کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رونمایی از لیست انتخاباتی بی بی سی در انتخابات ایران!
۱۳:۳۶, ۱/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
تاکتیک ارگان دستگاه اطلاعاتی انگلیس
رونمایی از لیست انتخاباتی بی بی سی در انتخابات ایران!
این شبکه برای تاثیرگذاری ویژه در فتنه 88، برنامه‌های خود را به سرعت 24 ساعته کرد. شبکه خبری دولتی BBC که زیر نظر سرویس جهانی فعالیت می‌نماید و بودجه آن را وزارت خارجه انگلیس تأمین می‌نماید، از دو سال قبل با گزینش و اعزام خبرنگاران و افراد عادی تحت پوشش بنیاد «تراست» اقدام به اعزام این افراد در گروه‏های مختلف به ترکیه و دوبی نمود تا آموزش‌های تخصصی به آنان داده است.بی‌بی‌سی فارسی، 6 ماه قبل از انتخابات برای تمرکز ویژه بر روی ایران و انتخابات دهمین دوره ریاست‌جمهوری راه اندازی شد.


این شبکه برای تاثیرگذاری ویژه در فتنه 88، برنامه‌های خود را به سرعت 24 ساعته کرد. شبکه خبری دولتی BBC که زیر نظر سرویس جهانی فعالیت می‌نماید و بودجه آن را وزارت خارجه انگلیس تأمین می‌نماید، از دو سال قبل با گزینش و اعزام خبرنگاران و افراد عادی تحت پوشش بنیاد «تراست» اقدام به اعزام این افراد در گروه‏های مختلف به ترکیه و دوبی نمود تا آموزش‌های تخصصی به آنان داده و با این آموزش‌ها بتوانند به ‏اصطلاح «روزنامه‌‌نگار شهروندی» را گسترش داده و با گزینش افراد مستعد از بین این افراد، نیروهای مورد نیاز را برای سایر بخش‌های BBC به‏ کار گرفته در نهایت شبکه وسیعی از افراد مرتبط داخل کشور را هدایت و مورد استفاده قرار دهند.


بودجه بنیاد تراست که توسط وزارت خارجه انگلیس و برخی کشورهای اروپایی تأمین می‌گردد، بالغ بر 30 میلیون دلار می‌باشد.



9 دی 88 پایان غائله و فتنه ای بود که بی بی سی فارسی یکی از صحنه گردانان اصلی و محوری آن بود؛ نقش بنگاه خبرپراکنی ملکه انگلیس آنقدر پررنگ بود که در میتینگ ها و تجمعات غیر قانونی فتنه گران، دستورات بی بی سی فارسی مو به مو توسط عناصر فتنه گر اجرا می شد.
گاف تاکتیکی ارگان دستگاه اطلاعاتی انگلیس/ بی بی سی: به جنتی، یزدی و مصباح رای ندهید!/ فتنه سال 88 تکرار می شود؟گاف تاکتیکی ارگان دستگاه اطلاعاتی انگلیس/ بی بی سی: به جنتی، یزدی و مصباح رای ندهید!/ فتنه سال 88 تکرار می شود؟

دستورات و جهت دهی هایی که از چند ماه قبل از آغاز انتخابات ریاست جمهوری در خرداد ماه سال 88 شروع شده بود و همزمان با التهابات درونی کشور، با ذوق زدگی بی بی سی و البته تلاش مضاعف آنها برای شور تر کردن آش اعتراضات فتنه گران همراه بود.


بسیاری از صاحبنظران و تحلیل گران عرصه سیاست و رسانه یکی از دلایل اصلی شکل گیری شبکه تلویزیونی بی بی سی فارسی و صرف هزینه های هنگفت از سوی دولت انگلیس برای آن را، نقش آفرینی در فتنه 88 می دانند.


«ارائه ندادن خدمات تلویزیونی به مخاطبان فارسی زبان، دست ما را در جنگ افکار عمومی بسته است» این سخن "نایجل چپمن" مدیرعامل بی بی سی جهانی هنگام راه اندازی تلویزیون فارسی بی بی سی است؛ سخنی که تلویحا از روشن شدن توپخانه بنگاه خبرپراکنی روباه پیر استعمار در آستانه انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری ایران خبر می‌داد.

چهار نکته از انتخابات 88 در بی بی سی فارسی

*شبکه بی بی سی فارسی درست ۲۴ ساعت پیش از آغاز رای گیری برنامه‌های خود را شبانه روزی کرد.

*شبکه دولتی بی بی سی فارسی از ماه‌های قبل ازانتخابات 88، خود را آماده بحران‌سازی کرده بود و پیشاپیش در اخبار و تحلیل‌های به اصطلاح کارشناسان سیاسی مسائل ایران، بحث تقلب را تئوریزه و قاطعانه بر آن پای می‌فشرد.

*بی‌بی‌سی در چارچوب سناریوی خود، جمعه شب ۲۲ خرداد در قالب برنامه‌های زنده پروژه تقلب در انتخابات را با حضور فرخ نگهدار، رئیس گروهک فدائیان خلق و صادق صبا تحلیلگر سیاسی کلید زد.

*پوشش وسیع اخبار اغتشاشات در چند نقطه معدود تهران در این شبکه و انتشار بلادرنگ اخبار فتنه گران وبیانیه‌های آنان از جمله خطوطی بود که در حوادث بعد از انتخابات توسط این شبکه خبری دنبال می‌شد.


*تغییر مدیریت

در پی شکست‌‌‌های پی در پی بی‌بی‌سی فارسی در پیگیری پروژه براندازی نرم و ضربه اطلاعاتی هوشمندانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به بازوی رسانه‌ای MI6 و دستگیری مفتضحانه سرشبکه‌های آن در داخل کشور، مهره‌های مدیریتی این شبکه مجبور به تغییر شدند.

سه شنبه 22 دی صادق صبا پس از 7 سال از مدیریت بخش فارسی بی بی سی برکنار و رزیتا لطفی سردبیر خبر تلویزیونی این بخش جایگزین وی شد.

رزیتا لطفی فارغ‌التحصیل زبان انگلیسی از دانشگاه تهران است و در مدرسه مطالعات شرق‌شناسی و آفریقای دانشگاه لندن در رشته مطالعات خاورمیانه تحصیل کرده است. او در سال ١٩٩٦ به عنوان تهیه‌کننده به بخش فارسی پیوست و مسئولیت‌های مختلفی در بخش‌های خبری بی‌بی‌سی داشته است.

وی از سردبیرانی بود که در سال ۲۰۰۹ در راه اندازی شبکه تلویزیونی بی‌بی‌سی فارسی نقش داشت.

