|
دعا برای کنکوری های تالار
|
|
۱۶:۰۲, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۴ ۱۴:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه دقت کرده باشید ، دوستای زیادی هستن توی تالار که مدتیه پیداشون نیست. از جمله این آقا sarallah ما که از کاربرای درجه یک و معروف تالاره و از 29 اردیبهشت غیبش زده . چندروز پیش هم بهم پیامک داد و گفت یه تاپیک التماس دعا برای کنکوری های تالار بزن ![]() من اگرچه چندروزی دیر کردم اما بالاخره اطاعت امر کرده و اینکارو انجام دادم ![]() اینطور که پیداست ، جو خیلی سنگینه چون کاربر مذکور چندماهیه جواب پیام و پیامک و ... رو نمیده و البته اینطور که پیداست ، آمار پشت کنکوری های تالار چندان کم هم نیست! پس چه بهتر که دست به کار بشیم و برای دوستان و عزیزان خودمون که تا همین چند ماه پیش در کنارمون بودن اما حالا از میونمون رفتن ( چیه مگه؟! کنکور بیشتر از مرگ نباشه کمتر از اون هم نیست و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن![]() خیلی فسفر سوزوندم دیگه بیشتر از این به ذهنم نیومد ، مهم این بود که به پیام آقا sarallah عمل کنم ![]() بازم التماس دعا یا حق متمم آذر 1394 : نمیدونم چرا اولین چیزی که به ذهنم رسید "گذر پوست به دباغخونه می افته" بود اگر چه معنیش خیلی ربط خاصی به چیزی که میخوام بگم نداره ![]() راستش حواسم به این تاپیک نبود اما اومدم بعد از یه سال و اندی بگم که منم بالاخره پیوستم به جرگه کنکوری ها ... و خلاصه کلام اینکه گوشه و کنار دعاهاتون یه جایی واسه ما و البته بقیه ی "کنکوری های فعلی تالار" نگه دارید ![]() التماس دعا |
|||
|
|
۱۸:۲۲, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۳ ۱۸:۲۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله...
ان شاءالله که همهی بچه کنکوریهای تالار،کنکورشون رو عالی بدن و موفق باشند. خواهر منم کنکوریه... اگر قابل دونستید،براش دعا کنین لطفاً...
|
|||
|
|
۱۸:۳۶, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خداوندا همه کنکوری ها رو به سر منزل مقصود برسان
ما که نرسیدیدم ![]() این عزیزان را برسان |
|||
|
|
۱۸:۴۹, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
من برا همه ی بچه های کنکوری دعا می کنم... چون پشتیبانم دعام در حقشون می گیره ان شا الله. ![]() ان شا الله هر رشته ای دوست دارن قبول بشن. |
|||
|
|
۱۹:۰۹, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ان شاالله همه به حقشون برسن
تلاش کنند و توکل بنده که کنکور برام تپه هم نبود، چه برسه به کوه و سد لیسانس گرفتن هم آسون بود اما تسویه حساب و گرفتن مدرک، از همه ی این ها سخت تر بود ![]() انتخاب واحدامون اینترنتی بود، چنان رقابتی بین دوستان بود که سریع تر کلاس های خوب و اساتید مورد نظر رو انتخاب کنیم که نگو. به دوستان می گفتم اگر این رقابت برای درس خوندن و نمره های بهتر بود، وضع مملکت بهتر از این بود ![]() دوران خوبی نبود. اما تجربه ی خوبی شد. بالاخره آینده سازان باید سختی بکشن و متوجه مشکلات باشن. ما هم که می خوایم ایران عزیز رو بسازیم، حسابی در این دانشگاه ها انواع موارد غیردانشگاهی رو دیدیم تا در آینده بهتر، کشورو بسازیم ![]() فقط به دوستان کنکوری پیشنهاد می کنم که به هر دانشگاهی نرن. وقتشون ارزش داره و اگر اهل مطالعه باشید، و هدفتون کسب