|
توهین دولتمردان اصلاحات ⛔
|
|
۱۲:۴۵, ۲۸/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
گوشه ای از دریای توهین دولتمردان اصلاحات ⛔به مقدسات ....
⛔محمد خاتمی:احکام قرآن متناسب با زندگی قبیله ای است، قرآن کریم برای ما قابل استناد نیست!؟(کیهان ۱۲/۶/۷۸) ⛔عبدالکریم سروش:ولایت پیامبر بعد از به کسی منتقل نشده است. (روزنامه صبح امروز ۱۶/۶/۷۸) ⛔ابراهیم اصغر زاده:حتی علیه خدا هم میتوان تظاهرات کرد. (آفتاب امروز ۲/۶/۷۸) ⛔محمد کاظم محمدی اصفهانی:به خود خدا هم میتوان اعتراض کرد، و اورا فتنه گر نامید. (روزنامه ایران ۲۴/۴/۷۹) ⛔محسن کدیور:معصومین (علیه السلام) فقط در کلیات و اصول اسوه اند. (ماهنامه کیان بهمن ۷۷) ⛔محسن کدیور:امروز خدا در جامعه هیچ کاره است. (نشریه پژوهش های قرآنی سال ۷۹) ⛔آقا جری:در حکومت های دینی، نه تنها دین افیون توده هاست که افیون حکومت ها نیز هست. (۲۵/۱/۸۱) ⛔رجبعلی مزروعی:حضرت علی (علیه السلام) مانند معاویه مشروعیت خود را از مردم گرفته است. (حریم ۲۳/۱۱/۷۸) ⛔محمد مجتهد شبستری:فعل و قول معصوم حجت نیست. (کیان بهمن ۷۷) ⛔علیرضا علوی تبار:ما پیشرفت نمیکنم چون در جامعه ما هنوز خدا نمرده است. (یا لثارات ۴/۳/۷۹) ⛔اکبر گنجی:حرکت اصلاح طلبان ما عاقبت به جدایی دین از سیاست خواهد انجامید. (مصاحبه با شبکه آلمانی ۲۴/۱/۷۹) ⛔محمد رضا خاتمی؛مبنای مشروعیت هر کاری رأی مردم است. (جمهوری اسلامی ۸/۶/۷۹) ⛔بهاء الدین خرم شاهی:کافر و بی دین هم خودی است. (صبح امروز ۲/۶/۷۸) ⛔عزت الله سحابی:معصومین بدون نظارت مردم در معرض انحراف هستند. (روزنامه عصر آوارگان ۱۶/۱۰/۷۸) ⛔عطاالله مهاجرانی:نظریه غیرت دینی ویران کننده اندیشه و فرهنگ و تمدن است. (روزنامه آریا ۱۶/۱/۷۹) ⛔سعید حجاریان:تفکر فقیهی نمیتواند فرهنگ عاشورا را بازسازی کند. (روزنامه ایران ۳۱/۱/۷۸) ⛔احمد نراقی: وحی برای انسان های بعد از زمان خود، قابل فهم نیست. (هفته نامه آبان، ۱۱/۱۰/۷۷) ⛔مقصود فراستخواه:حقیقت ثابت نداریم، حتی در دست انبیاء و معصومین.(۲۲/۶/۷۷) ⛔مقصود فراستخواه:هنرمند اصیل هم به نحوی به فضای آمیخته با ابتذال نیازدارد و گرنه از دل و دماغ می افتد.(۲/۸/۷۹) ⛔اکبرگنجی:خمینی متعلق به موزه تاریخ است.(۲۴/۱/۷۹) ⛔محمد خاتمی: اگر این حجاب مانع حضور زن شود، قطعا مضر است.(۱۶/۸/۷۹) ⛔محمد خاتمی:مشکل این نیست که زنان چگونه لباس بپوشند، مشکل این است که زنان بتوانند در عرصه مختلف حضور داشته باشند. روزنامه همبستگی ۱۶/۸/۷۹) ⛔جهانبخش محبی نیا:موسیقی و رقص باید شرعی شود. (آفتاب امروز ۳/۷/۷۸) ⛔عبدالکریم سروش؛ خدای جدید با خدای گذشتگان متفاوت است. نشریه کیان) ⛔عبدالکریم سروش: فرهنگ شهادت خشونت آفرین است، اگر کشته شدن آسان شد ، کشتن هم آسان میشود. (روزنامه نشاط ۱۲/۳/۷۸) ?همه را بشناسید وبعد حمایت عاقلانه کنید!!!? ?بدون بصیرت قطعا دچار گمراهی میشویم.? |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۲۰, ۱۷/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۵ ۷:۵۰ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
با مشاهدهی ارزش قائل نشدن مدیران برای مقدسات، میبینم که اگر فعالیت در اینجا به معنای تأیید این بیغیرتیها باشه، بعید نیست که گناه باشه.
|
|||
|
|
۱:۱۵, ۱۸/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۵ ۱:۱۷ توسط anti ignorance.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۱۷/فروردین/۹۵ ۱۷:۲۰)ـــ نوشته است: یکبار ایشون از اون بازیگر ِ بیشرف و بیناموس که گفته بود که باید صحنههای غیراخلاقی در سینمای ایران باشه حمایت کردند و در این ارسال بطور دقیق موضعشون رو نسبت به اون مسئله پرسیدم: حاج اقا شما اول یاد بگیر درست حرف بزنی و قضاوت کنی؛ بعد بیا دیگران رو به نقد بکش!! حرفای قبلی این بنده خدا چه ربطی به موضوع الآن داره؟ من از کس خاصی طرفداری نمیکنم ؛ ولی شیوه ی قضاوت شما هم کاملا اشتباهه. بعدش هم باید به عقاید دیگران احترام گذاشت. اگه میتونید با دلیل و مدرک حرفاتون رو اثبات کنید! این حرفی هم که این بنده خدا در باره ی حجاب زده از نظر من کاملا درسته. شما اگه یه نگاه به روزنامه های اول انقلاب بندازی همه چی حله ![]() کلا به یه دونه از وعده ها شونم عمل نکردند. گرچه که نمیتونم یه حرفایی رو اینجا بزنم چون اصلا نه میتونم و نه مصلحت هست. ولی شما هم انقدر زود باور و سطحی نگر نباشین ![]() و اینم بگم که من نه دشمن اسلامم و نه غرب زده. اتفاقا به دنبال احیای حکومت علی(علیه السلام) هستم. چیزی که الآن در جامعه ی ما حتی یه ذره ش هم دیده نمیشه ![]()
|
|||
|
۲:۲۰, ۱۸/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۵ ۷:۵۱ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
با مشاهدهی ارزش قائل نشدن مدیران برای مقدسات، میبینم که اگر فعالیت در اینجا به معنای تأیید این بیغیرتیها باشه، بعید نیست که گناه باشه.
|
|||
|
|
۱۶:۰۹, ۱۸/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۵ ۱۶:۱۵ توسط anti ignorance.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۱۸/فروردین/۹۵ ۲:۲۰)ـــ نوشته است: بگید کجای حرف زدنم و قضاوتم اشکال داره و نیز حداقل یک دلیل بیارید و بگید که به فلان دلیل اشکال داره. داداش اینی که داره بدون برهان و منطق حرف میزنه شمایید. تنها کاری هم که کردی الآن فقط ماست مالی و مغلطه کردنه. در مورد حجاب اجباری که موافق ها و مخالفانی زیادی الآن داره. منم نگفتم که با حجاب مخالفم! منم خودم به خواهرم اجازه نمیدم بی حجاب بره بیرون؛ ولی اینم قبول ندارم که حکومت بیاد همه رو(حتی اونایی که مسلمون نیستن) مجبور به حجاب بکنه! بعدشم یه نگاه به آمار جرم و جنایت و فساد و فحشا بندازی؛ میبینی که آمارش از اوایل انقلاب خیلی بیشتر شده! الآن شاید تقصیر رو گردن فتنه های غرب بندازی ولی اینو باید بدونی که ما مدعی مبازه با غرب هستیم و معتقدیم که آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند! پس اشکال از سیاست های غلط و تصمیم گیری های نادرست و... که فعلا جای بحثش نیست! بعدشم دلیل اینکه میگم نمیتونم یه سری حرفا بزنم به خاطر اینه که خیلی راحت سرم رو از دست میدم! وگرنه هم منطقش آماده ست و هم برهانش. من پیرو حزب و جناح خاصی نیستم؛ ولی از شیوه ی ایجاد این تایپک و کات کردن حرفای دیگران و قضاوت های عجولانه تون کاملا معنی عدالیت و برهان و منطق رو درک کردم بعدشم داداش این انجمن که میدون جنگ نیست! بهتره به عقاید هم دیگه احترام بگذاریم. در پناه حق ![]() البته فعلا خیلی سرم شلوغه و نکنم تا چند ماه دیگه بتونم بیام اینجا؛ ولی ان شاء الله باز هم اگر ایرادی از بنده گرفتید ؛ بعدا در خدمتم!!!!