*حضور گسترده بی‌بی‌سی فارسی در شبکه‌های اجتماعی

لطفی مدیر جدید بخش بی بی سی فارسی در بخشی از صحبتهایش "با تأکید بر حضور گسترده بی‌بی‌سی فارسی در شبکه‌های اجتماعی، گفت که تلاش برای نوآوری در این زمینه ادامه خواهد یافت. او گفت که قصد دارد ارتباط مؤثرتری با مخاطبان برقرار کند."

*تغییر استودیو بی بی سی فارسی

صفحه شبکه بی بی سی فارسی در یکی از شبکه های اجتماعی با انتشار عکسی از تغییر استودیوی بی بی سی فارسی در آستانه انتخابات خبر داد.


در توضیحات این عکس نوشته شده: "از امروز پخش زنده بی‌بی‌سی فارسى از يك استودیوی جدید و موقت در مرکز لندن پخش خواهد شد در چند ماه آتی از اينجا با شما خواهيم بود."

*فراخوان بی‌بی‌سی فارسی برای جذب جاسوس

بی بی سی با ارائه فراخوانی در شبکه اجتماعی تلگرام از مخاطبانش خواسته است تا ضمن ارائه شماره تماسشان به بی بی سی، نام استانشان را نیز برای آنها در جهت شبکه سازی ارسال کنند.



در فراخوان کانال تلگرامی بخش فارسی بنگاه سخن پراکنی انگلیس که با هدف جمع‌آوری اطلاعات از داخل ایران صادر شده، از مخاطبان خواسته شده خبرهای انتخاباتی خود را همراه با شماره تماس و استان محل سکونت‌شان برای این شبکه ارسال کنند.


*ارائه لیست انتخاباتی



این روزها و درست چند روز قبل از برگزاری دو انتخابات مهم مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی، عوامل این شبکه سلطنتی پس از شکست طرح های قبلش شان مبنی بر عدم مشارکت مردم در انتخابات یا آشوب خیابانی، سعی می کنند تا با ارائه لیست های انتخاباتی به نوعی در نتیجه انتخابات این دو مجلس تاثیرگذار باشند.

بی بی سی فارسی در آخرین اقدام خود رپورتاژ آگهی رسمی ای برای یک لیست انتخاباتی پخش کرد و همچنین از کمپین و فراخوانی برای تبلیغ این لیست سخن گفت که محتوای آن از سویی رای دادن به لیست بی بی سی و از سویی دیگر رای ندادن به برخی داوطلبان انقلابی انتخابات مجلس خبرگان است.

بی بی سی در این گزارش با استناد به تغییر بافت فضای سیاسی ایران و همچنین افزوده شدن واجدین شرایط رای دادن، سعی دارد اینگونه القا کند که آن دسته از داوطلبان مجلس خبرگان که سالهاست اعتماد مردم را برای نمایندگی در این مجلس حساس بر عهده دارند، در صورت ایجاد فراخوان های "نه به برخی داوطلبان" ممکن است آرای لازم را برای ورود به مجلس خبرگان کسب نکنند.

در بخشی از گزارش انتخاباتی بی بی سی آمده است : "اگر در انتخابات قبلی مجلس خبرگان، حدود ۵۰۰ هزار نفر دیگر به ۱۶ (کاندیداهای جریان انقلاب ) فارغ از ترتیب نوشتن اسامی آنها در برگه های رای رای می‌دادند، این افراد امکان ورود به مجلس خبرگان را نداشتند"

عکس خواسته دشمن عمل کنید

گفتنی است دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار پرشور مردم آذربایجان با ایشان، به نکته یاد شده اشاره حکیمانه‌ای داشتند؛ «دشمن الان بر روی مجلس خبرگان حساس است؛ رادیوی انگلیسی دارد به مردم ایران، مردم تهران دستورالعمل می‌دهد که به فلانی رأی بدهید، به فلانی رأی ندهید؛ معنایش چیست؟ انگلیسی‌ها دلشان برای دخالت کردن در ایران تنگ شده است، اینکه تاکید داریم مردم، با بصیرت، با آگاهی، با دانایی‌ وارد بشوند به خاطر این است که بدانند دشمن چه می‌خواهد. وقتی شما دانستید دشمن چه می‌خواهد عکس آن عمل خواهید کرد.»

اعلام برائت کنید

حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در یادداشتی با اشاره به لیست انتخاباتی بی بی سی فارسی نوشت: " آیا این همخوانی تصادفی است و فقط در حد و اندازه یک اتفاق ساده و بدون هماهنگی قبلی و پشت پرده قابل ارزیابی است؟! اگر اینگونه نیست - که ان‌شاءالله نباشد! - کمترین انتظار آن است که ... برخی از مدعیان اصلاحات و اعتدال با صراحت و به گونه‌ای خالی از ابهام، علیه بلندگوهای وابسته به سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا و انگلیس موضع گرفته و به وضوح نشان بدهند که با دشمنان تابلودار بیرونی مرزبندی مشخصی دارند و بسیار بدیهی است که اگر آشکارا علیه سرویس‌های اطلاعاتی یاد شده و بلندگوهای نشان‌دار آنها موضع‌ نگیرند باید به مردم حق بدهند که در این ماجرا «کاسه‌ای زیر نیم‌کاسه» ببینند! این توصیه از سر دلسوزی و خیرخواهی برای خود آقایان مورد اشاره است، چرا که اقدام یاد شده از سوی رسانه‌های دولتی آمریکا و انگلیس مصداق اقدام احمقانه دشمنان است که به قول امام سجاد علیه‌السلام، جای شکر دارد و مانند همیشه، نتیجه معکوس به دنبال خواهد داشت، زیرا کدام یک از مردم این مرز و بوم - غیر از گروهی اندک و فریب خورده و یا خودفروخته- را می‌توان یافت که خشم و غضب دشمنان قسم خورده اسلام و ایران و انقلاب نسبت به این یا آن شخصیت درون نظام را نشانه صحت و درستی بینش و منش آنان نداند؟ و یا حمایت همان دشمنان بیرونی از فلان و بهمان شخص را، دلیل محکم و قابل استنادی برای نامطلوب بودن و ضرورت طرد آنها تلقی نکند؟ از امام صادق علیه‌السلام نقل‌است که می‌فرمایند؛ «از میان دونفر، آن را که مطلوب دشمنان ماست کنار بگذارید و آن را که مورد خشم و غضب دشمنان ماست ترجیح بدهید».

ممکن است آقایان ادعا کنند که توصیه دشمنان بیرونی به خودشان مربوط است و از این روی، نیازی به اعلام برائت از آنان نمی‌بینیم! که باید گفت؛ شما در چرخه انتخابات که بخشی از نظام است وارد شده‌اید و از این زاویه وامدار مردم و نظام هستید و به عنوان یک وظیفه، ملزم به اعلام برائت می‌باشید، ضمن آن که طی چند سال گذشته، هرگاه یک سایت بی‌نام و نشان و یا شخصی در یکی از نقاط دورافتاده کشور علیه شما آقایان موضعی گرفته و حرفی زده است، بدون فوت وقت و با شدت و حدّت در مقام پاسخگویی برآمده‌اید."

بی بی سی هر چه هست یك رسانه نیست

همچنین مهدی محمدی کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به لیست انتخاباتی بی بی سی نوشت: "مدتها عقیده داشته ام و به سبب برخی وظایف این مسئله را از نزدیك لمس كرده ام كه بی بی سی هر چه هست یك رسانه نیست. رهبر بزرگوار انقلاب اسلامی دیروز از اراده انگلیسی برای مداخله در انتخابات ایران سخن گفتند. بی بی سی اصلی ترین ابزار این مداخله است. تلویزیون بی بی سی سال هاست در اصل نقش ترمینال تجمیع ضدانقلاب را بازی كرده و مسئولیت ایجاد پروژه اپوزیسیون واحد برانداز علیه نظام اسلامی را بر عهده گرفته است.

جلسه ضد ایرانی در سرویس اطلاعات خارجی انگلیس وجود ندارد كه نماینده بی بی سی در آن حاضر نباشد. تنها مشكل بی بی سی در طول همه این سالها نداشتن ارتباط با محیط داخلی ایران بود كه ظاهرا به لطف دولت اعتدال آن هم تا حدود زیادی حل شده است.

برخی خبرها می گوید سفیر دولت در لندن شخصا سری هم به ساختمان بی بی سی زده است. اگر امروز بی بی سی جسارت مداخله در انتخابات را به خود می دهد، حاصل آن است كه پیش تر برخی دیوارها فرو ریخته است."
منبع: خبرگزاری میزان

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، مهدی2012 ، قلب ، ghoran ، بیداری اندیشه ، سدرة المنتهی ، میم.حسین.الف ، rezamohammadi ، السا ، MohammadSadra ، عدالت ، Hadiss313 ، مرتضی اقبالی ، fafa* ، حسن.س. ، رکن الهدی ، sagheb ، علائم ظهور

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۵۲, ۶/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۴ ۲۱:۱۷ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #71
آواتار
در مورد فرگشت ببینید ، تا قبل از کشف ژن همه چیز به انتخاب طبیعی نسبت داده میشد با کشف ژن چون انتخاب طبیعی پاسخگویی برخی مسائل نبود سعی کردند با طرح جهش های ژنی جواب بدهند ، ولی باید این رو در نظر گرفت که جهش ژنی در 3 سطح (مفید/خنثی /مضر) امکان بروز دارد (با فرض درست بودن نظریه ی جهش)!چون سازوکار اصلی فرگشت انتخاب طبیعی است امکان پاس شدن جهش های مضر مطلقا میسر نیست .برای دندان عقل یا اپاندیس میشود سناریویی برای مفید بودنشان در گذشته ذکر کرد اما برای امر (مجادله) چطور ؟
واضحه قبل از اینکه جواب من رو تو این پست بنویسید مطمئن بودید جوابی که خواهید نوشت در عقاید من تغییری ایجاد نخواهد کرد ! پس چرا نوشتید ؟ همین ویژگی ( سعی به قانع کردن من با وجود اینکه میدانید تاثیری ندارد) واقعا میتواند نتیجه ی فرگشت باشد ؟
در مورد دموکراسی !
خوب همین اقای روحانی خودمان هم که نتیجه ی ارای اکثریت است ، قبلش هم احمدی نژاد هم نتیجه ی ارای اکثریت بود ، پس اگر هدف ( منتخب اکثریت بودن ) باشد ، مشکل کجاست !
ببینید (منتخب اکثریت بودن ) به تنهایی فساد اور است چون مثلا اکثریت در این صورت میتواند با توسل به این حربه اقلیت را استثمار کند ، بنابر این انچه امروز به عنوان دموکراسی معرفی میشود (حق اکثریت در پرتو مفهومی خاص) است که اتفاقا قدر آن مفهوم خاص از خود (حق اکثریت ) بیشتر است .
مثلا در نظام لیبرال دموکراسی یک مفهومی به نام (لیبرالتی) توسط عده ای بیان میشود و در واقع حق حاکمیت با همانی است که مرز و شرایط لیبرالتی را ترسیم میکند . در یک نظام سوسیال دموکراسی نیز وضع همین طور است .
دعوا سر حاکم بودن (اقلیت و اکثریت ) نیست .
دعوا سر حاکم بودم لیبرالیسم /سوسیالیسم و ..... یا حاکم بودن اسلام است .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت
۲۱:۱۸, ۶/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #72
آواتار
(۶/اسفند/۹۴ ۲۰:۵۲)عمار94 نوشته است:  
در مورد فرگشت ببینید ، تا قبل از کشف ژن همه چیز به انتخاب طبیعی نسبت داده میشد با کشف ژن چون انتخاب طبیعی پاسخگویی برخی مسائل نبود سعی کردند با طرح جهش های ژنی جواب بدهند ، ولی باید این رو در نظر گرفت که جهش ژنی در 3 سطح (مفید/خنثی /مضر) امکان بروز دارد !چون سازوکار اصلی فرگشت انتخاب طبیعی است امکان پاس شدن جهش های مضر مطلقا میسر نیست .برای دندان عقل یا اپاندیس میشود سناریویی برای مفید بودنشان در گذشته ذکر کرد اما برای امر (مجادله) چطور ؟
واضحه قبل از اینکه جواب من رو تو این پست بنویسید مطمئن بودید جوابی که خواهید نوشت در عقاید من تغییری ایجاد نخواهد کرد ! پس چرا نوشتید ؟ همین ویژگی ( سعی به قانع کردن من با وجود اینکه میدانید تاثیری ندارد) واقعا میتواند نتیجه ی فرگشت باشد ؟
در مورد دموکراسی !
خوب همین اقای روحانی خودمان هم که نتیجه ی ارای اکثریت است ، قبلش هم احمدی نژاد هم نتیجه ی ارای اکثریت بود ، پس اگر هدف ( منتخب اکثریت بودن ) باشد ، مشکل کجاست !
ببینید (منتخب اکثریت بودن ) به تنهایی فساد اور است چون مثلا اکثریت در این صورت میتواند با توسل به این حربه اقلیت را استثمار کند ، بنابر این انچه امروز به عنوان دموکراسی معرفی میشود (حق اکثریت در پرتو مفهومی خاص) است که اتفاقا قدر آن مفهوم خاص از خود (حق اکثریت ) بیشتر است .
مثلا در نظام لیبرال دموکراسی یک مفهومی به نام (لیبرالتی) توسط عده ای بیان میشود و در واقع حق حاکمیت با همانی است که مرز و شرایط لیبرالتی را ترسیم میکند . در یک نظام سوسیال دموکراسی نیز وضع همین طور است .
دعوا سر حاکم بودن (اقلیت و اکثریت ) نیست .
دعوا سر حاکم بودم لیبرالیسم /سوسیالیسم و ..... یا حاکم بودن اسلام است .
در مورد بخش اول چه سناریویی میشه برای مفید بودن نوک پستان در جنس نر ذکر کرد؟
در مورد بخش دوم متوجه منظورتون نشدم Huh
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲۱:۵۷, ۶/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۴ ۲۲:۰۶ توسط anti.)
شماره ارسال: #73
آواتار
(۶/اسفند/۹۴ ۱۷:۲۶)Silence نوشته است:  سلام آقای آنتی
منظورتون دقیقا چیه؟یعنی کسی که علیه قانون اساسی حرف زده و حتی اقدام کرده بیاد بشه کاندید؟
مگه اقای علی مطهری کم مخالفت کرده؟چرا ایشون دوباره صلاحیتش احراز شد؟؟نکنه انتظار دارید مثلا اقای کروبی دوباره بیاد بشه کاندید مجلس
ببنیم کجای دنیا کسی که علیه قانون اساسی کشورش حرف میزنه رو تایید صلاحیت میکنن که تو ایران بکنن؟تو امریکا؟تو اسرائیل؟پرتغال سنگاپور چین..کجای دنیا؟
از بین تمام کسایی که برای ریاست جمهوری ایالات متحده کاندید شدن کدومشون سابقه توهین تهدید ایران رو ندارن؟کدومشن گفتن که ما با ایران میخوایم دوست باشیم؟؟؟؟
من نمیگم این حکومت همه چیزش درسته و هیچ مشکلی نداره ولی برای اداره کشور باید اینکارهارو انجام بده...
نمیشه هرکی بیاد تو سطح کلان هرچی بگه و بعد دانشجو ها و مردم بیان بریزن تو خیابون و جنجال درسته بشه و بعد انتظار امنیت آرامش داشته باشیم تا کشور پیشرفت کنه...(درباره خر مقدس ها و خشک مغر ها هم صدق میکنه که مثلا تهدید میکنن اگه زنا برن استادیوم ما کفن پوش میشیم و ..)مگه اینجوری میشه برای کشور امنیت ایجاد کرد؟
شعار زنده باید مخالف قشنگه ولی نه در اداره کشور...

اصلا در حد قانون اساسی بالا نمیرم(قانون اساسی هم وحی منزل نیست که،ایراد داشته باشه باید تغییر درش ایجاد بشه)،کاندیدا باید از همه طیف های عقیدتی و جناحی بتونه کاندید بشه!آیا تو ایران این اتفاق می افته؟دیگه روند رد صلاحیت ها و تایید صلاحیت ها کاملا مشخصه،اینو همین جوری دمش رو بری بگیری بالا به یه جاهایی میرسی که نباید به اونجاها برسی Big GrinBig Grin ملتفت هستید که؟!!!!

شعار زنده باد مخالف اگه به ورطه عمل برسه قشنگ تر هم میشه،اما حیف که ...

پ.ن 1:
نقل قول:ضمنا نشان ازاد بودن کشور هم باز خود کاربران هستند ! چون اگر سیستم بسته بود قائدتا الان بعضی از کاربرا باید گوشه ی سیاهچال زندانی بودند !!!!!!!( که خوب البته نیستند)

بعضیا قبلا گوشه سیاهچال زندونی بودن SadSad if u know what i mean

پ.ن 2:مردم میان با یوزر دومشون پست یوزر اولشون رو صفحه قبل لایک می کند،آقا تقلب به این واضحی تو روز روشن؟!! من فردا بیانیه میدم مردم بریزن تو خیابون به خاطر این تقلب گستردهBig GrinBig GrinBig Grin

پ.ن 3:با همچین پدیده ای روبرو هستیم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin،خب مولتی یوزر هستی دیگه حاج آقا عدالت،آزادی بیان چه ربطی به مولتی یوزری داره؟!!!

[تصویر: amsrxr9qegt3mt0wlmu6.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
۲۲:۰۶, ۶/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #74
آواتار
(۶/اسفند/۹۴ ۲۱:۵۷)anti نوشته است:  اصلا در حد قانون اساسی بالا نمیرم(قانون اساسی هم وحی منزل نیست که،ایراد داشته باشه باید تغییر درش ایجاد بشه)،کاندیدا باید از همه طیف های عقیدتی و جناحی بتونه کاندید بشه!آیا تو ایران این اتفاق می افته؟دیگه روند رد صلاحیت ها و تایید صلاحیت ها کاملا مشخصه،اینو همین جوری دمش رو بری بگیری بالا به یه جاهایی میرسی که نباید به اونجاها برسی Big GrinBig Grin ملتفت هستید که؟!!!!

شعار زنده باد مخالف اگه به ورطه عمل برسه قشنگ تر هم میشه،اما حیف که ...

پ.ن:مردم میان با یوزر دومشون پست یوزر اولشون رو صفحه قبل لایک می کند،آقا تقلب به این واضحی تو روز روشن؟!! من فردا بیانیه میدم مردم بریزن تو خیابون به خاطر این تقلب گستردهBig GrinBig GrinBig Grin

به نام خدا

مرد حسابی, اینهم شد ماجرای فتنه 88 که در روز روشن دروغ میگفتید.

یوزر دوم چیه دوباره توهم زدید مثل توهمی که میگه یک میلیون نفر رو میخوان بیارن تهران به اصولگراها رای بدهند !!!!!!!!!!!!!!

معجزه هم شماها رو عوض نمیکنه, بحث با امثال شما آب در هاون کوبیدن هست.

به اندازه کافی سند و مدرک برات آوردم, درست هم که بلد نیستی بحث کنی و همش از ادبیات کوچه بازاری استفاده میکنی, پس معلومه بجای بحث دنبال دعوا هستی.

معلوم شد که منطقی نیستید و تندرو هستید و دنبال عصیانگری و شورش, بعد میایید مخالفانتان را متهم میکنید.

یک شخص عادل بیاد همین پستها را از اول تا آخر بخونه متوجه میشه که کی فراافکنی و ایجاد التهاب میکنه.

هر موقع یادگرفتی درست و منطقی بحث کنی و از الفاظ نادرست استفاده نکنی و تهمت دروغ نزنی بیا برای ادامه بحث وگرنه بحث اینجوری بجز هدر دادن وقت چیز دیگری نیست.

کی میخواهید این اخلاق زشتتون رو بگذارید کنار, واقعا کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، انتصـار ، MEEAAD
۲۲:۵۴, ۶/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۴ ۲۳:۴۷ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #75

فیلسوف معاصر نوشته است:دیگه روند رد صلاحیت ها و تایید صلاحیت ها کاملا مشخصه،اینو همین جوری دمش رو بری بگیری بالا به یه جاهایی میرسی که نباید به اونجاها برسی
آره واقعا
نقل قول:
واما انتخابات 94 با پدیده جدیدی رو به رو شد که برخی از آن به "سونامی ثبت نام" یاد کردند. برابر اعلام وزارت کشور 12هزارو 123 نفر (2.5برابر دوره قبل) در انتخابات مجلس دهم کاندید شدند . مشکل بررسی دقیق صلاحیت همه داوطلبان در زمان محدود و افزایش رد صلاحیت ها نسبت به درصد داوطلبان از چالش های این دوره بود. البته هم میزان مشارکت و هم سوابق برخی داوطلبان حساسیت زا بود. اظهارات سیاسی معاون دادستان کل کشور مبنی بر اینکه :
نقل قول:"تعدادی از داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی دارای سابقه کیفری متعددی هستند "
یا اینکه
نقل قول: "یک نفر با 12 سابقه محکومیت نام نویسی کرده و واقعا نمی دانم که فردی با این سوابق با چه انگیزه ای وارد گردونه انتخابات شده است"
این موضوع را تامل برانگیز تر کرده است.
آنها که همواره رد صلاحیت ها را بهانه ای برای شبهه پراکنی نسبت به شورای نگهبان و کارآمدی نظام قرار می دهند طبعا این فرصت را برای جنجال آفرینی از دست نخواهند داد.
کجای دنیای کوچک شما همه نامزدهای انتخاباتی بی چون و چرا تایید می شوند ؟
اصلا عقلانی هست یعنی با عقل خود شما هم سازگاری دارد ؟
مخالفتی که در راستای پیشرفت و تعالی باشد می شود نقد سازنده گوینده آن با اتکا به هدف والایش سخنان خود را بی پروا می زند مخالفت گاهی برای براندازی است نه رشد و پیشرفت دادن(در جهت کاملا معکوس مانع و بازدارنده می شود)و از سر لجاجت و حماقت و خواست و منفعت شخصی و کینه توزی گاهی از سر حق جویی و صلح جویی و انظباط طلبی و سعادت طلبی جمعی است در هر شکل نام یکسان دشمنی به آن اطلاق می شود .تمام دستگاه های حاکم در دنیا تمام جوامع انسانی از گذشته تا آینده برخورد یکسانی دربرابر دشمن ها (از هرشکل آن)دارند.
پس مسئله برخورد با مخالفت عدو نیست مسئله خود عداوت است .هر وقت عدم عداوت و فتنه انگیزی اثبات کردند حرف است غیر از آن مانند اصرار بر برخی توهمات خاله زنکی مهمل است.
جمهوری اسلامی دشمن خود را دارد
کمونیسم دشمن خود را دارد
نازیسم دشمن خود را دارد
فاشیسم دشمن خود را دارد
سوسیالیسم دشمن خود را دارد
الیگارشی از هر نوع خود دشمنی دارد
و...
نه اینکه همه دشمنی واحد داشته باشند گاهی مقابل هم هستند چون هرکدام ساختاری متفاوت دارند تعریف دشمن ضدیت برای براندازی و استفاده از تمام قوای مادی و معنوی علیه جریانی است فارغ از درست و غلط بودن آن جریان است .
برای اینکه اصالت ضدیت مشخص شود باید مشی و نگرش هر دستگاهی شناخته شود.
عملکرد خلاف آرمان و نگرش و روش نظامی نه به شکل ناآگاهانه و جاهلانه بلکه به طور عامدانه و آگاهانه چیزی است که هیچ نظامی فارغ از جهت حرکتش آن را هضم نمی کند کسانی که پافشاری بر این موضوع می کنند و دشمن را با منتقد و مخالف درهم می آمیزند و توقع پروبال دادن به آن را دارند فقط این نسخه را برای جمهوری اسلامی می پیچند این تفکر و روش به قدری مضحک است که حتی نمی توان به اینها لقب جیره خور و اجیر داد صرفا عقده ببخشید عقیده ای است تا مطرح شوند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت
۲۳:۰۷, ۶/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #76
آواتار
بحث های حاشیه ای رو یه تایپیک دیگه بزنید،درگیری های شخصی رو هم بزارید کنار.
به اصل بحث بپردازیم.

(۶/اسفند/۹۴ ۲۲:۵۴)میم.حسین.الف نوشته است:  
کجای دنیای کوچک شما همه نامزدهای انتخاباتی بی چون و چرا تایید می شوند ؟
هیچ کجا.

(۶/اسفند/۹۴ ۲۲:۵۴)میم.حسین.الف نوشته است:  
اصلا عقلانی هست یعنی با عقل خود شما هم سازگاری دارد ؟
خیر!

فرقش فقط توی معیارهاشه.
مثلا در یک انتخابات آزاد کسی رو به خاطر عدم التزام به یک دین خاص رد صلاحیت نمیکنن.چه برسه که یه قید «عملی» هم به این عبارت بچسبه و بشه «التزام عملی».
اینجاست که هر کسی نظر خاص خودش رو میده و یهویی می بینی امام جمعه یه شهر هم التزام «عملی» به اسلام نداره!
خب همونطور که واقفید دین یک امر قلبیه که فقط بازتاب های عملی داره...این بازتاب های عملی هم با توجه به شخصیت فرد و نوع جهان بینیش تفاوت داره پس این معیار میشه ابزاری برای رد صلاحیت های سلیقه ای.
نمونه ی دیگه این که در یک انتخابات آزاد قبول نداشتن قدرت مطلقه برای یک شخص خاص باعث رد صلاحیت شما نمیشه.

