کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکلات اقتصادی یا فرهنگی؟!
۱۵:۱۴, ۱۵/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۴ ۱۵:۲۸ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستانSmile
بعضی ها فکر میکنند که مشکلات اقتصادی علت مشکلات فرهنگی هستند و بعضی ها هم میگن مشکلات فرهنگی باعث مشکلات اقتصادی شدند.
ولی حقیقت این است که مسئله فرهنگ آنقدر بزرگ و مهم و فراگیر هست که اصلا قابل قیاس با اقتصاد نیست و میشه گفت اقتصاد یکی از زیر مجموعه های بسیار، فرهنگ هست. همچنین تاریخ ثابت کرده که خیلی افراد و گروه ها بودند که بدون اقتصاد ولی با فرهنگ قوی موفق ترین افراد بودند در صورتی که اقتصاد بدون فرهنگ مایه بدبختی و ... آدم می شود.

این جدول فقط یک کوچولو از مشکلات فرهنگی ما رو نشون میده که باعث از دست دادن هزاران میلیارد و سبب مشکلات اقتصادی میشه:
[تصویر: 0.jpg]
(منبع و متن کامل عکس: http://www.dana.ir/News/657919.html?dref=shahrekhabar )

اسم خودمون رو گذاشتیم مسلمان، میدونید واسه همین جراحی زیبایی سالانه چندین میلیارد مردم هزینه میکنند لابد به خاطر مشکلات اقتصادیه که میرن اینکارو میکنن! Smile

فقط یک کوچولو از مشکلات فرهنگی ما بود.... مشکلات بزرگتر! بماند...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، mohammadz ، MohammadSadra ، amrtat71 ، بیداری اندیشه ، در جستجوی سختی ، السا

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۳۹, ۱۶/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۴ ۱۹:۴۸ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #11

(۱۵/اسفند/۹۴ ۱۹:۰۸)مهدی2012 نوشته است:  در تعجبم از این آمارها در تعجبید!!!!
شما آمار رو نقد میکنید و میگید به نظرم اینجور نیست!Smile
بهتره تحقیق کنید...

این آمارها رو که ده ساله داریم میشنویم چطور تعجب میکنید؟
چه کسی در این تاپیک گفت کل آمارهایی که آورده‌اید اصلاً اونجور نیست؟ Smile
ما فقط اتکاپذیری ِ اون آمار رو مورد تردید قرار دادیم، اما نگفتیم که در هیچ موردی چیزی شبیه به اونها نیست.
اصلاً حتی قبلاً می‌گفتند در مصرف لوازم آرایش در جهان اول هستیم. مصارف ِ دیگر مثل سوخت یا ضایعات ِ بالای نان رو هم همه میدونن.
ما میگیم همراه ِ بحث ِ مفیدی که میخواید بکنید، اطلاعات اشتباه هم همراهش به مردم داده نشه.

ضایعات آری! شایعات خیر! Smile

(۱۵/اسفند/۹۴ ۱۹:۰۸)مهدی2012 نوشته است:  Dodgy اون میانگینه... قرار نیست که همه روزی یک کیلو داشته باشن... به پشت پرده مجالس عروسی یه سر بزنید...
آقای امیر عبدی، به زیبایی ِ هرچه تمامتر با آمار ِ دیگر ِ خود ِ اون جدول مقایسه فرمودند. Smile

(۱۵/اسفند/۹۴ ۱۹:۰۸)مهدی2012 نوشته است:  بعدشم من بیشتر حرفم رو اونایی بود که هایلایت کردم و بقیشون زیاد به مطلب من مرتبط نیست.
پس با توجه به «بیشتر»، هنوز هم یه‌کم حرفتون در مورد بقیه‌شون بوده. Smile) شوخی کردم. موقعی که بنده این صفحه رو اول بارگذاری کردم، هنوز اون ویرایش که بعضی موارد رو مشخص(فارسی را پاس بداریمSmile) ) نموده‌اید رو انجام نداده بودید.

(۱۶/اسفند/۹۴ ۱۷:۴۲)amirabdi نوشته است:  بجای آمار استفاده از خودرو شخصی هم اومده بود آمار سفر با خودرو شخصی رو گذاشته بود
با تشکر از موارد خوبی که اشاره فرمودید.
در این مورد، البته منظور از سفر، «سفرهای درون‌شهری و برون‌شهری» (یعنی تمام ِ کاری که غیر از مسابقه ( Smile ) میشه با هر وسیله‌ی نقلیه انجام داد) بود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، آیات
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا