با دیگران داشته اند ازدواج نکنید ...[فانکحوهن باذن اهلهن و اتوهن اجورهن بالمعروف محصنات غیر مسافحات و لا متخذات اخدان] یعنی آنان را با اجازه خانواده هایشان به همسری خود در آورید و مهرشان را به طور پسندیده به آنان بدهید [به شرط آنکه] پاکدامن باشند و زناکار ودوست گیران پنهانی نباشند |
|||
|
|
۱:۰۵, ۲۵/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
کاربر {قبیله منتظر} عزیز,ممنون از شرکتت تو بحث. چون بحث از دایره یک موضوع خارج شده نمیشه اینجا بحثو ادامه داد. لطفا بیا تو تایپیک تخصصی در این مورد حرف بزنیم.ممنون
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-41086.html |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: h3kinualdasaembwnrcu.jpg]](http://www.8pic.ir/images/h3kinualdasaembwnrcu.jpg)
![[تصویر: %D8%AD%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%87_%DA%AF%D9...D8%AF3.gif]](http://s3.picofile.com/file/7469725799/%D8%AD%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%87_%DA%AF%D9%84_%D8%B3%D8%B1%D8%AE_%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF3.gif)
![[تصویر: flower_061.gif]](http://s6.picofile.com/file/8236799868/flower_061.gif)