هیچکس به شما اعتراض نمیکنه اگه به افرادی که مثلا مدرک تحصیلی لازم رو ندارن یا سوء پیشینه قضایی دارند اجازه کاندیدای انتخابات شدن ندید.مسئله سر معیارهای رد صلاحیته.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف
۲۳:۳۱, ۶/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #77
آواتار
برای وجود پستان در جنس نر میشود سناریوهای مختلفی ذکر کرد و در بدترین حالت وجود پستان در جنس نر را یک عامل خنثی در انتخاب طبیعی (نوچرال سلکشن) در نظر گرفت ، واقعیت این است بسیاری از مسائل را میشود با فرگشت (حداقل) توضیح داد ، (گرچه بسیاری از این موارد هم قابل نمایش یا اثبات نیست) اما مشکل ما با مواردی است که فرگشت نمیتواند ان را بیان کند ( همین پستان در جنس نر صرف نظر از اینکه توسط فرگشت ایجاد شده یا نه توسط فرگشت قابل توضیح است . )
نکته اینجاست که فرگشت بیان کننده ی همه ی مسائل نیست و از دیدگاه من(حداقل) انسان موجودی با رفتارهای به شدت ضد تکاملی است و نمیتواند اثر تکامل باشد . در سایر علوم هم وضع همین است . فیزیک از توضیح متا فیزیک عاجز است و .... (همه ی پدیده ها توسط علم خاص قابل بیان نیستند)
مشکل اصلی در بحث تکامل ، وارداتی و ترجمه ای بودن این مبحث است . در غرب این بحث به سفسطه ی بین (مسیحیت منحرف) و مادیگرایان تبدیل شده که بر افکار هر دو طرف اشکالات جدی وارد است !.....

در مورد بخش دوم
فرض کنید در یک کشور دموکراسی مطلق به معنای (حاکمیت اکثریت) برقرار باشد ، و در این کشور اقلیت مورد ظلم اکثریت باشد .
حال فرض کنید در کشوری سلطانی با عدالت بین مردم حکومت کند (حاکمیت اقلیت) !
به عنوان عضو ناظر کدام بهتر است؟
به نظر مبنایی که بر اساس آن حکومت اجرا میشود درستی یا غلط بودن حکومت را تعیین میکند و علاقه مند بودن اکثریت به حکومت بیشتر بر قدرت و بقای حکومت تاثیر دارد تا اعتبار آن !
مثلا برای کسی که ثابت شده سوسیالیزم مضر است ، اگر تمام مردم شوروی هم به سوسیالیزم رای مثبت میداد باز در اعتبار حکومت برای ان شخص تغییری حاصل نمیشد .
قبلا در این مورد زیاد بحث شد ، الان در آمریکا مردم حکومت نمیکند ! بلکه دقیقا شخصی که مبانی لیبرالسیم را تدوین کرده مشغول حکومت است .
و اساسا چیزی که امروز به ان زیاد توجه نمیشود همین طرفداری اکثریت از حکومت است ! چون با این معیار حکومت ما باید معتبرترین حکومت جهان بود (آمار مقایسه ای مشارکت در انتخابات ها را بررسی کنید )
دشمنی آمریکا با ما به این دلیل نیست که چرا اکثریت حکومت نمیکند بلکه مشکلش این است چرا لیبرالیسم حاکم نیست!(مثلا همین کشورهای خلیج فارس با اینکه کلا مفهومی به نام انتخابات و دموکراسی ندارد مورد تایید امریکا هستند!)
و شوروی نیز دشمنی میکرد که چرا سوسیالیزیم حکومت نمیکند !
و این جنگ بین معتقیدین به لیبرالسیم /سوسیالیزم ..... و معتقدین به اسلام است .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲۳:۳۷, ۶/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۴ ۲۳:۴۰ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #78

نقل قول:مثلا در یک انتخابات آزاد کسی رو به خاطر عدم التزام به یک دین خاص رد صلاحیت نمیکنن.
مصداق این انتخابات آزاد که فرمودید چیست ؟ صرفا هر دستگاهی ملاک احراز صلاحیتش عدم التزام دینی باشد می شود "انتخابات آزاد"
خود آزادی حیطه دارد محدود به حدود است آزادی بی حد متناظر هرج و مرج و ناهنجاری است
شما در دستگاهی بحث می کنید ماهیت آن حکومت دینی است مگر می شود در حکومت دینی التزام به دین ملاک نباشد ؟!
نقل قول:خب همونطور که واقفید دین یک امر قلبیه که فقط بازتاب های عملی داره...این بازتاب های عملی هم با توجه به شخصیت فرد و نوع جهان بینیش تفاوت داره پس این معیار میشه ابزاری برای رد صلاحیت های سلیقه ای.

بله بینش ها و ادراک ممکن است متفاوت باشد اما یک مسیر و یک صراط ثابت وجود دارد این سنگ محک است میزان است وسیله سنجش درستی و صحت دین داری است . اگر غیر از این مسیر ثابت را در نظر بگیریم و تعریف مشخصی از منش و آموزه دینی نداشته باشیم و آن را سیال فرض کنیم دین معنا و مفهوم خود را از دست می دهد .

قطعا دین امر قلبی است و تبلور آن در عمل شخص است اما آیا نباید این اعمال وسیله سنجش داشته باشد ؟ اگر با ابزار صحیح که صراط دین است سنجیده نشود حرف شما صحیح است و سلیقه غالب بر وظیفه شده است اما اگر مصداق صحیح باشد اصلا کلام شما صدق نمی کند می شود بر مبنای ساز و کار حکومت دینی
نقل قول:نمونه ی دیگه این که در یک انتخابات آزاد قبول نداشتن قدرت مطلقه برای یک شخص خاص باعث رد صلاحیت شما نمیشه.
بحث ولایت فقیه ضمن تاپیک های متعدد اما بررسی آن در این مورد بخصوص که اشاره کردید واقعا نیاز به یک تاپیک دارد
گذشته از بحث آن
ولایت فقیه هم اصالت این نظام است جدای این بحث اش که چطور به ولایت فقیه برسیم وآن را بپذیریم این اصل صراحتا در ماده 57 قانون اساسی آمده است و مخالفت با آن عدم پذیرش قانون اساسی است
خب شخصی که التزام به پارمترهای دینی در حکومت دینی ندارد آیا باید تایید صلاحیت شود ؟
شخصی که التزام به قانون اساسی را ندارد باید تایید صلاحیت شود ؟
در پاسخ اصلا ایران را در نظر نگیرید یک دستگاه حکومتی را در نظر بگیرید شخصی با این شرایط نامزد انتخابات آن است آیا باید پذیرفته شود ؟من برم نامزد ریاست جمهوری ایالت متحده آمریکا شوم در صورت اساس و ماهیت آن را قبول ندارم اگر رد صلاحیت شوم شما حق را به چه کسی می دهید ؟
تا اینجا شما انتخاباتی را طلب می کنید که برای این سیستم نیست یعنی قانون اساسی و حاکمیت و اندیشه ها باید به کل دگرگون شود در شرایط ساقط شدن این اصول بعد اگر انتخاباتی خلاف نظر شما صورت نگیرد بنده هم قبول دارم که آن انتخابات آزاد نیست

پس شما باید ببینید در چه سیستمی چه سازوکار را می خواهید پیاده کنید پیشنهادات شما در اصطکاک با ذات و روح این سیستم است و شما می خواهید به زور آن را روی نظام حکام تحمیل کنید . این نمی شود که سازگاری ندارند باهم
اینکه عرض شد آزادی حیطه دارد شما در لوای حکومت دینی و درخور آن آزادی عمل دارد خارج از آن عمل کنید ماهیت حکومت دینی به حکومتی دیگر تغییر می کند و دستگاه بی معنی می شود .

حالا نظر شما بر حکامیت دینی است (جمهوری اسلامی) و به آن انتقاد دارید یا کلا نظر بر نوع دیگری حاکمیت دارید ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲۳:۵۹, ۶/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #79
آواتار
(۶/اسفند/۹۴ ۲۳:۳۱)عمار94 نوشته است:  
برای وجود پستان در جنس نر میشود سناریوهای مختلفی ذکر کرد و در بدترین حالت وجود پستان در جنس نر را یک عامل خنثی در انتخاب طبیعی (نوچرال سلکشن) در نظر گرفت ، واقعیت این است بسیاری از مسائل را میشود با فرگشت (حداقل) توضیح داد ، (گرچه بسیاری از این موارد هم قابل نمایش یا اثبات نیست) اما مشکل ما با مواردی است که فرگشت نمیتواند ان را بیان کند ( همین پستان در جنس نر صرف نظر از اینکه توسط فرگشت ایجاد شده یا نه توسط فرگشت قابل توضیح است . )
نکته اینجاست که فرگشت بیان کننده ی همه ی مسائل نیست و از دیدگاه من(حداقل) انسان موجودی با رفتارهای به شدت ضد تکاملی است و نمیتواند اثر تکامل باشد . در سایر علوم هم وضع همین است . فیزیک از توضیح متا فیزیک عاجز است و .... (همه ی پدیده ها توسط علم خاص قابل بیان نیستند)
مشکل اصلی در بحث تکامل ، وارداتی و ترجمه ای بودن این مبحث است . در غرب این بحث به سفسطه ی بین (مسیحیت منحرف) و مادیگرایان تبدیل شده که بر افکار هر دو طرف اشکالات جدی وارد است !.....
آهان،الان متوجه منظورتون شدم.
این مسئله سال ها قبل مطرح بوده و پاسخ های مختلفی هم بهش داده شده.
شما کتاب ژن خود خواه داوکینز رو خوندید؟
در مورد همین مسئله ست.

(۶/اسفند/۹۴ ۲۳:۳۱)عمار94 نوشته است:  
در مورد بخش دوم
فرض کنید در یک کشور دموکراسی مطلق به معنای (حاکمیت اکثریت) برقرار باشد ، و در این کشور اقلیت مورد ظلم اکثریت باشد .
حال فرض کنید در کشوری سلطانی با عدالت بین مردم حکومت کند (حاکمیت اقلیت) !
به عنوان عضو ناظر کدام بهتر است؟
به نظر مبنایی که بر اساس آن حکومت اجرا میشود درستی یا غلط بودن حکومت را تعیین میکند و علاقه مند بودن اکثریت به حکومت بیشتر بر قدرت و بقای حکومت تاثیر دارد تا اعتبار آن !
مثلا برای کسی که ثابت شده سوسیالیزم مضر است ، اگر تمام مردم شوروی هم به سوسیالیزم رای مثبت میداد باز در اعتبار حکومت برای ان شخص تغییری حاصل نمیشد .
قبلا در این مورد زیاد بحث شد ، الان در آمریکا مردم حکومت نمیکند ! بلکه دقیقا شخصی که مبانی لیبرالسیم را تدوین کرده مشغول حکومت است .
و اساسا چیزی که امروز به ان زیاد توجه نمیشود همین طرفداری اکثریت از حکومت است ! چون با این معیار حکومت ما باید معتبرترین حکومت جهان بود (آمار مقایسه ای مشارکت در انتخابات ها را بررسی کنید )
دشمنی آمریکا با ما به این دلیل نیست که چرا اکثریت حکومت نمیکند بلکه مشکلش این است چرا لیبرالیسم حاکم نیست!(مثلا همین کشورهای خلیج فارس با اینکه کلا مفهومی به نام انتخابات و دموکراسی ندارد مورد تایید امریکا هستند!)
و شوروی نیز دشمنی میکرد که چرا سوسیالیزیم حکومت نمیکند !
و این جنگ بین معتقیدین به لیبرالسیم /سوسیالیزم ..... و معتقدین به اسلام است .
منظورتون اینه که اگر اقلیت عادل بر اکثریت ظالم حکومت کنند بهتره که بر عکس؟
خب اول باید عدل و ظلم رو تعریف کنیم.اما اگر کارآمدی به معنای پیشرفت کلی جامعه رو مدّ نظر بگیریم تا حالا تجربه نشده که خرد جمعی کارآمدی لازم رو در بلند مدت نداشته باشه.
اگه در دوره های زمانی معین باز به خرد جمعی رجوع کنیم و نظرش رو جویا بشیم به یه سیستم و نظم کارآمد میرسیم،این رو تاریخ ثابت کرده.
گفتید : « با معیار طرفداری اکثریت جمهوری اسلامی معتبر ترین حکومت جهان میشه » که غلطه،شما میزان مشارکت مردم در انتخابات رو مساوی طرفداری از جمهوری اسلامی در نظر گرفتید.همین الان که دم انتخاباته جو رو ببینید!
کلی از مخالفان رژیم از ترس مرگ دارن به تب راضی میشن و از بین بد و بدتر بد رو انتخاب میکنن،اما انتخاب میکنن!
مشکل دیگه اینه که شناسنامه های مهر خورده شهروندان مملکت ما بعضی جاها لازمشون میشه و ... .
خوب با این وضعیت نمیشه آمار مشارکت رو آمار طرفداری از حکومت فرض کرد.

(۶/اسفند/۹۴ ۲۳:۳۷)میم.حسین.الف نوشته است:  مصداق این انتخابات آزاد که فرمودید چیست ؟ صرفا هر دستگاهی ملاک احراز صلاحیتش عدم التزام دینی باشد می شود "انتخابات آزاد"
خود آزادی حیطه دارد محدود به حدود است آزادی بی حد متناظر هرج و مرج و ناهنجاری است
شما در دستگاهی بحث می کنید ماهیت آن حکومت دینی است مگر می شود در حکومت دینی التزام به دین ملاک نباشد ؟!

بله بینش ها و ادراک ممکن است متفاوت باشد اما یک مسیر و یک صراط ثابت وجود دارد این سنگ محک است میزان است وسیله سنجش درستی و صحت دین داری است . اگر غیر از این مسیر ثابت را در نظر بگیریم و تعریف مشخصی از منش و آموزه دینی نداشته باشیم و آن را سیال فرض کنیم دین معنا و مفهوم خود را از دست می دهد .

قطعا دین امر قلبی است و تبلور آن در عمل شخص است اما آیا نباید این اعمال وسیله سنجش داشته باشد ؟ اگر با ابزار صحیح که صراط دین است سنجیده نشود حرف شما صحیح است و سلیقه غالب بر وظیفه شده است اما اگر مصداق صحیح باشد اصلا کلام شما صدق نمی کند می شود بر مبنای ساز و کار حکومت دینی
بحث ولایت فقیه ضمن تاپیک های متعدد اما بررسی آن در این مورد بخصوص که اشاره کردید واقعا نیاز به یک تاپیک دارد
گذشته از بحث آن
ولایت فقیه هم اصالت این نظام است جدای این بحث اش که چطور به ولایت فقیه برسیم وآن را بپذیریم این اصل صراحتا در ماده 57 قانون اساسی آمده است و مخالفت با آن عدم پذیرش قانون اساسی است
خب شخصی که التزام به پارمترهای دینی در حکومت دینی ندارد آیا باید تایید صلاحیت شود ؟
شخصی که التزام به قانون اساسی را ندارد باید تایید صلاحیت شود ؟
در پاسخ اصلا ایران را در نظر نگیرید یک دستگاه حکومتی را در نظر بگیرید شخصی با این شرایط نامزد انتخابات آن است آیا باید پذیرفته شود ؟من برم نامزد ریاست جمهوری ایالت متحده آمریکا شوم در صورت اساس و ماهیت آن را قبول ندارم اگر رد صلاحیت شوم شما حق را به چه کسی می دهید ؟
تا اینجا شما انتخاباتی را طلب می کنید که برای این سیستم نیست یعنی قانون اساسی و حاکمیت و اندیشه ها باید به کل دگرگون شود در شرایط ساقط شدن این اصول بعد اگر انتخاباتی خلاف نظر شما صورت نگیرد بنده هم قبول دارم که آن انتخابات آزاد نیست

پس شما باید ببینید در چه سیستمی چه سازوکار را می خواهید پیاده کنید پیشنهادات شما در اصطکاک با ذات و روح این سیستم است و شما می خواهید به زور آن را روی نظام حکام تحمیل کنید . این نمی شود که سازگاری ندارند باهم
اینکه عرض شد آزادی حیطه دارد شما در لوای حکومت دینی و درخور آن آزادی عمل دارد خارج از آن عمل کنید ماهیت حکومت دینی به حکومتی دیگر تغییر می کند و دستگاه بی معنی می شود .

حالا نظر شما بر حکامیت دینی است (جمهوری اسلامی) و به آن انتقاد دارید یا کلا نظر بر نوع دیگری حاکمیت دارید ؟
استدلال و نظر شما کاملا درسته منتها فقط در محدوده کسانی کاربرد داره که با شما تا مرحله «حکومت دینی» هم عقیده باشن.
همونطور که احتمالا حدس زدید من با حکومت دینی مشکل دارم و انتظاری هم ندارم که یک انتخابات آزاد در بطن یک حکومت دینی انجام بشه.فقط ویژگی های انتخابات آزاد رو گفتم که از نمونه های موفقش میتونید مجلس عوام انگلستان یا همین انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده رو ببینیم.(باز میگم که بی ایراد نیستن اما از بی ایرادترین ها هستن)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۰:۳۶, ۷/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #80
آواتار
کتاب داوکینز در این مورد نیست !
ببینید ممکنه یک نفر سوال کند چرا ما به همنوع خود کمک میکنیم ؟ پاسخ این سوال را میتوان از طریق فرگشت بیان کرد ! ما کمک میکنیم چون این کمک باعث بقای بهتر جامعه میشود ! و اصلا چون موجوداتی که به همنوع خود کمک میکنند شانس بقای بیشتری دارند پس شانس پاس کردن ژن های انها هم بیشتر است ! اما سوال اینجاست ؟ چرا انسان میل به حمایت از سالخوردگان و معلولان جامعه هم دارد ؟ حمایت از سالخوردگان و اعضایی که نجات انها کمکی به بقای جمعیت نمیکند چه توجیهی دارد ؟ حمایت از اعضای ناتوان که امیدی به تاثیرشان در کلونی نیست ریسک زنده ماندن افرادی که میل به حمایتشان را دارند بالا میبرد و حتما این عامل ضد تکاملی وجودشان را به تدریج از بین میبرد !


در مورد بخش دوم اگر فکر میکنید واقعا جمعیتی که دیشب تا اخرین ساعت جلوی ستاد ها بودند و مردمی که فردا پای صندوق ها می ایند از ترس تب دارند به مرگ راضی میشوند !
و یک میلیون نفر از اعضای همین جامعه که اکثرا فرهنگی و تحصیل کرده هستند و مسئولیت صفر تا صد انتخابات را بر عهده دارند ، همگی دزد و حقه بازند و با شناسنامه ی اموات انتخابات را مهندسی میکنند ! و این یک میلیون نفر هم طوری هماهنگ شدند که خبری از این کار به بیرون درز نمیکند !
به نظرم بهتره بحث تمام بشه !(مجادله یک رفتار ضد تکاملی است ولی کلید روشن /خاموشش دست خودمونه !انسان عجب موجودیه ! یک رفتار ضد تکاملی رو به جلو پاس کرده در عین حال براش کلید روشن /خاموش هم درست کرده !)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  بحث پیرامون مناظره های انتخاباتی آمریکا زینب خانوم 39 10,539 ۲۱/آبان/۹۵ ۰:۱۲
آخرین ارسال: MohammadSadra

پرش در بین بخشها:


بالا