|
احمدی نژاد؛دروغ یا توهم !!!
|
|
۱۰:۴۳, ۲/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۵۰ توسط صبح صادق.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
چند روز اخیر دوستان یه تاپیکی زده بودن(اسمشو یادم نیست) با مضمون اینکه اون سخنرانی معروف(خس و خاشاک) احمدی نژاد رو قطعه قطعه کرده بودند و این بنده خدا منظورش از خس و خاشاک عامه مردم نبودند و روی صحبتاشون با فتنه گران بود ... نکته: 1-در فتنه گر بودن آقایان در حصر هیچ شکی ندارم. 2-دوستان تدبیر و امید اگر می خوان مطلب بنویسن در نظر داشته باشن که اصلاٌ موافق حرکات مضحک آقای تدبیر نیستم و وزیر قهرمان خارجه شون(بخوانید خارجی) با اون دیپلماسی مسخره خندشون برام اصلاٌ قابل احترام نیست.ممنون. کلیپ زیر رو شاید خیلی از دوستان قبلاٌ دیده باشن ولی جهت یادآوری روحیات جناب احمدی نژاد و برای اینکه ببنید ایشون اونقدرها هم حیوونکی نیست ، یه بار دیگه شاهکارهاشون رو ببنید تا بعداٌ راجع به علتش با هم حرف بزنیم ... الله اکبر از این همه(لینک اصلاح شد) ... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۰۲, ۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
مطمئنا رای بیاره احمدی نژاد ازش حمایت میکنیم، از منتخب مردم من همیشه حمایت کردم چون معتقدم جمع بیشتر فرد میفمه
ببینیم چی میشه الله اعلم |
|||
|
۰:۰۷, ۳/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اردیبهشت/۹۵ ۰:۱۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲/اردیبهشت/۹۵ ۱۲:۵۴)Mohammad Trust نوشته است: به نظر من احمدی نژاد مرد شریفی بود ولی یه شوخی بود که ملت با خودش کرد. توهم و دروغ اینا نبود. شوخی بود. با این صحبتت خیلی شیک به شعور و فهم و تشخیص مردم توهین کردی درسته مهران مدیری قصد اصلیش از نقش شصت چی اینه ولی فکرشو نمیکردم شما هم مثل مدیری فکر کنی |
|||
|
۱:۳۳, ۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
صادق داداش من که گفتم ، خودمم به احمدی نژاد رای دادم و بعدا پشیمونم کرد با کاراش.
من چه تویهینی کردم ؟ به خودم توهین کنم ؟ |
|||
|
|
۲:۰۳, ۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
احمدی نژاد با استفاده از عوام فریبی و رای یکسری مردم که نا اگاهانه رای میدادن در دوره دوم رای اوردن
قبلا گفتم بازم میگم،سال 88 من اپراتور رایانه بودم در یکی از شعبه ها،اتفاقا در محله ی بودم که فقیرنشن بود... طرف با کلی بچه(اکثرا دختر!!) میومد یه دفعه 10 12 تا شناسنامه مینداخت رو میز! شناسنامه خودش و خانواده اش... همه بچه هام پشت سرش قطاری صف گرفته بودن همه احمدی نژاد مینوشتن و تو صندوق مینداختن...مشخص اون شخص یک فرد بی سواده و فقط داره برای یارانه رای میده با احمدی نژاد با عقل خودش کاندیداها سبک و سنگین کرده،گفته خب احمدی نژاد لباس معمولی میپوشه با کاپشن رنگ رو رفته میاد تو تلویزیون ماهیانه پولم میده! خیلی هم زیر دیپلم حرف میزنه خب همین خوبه به این رای میدم!! حالا نمیدونست داره چه بلایی سر خودش میاره!! بعدا همین کارهای احمدی نژاد چه بدبختی های براش درست میکنه!هیچ اقتصاد دانی کارهای احمدی نژاد اصلا تایید نمیکرد...