کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به نظر شما مقدمات و شرایط ازدواج چیست ؟؟؟
۱۵:۰۵, ۱۱/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
به نظر شما مقدمات و شرایط ازدواج چیست ؟؟؟

حرف ما با جوانی ست که احساس می کند به ازدواج نیاز دارد باید مقدمات را فراهم کند
[تصویر: 1456827484.jpg]
1- برنامه ریزی نه شتاب زدگی : به گونه ای برنامه ریزی کند که به محض فراهم آمدن شرایط در اولین فرصت اقدام به ازدواج کند هر جند این شرایط چند سال بعد محقق شود جوانی که نیاز به ازدواج دارد باید سریعا اقدام کند یعنی ازدواج را در اولویت قرار دهد بدون شتاب زدگی
2- مطالعه اولیه : لازم است چندین کتاب در این زمینه بخواند مثلا پسر باید در مورد شخصیت زن اطلاعاتی داشته باشد اما کتاب کافی نیست مشاوره با بزرگان کمک شایانی می کند و منبعی را انتخاب کند که با آموزه های دین فرهنگ و عرف جامعه هماهنگی داشته باشد با وظایف و حقوق زن و مرد در زندگی مشترک آشنا شویم
3- تحصیل آمادگی ازدواج : جوان ببیند چه شرایطی برای ازدواج او لازم است و چگونه می تواند آن شرایط را به دست آورد لازم نیست به نقطه ی اظطرار برسد و بعد اقدام کند از حالا زمینه ها را فراهم کند تا زمانش برسد
4-شرایط لازم برای ازدواج : عمده موانع ازدواج به نظر کارشناسان مشکلات فرهنگی ست نه اقتصادی
5- بلوغ اشد : بلوغ جنسی شرط لازم برای بلوغ اشد است و فرد باد به بلوغ روانی وعقلی نیز برسد بلوغ عقلی با توانمندی روحی و فکری و احساس مسئولیت و بزرگ منشی سر وکار دارد تا جوان به این حد از بلوغ نرسد ازدواج موفقی ندارد

[تصویر: 1456825248.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، مهدی2012 ، عبدالرحمن ، آفتاب ، رکن الهدی ، السا

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۱۹, ۱۳/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۴ ۱۲:۵۳ توسط mohammadz.)
شماره ارسال: #11

(۱۳/اسفند/۹۴ ۹:۴۳)مهدی2012 نوشته است:  چون که خدا گفته ازدواج کنSmile... زمانی خدا برای آدم کافی هست که به دستوراتش هم عمل کنیم دیگه...

یقینا اعتماد همه ی ما به خدا کم هست مگرنه اینجوری نمیبودیم. خدا تو قرآن گفته هر کس مشکل مالی داره ازدواج کنه خدا از فضلش بی نیازش میکنه؛ دیگه خدا باید چه جوری بگه؟ البته من وقتی به این افراد که ازدواج کردن توجه میکنم یقینم خیلی بیشتر میشه چون همشون بعد ازدواج وضعشون خیلی بهتر شده.
انگار شما مشکل مالی ندارید. برای همین نمیدونید چیه! ازدواج یک پدیده ی اجتماعیه. وقتی یک نفر شد دو نفر موضوع میشه اجتماعی. صرف اینکه شما بخوای ازدواج کنی کسی بهت زن نمیده. اینکه شما چند نفر رو میشناسی که با ازدواج وضعشون خوب شده دلیل نمیشه که به کل جامعه نسبتش بدید. برای اینجور نسبت دادن ها نیاز به علم آمار و مطالعات علمی هست. آره خدا روزی رسونه اما این بنده ی خداست که میاد روزی که خدا به همه داده رو میگیره توی چنگ خودش و بقیه هم باید بشن برده ی اون! باز هم میگم مشکلات ازدواج (منظور مشکل ازدواج جامعه هست نه خودم چون خودم خداروشکر مشکل ازدواج ندارم) صد در صد بخاطر مشکلات بیکاری و اقتصادی هست که نتیجه ی ۴ دهه تلاش مسولینه!!!.
۱۴:۰۲, ۱۳/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #12
آواتار
تا الان مانع ازدواج اقتصادی بود ولی از این به بعد مشکل فرهنگی هم اضافه شده دیگه کمتر کسی رو میشه پیدا کرد که قبل از ازدواج رابطه نداشته باشه.
۱۶:۵۹, ۱۳/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #13

(۱۳/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۲)قاتل مرگ نوشته است:  تا الان مانع ازدواج اقتصادی بود ولی از این به بعد مشکل فرهنگی هم اضافه شده دیگه کمتر کسی رو میشه پیدا کرد که قبل از ازدواج رابطه نداشته باشه.
مشکلات فرهنگی بخاطر مشکلات اقتصادی است. توی یکی دو سال بوجود نیومده. نتیجه ی برنامه ریزی های اقتصادی چند دهه هست.
بزارید یه جوک هم در این مورد بگم که فضا عوض بشه. شما میری خواستگاری ازت میپرسن شغل داری؟ شغلت چیه؟
بعد میری دنبال شغل و کار ازت میپرسن ازدواج کردی یانه!! یعنی یکی از آپشنها برای پیدا کردن شغل اینه که ازدواج کرده باشید. این یعنی عمق فاجعه Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قاتل مرگ
۱۱:۲۹, ۱۴/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۴ ۱۱:۳۰ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #14
آواتار
نقل قول:
مشکلات فرهنگی بخاطر مشکلات اقتصادی است.
و مشکلات اقتصادی ما هم به خاطر مشکلات فرهنگی هست.
نقل قول:
انگار شما مشکل مالی ندارید. برای همین نمیدونید چیه!
نکته خوبی گفتید... من هر چی اطرافم رو نگاه میکنم فقط مشکلات فرهنگی میبینم نه مشکلات مالی...
هر کی رو میبینم که ازدواج کرده وضع مالیش خوبه و هر کی هم که ازدواج نکرده؛ یا کار داره وضع مالیش خوبه یا بیکار و بی پول که اگه این افراد هم ازدواج کنند خدا از فضلش بینیازشون میکنه اگر مرد کار یا تلاش باشند...
البته این دیدگاه منه مگرنه نظر اطرافیانم اینه که وضع ماها خیلی خرابه و جزء طبقه فقیر حساب میشیمSurprise
من که خیلی راضیم؛ همه چی آرومه من چقد خوشبختمWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قاتل مرگ ، السا
۱۵:۱۴, ۱۸/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #15
آواتار
سلام

یه چیز میگم ناراحت نشید

شما تو شهر با این همه امکانات آدم نمیدونه چه بگه

مثل ما تو روستا بدون امکانات کم و شرایط سخت که داریم زندگی میکنیم

شما با این همه امکانات باید کلاهتون رو بندازید بالا