|
معده باهوش و مواد بی خاصیت!
|
|
۱۲:۱۹, ۲۸/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۴ ۱۲:۲۲ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() کوچیک بودم فکر میکردم آدم وقتی از خوردن سیر میشه که معده آدم پر بشه، یعنی لزوما سیر شدن به معنای پر شدن معده هست ولی بعد ها فهمیدم که این اشتباه هست...توجه کردید چقدر بدن ما باهوش هست؟ مثلا به جای غذا هر چقد هم میوه و یا چیزهای دیگه بخوریم با وجود اینکه معده مون پر هست ولی احساس گرسنگی داریم! از اینجا میفهمیم که سیر شدن به معنای صرفا پر شدن معده نیست... توجه کردید بعضی موقع ها یه غذایی رو هر چقدر میخوریم سیر نمیشیم! ! یا خیلی دیر سیر میشیم و فکر میکنیم به خاطر اینه که غذا خیلی خوشمزه هست به خاطر همون سیر نمیشیم! و همین غذاها باعث میشه شکممون بزرگ بشه!![]() حالا متوجه شدم تا زمانی که به بدن مواد مورد نیازش نرسه اون احساس سیری هم به دست نمیاد و علت سیر نشدن ما اینه که اون مواد غذایی که داریم میخوریم یا بی خاصیت هستند و یا موادی دارند که انسان رو دچار گرسنگی کاذب میکنند که این دسته دوم مربوط به مواد شیمیایی و کارخونه ای مثل نوشابه هستند و که در بحثم نیست و کاری بهش ندارم. من یه مدتی به غذاهایی که میخوردم توجه کردم و دیدم بعضی غذا ها دیر آدم رو سیر میکنند! مثلا ماکارونی! شاید دوستان توجه کرده باشید بعضی جاها برنج میخورید همینجوریه! مثل برنج های سربازی بعضی جاها! میدونید چرا؟؟ چون برنج ها رو مثلا از شب قبل یا چند ساعت خیس میکنند و میذارن تو آب!!! و بعد از اون هم برنج رو تو آب می جوشنند... یعنی عملا خاصیت بی خاصیت.. میشه مثل پفک! متاسفانه اگه یه سرچ بزنی تو اینترنت میبینید که خیلی ها اینکار رو میکنند! حالا همین برنج رو بیار 3 تا بشقاب بخور اگه سیر شدی! در کنارش یک بشقاب کته بخور! هنوز نصف نکردی سیر شدی! توجه کردید اکثر یا تمام فست فود ها همینطور هستند؟ آدم سیر نمیشه! و توجه کردید اکثر یا تمام مواد مقوی مثل گردو، آجیل، روغن زرد، کره و .... خیل زود آدم رو سیر میکنند... اینجاست که میفهمیم معده ما خیلی باهوشه! حالا خوردن مواد بی خاصیت چه تاثیرهای منفی داره من نمیدونم ولی قطعا باعث پرخوری، بزرگ شدن شکم و تاثیرهای زیاد پرخوری و... می شود... موفق باشید
|
|||
|
|
۱۱:۳۶, ۲۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
جالبه بود.
خودم وقتی خرما می خورم با اینکه می دانم بدنم نیاز دارد ولی نمی توانم بیتشر از 2 عدد بخورم. و احساس سیری می کنم. |
|||
|
|
۱۱:۴۶, ۲۹/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۴ ۱۱:۴۸ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
چه جالب این مطلب هم دیروز تو کانال دکتر روازاده نوشته که حرفام رو تایید میکنه: آیا می دانید که خوردن نان سبوس دار باعث سیری واقعی شده و چاق کننده نیست!مواد غذایی مقوی و دارای ریز مغذی مانند نان های سبوس دار همچون نان سنگک باعث می شود با حجم کمتری از غذا، افراد سیر شوند و سلول ها به سیری واقعی برسند و در نتیجه از چاقی جلوگیری شود.برنج و آردی که سبوسشان گرفته می شود، در واقع ریز مغذی های بسیار مفید آن گرفته می شود که باعث می شود حجم زیادی از غذا خورده شده، ولی ریز مغذی ها به اندازه کافی به سلول ها نرسد، درنتیجه سلول ها همیشه گرسنه هستند و این امر سبب می شود رفتارهای عجیب در غذا خوردن پیدا شود و اشتهای کاذب پدید آید که به علت گرسنگی سلولی است. (مشابه همان اتفاقی که به دنبال خوردن پفک و چیپس در بدن کودکان اتفاق می افتد) خیلی وقت ها مشاهده می شود علی رغم خوردن غذای برنجی، باز افراد احساس گرسنگی می کنند و می گویند ته دلمان خالی است که این نشان از ناقص بودن ترکیب غذای مصرفی شماست که باعث گرسنه ماندن سلول ها شده است. توصیه می شود از ترکیب مواد غذایی مغذی میل کنید تا به یک سیری واقعی دست یابید. تذکر : همیشه سلامت در کم خوردن است. توصیه می شود به جای پرخوری، حجم کمی از مواد غذایی میل کنید، ولی غذای خوب، مقوی و پر انرژی بخورید، مانند گوشت گوسفندی پر چرب و نان های سبوس دار به جای نان و برنج بدون سبوس. منبع: http://www.ravazadeh.com telegram.me/joinchat/BgJv-jwUOa4roBsCfyGbPg خدارو شکر نون های شهر ما سبوس دار هستند... |
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۲۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
تو غذاها نان غذاییه که تقریبا ما ایرانی ها بیشترین مصرف رو داریم متاسفانه تو این سالها برای بالا بردن کیفیت نان یک حرکت نابخردانه توسط مسئولین شکل گرفت که به جای بالا بردن کیفیت نان فقط سعی کردن ظاهر نان رو خوشگل کنن و کیفیت نان نه تنها کاهش پیدا کرد بلکه مصرف نان منشا بروز خیلی از بیماری ها هم شد آردهایی که الان به نانوایی ها داده میشه آرد تصفیه شده یا همون آرد سفید هست یعنی سبوس آرد رو جدا میکنن که نان وقتی پخته شد خمیرش سفیدتر و به اصطلاح خوشگل تر باشه... این نان با چنین آردی به لحاظ ارزش غذایی بسیار تنزل پیدا میکنه... به علاوه که الان تقریبا همه به راحتی از جوش شیرین هم استفاده میکنن که خیلی خیلی مضره خلاصه بارزترین زیان مصرف آردهای تصفیه شده (اعم از آرد برنج و گندم) افزایش چربی خون که اغلب بهش دچاریم (ربطی هم به چاقی و لاغری نداره) و خطر ابتلا به سرطان کلیه رو هم افزایش میده اما راهش چیه: تو نان هایی که موجوده نان سنگک بیشترین سبوس رو داره و نان بربری کمترین سبوس رو و نان لواش و تافتون ما بین این دو تا هستن اما نان لواش و تافتون به علت مصرف بی رویه جوش شیرین ضررش از نان بربری در کل بیشتره یعنی نان اگه از کم ضررترین شون بخوایم لیست کنیم ترتیبش این میشه : سنگک ، بربری ، تافتون ، لواش البته دقت کنید که الان خیلی از سنگک ها هم از آرد نان بربری استفاده میکنن علامتش هم سفیدی بیش از حد خمیرشونه نان سبوس دار، رنگ خمیرش تیره تر هست تقریبا خاکی رنگه. قهوه ای روشن راه دیگه ای هم وجود داره که سعی کنیم هفته ای یه بار خودمون نون درست کنیم و مابقیش هم سعی میکنم سنگک بخریم... نونی که خودمون توی فر درست میکنیم بسیار مقوی و خوشمزه هست خودش به تنهایی یه وعده غذای کامل هست آرد سبوس دار بخریم و درست کنیم اگه این نوع آردی هم گیر نیومد همون آرد نانوایی رو بخرید و کمی هم سبوس خوراکی بخرید بهش اضافه کنید میشه آرد سبوس دار. 20 سال دیگه آثار این جنایات غذایی پیدا میشه!!! |
|||
|
|
۱۴:۱۳, ۲۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من نفخ داشتم. با یکی در مورد نسبت سیاه و عسل حرف می زدم، گفت موثر است، همچنین به من توصیه کرد که سبوس برنج یا جو را هم بخرم و به غذایم اضافه کنم.
