|
گل به خودی نزنیم!
|
|
۱۷:۵۶, ۲۸/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام [/b] [b]گل به خودی نزنیم! [/b] [b] به آقا بگویید حرف از رفتن نزند!! [/b] [b]چند روزی هست که یک مسئله به صورت گسترده در حال پخش است و خیلی از حزباللهی ها نخواسته اقدام به پخش این موضوع میکنند! [/b] [b]#به_آقا_بگوييد_حرف_از_رفتن_نزند [/b] [b]شاید با دیدن فیلم جانبازی که این حرف را میزند، و در حضور جمع این درخواست را مطرح میکند، احساسات حزباللهی ها جریحه دار میشود. اما به نکته ای توجه نشد، آن هم مسئله ای به شکلی که احساسات را تحت تاثیر قرار میدهد. اگر به سخنرانی های امام خامنهاے توجه کرده باشید، جملات کلیدی راجع به مبارزه و استقامت وجود دارد که به اشاره میکنیم: 1 سخنرانی سال ۸۸: یک خطاب آخری هم عرض کنم به مولامان و صاحبمان، حضرت بقیةاللَّه (ارواحنا فداه): ای سید ما! ای مولای ما! ما آنچه باید بکنیم، انجام میدهیم؛ آنچه باید هم گفت، هم گفتیم و خواهیم گفت. من جان ناقابلی دارم، جسم ناقصی دارم، اندک آبروئی هم دارم که این را هم خود شما به ما دادید؛ همه اینها را من کف دست گرفتم، در راه این انقلاب و در راه اسلام فدا خواهم کرد؛ اینها هم نثار شما باشد. سید ما، مولای ما، دعا کن برای ما؛ صاحب ما توئی؛ صاحب این کشور توئی؛ صاحب این انقلاب توئی؛ پشتیبان ما شما هستید؛ ما این راه را ادامه خواهیم داد؛ با قدرت هم ادامه خواهیم داد؛ در این راه ما را با دعای خود، با حمایت خود، با توجه خود، پشتیبانی بفرما. 2 من از گفتن حقیقت خسته نخواهم شد/ آن چیزهایی که احساس کنم باید با ملت در میان بگذارم خواهم گفت/ ۹۴/۱۱/۲۸ | دیدار مردم تبریز این سخنان نشان دهنده مبارزه و استقامت است[/b] [b]و دیگر سخنرانی هایی که در تمام آن ها اشاره به مبارزه و استقامت شده است، که با یک جستجوی ساده قابل مشاهده است. تمامی این سخنرانی ها نشانه روحیه انقلابی و مبارزانه طلبانه امام خامنهاے که هیچ خسته نخواهند شد. در سخنرانی که امام خامنهاے در جمع اعضای مجلس خبرگان رهبری داشتند، فقط تذکر هایی و نصیحت هایی را ذکر کردند که خبرگان رهبری رعایت کنند در آینده، وگرنه آقا همیشه حرف خود را صریح و واضح بیان کرده اند و نیازی به این کار نیست که ایشان سر بسته حرف بزنند. وقتی ایشان در طول ۳۰ سال کشتی انقلاب را از سخت ترین طوفان ها عبور داده اند و سکان هدایت این کشور را به خوبی و با قدرت در دست گرفته اند، حال بیایند و حرف از کناری گیری بزنند! این عجیب ترین چیزی هست که میشود گفت. [/b] [b]این موج گسترده ای که به راه افتاده و مردم انقلابی ناخواسته آب به آسیاب دشمن میریزند! زیرا وقتی این سخنان پخش شود، این توهم در افکار عمومی پدید میآید که نکند واقعا رهبری قصد کناره گیری دارند! و دشمن مطمئناً شروع به جو سازی و متشنج سازی فضای کشور میکند و باز نقشه ای تازه میکشد و نفوذی های کشور کار خود را مجددا شروع میکنند. این هدفی هست که دشمن دنبال میکند، پس گل به خودی نزنیم! [/b] [b]لطفاً منتشر کنید.
