کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به نظر شما مقدمات و شرایط ازدواج چیست ؟؟؟
۱۵:۰۵, ۱۱/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
به نظر شما مقدمات و شرایط ازدواج چیست ؟؟؟

حرف ما با جوانی ست که احساس می کند به ازدواج نیاز دارد باید مقدمات را فراهم کند
[تصویر: 1456827484.jpg]
1- برنامه ریزی نه شتاب زدگی : به گونه ای برنامه ریزی کند که به محض فراهم آمدن شرایط در اولین فرصت اقدام به ازدواج کند هر جند این شرایط چند سال بعد محقق شود جوانی که نیاز به ازدواج دارد باید سریعا اقدام کند یعنی ازدواج را در اولویت قرار دهد بدون شتاب زدگی
2- مطالعه اولیه : لازم است چندین کتاب در این زمینه بخواند مثلا پسر باید در مورد شخصیت زن اطلاعاتی داشته باشد اما کتاب کافی نیست مشاوره با بزرگان کمک شایانی می کند و منبعی را انتخاب کند که با آموزه های دین فرهنگ و عرف جامعه هماهنگی داشته باشد با وظایف و حقوق زن و مرد در زندگی مشترک آشنا شویم
3- تحصیل آمادگی ازدواج : جوان ببیند چه شرایطی برای ازدواج او لازم است و چگونه می تواند آن شرایط را به دست آورد لازم نیست به نقطه ی اظطرار برسد و بعد اقدام کند از حالا زمینه ها را فراهم کند تا زمانش برسد
4-شرایط لازم برای ازدواج : عمده موانع ازدواج به نظر کارشناسان مشکلات فرهنگی ست نه اقتصادی
5- بلوغ اشد : بلوغ جنسی شرط لازم برای بلوغ اشد است و فرد باد به بلوغ روانی وعقلی نیز برسد بلوغ عقلی با توانمندی روحی و فکری و احساس مسئولیت و بزرگ منشی سر وکار دارد تا جوان به این حد از بلوغ نرسد ازدواج موفقی ندارد

[تصویر: 1456825248.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، مهدی2012 ، عبدالرحمن ، آفتاب ، رکن الهدی ، السا
۱۰:۱۶, ۱۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #2
آواتار
[تصویر: 1456825248.jpg]

کیه که به خدا اعتماد کنه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، رکن الهدی ، حسین14 ، السا
۲۰:۰۴, ۱۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #3

(۱۱/اسفند/۹۴ ۱۵:۰۵)قبیله منتظر نوشته است:  
4-شرایط لازم برای ازدواج : عمده موانع ازدواج به نظر کارشناسان مشکلات فرهنگی ست نه اقتصادی
کدوم کارشناسان؟
آدم بعضی حرفهای کارشناسانه رو میشنوه شاخ در میاره. این کارشناسها رو ما خوب میشناسیم. هر روز باهاشون سروکار داریم. اینها همونهایی هستن که برای درمان هر درد و مشکلی "خاک شیر" تجویز میکنن! "کارشناس خاک شیری"
به ترتیب کلمات زیر دقت کنید. اگه این ترتیب بهم بخوره وضعیت جامعه میشه این چیزی که شاهدش هستیم :
نان - آزادی - فرهنگ - ایمان - دوست داشتن
اگه دقت کنید متوجه میشید که فرهنگ در جایگاه سوم هست. یعنی اگه نان و آزادی نباشه فرهنگ بوجود نمیاد. پس مشکلات فرهنگی ما هم خودش معلول مشکلات اقتصادی هست!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، آفتاب
۲۱:۳۸, ۱۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #4
آواتار
قطعا عمده موانع ازدواج مشکل فرهنگی هست...

مسائل همچون خدا و پیامبر و امام زمان و روزی مربوط به مسائل فرهنگی میشه یا اقتصادی؟

نقل قول:
اگه نان و آزادی نباشه فرهنگ بوجود نمیاد
جدی میگید؟
آزادی برای مسائل فرهنگی که خدا رو شکر زیادی هم هست... چه مانعی برای اینکه مردم فرهنگشون رو بالا ببرن وجود داره؟
نان هم که خدارو شکر در اون حدی هست که به فرهنگ لطمه نزنه...

