|
آموزش و پرورش شیطانی به خودکشی ختم شد
|
|
۱۷:۰۷, ۱۹/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۹۴ ۱۷:۰۸ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مرد جوان به نام سعید در شکایتش مدعی شد: دخترم به نام آیسان 15 ساله را مثل یک فرشته بزرگ کرده بودم و هیچ کمبودی نداشت.
آیسان در رشته علوم انسانی درس می خواند به همین دلیل دو ماه قبل از مرگش به سراغم آمد و از من خواست برایش کتاب "د.س" را بخرم. وقتی پرسیدم کتاب را برای چه می خواهی ادعا کرد معلم مدرسه این کتاب را معرفی کرده و از بچه ها خواسته است این کتاب را بخرند تا او تدریس کند. ![]() در این کتاب از خواننده درخواست می شود نصف شب هم از خواب بیدار شود و شروع به خواندن کتاب کند. در این کتاب جمله ای آمده است "دنیا هیچ، همه هیچ بر هیچ مپیچ" که طبق این حرف فیلسوف مورد اشاره در داستان آب رنگی خورده و خرگوش سفید که همان روحش است دارد پرواز می دهد به امید روزی که روحش دوباره به این دنیا باز می گردد. این کتاب شیطانی است و اصلا برای تدریس در مدرسه که هیچ برای تدریس در دانشگاه نیز مناسب نیست. ![]() بعد از خواندن این کتاب آیسان زیر و رو شد و سوال های عجیب و غریب می پرسید. یک هفته قبل از مرگ، دخترم از من پرسید یکی از فامیل های دوستش از طبقه پنجم خودکشی کرده و زنده مانده است. من در جوابش گفتم چنین چیزی امکان ندارد و بدون شک آن فرد خواهد مرد. دخترم بسیار شاد بود و اصلا به فکرم نمی رسید خودکشی کند. یک روز قبل از مرگش با هم به پارک رفته و کلی بازی و شوخی کردیم. شب وقتی به خانه آمدیم او از من خواست شطرنج بازی کنیم که من گفتم خسته هستم و فردا این کار را می کنیم. ![]() پدر دختر دانش آموز اضافه کرد: ظهر روز بعد آیسان از مدرسه آمد و استراحت کرد. ساعت 4.30 عصر مادرش او را از خواب بیدار کرد و از او پذیرایی کرد. حدود ساعت پنج همسرم برای سیمی کردن کتاب های او از خانه خارج شد. ساعت 6 عصر همسایه ها با من تماس گرفتند که حال آیسان بد است چون محل کارم نزدیک خانه بود دو دقیقه بعد به خانه آمدم و متوجه سقوط دخترم از طبقه ششم شدم. آیسان هنوز زنده بود و وقتی با او حرف زدم سرش را تکان داد. دقایقی بعد اورژانس در محل حاضر شد و مرگ دخترم را تایید کرد. سعید تصریح کرد: بعد از خودکشی دخترم کتاب را مطالعه کردم و متوجه حاشیه نویسی های آن شدم. دخترم با خواندن این کتاب هر روز از زندگی فاصله گرفته و به مرگ بیشتر نزدیک می شد. در صفحه اول کتاب دوست آیسان با نوشتن مطلبی او را از خواندن این کتاب منع کرده بود اما دخترم 15 ساله بود و فردی در این سن مستعد پذیرش گفته های کتاب است. ![]() بعد از فوت دخترم من قصد شکایت از هیچ کس را نداشتم اما وقتی به مدرسه او رفتم متوجه شدم مدیر مدرسه به دروغ ادعا کرده آیسان با نقل مکان به تبریز رفته است. حتی معلم او که این کتاب را هنوز تدریس می کند از خودکشی دخترم به خاطر خواندن کتاب "د.س" اطلاع ندارد. آقای بازپرس بعد از متوجه شدن این موضوع خشمگین شدم چرا که می دانم امکان دارد دختران دیگری نیز بعد از خواندن این کتاب مثل آیسان خودکشی کنند. چرا باید یک کتاب شیطانی در مدارس تدریس شود. من از مدیر و معلم مدرسه شکایت دارم. --- چقدر این نوع ادبیات آشناست : دنیا هیچ، همه هیچ بر هیچ مپیچ!! دقیقا همون پوچی که شیطان پرستان بهش اعتقاد دارند و دیکته شده ی اربابشون. منبع |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۰۳, ۲۲/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۴ ۱۶:۰۴ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
زیاد وقت بحث کردن ندارم، ولی گویا یه کتاب دیگه از آقای گوردر به نام دنیای سوفی چاپ شده و حقیر خبر ندارم. دوستان اگر دارند برایمان بفرستند. چون اون دنیای سوفی که من خوندم، هیچ چیزی از پوچی و پوچ گرایی توش نبود. البته مسلما، واو به واو کتاب را قبول ندارم، دارای نقایصی است، ولی اگر کسی بخواهد بفهمد فلسفه غرب چه میخواهد بگوید، این کتاب را بخواند. البته خواندن این کتاب کافی نیست، ولی برای شروع عالیه. آموزش شیطانی؟؟؟!!!