|
|||
|
۱۷:۴۹, ۱۸/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۵ ۱۸:۰۷ توسط قلب.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۱۸/فروردین/۹۵ ۱۶:۰۹)anti ignorance نوشته است: داداش اینی که داره بدون برهان و منطق حرف میزنه شمایید. تنها کاری هم که کردی الآن فقط ماست مالی و مغلطه کردنه. در مورد حجاب اجباری که موافق ها و مخالفانی زیادی الآن داره. منم نگفتم که با حجاب مخالفم! منم خودم به خواهرم اجازه نمیدم بی حجاب بره بیرون؛ ولی اینم قبول ندارم که حکومت بیاد همه رو(حتی اونایی که مسلمون نیستن) مجبور به حجاب بکنه! بعدشم یه نگاه به آمار جرم و جنایت و فساد و فحشا بندازی؛ میبینی که آمارش از اوایل انقلاب خیلی بیشتر شده! الآن شاید تقصیر رو گردن فتنه های غرب بندازی ولی اینو باید بدونی که ما مدعی مبازه با غرب هستیم و معتقدیم که آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند! پس اشکال از سیاست های غلط و تصمیم گیری های نادرست و... که فعلا جای بحثش نیست!سلام بهتر بود بجای این حرفها که در پست قبل هم گفتید استدلال خودتون رو مطرح می کردید بگذریم درباره حجاب در پست های قبليم توضیحاتی دادم که دوباره اشاره می کنم انسان مسلمان موظف است به تمام قرآن اعتقاد داشته باشد و اگر حتی یک آیه از آن را رد کند کفر ورزیده و آغاز کفر به تمام آیات است حجاب یک اصل مشخص و غیر قابل شبهه است که عقل هم آن را تایید می کند میزان حجاب هم در قرآن مشخص شده طبق اصل دموکراسی اکثریت می تواند نظر خود را غالب کند چه درست باشد و چه غلط طبق اصل حکومت اسلامی بنا بر این است که حکومت اسلامی تمام احکام برگرفته از قرآن را پیاده کند که حجاب یک حکم اجتماعی مهم است و حکومت اسلامی چنانچه واقعاً اسلامی باشد موظف است آن را پیاده کند حال دو راه برای پیاده کردن آن موجود است 1_ فرهنگی 2_ اجبار حکومت اسلامی موظف است هر دوی این راهها را باهم پیاده کند و تا زمانی که مردم مسلمان باشند و حکومت پایدار باشد تغییری حاصل نخواهد شد مگر اینکه یا حکومت اسلامی تغییر کند یا مردم دست از اسلام بردارند چنانچه مردم خواستار آزادی حجاب باشند و هرکسی که چنین اعتقادی داشته باشد به یکی از اصول مهم اسلامی کفر ورزیده کسانی که فکر می کنند با تغییر نظر مردم اسلام تغییر می کند دچار اشتباه شده اند چون حجاب جزو احکام اولیه اسلام است نه جزو احکام ثانویه که به زمان بستگی دارد پس این فکر از اساس غلط است حالا کسانی که مسلمان هستند و به تمام قرآن از جمله حجاب اعتقاد دارند نباید بر عکس اعتقاد خود از بی حجابی حمایت کنند و اگر کسانی چنین عقایدی دارند در واقع دچار وهم شده اند و این منطقی نیست! انسان مسلمان باید از حجاب در اجتماع مسلمانان حمایت کند نه اینکه طرفدار حجاب آزاد باشد درباره اجباری بودن حجاب هم گفتیم که وظیفه حکومت اسلامی بر پایی احکام اسلام است که البته معلوم است جایی که حکومت اسلامی وجود دارد اکثریت آن مسلمان هستند و اکثریت را دارند پس چه لیبرال باشیم و چه مسلمان باید از حجاب اجباری در اجتماع دفاع کنیم (۱۴/فروردین/۹۵ ۸:۱۲)پارمیس نوشته است: سلام.سلام ببینید بیشتر مردم ایران مسلمان هستند و حکومت اسلامی هم وجود دارد پس تمام احکام اسلام از جمله حجاب باید پیاده شود منطقی نیست انسان مسلمان که خود حجاب دارد از آزادی حجاب دفاع کند!! امر به منکر کاری غلط است (۱۴/فروردین/۹۵ ۸:۱۲)پارمیس نوشته است: تعجب منم این بود که اون موقع (اول انقلاب) بی حجابی ضد اسلامی نبوده ولی الان هست. چه اول انقلاب چه آخر انقلاب چه هزار سال پیش و چه هزار سال ديگه اسلام و قرآن تغییری نمی کند بی حجابی امری ضد اسلامی است و خلاف قرآن در جامعه اسلامی و حکومت اسلامی ایجاد حجاب اجباری امری برگفته از دین است (۱۴/فروردین/۹۵ ۸:۱۲)پارمیس نوشته است: روزنامه هایی که از اون موقع باقی مونده رو ببینید فک کنم یکیش نوشته بود حجاب اجباری نمیشود. روزنامه تعیین کننده احکام اسلام نیست حکومت اسلامی موظف است حجاب اجباری را پیاده کند (۱۴/فروردین/۹۵ ۸:۱۲)پارمیس نوشته است: ببینید خیلی از خانم ها هم به همین خیال همراهی کردن..... این حرف شما يعني بیشتر خانوم ها مسلمان نبودند!!! بیشتر خانوم های ایرانی مسلمان بودند و هستند (۱۴/فروردین/۹۵ ۸:۱۲)پارمیس نوشته است: الان دارن آثار تمدن های گذشته رو بر روی مریخ پیدا میکنن(البته هنوز ثابت نشده) اونوقت ما درگیر این مسائلیم.!!!!!!!