هر چند که اونایی که بیشتر مشکل فرهنگ دارند نه مشکل آزادی دارند نه مشکل نان!

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ
آیا خداوند برای بنده‌اش کافی نیست؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، قبیله منتظر ، رکن الهدی ، السا
۲۲:۳۳, ۱۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۲/اسفند/۹۴ ۱۰:۱۶)مهدی2012 نوشته است:  [تصویر: 1456825248.jpg]

کیه که به خدا اعتماد کنه؟

سلام!بحث اعتماد به خدا نیست.صحبت سر اینه که مردم میترسن با کمترین امکانات به خواستگاری برن و جواب رد بشنون

چون به عنوان یه پسر تجربه کردم که چقدر بده این اتفاق.وقتی شما میری خواستگاری از داشته هات میپرسن میگی من چیز زیادی ندارم ولی انشالله خدا کمک میکنه و روزی رسونه!!خیلی کم پیش میاد خانواده دختر هرچقدر هم مذهبی باشن جواب مثبت بدن

البته موردی که واسه من اتفاق افتاد خیلی عجیب بود و الان خدا رو شکر میکنم که این وصلت صورت نگرفت.

من یکی که با خدای خودم عهد بستم تا وقتی شرایط و توقعات به این شکل باشه تا چندین سال دیگه به ازدواج فکر نکنم.البته نمیخوام ته دل جوانی رو خالی کنم شما امیدت به خدا باشه

حتی دوست و آشنایی داشتیم که تعداد خواستگاری رفتنش بعضیاشون دو رقمی شده بود با اینکه شرایط خیلی خوبی داشتن ولی به یه بهونه ای رد میکردن

توهین به دخترای کشورمون هم نشه ولی واقعا ارسطو تو سریال پایتخت حق داشت که رفت از چین زن گرفت چون تو هر قسمت نشون داد چطور دخترای کشور خودمون یه جور میپیچوندنش ولی یه دختر خارجی ... !!به این میگن طنز تلخ که کنایه خیلی قشنگی به شرایط ازدواج ایران داره

به هر حال نمیدونم مشکل فرهنگی یا اقتصادی یا اجتماعی یا ... کدوم دلیله که باعث ایجاد این مشکلات در ازدواج شده به اعتقاد من توقعات بیش از حد مانع از ازدواج جوان ها شده
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammadz ، Mohammad Trust ، مهدی2012 ، السا
۲۳:۱۶, ۱۲/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۹۴ ۲۳:۵۳ توسط mohammadz.)
شماره ارسال: #6

(۱۲/اسفند/۹۴ ۲۱:۳۸)مهدی2012 نوشته است:  قطعا عمده موانع ازدواج مشکل فرهنگی هست...

مسائل همچون خدا و پیامبر و امام زمان و روزی مربوط به مسائل فرهنگی میشه یا اقتصادی؟

جدی میگید؟
آزادی برای مسائل فرهنگی که خدا رو شکر زیادی هم هست... چه مانعی برای اینکه مردم فرهنگشون رو بالا ببرن وجود داره؟
نان هم که خدارو شکر در اون حدی هست که به فرهنگ لطمه نزنه...

هر چند که اونایی که بیشتر مشکل فرهنگ دارند نه مشکل آزادی دارند نه مشکل نان!

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ
آیا خداوند برای بنده‌اش کافی نیست؟
مشکل اینه که مسائل رو با هم قاطی میکنیم. شما باید ببینید توی چه بعدی داریم حرف میزنیم. بعد فردی یا بعد اجتماعی. صحبتهای من مربوط به بعد اجتماعی بود نه بعد فردی. جمله ی آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست؟ مربوط به بعد فردی ست اما برخی افراد سعی میکنن این جمله رو وارد بعد اجتماعی کنن. از اینجور تحریف ها زیاد داریم. اگه خداوند کافی ست پس شما چرا ازدواج میکنید؟
وقتی از بعد فردی وارد بعد اجتماعی میشیم مسائل به پیچیدگی متافیزیک میشن.
اگه بخواییم آموزه های فردی رو وارد بعد اجتماعی کنیم و برعکس، به ناکجا آباد میرسیم.

آزادی بدون نان، آزادی نیست. بردگیه. انسان رو تبدیل میکنه به برده ی نان بودن. گفتم که ترتیب باید رعایت بشه
۳:۳۹, ۱۳/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #7
آواتار
همه شرایط رو که داشته باشی. بیکار باشی ، کسی بهت نگاه هم نمیکنه.

خداوکیلی اگه یکی واسه ابجی خودمون بیاد قبول میکنیم؟

به نظر من تمام مشکل فرهنگی-اخلاقی ، به خاطر بالارفتن سن ازدواجه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammadz
۴:۰۰, ۱۳/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #8

(۱۳/اسفند/۹۴ ۳:۳۹)Mohammad Trust نوشته است:  همه شرایط رو که داشته باشی. بیکار باشی ، کسی بهت نگاه هم نمیکنه.

خداوکیلی اگه یکی واسه ابجی خودمون بیاد قبول میکنیم؟

به نظر من تمام مشکل فرهنگی-اخلاقی ، به خاطر بالارفتن سن ازدواجه
معلومه که قبول نمیکنن. بعضیا یاد گرفتن فقط شعار بدن. یه جوری هم شعار میدن انگار بقیه به خدا اعتقاد و اعتماد ندارن. من توی یکی از تایپکها اشاره کردم که مشکل اقتصادی و بیکاری کشور ما بخاطر در انحصار بودن زمینهاست. بعضی افراد زرنگ اومدن زمینها رو در انحصار خودشون گرفتن و به مردم میفروشن. تمام سرمایه های مملکت اینطوری میره به سمت خرید و فروش زمین. نتیجش میشه رشد پایین اقتصادی و بیکاری و بالارفتن سن ازدواج و فساد در جامعه. اونوقت همین آدمای زرنگ میان حرف از اسلام و مشکلات فرهنگی جامعه و بالا رفتن سن ازدواج میزنن
۷:۲۸, ۱۳/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۴ ۷:۲۹ توسط imaneavare_59.)
شماره ارسال: #9
آواتار
باسلام
مسئله ازدواج نیست
مشکل اینه که نه دختر ما نه پسر ما آماده ازدواج نیستن درست تربیت نشدن طرز فکرا عوض شده دیدگاه ها عوض شده
یک مشت جوون راحت طلب خوش گذرون که حاضر نیستن تنشون به سختی بدن خودخواه و ... همون بهتر که ازدواج نکنن
آمار طلاق و میدونین؟ آمار خیانت زن و شوهرارو میدونین؟
خواوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سر شار است...

خداوندا! ................................................................
۹:۴۳, ۱۳/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #10
آواتار
نقل قول:
اگه خداوند کافی ست پس شما چرا ازدواج میکنید؟
چون که خدا گفته ازدواج کنSmile... زمانی خدا برای آدم کافی هست که به دستوراتش هم عمل کنیم دیگه...

نقل قول:
بعضیا یاد گرفتن فقط شعار بدن. یه جوری هم شعار میدن انگار بقیه به خدا اعتقاد و اعتماد ندارن.
یقینا اعتماد همه ی ما به خدا کم هست مگرنه اینجوری نمیبودیم. خدا تو قرآن گفته هر کس مشکل مالی داره ازدواج کنه خدا از فضلش بی نیازش میکنه؛ دیگه خدا باید چه جوری بگه؟ البته من وقتی به این افراد که ازدواج کردن توجه میکنم یقینم خیلی بیشتر میشه چون همشون بعد ازدواج وضعشون خیلی بهتر شده.

خدا رزاق است و روزی حلال ما هم فقط دست خداست چه یک نفر باشیم چه دو نفر؛ چه هشت نفر...

نقل قول:
مشکل
اینه که نه دختر ما نه پسر ما آماده ازدواج نیستن درست تربیت نشدن طرز فکرا عوض شده دیدگاه ها عوض شده
همه میگن هفت سال سوم تربیت بچه یعنی از 14 تا 21 سالگی مثل وزیر و مشاور میمونه. یعنی خودش باید زندگی رو شروع کنه و همه چیز رو تجربه کنه البته با کمک و مشورت پدر و مادر... ولی الان مردم از 21 سالگی به بعد ازدواج میکنند یعنی تا 21 سالگی بچه میمونند و بزرگ نمیشن بعدش هم به مشورت پدر و مادر توجه نمیکنن و مشکلات بسیار دیگه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]