|
|||
|
|
۱۶:۲۷, ۲۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
سلام
یعنی "د.س" همون دنیای سوفی هست یا از روی احتمال پنج صفحه بحث شده؟ چطور میشه یقین پیدا کرد منظور همون "دنیای سوفی" هست؟ البته بنده همه نظرات رو نخوندم |
|||
|
۱۶:۳۰, ۲۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۲۲/اسفند/۹۴ ۰:۳۴)chiaueam نوشته است: آقا عمار توصیه می کنم کتابو بخونی ... به نظرم حکایت شما شبیه حکایت دانشجویان این روزهاست که میخواهند استاد را متقائد کنند تعطیل کردن کلاس قبل از عید خوب است ! در حالی که خود بهتر میدانند این اولین تعطیلات دانشجویی انهاست اما این ماجرا برای استاد اولین بار نیست.... بنده خود کتاب را نخواندم ولی مقدمه اش را مطالعه کردم و در همان مقدمه نویسنده (یا مترجم؟)به روش زیرکانه ای اصل وجود جهان غیر مادی را را تکذیب و ظاهرا کتاب بر اساس بنیاد مادی گرایی نوشته شده .... و نهایت چیزی که با مادی گرایی میتوان به ان رسید خودکشی است . (البته چیزی که الان ذهن مرا به خود مشغول کرده ، نه چاپ و نشر این کتاب و نه مطالب این تالار و تاپیک بلکه وضع فعلی ان دختر خانم در دنیای برزخ است ....) در مورد پوشش مو هم این کاربر مطالب خوبی عنوان کردند ! منتها ربطی به دانش زیست شناسی ندارد ! بررسی فسیل ها یک کار هنری است و ربطی به علم ندارد مثلا در همین لحظه میتوان از میان انسانها گونه های انتخاب کرد و با بررسی اسکلت انها یک نظریه ارائه کرد... ثانیا داستان نویسی هم زیر مجموعه ی ادبیات است نه زیست شناسی ، به قول یکی از محققان داخلی اگر یک موجود را در محیط ازمایشگاه هزاران بار تکثیر و در برابر سخت ترین تنش ها قرار دهیم موجود تولید شده ی مرحله ی ان ام همان موجود اول است ! البته در دنیای ازاد هم ظاهرا وضع همین است ، مثلا اجداد ما قرن هاست به طور مصنوعی گاو و گوسفند و اسب را به صورت مصنوعی سلکت میکنند ولی اسب همچنان اسب است و گاو همچنان گاو ! ثالثا داستان بافی هم ربطی به علم زیست شناسی ندارد ! این که از یک طرف بر اساس انتخاب طبیعی باید قبول کنیم که گونه های با قابلیت جنسی بالا (تستسترون زیاد) شانس بیشتری برای بقا دارند و از طرفی هم انسان عاقل شد بعد هم عاشق شد !(خود داروین هم به این نتیجه رسیده بود که ظاهرا انسان تفاوت های بنیادینی با سایر موجودات دارند ) رابعا واقعا از دست دادن پوشش طبیعی چه منطقی پشتش دارد ! انسان ضعیف نه تاب سرما را دارد نه تاب گرما !احتمالا با رشد گرانی ها انسان دوباره به این نتیجه برسید که پوشش طبیعی هم بدک نیست ! گرچه متاسفانه انتخاب طبیعی در میان انسانها سالهاست که متوفق شده و معیار انتخاب همسر چیز دیگریست ! و این پرسش بنیادی بی پاسخ است که چرا انتخاتب طبیعی به سمتی حرکت کرد که بر ضد خودش عمل کند ......
|
|||
|
۱۶:۴۴, ۲۲/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۴ ۱۶:۴۹ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۲۲/اسفند/۹۴ ۱۶:۲۷)افشین نوشته است: سلام افشین جان همونه، بنده به کنایه نوشته بودم. ![]() ![]() جناب عمار کاش ما هم مثل شما بودیم و با بصیرت کامل از تمام محتوای همه کتابها تنها با خواندن مقدمه می توانستیم با خبر شویم. برادر گرامی، خواندن مقدمه برای پی بردن به نقشه های ذهنی یک نویسنده کفایت نمیکند. اتفاقا ایشان یک مسیحی معتقد هستند. میتوانید به آثار دیگر ایشان همچون دختر پرتقال و مخصوصاً راز تولد مراجعه بفرمایید |
|||
|
|
۱۷:۵۲, ۲۲/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۴ ۱۷:۵۲ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۲۲/اسفند/۹۴ ۱۶:۳۰)عمار94 نوشته است:البته عذر میخواما،اما من واقعا نمیدونم شما این مطالب رو از کجات در میاری! یه جای دیگه هم بحث رو کشوندی به تکامل،من هم گفتم که یه تایپیک جداگانه بزن راجع بهش صحبت کنیم. بی مو شدن انسان،فوایدش بیشتر از ضررش بوده.انسان در دوره ای که موی بدنش رو از دست داده نیاز زیادی به گرم شدن نداشته بلکه این گرما خودش بلای جونش محسوب میشده! برای ایمن باقی موندن در مقابل اشعه های مضر خورشید هم موی سر کفایت میکرده. انتخاب مصنوعی هم کلی تغییر توی حیوانات ایجاد کرده من نمیدونم چطور میگی اسب همون اسبه گاو همون گاو! یعنی آروخص هیچ فرقی با گاو امروزی نداره؟ سگ امروزی همون نیای صد هزار سال قبلشه؟!! لابد مرغ ها هم همین ریختی بودن یا اردک ها هم از اولش همین شکلی از آسمون نازل شدن روی زمین. البته یادم نبود که فسیل شناسی یه کار هنریه نه کار علمی.دیرینه شناسی هم هنر هشتم محسوب میشه فکر کنم )
|
|||
|
۱۹:۱۰, ۲۲/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۴ ۱۹:۲۲ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۲۲/اسفند/۹۴ ۱۶:۴۴)سید ابراهیم نوشته است: جناب عمار کاش ما هم مثل شما بودیم و با بصیرت کامل از تمام محتوای همه کتابها تنها با خواندن مقدمه می توانستیم با خبر شویم. سید ابراهیم یک نکته در رابطه با فلسفه و حتی علوم انسانی در کشورمان وجود دارد . متاسفانه افرادی در کشور ما علوم انسانی و باطبع فلسفه میخوانند و ارائه میکنند که در دبیرستان رشته ی انسانی خوانده باشند و متاسفانه تر ! دانش آموزانی به رشته ی انسانی هدایت میشوند که معمولا قدرت منطق پایینی دارند و افراد با قدرت درک منطقی بالا روانه رشته ی ریاضی میگردند ، به همین خاطر دانشگاه شریف میشود نگین علمی جهان ولی در علوم انسانی وضع فرق میکند....و این اغاز تراژدیست ! در مورد پست هم احتمالا عرض بنده رو اشتباه متوجه شدید ،احتمالا بهتر بود میگفتم مقدمه ای بر کتاب را خواندم و اشاره هم کردم که نمیدانم این مقدمه قسمتی از کتاب است یا نظر مترجم یا حتی نظر یک خواننده که مطلب را نوشته ، وقتی در همین قسمت متوجه میشوم که نویسنده روابط بین موجودات را صرفا مادی میبیند و احتمال وجود رابطه ای غیر آن را خرافه میپندارد ، دیگر فرق نمیکند که نویسنده مسیحی است یا یهودی ! باید تکلیف همین پله ی اول روشن شود چون منطق حکم میکند که اگر از پله ی صفرم به پله ی دوم بپریم احتمال وجود شکستگی پا هست!!! البته شما از بنده واردتر هستید و بهتر میدانید که دانستن منطق مقدم بر دانستن فلسفه است ! و منطق ظاهرا مفهوم ساده ای نیست نقل قول:یه جای دیگه هم بحث رو کشوندی به تکامل،من هم گفتم که یه تایپیک جداگانه بزن راجع بهش صحبت کنیم.بحث را من به تکامل نکشاندم ! بحث خودش به تکامل کشیده شد ! به هر حال تکامل ستون خیمه ی دارونیسم و مدرنیته است و بسیاری از بحث ها نهایتا به بررسی تکامل برخواهد گشت ! نقل قول:بی مو شدن انسان،فوایدش بیشتر از ضررش بوده.انسان در دوره ای که موی بدنش رو از دست داده نیاز زیادی به گرم شدن نداشته بلکه این گرما خودش بلای جونش محسوب میشده!نکته اینجاست از دست دادن مو منجر به تعریق میشود (جهت نوعی خنککاری) و بشر برای جبران مجبور به زندگی در کنار آبها بوده و کنار ابها هم سرسبز تر و خنک تر از دشت هاست (گرمای ویژه ی بالای اب) و با زندگی در کنار ابها نیاز به وجود موهای پرپشت بود نه از دست دادن آن !!!!!!!!! در مورد فسیل ها هم مطالب بسیاری گفته شده اما مهمترین مطلب این است . فرض کنید همین امروز جسد یک انسان سالم به همراه جسد یک انسان که از مشکلات اسکلتی رنج میبرد (ولی واضحا انسان بوده ) به همرا لاشه ی یک میمون و شامپانزه در مکانی دفن شود . آیا در اینده کسی میتواند این اسکلت ها را ردیف کند و نتیجه بگیرد که از همدیگر تکامل یافته اند!!!!!! به نظرتان چرا در محیط ازمایشگاه که میتوان با کنترل مصنوعی پدیده ی انتخاب طبیعی را هزاران بار سریع تر کرد هنوز هیچ گزارشی از تبدیل موجود الف به ب وجود ندارد ! |
|||
|
۱۹:۱۹, ۲۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
در مورد فرمایش ابتدایی تان کاملا با شما هم سخن هستم. نه تنها منطق مقدم بر دانستن فلسفه است، بلکه ریاضیات نیز مقدم بر دانستن منطق است. لذاست که بر سر آکادمی افلاطون نوشته بودند: آنکه ریاضی و هندسه نمی داند وارد نشود. این یکی از مشکلات سیستم آموزشی ماست که متاسفانه ارزشی برای علوم انسانی قائل نیستند و غالبا (البته تاکید میکنم غالبا و نه همیشه) آن دانش آموزانی که قدرت ورود به عرصه تجربی و ریاضی را ندارند، وارد علوم انسانی می شوند ![]() ![]() نکته دیگر آنکه بنده با خواندن همگانی فلسفه، آنهم بدون داشتن مقدمات وبدون استاد راه بلد به شدت مخالفم.
|
|||
|
۱۹:۵۹, ۲۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۲۲/اسفند/۹۴ ۱۹:۱۰)عمار94 نوشته است: بحث را من به تکامل نکشاندم ! بحث خودش به تکامل کشیده شد ! به هر حال تکامل ستون خیمه ی دارونیسم و مدرنیته است و بسیاری از بحث ها نهایتا به بررسی تکامل برخواهد گشت !خودش شد؟ :| اگه لازم بود بهش پرداخته بشه باید تایپیک جداگانه میزدید. (۲۲/اسفند/۹۴ ۱۹:۱۰)عمار94 نوشته است: نکته اینجاست از دست دادن مو منجر به تعریق میشود (جهت نوعی خنککاری) و بشر برای جبران مجبور به زندگی در کنار آبها بوده و کنار ابها هم سرسبز تر و خنک تر از دشت هاست (گرمای ویژه ی بالای اب) و با زندگی در کنار ابها نیاز به وجود موهای پرپشت بود نه از دست دادن آن !!!!!!!!! این مقاله رو بخونید متوجه میشید،فقط شرمنده فارسیش رو نت نبود نقل قول: (۲۲/اسفند/۹۴ ۱۹:۱۰)عمار94 نوشته است: در مورد فسیل ها هم مطالب بسیاری گفته شده اما مهمترین مطلب این است .از یک اسکلت یا چهار تا اسکلت نه،اما صدها اسکلت با ارتباط منطقی و منظم در کنار هم چرا.(ارتباط منطقی از جمله تقدم و تاخر زمانی) (۲۲/اسفند/۹۴ ۱۹:۱۰)عمار94 نوشته است: به نظرتان چرا در محیط ازمایشگاه که میتوان با کنترل مصنوعی پدیده ی انتخاب طبیعی را هزاران بار سریع تر کرد هنوز هیچ گزارشی از تبدیل موجود الف به ب وجود ندارد !چرا گزارش نشده، این یه نمونش لینک |
|||
|
۲۱:۵۵, ۲۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۲۲/اسفند/۹۴ ۱۶:۴۴)سید ابراهیم نوشته است: افشین جان همونه، بنده به کنایه نوشته بودم. سید جان در جریان هستم به کنایه عنوان کردی ![]() منظورم اینه آیا سند معتبری مبنی بر "دنیای سوفی" بودن کتاب مذکور هست؟یا چون چند قسمت از مطالب گفته شده توی کتاب دنیای سوفی آورده شده این نتیجه برداشت شده که "د.س" همینه؟ |
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۲۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
سلام آقا افشین
عکسهایی که از صفحات گرفته شده مربوط به همین کتاب اند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| توزیع سیمکارت در مدارس با توافق آموزش و پرورش | علمدار133 | 31 | 19,800 |
۱۶/آبان/۹۱ ۲۳:۱۷ آخرین ارسال: minoo |
|

![[تصویر: 403948_478.jpg]](http://www.mizanonline.ir/files/fa/news/1394/12/11/403948_478.jpg)
![[تصویر: 403949_166.jpg]](http://www.mizanonline.ir/files/fa/news/1394/12/11/403949_166.jpg)
![[تصویر: 403946_435.jpg]](http://www.mizanonline.ir/files/fa/news/1394/12/11/403946_435.jpg)
![[تصویر: 403950_797.jpg]](http://www.mizanonline.ir/files/fa/news/1394/12/11/403950_797.jpg)