|
|||
|
|
۲۰:۰۰, ۲۸/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۴ ۲۰:۳۹ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۲۸/اسفند/۹۴ ۱۷:۵۶)قبیله منتظر نوشته است:واقعاً مردم چنین حرفی رو به همدیگه میزنن که رهبر حرف از کنارهگیری زده؟ خیلی عجیبه آخه بنده خودم اصلاً چنین برداشتی نداشتم و به نظرم برداشت ِ اون جانباز هم در این کلیپ اونطور نبوده. در پایین بیشتر توضیح دادهام. (۲۸/اسفند/۹۴ ۱۷:۵۶)قبیله منتظر نوشته است:به نظر بنده اصلاً منظورشون کنارهگیری نبود اما از اینی که شما فرمودید بیشتر بود. در اون بین، فرمودند احتمال آزمایش شدن مجلس خبرگان در یک مورد کم نیست: نقل قول:به نظر من مجلس خبرگان مهمترین جایی است که بایستی متوجّه به وظایف خودش باشد. من اگر بخواهم در یک کلمه عرض بکنم، آن یک کلمه این خواهد بود که مجلس خبرگان باید انقلابی بماند؛ باید انقلابی فکر کند و انقلابی عمل بکند؛ این خلاصهی مطلب. در تفسیر این مطلب، خیلی حرف میشود زد؛ یکی این است که در انتخاب رهبر آینده، ملاحظهی خدا را بکنید. احتمال اینکه این دورهای که تازه شروع خواهد شد، مبتلا بشود به این آزمایش، احتمال کمی نیست؛ آن وقتیکه بنا است رهبر انتخاب بشود، ملاحظات و رودربایستیها را کنار بگذارند؛ خدا را در نظر بگیرند، وظایف را در نظر بگیرند، نیاز کشور را در نظر بگیرند؛ بر این اساس رهبر انتخاب بشود؛ مهمترین وظیفه به نظر ما این است؛ مراقبت کنند. اگرچنانچه در این مرحله و در این وظیفهی بزرگ کوتاهی انجام بگیرد، در اساس کار مشکل به وجود خواهد آمد؛ این مهمترین مسئله است که بایستی مورد توجّه قرار بگیرد.البته به نظر بنده ابداً منظورشون کنارهگیری نبود و نمیفهمم اونها که چنین حرفی میزنن بر چه اساسی به چنین تلقی و استنباطی رسیدهاند. به نظر بنده منظور ایشون - به قول خداوند در قرآن کریم - «إِحْدَی الْحُسْنَیَیْن»(یکی از دو نیکویی) بود. از دید ِ مطلقاً نیکوی خداوند، بازگشت بنده به خدا در حالی که خداوند از بندهاش خشنود هست، کاملاً نیکوست، و منظور خداوند از «یکی از دو نیکویی»، شهادت یا مرگ مؤمنانه هست. خدا میدونه و بندگانش، که چه زمانی بخواد آزمونشون رو تمام کنه و عهد مؤمنان رو «بجای آورده» حساب کنه. حتی منظور آقای پناهیان هم، طبق این حرفشون که «ما امیدمون خیلی بیشتر از این حرفهاست به خداوند» همین موضوع بوده و کنارهگیری نبوده. إنشاءالله خدا بیشتر برامون حفظشون کنه و نیز هممون رو در تمام آزمونهامون یاری کنه. به نظر بنده، اشارهی ایشون به اون احتمال، حسی شبیه به انتهای نامهی امام خمینی که دو ماه پیش از رحلتشون نوشته بودند داره: نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم همچنین، با فکر کردن به اینکه امام در انتهای عمرشون حرف از «درد و رنج» و «دلی شکسته و پر از غم و اندوه» زدند، یاد ِ دو تا از ابیات ِ شاهنامه در انتهای داستان فریدون افتادم(اون فریدون رو با این فریدون ِ الآن قاطی نکنید! اون فریدون ِ واقعی، به پادشاهی ضحاک ستمگر پایان داد، ولی این یکی فریدون ِ قلّابی که داره ایران رو تقدیم دشمن میکنه، راستش