اطلاعات باشه و نیاز به مدرک ندارید، به دانشگاه نرید و خودتون کتب رو تهیه کنید و مطالعه کنید. باور کنید محتوایی که ما در طی 4 سال کسب کردیم رو با مطالعه ی شخصی در 1 سال می شه یاد گرفت. بدون اغراق گفتم. البته برای رشته های مختلف، فرق می کنه. ضمن این که به هر دانشگاهی نرید و پای درس هر استادی ننشینید. شما ارزشمند هستید و کرامت خودتونو حفظ کنید. این کلیپ رو ببینید : http://www.aparat.com/v/10JvN و صحبت های آقای حسن عباسی رو گوشی بدید در مورد محتوای تدریسی در دانشگاه ها. متاسفانه ما این ها رو دیر دیدیم و متوجه شدیم. اما خوب،،، تجربه کردیم و ان شاالله کاری کنیم که آیندگان، تجربه های بهتری داشته باشن. [i]توکل یعنی تلاش کن و بقیه شو به خدا بسپار |
|||
|
|
۱۹:۱۳, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
براشون دعامیکنیم ولی یادشونم باشه که دعای ما همراه با تلاش اونها جواب میده . دعای ما پشتوانه معنوی و قوت قلبه براشون و تلاش خودشون پشتوانه زمانیه برای زدن بهترین گزینه در زمان انتخاب. ![]() گاه یک دعا کافیست تا گره ای باز شود. نمیدونیم کدوم یکی از دوستان دعا کردن تا جواب گرفتیم ، پس برای همه دعا میکنم |
|||
|
|
۱۹:۱۷, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
منم دوستان زیادی دارم که کنکور دارن و مسلما محتاج دعای خیر بر و بچ خوب و کانکت تالار هستند
مسعود و دانیال جفتشون رو دعا کنید ... |
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
تاکید می کنم :
فقط گزینه هایی که مطمئن هستید رو انتخاب کنید یعنی اگر فقط 20 تا سوال رو پاسخ بدید اما مطمئن باشید، بهتر از اینه که پاسخ های نادرست داشته باشید. روی هر سوال، کاملا فکر کنید و بعد برید سراغ سوال بعدی. به هیچ وجه، سوال های بعدی و قبلی نگاه نکنید. بعد از این که وقت تمام شد یا سوال آخر رو پاسخ دادید، دیگه نگاه دوباره به سوال ها نندازید. چرا که اشتباه بچه درسخونایی که تو کنکور، رتبه ی خوبی نمیارن، همینه که اصرار دارن سوال های زیادی پاسخ بدن. شما این کارو نکنید. |
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
ان شاء الله که افرادی که زحمت کشیدن و درس خوندن و واقعا با درس خوندن می تونن برای اسلام و ایران و خودشون مفید باشن، دانشگاه قبول بشن و اونجا هم اهداف مقدس و مهمی که دارن یادشون نره همه چیز رو به خدا بسپارید و خودتون بدون استرس برید سر جلسه و هر چی که بلد بودید پاسخ بدید |
|||
|
|
۱۹:۵۹, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۳ ۲۰:۰۵ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام یاران صمیمی
![]() خواهر منم 5 شنبه کنکور ریاضی داره... خیلی روحیه شو باخته ، براش دعا کنید رتبه خوبی بیاره ، تواناییشو داره. منم خودم سال دیگه کنکور دارم . برای منم دعاکنید که بتونم تواناییمو چند برابر کنم و توی کنکور رتبه ی خوبی بیارم. 2 رقمی نشم دیگه 3 رقمی که میشم شوخی نمیکنما کاملا جدی گفتم و من میتونم.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال کنکوری | سرباز منتظر | 13 | 5,587 |
۶/مهر/۹۶ ۱:۴۱ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید! | boghz | 65 | 33,238 |
۳۰/آبان/۹۵ ۲۲:۳۹ آخرین ارسال: mhadi |
|

و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)

شوخی نمیکنما کاملا جدی گفتم و من میتونم.