چه ربطی داره خداوند وجود دارد و قرآن را برای هدایت انسان ها نازل کرده اند همه میمیرند و قیامت در راه است |
|||
|
|
۱۸:۲۳, ۱۸/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۵ ۷:۵۲ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۲۲:۵۱, ۱۸/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۱۸/فروردین/۹۵ ۱۸:۲۳)ـــ نوشته است: سلامسلام بنده هم معتقد هستم حق و باطل با رای مردم عوض نميشود گفتم بر مبنای دموکراسی اینگونه است نه بر مبنای قرآن |
|||
|
|
۲۳:۲۹, ۱۸/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۵ ۷:۱۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
من نگقتم که موافق ترویج بی بند و باری و بی حجابی در جامعه م ؛ ولی موافق نیستم با زور حجاب رو به دیگران تحمیل کنیم. اگه قرار بود زور جواب بده ، بعد 30 و اندی سال اجبار ؛ تا الآن حتما باید نتیجه ش رو میدیدیم! ولی اگه یه نگاه به خیابونای تهران بندازی ، خودت نیتجه شو میبینی. به جای اینکه مردم رو بزور کتک ارشاد کنید و یا پشت سر هم اینترنت فی*ل*تر کنید؛ بهتره به فکر تربیت دینی و اسلامی فرزندانمون باشید. اینجوری هیچ سایتی و یا هیچ فرهنگی شرقی-غربی نمیتونه به راحتی باعث دین زدگی و انحراف فرزندانمون بشه. البته باید عوامل فحشا و منکرات در جامعه جمع بشه؛ ولی پاک کردن صورت مسئله هرگز!
باشد که رستگار شویم ![]() --------------------------------------------------------------------------------- و مطلب دیگه هم اینکه هیچ وقت با زور نمیشه کاری رو پیش برد. کسی که دلش بخواد ماهواره داشته باشه ، بسیج نمیتونه مانعش بشه. کسی که بخواد وارد سایتای مبتذل بشه، فی*ل*ترینگ نمیتونه مانعش بشه . کسی هم نخواد حجاب داشته باشه، گشت ارشاد نمیتونه مانعش بشه ؛ بلکه لجباز ترش هم میکنه! مثلا برا همین فی*ل*ترینگ خیلی راحت میشه هر مدل فی*ل*تر شکن، وی پی ان و ... رو پیدا کرد!!!!! حالا باز فی*ل*ترینگ سایتای پورن یه چیزی؛ ولی فیترینگ سایتای سیاسی رو کجای دلم بزارم! اونم به بهانه ی حفظ اسلام!!!!داداش امثال شما دغدغه شون اسلام نیست! با زور و خفقان هم نمیشه مردم رو دیندار نگه داشت اگه یه ذره حرفای منو فهمیده باشی ؛ دیگه نیازی به ادامه ی بحث نیست. ولی افسوس ...اندیشه = رستگاری |
|||
|
۲۳:۴۷, ۱۸/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۵ ۷:۵۲ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
۱۶:۲۷, ۱۹/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۱۸/فروردین/۹۵ ۲۳:۴۷)ـــ نوشته است: با مشاهدهی ارزش قائل نشدن مدیران برای مقدسات، میبینم که اگر فعالیت در اینجا به معنای تأیید این بیغیرتیها باشه، بعید نیست که گناه باشه. بی غیرت شما خشک مقدسای ... هستید که معلوم نیست دارید از کدوم دشمنی تغذیه میشید ![]() همین شماها هستید که باعث بدنامی اسلام و دین گریزی افراد شدید! تا یه جا کم میارید ، به اون فرد هر تهمت ناروایی که میخواید میزنید.پیش میکشید که پس نیوفتید حرفای من کاملا منطقی بود. اگه داری جواب منطقی و عقلانی بده؛ اگرم نداری، اون چیزی که لیاقت خودته به بقیه نسبت نده! حیف وقت با ارزش من که داره با امثال شماها کل کل میکنم! ببین کار ما به کجا رسیده!!!!! دیگه هم صلاح نمیبینم که این بحث ادامه پیدا کنه
|
|||
|
|
|
|