کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
احساس میکنم با شعورم داره بازی میشه. شما چطور؟
۲۳:۵۵, ۱۰/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۴ ۰:۰۲ توسط حقیقتجو.)
شماره ارسال: #1

جمله ی زیر را بخوانید و نظر خود را بگویید. برای جلوگیری از پیش داوری گوینده ی سخن مجهول خواهد ماند.
خداوند دو داستان را در آغاز خلقت انسان قرار داده و بارها در قرآن به آن اشاره کرده تا مسئله اصلی در زندگی بشر را برای ما روشن کند. داستان تمرد ابلیس از سجده به آدم، یعنی ابلیس نتوانست برتری آدم را بپذیرد. قابیل هم نتوانست برتری هابیل را بپذیرد. انسانی که بتواند برتری های دیگران را بپذیرد به اوج کمال رسیده است.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghoran ، vahrakan
۰:۳۴, ۱۱/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #2
آواتار
(۱۰/اسفند/۹۴ ۲۳:۵۵)حقیقتجو نوشته است:  جمله ی زیر را بخوانید و نظر خود را بگویید. برای جلوگیری از پیش داوری گوینده ی سخن مجهول خواهد ماند.
خداوند دو داستان را در آغاز خلقت انسان قرار داده و بارها در قرآن به آن اشاره کرده تا مسئله اصلی در زندگی بشر را برای ما روشن کند. داستان تمرد ابلیس از سجده به آدم، یعنی ابلیس نتوانست برتری آدم را بپذیرد. قابیل هم نتوانست برتری هابیل را بپذیرد. انسانی که بتواند برتری های دیگران را بپذیرد به اوج کمال رسیده است.

مثال خوبی زدی

سامری انقلاب هم سال هاست همین مرض رو داره

خدا شَفاش بده
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، میم.حسین.الف ، vahrakan ، حسین14 ، قلب ، عدالت
۱:۰۲, ۱۱/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۴ ۱:۰۲ توسط حقیقتجو.)
شماره ارسال: #3

پس حضرت موسی هم نتونست برتری های فرعون رو ببینه. چرا موسی با فرعون مخالفت کرد؟
عجیب ترین تفسیری که توی عمرم دیدم همین بوده. دقیقا 180 درجه واقعیت رو تغییر دادن ایشون. جنگ نرم یعنی این
۱:۴۷, ۱۱/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۴ ۱:۵۷ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #4

حقیقتجو نوشته است:پس حضرت موسی هم نتونست برتری های فرعون رو ببینه. چرا موسی با فرعون مخالفت کرد؟
خداوند انسان را که خلق کرد به خود تبارک گفت و مخلوقش را اشرف مخلوقات خواند اینگونه این مخلوق برتر شد
اما ابلیس عجیب ترین تفسیری که تو عمرتون دید را ارایه کرد و گفت من از آتش هستم وانسان از خاک من هزارن سال عبادت کردم و او تازه مخلوق است و اینگونه گفت "من" برتر هستم مافوق نظر خداوند نظر داد.

برتری ملاک است نه برتختی

فکر کنم دیگه نیاز نباشه به شما کنایه و تلخ زبونی کنم الانم دیر وقته شعرم نمیاد مولانا هم خوابه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، vahrakan ، مهدی2012
۲:۰۳, ۱۱/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۴ ۲:۲۹ توسط حقیقتجو.)
شماره ارسال: #5

(۱۱/اسفند/۹۴ ۱:۴۷)میم.حسین.الف نوشته است:  خداوند انسان را که خلق کرد به خود تبارک گفت و مخلوقش را اشرف مخلوقات خواند اینگونه این مخلوق برتر شد
اما ابلیس عجیب ترین تفسیری که تو عمرتون دید را ارایه کرد و گفت من از آتش هستم وانسان از خاک من هزارن سال عبادت کردم و او تازه مخلوق است و اینگونه گفت "من" برتر هستم مافوق نظر خداوند نظر داد. برتری ملاک است نه برتختی
فکر کنم دیگه نیاز نباشه به شما کنایه و تلخ زبونی کنم الانم دیر وقته شعرم نمیاد مولانا هم خوابه
نه مشکلی نیست عادت کردیم به کنایه ها. شما راحت باشید. کاری که از نظرتون درست هست انجام بدید.
ابلیس مغرور شد و گفت من از آدم برتر هستم و بر او سجده نکرد. نتیجه اینکه هر کس بگوید من از دیگری برتر هستم در راه شیطان قرار گرفته است. پیامبر هم نگفت من برترم. گفت همه ی انسانها با هم برابرند و در عمل نیز آن را ثابت کرد برای همین کفار باهاشون مخالفت کردند و جنگ ها شروع شد.
۹:۱۸, ۱۱/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۴ ۹:۱۹ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام
ملاک برتری تقواست ...نیازی نیست به شعور کسی توهین بشه ...زمانی که میبینی ابلیس با ان همه سابقه عرفی (یعنی عبادت ظاهری و مورد قبول فرشتگان بودن ) از سجده به انسان باتقوا و مورد قبول خداوند سر ،باز می زنه ،دیگه اینجا باید انچه که خداوند بزرگ در قران به فرشتگان می گه رو بپذیری (انی اعلم ما لا تعلمون ) ......در مورد داستان هابیل و قابیل هم تقوای این دو برادر نقش اساسی در مقرب تر شدن به درگاه خداونده .....زمانی که خداوند از این دو برادر قربانی می خواهد ....هابیل بهترین و فربه ترین گوسفندش را در راه خداوند قربانی می کند ،اما قابیل از گندم های کم کیفیتش هدیه میکند .....که در این جا هم تقوای بیشتر ،تقرب بیشتر را می طلبد .

ایا می توان تقوای فرعون را بیشتر از موسی ابن عمران دانست ....پیامبری که هنوز در مراحل ازمایش خداوند قرار داشت و از این طریق می توان فهمید که در این جا هم تقوا ،نقش اساسی در برتری در نزد خداوند دارد .......نه بلعم باعور بودن که مستجاب الدعوه است و نه فرعون بودن و ثروت و مقام داشتن در نزد خداوند ارزشی دارد . بلکه این تقوای الهی است که انسان را در نزد خداوند به کمال نزدیکتر می نماید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسین14 ، میم.حسین.الف
۱۰:۰۲, ۱۱/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۴ ۱۰:۲۶ توسط حقیقتجو.)
شماره ارسال: #7

(۱۱/اسفند/۹۴ ۹:۱۸)vahrakan نوشته است:  سلام
ملاک برتری تقواست ...نیازی نیست به شعور کسی توهین بشه ...زمانی که میبینی ابلیس با ان همه سابقه عرفی (یعنی عبادت ظاهری و مورد قبول فرشتگان بودن ) از سجده به انسان باتقوا و مورد قبول خداوند سر ،باز می زنه ،دیگه اینجا باید انچه که خداوند بزرگ در قران به فرشتگان می گه رو بپذیری (انی اعلم ما لا تعلمون ) ......در مورد داستان هابیل و قابیل هم تقوای این دو برادر نقش اساسی در مقرب تر شدن به درگاه خداونده .....زمانی که خداوند از این دو برادر قربانی می خواهد ....هابیل بهترین و فربه ترین گوسفندش را در راه خداوند قربانی می کند ،اما قابیل از گندم های کم کیفیتش هدیه میکند .....که در این جا هم تقوای بیشتر ،تقرب بیشتر را می طلبد .

ایا می توان تقوای فرعون را بیشتر از موسی ابن عمران دانست ....پیامبری که هنوز در مراحل ازمایش خداوند قرار داشت و از این طریق می توان فهمید که در این جا هم تقوا ،نقش اساسی در برتری در نزد خداوند دارد .......نه بلعم باعور بودن که مستجاب الدعوه است و نه فرعون بودن و ثروت و مقام داشتن در نزد خداوند ارزشی دارد . بلکه این تقوای الهی است که انسان را در نزد خداوند به کمال نزدیکتر می نماید.
سلام
چیزهایی که فرمودید رو کامل میدونم. حرف من اینه که اون کسی که اومده داستان شیطان رو تفسیر کرده داره با زیرکی خاصی مطلب رو واروونه جلوه میده.. باید میگفت کسی که متکبر و مغرور هست و خودش رو برتر از دیگران میدونه در راه شیطان قرار گرفته است نه اینکه بگه هر کسی برتری دیگران را نتوانست بپذیرد در راه شیطان است. همینجور تفسیر کردن ها باعث شده که فاتحه ی قرآن و اسلام خونده بشه. شیطان روی قرآن خیمه زده. شما نمیبینیدش؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۲۰:۴۸, ۱۱/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #8
آواتار
نقل قول:
. باید میگفت کسی که متکبر و مغرور هست و خودش رو برتر از دیگران میدونه در راه شیطان قرار گرفته است نه اینکه بگه هر کسی برتری دیگران را نتوانست بپذیرد در راه شیطان است.

جمله اول در مورد غرور هست که خودش رو برتر از دیگران میبینه و جمله دوم حسادت هست که برتری دیگران رو نمیتونه تحمل کنه...

حسادت هم یه جور غرور هست و شیطان هم یقینا به انسان ها خیلی حسود هست... خدا لعنتش کنه و عذابش رو چند برابر کنه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۸:۵۸, ۱۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۱/اسفند/۹۴ ۰:۳۴)عبدالرحمن نوشته است:  مثال خوبی زدی

سامری انقلاب هم سال هاست همین مرض رو داره

خدا شَفاش بده

منظورتون از سامری انقلاب رهبره؟
این به نظرم توهین و گستاخیه!
۹:۰۱, ۱۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #10
آواتار
(۱۲/اسفند/۹۴ ۸:۵۸)t.kam67 نوشته است:  منظورتون از سامری انقلاب رهبره؟
این به نظرم توهین و گستاخیه!

البته یهودیا انحرافات سامری رو به حضرت هارون نسبت میدن

شما هم خوب میشی پسرم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، سرباز منتظر ، عدالت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]