همین مسکن مهرش که این همه ازش تعریف میشه بار مالی سنگینی بر دوش بانکها قرار داد،کلی از بودجه ممکلت خورد...اصلا غیر منطقی شما یک بیابون بیرون از شهر یه دفعه برق کشی کنی،آب برسونی،گازکشی کنی...مدرسه و باقی امکانات براش فراهم کنی!! در صورتیکه در شهرها این همه خونه خالی وجود داشت! میشد همین اپارتمانها در مرکز شهر ساخت... مسکن مهر شهر ماه خیلی بیرون شهره! نرسیده به پلیس راه اولش همه افرادی که اجاره نشین بودن خیلی خوش و خرم خوشحال بودن که صاحاب خونه شدن و رفتن اونجا زندگی کردن(نمونه اش عمه خودم!) اما بعد دو سه سال همه فرار کردن.... خونه ها فروختن یا اجاره دادن به آدمهای بدبختتر از خودشون که چاره ی جزو مسکن مهر اومدن نداشتن...و خود اون مالکان اصلی الان تو شهر دارن زندگی میکنن و دوباره اجاره نشین شدن ...این حجم پرونده های اختلاس و دزدی واقعا کافی نیست که به پاک بودن دولت احمدی نژاد پی ببرید؟ هواپیمای حامل شمش طلا تو ترکیه غیب شد! دکل نفتی غیب شد...اون اختلاس بزرگه عددش بزرگه نمیتونم بنویسم!آقای ب.ز و ب ز ها!!! اینا که رفیقا من و هم کلاسام نبودن! رفیقای احمدی نژاد و مشایی بودن |
|||
|
|
۳:۰۱, ۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
الان دوست دارم بدونم این تاپیک چه سودی داره کدوم یک از مشکلات مارو حل میکنه نه واقعا بگین اینکه گذشته چی شد رئیس جمهور قبلی چه خطایی مرتکب شد چه ارزشی داره ؟!سوالمو جدی وبدون طعنه زدن پرسیدم
|
|||
|
|
۹:۲۴, ۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
یه سوال که ذهن منو مشغول میکنه اینه که اغلب میگن چهار سال اول احمدی نژاد عالی بود.بعدش میگن یه سری بی سواد دوره دوم تو سال 88 بهش رأی دادن.وقتی چهار سال اولش خوب بوده چرا ملت بیدار باید برن به یکی دیگه رأی بدن؟
|
|||
|
۱۰:۳۶, ۳/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۰:۴۰ توسط صبح صادق.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول:الان دوست دارم بدونم این تاپیک چه سودی داره کدوم یک از مشکلاتامارو حل میکنه نه واقعا بگین اینکه گذشته چی شد رئیس جمهور قبلی چه خطایی مرتکب شد چه ارزشی داره ؟!سوالمو جدی وبدون طعنه زدن پرسیدم اینو که جدی نمی گین نه؟؟؟ روم-9)آيا آنان روى زمين سير نکردند تا ببينند عاقبت کسانى که پيش از آنان بودند، چگونه بود ... نقل قول:یه سوال که ذهن منو مشغول میکنه اینه که اغلب میگن چهار سال اول احمدی نژاد عالی بود.بعدش میگن یه سری بی سواد دوره دوم تو سال 88 بهش رأی دادن.وقتی چهار سال اولش خوب بوده چرا ملت بیدار باید برن به یکی دیگه رأی خیانت همیشه در اوج اعتماد اتفاق می افتد.(ناپلئون بناپارت)
|
|||
|
|
۱۱:۱۳, ۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۳/اردیبهشت/۹۵ ۲:۰۳)A L I نوشته است: قبلا گفتم بازم میگم،سال 88 من اپراتور رایانه بودم در یکی از شعبه ها،اتفاقا در محله ی بودم که فقیرنشن بود... به هر حال احمدی نژاد کارنامه ی مشخصی دارد و نظرات هم مختلف هست ، در مورد مسکن مهر هم کسانی که از این تسهیلات استفاده کردند میتوانند در موردش نظر دهند که تسهیلات فعلی مزخرف است یا مسکن مهر ! آنچه که اهمیت دارد( رسالت خود ما در برخورد با حوادث است ). مهم این است که بتوانیم به خودمان نمره ی قبولی بدهیم . مثلا خود شما که سر صندوق بودید آیا وقتی دیدید که هیچ تقلبی (به معنای جابجایی رای ) رخ نداده ، هنگام معرکه گیری فتنه گران هم موضع گرفتید ؟ آیا تا جایی که میتوانستید دست به روشن گری و رسوا کردن فتنه گران زدید ! یا در آن معرکه تصمیم گرفتید سکوت اختیار کنید و پایتان را از ماجرا کنار بکشید ؟ در معرکه ی صفین زمان به عمار نزدیک تر بودید یا به عمر و عاص و یا به ابوموسی ؟؟؟ |
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۱:۱۳)عمار94 نوشته است: به هر حال احمدی نژاد کارنامه ی مشخصی دارد و نظرات هم مختلف هست ، در مورد مسکن مهر هم کسانی که از این تسهیلات استفاده کردند میتوانند در موردش نظر دهند که تسهیلات فعلی مزخرف است یا مسکن مهر !من اون موقع هرکی میپرسید میگفتم من تقلب ندیدم....شعبه ی که من بودم هیچ تقلبی صورت نگرفت که رای جا به جا بشه! و من فقط در جایی که خودم حضور داشتم و دیدم میتونم بگم
|
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۳/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۱۱ توسط علی املشی.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۳/اردیبهشت/۹۵ ۰:۰۲)Mohammad Trust نوشته است: مطمئنا رای بیاره احمدی نژاد ازش حمایت میکنیم، از منتخب مردم من همیشه حمایت کردم چون معتقدم جمع بیشتر فرد میفمه به نظر من تفکرتون رو عوض کنین...اینکه بیشتر مرم برن طرف یه نفر رو بگیرن دلیل بر خوبی اون نمیشه .. (۳/اردیبهشت/۹۵ ۳:۰۱)A.E نوشته است: الان دوست دارم بدونم این تاپیک چه سودی داره کدوم یک از مشکلات مارو حل میکنه نه واقعا بگین اینکه گذشته چی شد رئیس جمهور قبلی چه خطایی مرتکب شد چه ارزشی داره ؟!سوالمو جدی وبدون طعنه زدن پرسیدم خوب الان من یه سوال دارم...سال 96 انتخابات ریاست جمهوریه ،نامزد های مختلفی هم توش شرکت میکنن ..یکیش هم احمدی نژاد (احتمالا)،شما نباید بدونید که آیا این فرد صلاحییت داره یا نه ؟چه گذشته ای داشته؟ آیا همش بده بوده ؟؟؟نقطه قوتش چی بوده؟؟نقطه ضعفش چی بوده؟؟؟ ........نباید مشکل یابی بشه؟؟؟ (۳/اردیبهشت/۹۵ ۹:۲۴)افشین نوشته است: یه سوال که ذهن منو مشغول میکنه اینه که اغلب میگن چهار سال اول احمدی نژاد عالی بود.بعدش میگن یه سری بی سواد دوره دوم تو سال 88 بهش رأی دادن.وقتی چهار سال اولش خوب بوده چرا ملت بیدار باید برن به یکی دیگه رأی بدن؟ حرفتون کاملا درسته ...ولی آقای احمدی نزاد با آوردن مشایی جواب اعتماد مردم رو نداد......اینکه بعضی ها بگن بیسواد ها به احمدی نژاد رای دادن به شعور 24 میلیون نفر توهین کردن.....به نظر من انتخاب احمدی نژاد تو اون شرایط بهترین کار بود... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بیگانگان فضایی،واقعی یا توهم بشر!! | A L I | 171 | 75,132 |
۱۲/خرداد/۹۶ ۱۶:۴۴ آخرین ارسال: Morran |
|

![[تصویر: sTL4c.jpg]](http://s3.img7.ir/sTL4c.jpg)
همه احمدی نژاد مینوشتن و تو صندوق مینداختن...
خونه ها فروختن یا اجاره دادن به آدمهای بدبختتر از خودشون که چاره ی جزو مسکن مهر اومدن نداشتن...و خود اون مالکان اصلی الان تو شهر دارن زندگی میکنن و دوباره اجاره نشین شدن