|
|||
|
|
۱۴:۱۹, ۲۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۲۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
توجه دوستان را به نکات زیر جلب می کنم:
اول، بعضی از کارخانه داران آرد به اسم واردات گندم ، گندم دامی (که خیلی ارزانتر از گندم داخلی است) وارد کشور می کنند و با گندم داخلی مخلوط کرده و و به اسم آرد گندم با کیفیت تحویل نانوایی ها می دهند و از این طریق سود گزافی به جیب می زنند. بنابراین حتی اگر آرد سبسوس دار باشد تضمینی بر کیفیت و سلامت آن نیست. دوم، خواص تغذیه ای نان به مدت زمان استراحت خمیر، زمان و دمای پخت آن بستگی دارد. اگر زمان استراحت خمیر کوتاه باشد و فرایند تخمیر به خوبی صورت نگیرد، اسید فیتیک موجود در سبوس گندم مانع از جذب آهن، روی و کلسیم میشود، همچنین حرارت زیاد باعث از بین رفتن بخشی از ویتامین های نان مثل B1 و C می شود. سوم، بیشتر گندم های کشت شده در ایران به منظور افزایش بازدهی تغییر ژنتیک داده شده اند (تراریخته یا دگرژن)، که اثرات آن بر سلامتی انسان هنوز مشخص نیست. چهارم، متاسفانه یکی از علل اصلی چاقی شکمی، کبد چرب و افزایش تری گلیسیرید خون (در کنار مصرف روغن گیاهی)، مصرف بالای کربوهیدرات هایی نظیر نان و برنج در کشورمان است. کافی مردمان مصرف نان (سفید/سبوس دار) و برنج (سفید/قهوه ای) را کاهش دهند تا اثرات سلامتی بخش آن مشخص شود. پنجم، چرا حتما باید سیر شد! قبل از سیر شدن از غذا دست بکشید. |
|||
|
|
۸:۲۳, ۳۰/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۴ ۸:۲۴ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:اگه منظورتون از کاهش اینه که کم خوری کنیم قبول دارم ولی به این معنا که مثلا از وعده هایمون حذف بشه مخالفم. چون هم تنها چیز بی ضرر یا کم ضرری برامون مونده همین هاست دیگه... چون جدیدا زیاد میگن نو آدمو چاق میکنه و فلان میکنه! ولی من به این نتیجه رسیدم همین چیزهایی که میگن آدمو چاق میکنه اتفاقا خواص بیشتری هم داره و آدم رو در صورتی چاق میکنه که زیاده روی کنیم ولی چون خواص زیادی دارند و آدمو رو زود سیر میکنند در نتیجه کمتر میخوریم و چاق هم نمیشیم.برنج اگه برنج ایرانی باشه و به صورت کته پخته بشه به نظرم خیلی غذای خوب هست و خیلی زود آدم رو سیر میکنه... نقل قول:همین قبل از سیر شدن هم یک حالت هست که وقتی غذا میخوریم میفهمیم داریم کم کم سیر میشیم. ولی غذاهای بی خاصیت جوری هستند که خیلی دیر به این مرحله میرسیم بالعکس غذاهای مقوی... ولی کلا یه جوی واسه جلوگیری از چاقی راه افتاده که همش میگن گیاه خواری و غذاهایی که هم حالت گیاهی دارند مثل بادمجون و ... که من اصلا قبول ندارم و به شدت غذاهایی مثل آبگوشت و برنج و ... روغن دنبه و روغن زرد و کره گوسفند و غذاهایی که طبع گرم دارند رو قبول دارم...یه چیز دیگه، اگه بد هستن چرا قیمتاشون از همه گرون تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما در اطرافمون و آدم های قدیمی افرادی رو داریم که بزرگتر ها بهش میگن اینها خیلی قدر جون خودشون رو میکنند... این افراد کسایی هستند که همیشه روغن زرد، کره گوسفند، گردو و روغن دنبه و مواد غذایی طبع گرم و ... میخورند و من الان میبینم که اونها مسن و پیر شدند چقدر سالم هستند! مخصوصا معده شان چقدر سالم هست حتی از من جوون! حتی یه چیز جالب اگه براشون یه چیز با طبع سرد ببریم معمولا نمیخورند و میگن این سرد هست! هیچ سوادی هم ندارندولی چیزهای سرد و گرم رو خیلی خوب تشخیص میدن!!!!برای مثال فردی رو میشناسم که در وصفش میگن همیشه یک پیاله پر از روغن زرد میخورده! و مواد غذایی اینجوری... الان 110 یا 120 سال سن داره! و معده خیلی قوی و سالمی هم داره! نه ورزش میکنه نه میدونه غذای گیاهی چیه و ... فقط همین چیزهایی که گفتم از نوع طبیعی... بالعکس میبینم افرادی رو که زندگی شهرنشینی پیدا کردیم و غذاهایی با طبع سرد میخورند معده هاشون داغون و هزار تا بیماری!!! [b]و من به این نتیجه رسیدم اگه میخواید سال بمونید و عمر طولانی داشته باشید هر چی این دکترا و تلویزیون گفته رو بندازید دور و بچسبید به غذاهای گرم و مقوی و ... و از چاق شدن نترسید، چرا که اگه زیاده روی نکنید چاق نمیشید؟ [/b]آیا میدانید روغن زرد تنها چربی هست که چربی سوز میباشد؟ آیا میدونید اهل بیت و ابوعلی سینا به روغن زرد(روغن گاو) چقدر سفارش کرده اند؟ آیا میدونید خیلی چیزهایی رو که نمیدونید پیرمردهای 90 ساله روستایی اونها رو خیلی خوب میدونند؟!!! [b]آیا میدونید (حدیث داریم) اگه تا چهل روز گوشت نخرید چه بلایی سرتون میاد؟ و مجددا میگم خیلی محکم بچسبید به غذاهای مقوی و گرم مثل همونهایی که نام بردم و گوشت گوسفند و همه ی چیزهایی که قیمتشون گرون شده! چون سلامتی در همین هاست و روزیتون رو از خدا بخواهید چرا که شما در پی سلامتی هستید نه اشرافی گری....و قطعا این ها از دسترس دور شدند و گران قیمت شدند، پشت پردهایی شوم دارند مطمئن باشید... |
|||
|
|
۱۱:۱۴, ۳۰/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
کاربر محترم
مهدی2012، بادمجان گرمی است. خوردن گوشت هم قبول دارم که مفید است ولی سردی هستند. و بهتر است با مصلح خورده شود. همین کره، مصلحش عسل است. در جایی خواندنم که نخود را با گوشت بخورید (مثل آبگوشت) |
|||
|
|
۱۲:۰۵, ۳۰/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
توجه شما به نکات زیر جلب می کنم:
اول، حتی اگر نان و برنج مصرفی شما ارگانیک و عاری از سموم و فلزات سنگین باشد، نباید هر روز خورده شوند، می توانید از غلات و منابع دیگر کربوهیدرات استفاده کنید. دوم، حدود 20 دقیقه طول میکشد تا معده به مغز پیام بفرستد که غذا کافی است، مهم آرام غذا خوردن است، اگر حتی نان و برنج سفید هم مصرف کنید بعد از این زمان احساس سیری خواهید کرد. سوم، اتفاقا بر خلاف تصور عموم، کربوهیدرات هایی نظیر نان، برنج، ماکارونی، سیب زمینی ... هستند که انسان را چاق می کنند، شما کافی در رژیم غذایی خود مصرف سبزیجات، میوه جات، ادویه جات، پروتئین و چربی های سالم را افزایش دهید. منابع متداول و خوب پروتئین شامل، لبنیات غیر پاستوریزه که از شیر گاو علف خوار گرفته شده باشد، تخم مرغ محلی، گوشت گوسفند البته قسمتهای بالا تنه و فوقانی مثل سردست، آجیل و مغزهای خام البته بعد از خیساندن به علت وجود اسید فیتیک در پوست آنها و ... *) پروتئین سویا به هیچ وجه مصرف نکنید، تنها محصولات تخمیری سویا مفید است. منابع متداول و خوب چربی شامل، روغن خالص و تصویه نشده میوه های چرب مثل زیتون، نارگیل، پالم قرمز، آووکادو که به غیر از زیتون متاسفانه در کشور ما یافت نمی شود، کره محلی حاصل از شیر گاو علف خوار، روغن حیوانی. توصیه می شود روغن میوه های چرب نظیر زیتون برای غذاهای سرد و کره و روغن حیوانی برای پخت و پز استفاده شود. *) روغن های گیاهی به هیچ وجه مصرف نکنید. نکته آخر، تنها چربی سالم خوراکی، چربی ناسالم بدن را می سوزاند! فراموش نکنید که هیچ توصیه ای درباره سلامتی و تغذیه را بدون وارسی و مشورت کافی در اطراف و به ویژه مشاوره با پزشک معالج خود بکار نبندید. شواهد و اسناد و مدارک هر ادعایی را بیابید و قاضی سلامتی خود باشید. لذا من مسئولیتی در قبال مطالب گفته شده که چکیده نکات تغذیه ای موجود در احادیث و روایات اسلامی، توصیه های طب سنتی ایرانی و پژوهش های علمی طب کل نگر غربی است، به عهده نمی گیرم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| برنج ایرانی و معده درد! | وحید110 | 30 | 17,791 |
۱۷/اسفند/۹۲ ۲:۰۷ آخرین ارسال: nasimesaba |
|
| پنج خاصیت نهفته در غذا های تند | neda1990 | 0 | 973 |
۱۳/اسفند/۹۲ ۱۷:۳۲ آخرین ارسال: neda1990 |
|
| معده و بیماری های آن از دیدگاه ابو علی سینا | chekel | 0 | 1,545 |
۲۱/دی/۹۲ ۱۵:۳۴ آخرین ارسال: chekel |
|

فکر میکردم آدم وقتی از خوردن سیر میشه که معده آدم پر بشه، یعنی لزوما سیر شدن به معنای پر شدن معده هست ولی بعد ها فهمیدم که این اشتباه هست...
! یا خیلی دیر سیر میشیم و فکر میکنیم به خاطر اینه که غذا خیلی خوشمزه هست به خاطر همون سیر نمیشیم! و همین غذاها باعث میشه شکممون بزرگ بشه!