بیشتر بهش «ضحّاک» میاد. خصوصاً بخاطر خندههای بشدت نابجاش). میدونید، از سه پسر فریدون، ایرج با خیانت ِ دو تای دیگه کشته شد، و دو تای دیگه رو هم خود فریدون با قدرت دادن به نوهی ایرج، به مجازات کارشون رسوند، و در پایان عمرش، هم بخاطر ِ پسری که به ناحق کشته شده بود، هم بخاطر ِ دو تای دیگه که با خیانت ِ خودشون از دست رفته بودند، در حالی که اشک میریخت، در نهایت ِ غم و دلشکستگی از دنیا رفت. اینجاست که حکیم ابوالقاسم فردوسی میگه: جهانا چه بد مهر و بد گوهری ---- که خود پرورانی و خود بشکری
جهانا سراسر فسوسی و باد ---- به تو نیست مرد خردمـند شاد چه هزار سال پیش، چه قبلتر از اون، و چه بعدتر، همیشه همینطور بوده که دنیا برای انسان خردمند، بسیار بسیار ناگوار و آزاردهنده بوده. |
|||
|
|
۲۰:۰۳, ۲۸/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
نه دوست من منظور کناره گیری نیست
منظور.... است که ان شاء الله در مورد سامری و خانواده و دوستاش اتفاق بیفته و خودشون تا بعد ظهور باشن پیشمون |
|||
|
|
۲۰:۳۰, ۲۸/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۲۸/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۴ ۲۰:۳۸ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:چند وقته که ناراحتند و خیلی خیلی کم میخندند. (با لحن پزشکها) الآن احساس میکنید حالتون بهتره؟ |
|||
|
|
۰:۴۴, ۲۹/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
۱۳:۳۴, ۲۹/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
تقدیم به آرامش امت
مقام عظمای ولایت حضرت سید علی خامنه ای حفظه الله "حرفی از رفتنت نزن آقا" باشد آقا قبول ، حرفی نیست مرگِ در راه حق یقین حق است ای دمت گرم و خانه ات آباد حرفی از رفتنت نزن آقا تا شنیدیم آن سخن ها را رفته طاقت ز کف ، قراری نیست قلبمان درد میکند ، لطفا حرفی از رفتنت نزن آقا اینکه بعد از شما چه خواهد شد چه سر انقلاب می آید یک عذاب است لحظه ای فکرش حرفی از رفتنت نزن آقا از خدا خواستم که کم نشود سایه ی لطف تو از این کشور پس بحق دعای عشاقت حرفی از رفتنت نزن آقا ما نباشیم صبح آن روزی که نباشی و روز ، شب بشود پیش چشمان ما تو را بخدا حرفی از رفتنت نزن آقا کودک بی پناه سوری و پیرمرد مبارز یمنی چشم امیدشان به سوی شماست حرفی از رفتنت نزن آقا از دل ضاحیه به زاریا از منامه بگیر تا به قطیف خواهش شیعیان همین جمله ست : حرفی از رفتنت نزن آقا حامی وحدت مسلمانان سنیِ غزه ، شیعه ی نجفی روی لبهای هر دو یک سخن است : حرفی از رفتنت نزن آقا پدر مهربان این امت بروی باز بچه های شهید از دوباره یتیم میگردند حرفی از رفتنت نزن آقا به شهیدان شط اروند و به شهیدان خاک فکه قسم هرچه خواهی بگو ولی دیگر حرفی از رفتنت نزن آقا منتظر مانده ایم ، حضرت ماه بیرق از دست نازنین شما برسد دست حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) حرفی از رفتنت نزن آقا غیرتت را بنازم ای جانباز طیب الله که در حسینیه به نمایندگی ز ما گفتی : حرفی از رفتنت نزن آقا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |