کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
واکنش مینو خالقی به انتشار تصاویرش در فضای مجازی
۱۳:۲۱, ۱۷/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار

مینو خالقی، منتخب سوم مردم اصفهان در انتخابات مجلس با انتشار بیانیه‌ای نسبت به انتشار برخی تصاویر در رسانه‌های مجازی واکنش نشان داد.

[تصویر: minoo-khaleghi.jpg]

به گزارش ایلنا، متن بیانیه مینو خالقی به این شرح است:
هو العادل
یا ایها الذین آمنو اجتنبوا کثیراً مِن الظّن انّ بَعْضَ الظّنِ اثمٌ
در کمال تأسف افرادی بی هویت و منفعت‌طلب که در رسیدن به منافع و مطامع سیاسی خود تمامی اصول شرعی و قانونی را زیر پا می‌گذارند ؛ اقدام به انتشار تصاویر جعلی و انتساب بی‌شرمانه آن‌ها به اینجانب در فضای مجازی نموده‌اند ؛ بدین وسیله ضمن تکذیب شدید هرگونه ارتباط این تصاویر جعلی به خود ، از کلیه مراجع ذی‌صلاح تقاضا می‌نمایم در جهت حفظ شئون جامعه اسلامی و حق خود به عنوان زنی مسلمان و پایبند به اصول شریعت اسلامی با جدیت کامل با برهم زنندگان امنیت روانی جامعه و مرتکبین جرم افترا در این زمینه برخورد نمایند.
ضمناً پی‌گیری قضایی این موضوع توسط اینجانب در حال انجام است.
قطعاً مرتکبین این اعمال شنیع باید خود را آماده پاسخگویی در محضر عدل الهی و سپس قانون و ملت نمایند.
و العاقبه للمتقین
مینو خالقی
۹۵/۲/۱۳
[تصویر: minoo.jpg]

منبع
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، Anti gods ، حقیقتجو ، مهدی2012

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۰۱, ۲۵/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۵ ۰:۴۹ توسط قلب.)
شماره ارسال: #61
آواتار
(۲۴/اردیبهشت/۹۵ ۲۳:۴۴)Divinitus نوشته است:  متن نامه آقای مطهری رو کامل خوندم ! چه ربطی به آقای منتظری داره؟ HuhHuhHuh
این همه دلیل آوردن بعد شما به خاطر یه کار دیگشون کلا میاین دلایل رو زیر سوال میبرید! Big GrinBig Grin
سلام

کسی که بیشتر اظهار نظرهاش با آبو تاب از شبکه های بیگانه پخش ميشه به قول امام خمینی ره يه اشکالی تو کارش هست

ایشون استدلال خاصی نیاوردن که پاسخ داده نشده باشه

معلوم نیست باید چند بار بگیم مرجع تفسیر قوانین در کشور ایران شورای نگهبان است
هيات حل اختلاف هم اينو تایید کرده

حالا اگر بعضی کلا هیچی رو جز حزب و گروه خودشون قبول ندارن و به حکم نهادهای قانونی کشور تن نمی دن این مشکل خودشونه

شیطان هم برای کارهاش استدلال داره فکر کردید هر استدلالی درسته!!!

(۲۴/اردیبهشت/۹۵ ۲۱:۰۶)amirabdi نوشته است:  
بالاتر گفتم که فرمت RETW مستقیم از دوربین عکاسی خارج میشه
پس یعنی شورای نگهبان برای دسترسی به این عکس ها باید موبایل یا دوربین خانوم خالقی دستشون بوده باشه(که این هم بعید به نظر میاد هم دزدی حساب میشه)
فقط خواستم بگم که بعید به نظر میاد اگه عکس ها دلیل ابطال آرای خانم خالقی باشه ولی اگه باشه منبع قابل استنادی نیست
یعنی چی که بود و نبود این خانم تاثیری نداره؟این خانم با رای مردم بالا اومده و شورای نگهبان هم با این کارش رسما داره رای مردم اصفهان رو نادیده میگیره

اخوی گرامی
شما یک مدرک برای من بیار که این عکس ها واقعی هستند و فوتوشاپ نیستند

بالاتر هم گفتم،برفرض اینکه این عکس ها واقعی باشند و خانم خالقی هم کافر مطلق باشند،منتشر کردن اونها نه تنها خلاف قوانین اسلامی هستند،بلکه برخلاف قوانین تمام کشورهای دنیا به غیر از داعش هستند
پ.ن:توصیه میکنم از مرجع دینی تون راجع به حکم منتشر کردن عکس های کافران سوال بپرسید
سلام

جناب بحث سر تمکین به قانونه

اینکه نميشه مثل سال 88 دایم به شورای نگهبان حمله بشه

اینکه ميگم بودو نبود اين خانوم فرقی نداره بدین معناست که نميشه يه گروه جناحی بیان نهادهای حکومتی رو زیر سوال ببرند
بهتره برای رفع مشکلات يه فکری بشه
تا اونجایی می دونم خود خانوم خالقی رسماً به شورای نگهبان اعتراضی نکردن و رفتن و يه عده این موضوع رو ادامه دادن

رای مردم هم اصلا ربطی به بحث رد صلاحیت مینو خالقی نداره
شورای نگهبان به دلیل کمبود وقت نمیتونه درست به صلاحیت ها رسیدگی کنه و خود اعضا هم معترف هستند که باید مجلس قانونی تصویب کند که وقت بیشتری برای بررسی صلاحیت ها باشه

به هرصورت این درست نیست به دلایل مختلف تصمیمات شورای نگهبان زیر سوال بره اونم فقط به خاطر بعضی از اشتباهات به دلیل کمبود وقت

باید دست بازی های سیاسی جناح اصلاحات رو در این جریان دید و اهداف پشت پرده ای که در ماههای آتی بیشتر روشن خواهد شد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، بیداری اندیشه
۱۷:۳۱, ۲۵/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #62
آواتار
(۲۵/اردیبهشت/۹۵ ۰:۰۱)قلب نوشته است:  کسی که بیشتر اظهار نظرهاش با آبو تاب از شبکه های بیگانه پخش ميشه به قول امام خمینی ره يه اشکالی تو کارش هست

شما توی چه تاریخی زندگی میکنید؟؟؟
رسانه بیگانه یعنی چی؟؟؟؟
مگه رسانه های دنیا به ما تعهد دادن که طرفدارمون باشن که به محض اینکه یه خبر انتقادی پخش میکنن از نظر شما دشمن میشن؟؟؟
اون رسانه هایی که بهشون میگید بیگانه برای تمام دنیا تیتر میزنن و خبر میگن.
حالا اگه حرف یه نفر درست باشه و فقط به عنوان خبر از یه رسانه خارجی پخش بشه بازم ایراد داره؟؟؟
اصلا حرفاتون خنده داره....
رسانه های خارجی اخبار ما رو صرفا به عنوان خبر پخش میکنن.هیچ قضاوتی هم در موردش نمیکنن.خب این چه ایرادی داره؟؟؟وظیفه یه رسانه پخش اخبار دنیاست.
مثل رسانه های ما که نیستن که خبر بگن بعدش قضاوت هم انجام بدن بعدشم مردمو شستشوی مغزی بدن.
خب با این استدلال اگر من نوعی فردا بیام بگم: " خداوند وجود دارد " و بعد این جمله منو یه رسانه خارجی پخش کنه یعنی یه ایرادی توی حرف من هست؟؟؟Big Grin یا مثلا من کافر میشم بخاطر اینکه حرف منو یه رسانه خارجی پخش کرده هر چند که حرفم درست هم باشه؟؟؟؟؟ Big GrinConfusedBlushDodgy

(۲۴/اردیبهشت/۹۵ ۲۲:۳۷)قلب نوشته است:  شما اصلا چیزی رو قبول ندارید تا بشه درباره اون بحث کرد

چه چیزی رو باید قبول داشته باشم؟؟؟
حرفای شما رو؟؟؟
اعتقادات و علایق و سلایق شخصی شما مصداق اسلامه که من اگه قبولش نداشته باشم یعنی اعتقاد و ایمان ندارم؟؟؟

(۲۴/اردیبهشت/۹۵ ۲۲:۳۷)قلب نوشته است:  اینی هم که گفتید از توضیح بیشتر معذور هستید معنیش چیزی نیست جز بی اعتقادی که خودتون هم می دونيد اگر بیشتر بگید گمراهی شما آشکار تر میشه

نخیر.
دلیلش این هست که اگه بیشتر بگم دروغهای امثال شما مشخص میشه.

ضمنا کسی مجبورتون نکرده با من بحث کنید.
هر جا من پست میذارم باید بیاید جواب بدید؟؟؟
۱۷:۴۶, ۲۵/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۴۷ توسط آیات.)
شماره ارسال: #63
آواتار
(۲۴/اردیبهشت/۹۵ ۱۸:۲۶)پارمیس نوشته است:  واقعا این توهین به مردم اصفهانه.
یعنی مردم اصفهان از نظر شما اینقدر عوامن که به خاطر نوع پوشش یه نفر میرن بهش رای میدن؟؟؟
در ضمن تا جاییکه یادمه هیچ کدوم از عکسهای پوسترهای تبلیغاتی ایشون با چادر نبود.
چرا نمیگید مردم به یه اصلاح طلب رای دادن.؟؟؟

شما البته بدون اینکه بخواهید افکار درهم و پراز تناقض خودتون رو لو می دهید...

هدف شما از ایجاد این تاپیک چه بوده و این حرف های شما چه معنایی می دهد؟

توهین به مردم؟

مردم عوام؟!

البته درون قلب خودت به این سوال پاسخ بده زیرا ثبات تفکر شما از نوشته های پر از تناقض شما مشخص است

چرا از بین جناب عارف و جناب روحانی عارف انتخاب نشد و اجبارا کناره گیری کرد؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
۱۹:۱۲, ۲۵/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۹:۱۸ توسط قلب.)
شماره ارسال: #64
آواتار
(۲۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۳۱)پارمیس نوشته است:  نخیر.
دلیلش این هست که اگه بیشتر بگم دروغهای امثال شما مشخص میشه.

ضمنا کسی مجبورتون نکرده با من بحث کنید.
هر جا من پست میذارم باید بیاید جواب بدید؟؟؟
سلام

بنده علاقه ای به بحث با شما نداشته ندارم و نخواهم داشت و اصلا.... بماند

شما خودت بهتر می دونی که چرا ریاکاری می کنی و عقاید باطل خودت رو بیان نمی کنی چون قبلا اثر اینکار رو دیدی پس بیخود بهانه نيار

بنده اصلا کاری ندارم پست رو چه کسی گذاشته وقتی حرفهای بی منطق میزنید و به نهادهای قانونی حمله می کنید توقع برخورد هم داشته باشید

اینجا هم یک تالار گفتمان است اگر ناراحتی که چرا عقایدت نقد ميشه ميتوني اینجا نياي ولی وقتی اومدي و نظر دادی توقع نقد هم داشته باش

(۲۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۳۱)پارمیس نوشته است:  شما توی چه تاریخی زندگی میکنید؟؟؟
رسانه بیگانه یعنی چی؟؟؟؟
مگه رسانه های دنیا به ما تعهد دادن که طرفدارمون باشن که به محض اینکه یه خبر انتقادی پخش میکنن از نظر شما دشمن میشن؟؟؟
اون رسانه هایی که بهشون میگید بیگانه برای تمام دنیا تیتر میزنن و خبر میگن.
حالا اگه حرف یه نفر درست باشه و فقط به عنوان خبر از یه رسانه خارجی پخش بشه بازم ایراد داره؟؟؟
اصلا حرفاتون خنده داره....
رسانه های خارجی اخبار ما رو صرفا به عنوان خبر پخش میکنن.هیچ قضاوتی هم در موردش نمیکنن.خب این چه ایرادی داره؟؟؟وظیفه یه رسانه پخش اخبار دنیاست.
مثل رسانه های ما که نیستن که خبر بگن بعدش قضاوت هم انجام بدن بعدشم مردمو شستشوی مغزی بدن.
خب با این استدلال اگر من نوعی فردا بیام بگم: " خداوند وجود دارد " و بعد این جمله منو یه رسانه خارجی پخش کنه یعنی یه ایرادی توی حرف من هست؟؟؟Big Grin یا مثلا من کافر میشم بخاطر اینکه حرف منو یه رسانه خارجی پخش کرده هر چند که حرفم درست هم باشه؟؟؟؟؟ Big GrinConfusedBlushDodgy
وقتی شما به انگلستان با اون تاریخ سیاه اعتماد می کنید و فکر میکنید در اوضاع بحران اقتصادی انگلستان شبکه خبری فارسی زبان ماهواره ای با اون هزینه زیاد را به نیت خیر ایجاد می کند معلوم ميشه سطح فکری شما چقدره

بخند که نوبت خنده ماهم ميرسه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Imam12 ، سدرة المنتهی
۱۹:۳۳, ۲۵/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۵ ۵:۰۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #65
آواتار
(۲۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۳۱)پارمیس نوشته است:  رسانه های خارجی اخبار ما رو صرفا به عنوان خبر پخش میکنن.هیچ قضاوتی هم در موردش نمیکنن.خب این چه ایرادی داره؟؟؟وظیفه یه رسانه پخش اخبار دنیاست.

همین یک جمله برای ما کافیه تا افکار شما برای ما اثبات بشه

اخبار مارو پخش میکنن بدون هیچ قضاوتی !!!!!!!!!!!

خوش باشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، سدرة المنتهی
۶:۱۷, ۲۶/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #66
آواتار
خانم پارمیس شما قبلا هم گفته بودین رسانه مثلا بی بی سی کاملا بیطرف و راستگو هست. دوستان لینکهای متعدد از دروغ های لو رفته بی بی سی رو دادن مطالعه کنین. جالبه هنوز کوچکترین تغییری در طرز فکر شما ایجاد نشده. این به این معناست که یا فرصت نکردین مطالعه کنین. یا اهمیت نمیدین و دوست دارین طرز فکر خودتون رو داشته باشین. یا خوندین و نمی خواین واقعیت رو بپذیرین. بد نیست بدونین تمام کارشناسان رسانه ای میگن "هیچ" رسانه بدون جهتگیری نه در ایران که در کل دنیا نداریم. مهم اینه که شما بتونین جهتگیری رسانه های داخلی و خارجی رو شناسایی کنین و نیت و اهداف اونها رو بدونین بعد خواننده مثلا اخبار اونها باشین. مستندهای خارجی وجود داره که چطور رسانه آمریکا و انگلیس به عنوان نیروی نظامی بلکه قویتر در جابجایی حکومتها نقش موثر داشته. خیلی ببخشین ولی این طرز تفکر از آدم 50 ساله هم باشه بچگانه و ناشی از ناآگاهی هست. این دیگه خیلی واضحه.
بازم دوست داشتین اینها رو مطالعه کنین من باب نمونه:

50 دروغ بی بی سی بخش اول

50 دروغ بی بی سی بخش دوم

جسدهای ساختگی فتنه 88 یادتونه؟ فرداش طرف زنده میومد توی تلویزیون که من دوستان بهم خبر دادن مردی!!. عین این کشته سازی ها رو در کوی دانشگاه 78 هم انجام می داد همین رسانه بیطرف شبهای حادثه از کشته شدن دست کم 19 نفر می گفت و چند صد زخمی در بیمارستان که حال چند تاشون وخیمهSmile اما بعدها معلوم شد کلا توی حادثه کوی دانشگاه یه نفر کشته شده. دانشجو رو از پشت بام پرت کردن و .... اصلا از این خبرها نبوده.

راستی بهتون قول دادم گزارش مستندی از حادثه کوی دانشگاه ایجاد کنم. فرصت کردین مطالعه کنین...

پشت پرده واقعه 18 تیر 78 کوی دانشگاه در مستند مصاف

سال 82 که اصلاح طلبان دوباره می خواستن فضای دانشگاه رو به سمت حادثه سال 78 ببرن وقتی آقای قالیباف با سعه صدر قضیه رو جمع کرد همین بی بی سی بیطرف و بدون قضاوت قسمتهای مهم صحبتهای قالیباف رو برش داد و متهمش کرد به خشونت طلبی و تناقض گویی. این ویدئوی 13 دقیقه ای رو ببینین.

حمایتهای ایشون از صدام، گروهک های تروریستی مثل منافقین و رجوی ها و ریگی ها و داعش رو فراموش نمی کنیم... اینقدر بیطرف!!

اما در مورد این تاپیک. می بینم که متاسفانه بازم بی قانونی اینجا موج میزنه و تخریب شورای نگهبان در دستور کار قرار گرفته. انگار بعضی دوستان مثل قضیه 88 تمکین به قانون رو بلد نیستن.

قضیه به این سادگی رو اینقدر پیچش میدن که .... شورای نگهبان کارش غربال کردن هست. کارش احراز صلاحیت هست. یه زمانی مسعود رجوی می خواست تو این مملکت عضو مجلس خبرگان بشه. همین تیم رجوی داشتن توی مجلس... اگر رد صلاحیت نمی شدن و خیانتها و جنایتهاشون رو با پشتوانه قانون انجام می دادن همین خود شماها از شورای نگهبان شکایت نمی کردین که مفت می خورین برای همین روزها و ...؟

چرا مدام جوگیر و احساسی میشین. این ربطی به توهین به شعور مردم نداره. پس بهتره وزارت اطلاعات تعطیل بشه چون خود مردم تشخیص میدن که کی برای امنیت کشور خطرناکه کی نیست. اینکه وزارت اطلاعات هر از گاهی یه نفر رو دستگیر میکنه اینکه یه نفر اختلاس میکنه توهین به شعور مردمه؟ اینکه فلان مدیر دولتی که مردم بهش رأی دادن فلان نماینده مجلس رو به جرم کثافتکاری اونور آب و به جرم دادن اطلاعات امنیتی به دشمن بازداشت می کنن توهین به شعور و رأی مردمه؟ یا چون شورای نگهبان چنین کاری بکنه میشه توهین به مردم؟ خودتون متوجه تعصب های ذهنی خودتون هستین؟ اصلا از کجا معلوم علت رد شدن این خانم توسط شورای نگهبان همین چند تا عکس باشه؟ قبل از پخش شدن این عکسها چرا همه اعتراض می کردن به شورای نگهبان؟ چون داره مثل نهادهای دیگه کارش رو میکنه؟

خیلی ها که اون اوایل انقلاب به بنی صدر رأی دادن اگر می دونستن اسناد لانه جاسوسی چه خیانتهایی ازش لو داده پشت دستشون رو داغ می کردن. اما چون "آگاهی نداشتن" بهش رأی دادن. خوب کسانی که قانون بهشون اجازه داده دسترسی هایی به پرونده های اطلاعاتی و سایر منابع اطلاعاتی دسترسی دارن کارشون همینه که جلو این خطاها رو بگیرن. این اصل کاملا عقلانی هست. حالا یکی فکر میکنه اعمال سلیقه شده یا چرا ملاک باید اسلام و حجاب باشه این جوابش مشخصه. قانون. قانون اساسی رو مردم بهش رأی دادن و منتخبان مردم در مجلس تغییرش میدن. روال کاملا قانونی و عقلانی در همه جای دنیا. همینطور گتره ای که نمیشه بریزن تو خیابون و قانون عوض کنن. این ادعای دموکراسی از طرف بعضی ها گوش فلک رو کر کرده اما بیشترین بی قانونی ها از همین مدعی ها صادر میشه. این رو هم اضافه کنین به طنزهای تلخ آخرالزمان...

صد البته شورای نگهبان تقصیری نداره. شورای نگهبان کارش احراز صلاحیت افراد هست نه رد صلاحیت. این دو تا با هم فرق داره. یعنی شرعا و قانونا موظف هستن صلاحیت افراد براشون از کانالهای مختلف احراز بشه. همین عکسهای مشکوک باعث میشه اونها نتونن صلاحیت فرد رو احراز کنن هر چند ممکنه مدارک مستندتری هم در اختیارشون باشه. وقتشون هم کم بوده که رهبری هم گفتن نقص قانونی هست که فرصت احراز صلاحیت ها کم بوده اونم با اینهمه کاندیدا. سالهای قبل هم این قضیه پیش اومده بود نمی دونم چرا امسال اینهمه بهش دامن زده میشه...

مثل اینکه لازمه یه بار دیگه دفاع منطقی و عقلانی رهبر از شورای نگهبان در اواخر پارسال رو بیارم:

دفاع جانانه رهبر از شورای نگهبان

یک نکته در اینجا وجود دارد و آن این است که بعضی -باید گفت به تبعیّت ناخواسته و نادانسته از دشمن- برخی از اشکالات را متوجّه میکنند به شورای نگهبان؛

بنده حقیقتاً گله دارم از این‌گونه افراد.

شورای نگهبان کار خودش را با جدّیّت، با زحمت فراوان، با تلاش انجام داد. شما هم جای شورای نگهبان باشید، غیر از این عمل نخواهید کرد.

شورای نگهبان درظرف بیست روز -همچنان‌که جناب آقای شاهرودی الان اشاره کردند- باید دوازده هزار پرونده را میدید. خب، این اشکال از قانون است؛ اگر این اشکال قانونی برطرف بشود، آن مشکلی که مترتّب بر این هست برطرف خواهد شد. ما چرا باید آن اشکال قانونی را به‌پای شورای نگهبان بنویسیم؟

آقایان صحبت از احراز و عدم احراز میکنند؛ من تعجّب میکنم از بعضی که این حرف را میزنند. خب، شما همه اهل فضلید، اهل علمید؛ آیا بدون احراز شرایط برای یک مسئولیّت، میشود آن شخص را تأیید کرد؟ بدون اینکه شما احراز کنید شرایط قانونیِ این کار را دارد، میتوانید آن را تأیید کنید؟ پیش خدای متعال جواب دارید؟ نمیتوانید. شما هم به جای شورای نگهبان باشید نمیتوانید.

شورای نگهبان اگر احراز نکرد، ناگزیر است از اینکه بگوید من احراز نکردم. وقتی احراز نکرد، طبعاً طرف رد میشود؛ خب، این ایرادی نیست که به شورای نگهبان وارد بشود. اگر میخواهید شورای نگهبان فرصت احراز داشته باشد، باید قانون را اصلاح کنید؛ قانون باید اصلاح بشود -قبلاً هم این را ما مکرّر گفته‌ایم؛ حالا افراد در فکر هستند، شاید ان‌شاءالله بتوانند؛ البتّه ما سیاستهای کلّی انتخابات را مطرح کردیم و فرستادیم برای مجمع تشخیص؛ آنجا هم بررسی کردند؛ [اگر] حالا براساس آنها یک کار درستی انجام بگیرد بحثی نیست- امّا با این قانونی که فعلاً وجود دارد، وضع همین است؛ شورای نگهبان چاره‌ای ندارد؛ نمیتواند کسی را که شرایط او را احراز نکرده تأیید بکند؛ باید احراز بکند.

شما میگویید که قانون این چهار منبع را گفته؛ (وزارت اطّلاعات، قوّه‌ی قضائیّه، تشخیص هویّت نیروی انتظامی، سازمان ثبت احوال‌) خیلی خب -البتّه همین هم محلّ بحث است- فرض کنیم که این منابع را برای [کسب] اطّلاعات ذکر کرده باشد. اگر جنابعالی که مسئول هستید، از یک طریقی علم پیدا کردید و فهمیدید که این شخص صالح نیست، میتوانید تأیید کنید؟ نمیتوانید تأیید کنید؛ پیش خدای متعال جواب ندارید. چرا به شورای نگهبان این‌قدر حمله میشود!

البتّه بعضی وقتی در شورای نگهبان رد شدند ناراحت میشوند؛ این ناراحتی قابل فهم است، قبول است.

بنده هم ممکن است اگرچنانچه در یک موردی بگویند «شما صلاحیّت نداری» ناراحت بشوم امّا آیا وقتی ناراحت شدیم بایستی جنجال بکنیم؟

انسان اگر ناراحت شد، اگر راه قانونی‌ای وجود دارد، باید به آن راه قانونی متوسّل بشود.

من تعجّب میکنم که بعضی بنا میکنند نوشتن در روزنامه و این‌طرف و آن‌طرف و از این قبیل کارها علیه شورای نگهبان که چرا ما را رد کردید؛ ما صالح بودیم.

خیلی خب، شما صالح؛ اگرچنانچه شورای نگهبان اشتباه کرده باشد، شما بایستی به آنها مراجعه کنید و آنها هم طبق قانون، همان وظیفه‌ای که دارند باید انجام بدهند؛ اگر نشد، نمیشود شورای نگهبان را تخریب کرد.

همه توجّه بکنند! شورای نگهبان جزو آن مراکز اصلی‌ای است که از اوّل انقلاب، استکبار خواسته آن را تخریب بکند. یکی از چند مرکز مهمّی که از اوّل انقلاب سعی دستگاه تبلیغات اهریمنیِ صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها و استکبار بر این بوده است که آن را تخریب بکنند، شورای نگهبان است. ما نباید کمک کنیم و شورای نگهبان را تخریب کنیم به‌خاطر این [ردّ صلاحیّت].

بله، ممکن است گِله داشته باشیم یا یک مشکلی وجود داشته باشد؛ خب، مشکل را باید بگوییم؛ نباید تخریب بکنیم شورای نگهبان را؛ این مرکز اساسی قانونی را نبایستی تخریب بکنیم.

لجن‌پراکنی کردن علیه شورای نگهبان حقیقتاً یک کار غیر اسلامی، غیر شرعی، غیر قانونی و غیر انقلابی است.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، قلب ، vahrakan ، میثم2
۹:۲۹, ۲۶/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۵ ۹:۳۱ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #67
آواتار
(۲۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۴۶)آیات نوشته است:  شما البته بدون اینکه بخواهید افکار درهم و پراز تناقض خودتون رو لو می دهید...

هدف شما از ایجاد این تاپیک چه بوده و این حرف های شما چه معنایی می دهد؟

توهین به مردم؟

مردم عوام؟!

البته درون قلب خودت به این سوال پاسخ بده زیرا ثبات تفکر شما از نوشته های پر از تناقض شما مشخص است

چرا از بین جناب عارف و جناب روحانی عارف انتخاب نشد و اجبارا کناره گیری کرد؟!

صحبت هاتون هیچ ارتباطی به تاپیک نداره.
کتابی رو که بهتون معرفی کردم رو حتما بخونید.

(۲۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۹:۱۲)قلب نوشته است:  بنده اصلا کاری ندارم پست رو چه کسی گذاشته وقتی حرفهای بی منطق میزنید و به نهادهای قانونی حمله می کنید توقع برخورد هم داشته باشید

نهادهای قانونی با رای مردم قانونی میشن.
پس همون مردم هم حق دارن ازشون انتقاد کنن.
حالا اینکه شما به هر حرف یا انتقادی به چشم حمله نگاه میکنی نشات گرفته از روحیه ی دیکتاتور مابانه تون هست.

ضمنا درست صحبت کنید.
من تا جاییکه بشه سعی میکنم محترمانه حرف بزنم.
ولی شما از افعال و جمله هایی که به کار میبرید مشخصه که میخواید توهین کنید.اونم تو صحبت کردن با یه خانوم :

(۲۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۹:۱۲)قلب نوشته است:  بخند که نوبت خنده ماهم ميرسه

(۲۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۹:۱۲)قلب نوشته است:  ميتوني اینجا نياي ولی وقتی اومدي و نظر دادی توقع نقد هم داشته باش

اگه به این مدل صحبت کردن ادامه بدید به زبون خودتون جوابتون رو خواهم داد.

(۲۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۹:۱۲)قلب نوشته است:  در اوضاع بحران اقتصادی انگلستان شبکه خبری فارسی زبان ماهواره ای با اون هزینه زیاد

اونجا از بس سطح رفاه بالاست یه ذره که شرایطشون تغییر کنه اعتراض میکنن اونوقت شمام هم به این اعتراض و مسائل میگید بحران اقتصادی!!!
مطمئن باشید بحران اقتصادی هیچ جا مثه ایران نیست.

در ضمن من نگفتم شبکه های خبری خارج از کشور خیر و خوبی ما رو میخوان.
حرفم من اینه که همینطور که شبکه های ما خبر در مورد اونا میزنن اونا هم همین کارو میکنن.
یه چیز طبیعیه.
کار شبکه های خبری همینه.
شما چشماتون رو بستید و با تعصب حرف میزنید.
خیلی از حرفایی که این طرف زده میشه به حقه و درسته ولی چون شما از گوینده اش خوشتون نمیاد بهانه میکنید که چون حرفش از فلان شبکه خارجی پخش شده پس جاسوسه.
مگه اون شخص فرضی گفته مثلا حرفای منو بی بی سی پخش کنه؟؟
یه گلایه ای یه حرفی یه اعتراضی داشته و بیان کرده.شبکه های خارجی هم بنا به منافع خودشون حرفش رو پخش میکنن.حالا این دلیل میشه بگیم اصل حرف اون شخص فرضی اشتباه بوده؟؟؟؟
۱۱:۰۱, ۲۶/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۵ ۱۱:۲۹ توسط قلب.)
شماره ارسال: #68
آواتار
(۲۶/اردیبهشت/۹۵ ۹:۲۹)پارمیس نوشته است:  نهادهای قانونی با رای مردم قانونی میشن.
پس همون مردم هم حق دارن ازشون انتقاد کنن.
حالا اینکه شما به هر حرف یا انتقادی به چشم حمله نگاه میکنی نشات گرفته از روحیه ی دیکتاتور مابانه تون هست.
سلام

شما اسم گروه سیاسی خودتون رو گذاشتید مردم! اونوقت اسم گروهای سیاسی ديگه چيه!
بیشتر مردم به نهادهای قانونی تمکین می کنند نميشه اسم یک گروه سیاسی با اون سیاسی بازی هارو گذاشت مردم!

هر کسی حق انتقاد داره ولی وقتی جواب منطقی و قانونی داده ميشه قضیه تمامه
اصرار بعضی به این مسئله در عرف سیاسی حمله تلقی ميشه

اینکه شما حرفی رو از بنده جعل می کنید و بعد اون حرف رو نقد می کنید به خودتون مربوطه و حرف شماست و ربطی به من نداره

الان مدتی هست که به اشکالات شما و حزب سیاسیتون پاسخ داده ميشه پس اصرار بی منطق شما روی این مسئله نشان دهنده اهداف ديگريست

(۲۶/اردیبهشت/۹۵ ۹:۲۹)پارمیس نوشته است:  ضمنا درست صحبت کنید.
من تا جاییکه بشه سعی میکنم محترمانه حرف بزنم.
ولی شما از افعال و جمله هایی که به کار میبرید مشخصه که میخواید توهین کنید.اونم تو صحبت کردن با یه خانوم :

اگه به این مدل صحبت کردن ادامه بدید به زبون خودتون جوابتون رو خواهم داد.
بنده درست صحبت کردم
شما نمی تونيد به دلیل خانوم بودن هر چیزی که خواستيد بگید و توقع مسامحه از بقیه داشته باشید

قبلاً به شما تذکر دادم که استفاده از اون شکلک خنده بسیار توهین آمیزه و تمسخر حساب ميشه ولی همچنان دارید اینجوری دیگران رو تحقیر می کنید

شما وقتی به این تالار بیاید و نظر بديد باید توقع مخالفت دیگران رو داشته باشید و البته طاقت انتقاد دیگران را

حرفهای شما توهين آميزه و صبر ماهم حدی داره

(۲۶/اردیبهشت/۹۵ ۹:۲۹)پارمیس نوشته است:  اونجا از بس سطح رفاه بالاست یه ذره که شرایطشون تغییر کنه اعتراض میکنن اونوقت شمام هم به این اعتراض و مسائل میگید بحران اقتصادی!!!
مطمئن باشید بحران اقتصادی هیچ جا مثه ایران نیست.
اینکه سطح رفاه خارج چقدره بحث ديگه ای هست که ربطی به موضوع نداره

اما درباره بحران اقتصادی غرب باید گفت خود سیاست مداران غربی از بحران اقتصادی حرف زدن بارها و بارها
حالا اگر اصلاعات شما در این زمینه پایین هست و نمی دونيد و فکر میکنید ما میگیم بحران اقتصادی بهتره به انگلیسی يه سرچ بکنید تا عمق فاجعه رو درک کنید

درباره بحران اقتصادی ایران هم کسی تردیدی ندارد که با اهمال دولت روز به روز کارخانه ها تعطیل و واردات بیشتر میشود

(۲۶/اردیبهشت/۹۵ ۹:۲۹)پارمیس نوشته است:  در ضمن من نگفتم شبکه های خبری خارج از کشور خیر و خوبی ما رو میخوان.
حرفم من اینه که همینطور که شبکه های ما خبر در مورد اونا میزنن اونا هم همین کارو میکنن.
یه چیز طبیعیه.
کار شبکه های خبری همینه.
شما چشماتون رو بستید و با تعصب حرف میزنید.
خیلی از حرفایی که این طرف زده میشه به حقه و درسته ولی چون شما از گوینده اش خوشتون نمیاد بهانه میکنید که چون حرفش از فلان شبکه خارجی پخش شده پس جاسوسه.
مگه اون شخص فرضی گفته مثلا حرفای منو بی بی سی پخش کنه؟؟
یه گلایه ای یه حرفی یه اعتراضی داشته و بیان کرده.شبکه های خارجی هم بنا به منافع خودشون حرفش رو پخش میکنن.حالا این دلیل میشه بگیم اصل حرف اون شخص فرضی اشتباه بوده؟؟؟؟
غرض ورزی رسانه هایی مانند بی بی سی و صدای آمریکا کاملاً روشنه
هرچند بنده از دیدن شبکه های بیگانه خودداری می کنم و اساساً در فقه شیعه نگاه کردن شبکه های ماهواره ای دچار اشکال است و اگر حرام نباشد که هست بسیار کراهت دارد
اما بارها در خانه اقوام این شبکه ها را دیدم و غرض ورزی های آن اینقدر زیاد است که دیگر جای دفاعی باقی نمی ماند
عمده مطالب این کانال ها بر روی مسایل اختلاف انگیز و خبرهاي بد استوار است گویی در ایران هیچ خبره خوبی نیست

پس بنده تعصبي ندارم و آگاهانه در این رابطه نظر می دهم

کسی هم نگفت هر شخصی که مورد توجه این رسانه ها باشد جاسوس است و این حرف شماست که به ما نسبت می دهید و بعد آن را نقد می کنید!

بارها در صحبت های امام خمینی ره و امام خامنه ای حفظ الله گفته شده که اگر دشمن مارا تایید و حمایت کند معلوم است ما اشتباه کرده ايم که البته این دو شخص را شما قبول ندارید و این حرف را هم اشتباه می دانید

پخش شدن حرفهای شخصیت های مختلف از رسانه های بیگانه یک چیز است و حمايت آنها از این صحبت ها چيزه ديگريست

مسئله ما حمایت از این اشخاص است

شبهاتی مطرح شد و پاسخهای زیادی از جنبه های گوناگون داده شده اینکه شما و گروه سیاسی شما قانع شدند یا نشدند هم بحث ديگريست
۱۲:۰۴, ۲۶/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۵ ۱۲:۰۵ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #69
آواتار
(۲۶/اردیبهشت/۹۵ ۱۱:۰۱)قلب نوشته است:  سلام

شما اسم گروه سیاسی خودتون رو گذاشتید مردم! اونوقت اسم گروهای سیاسی ديگه چيه!
بیشتر مردم به نهادهای قانونی تمکین می کنند نميشه اسم یک گروه سیاسی با اون سیاسی بازی هارو گذاشت مردم!

افرادی که در نهادهایی مثل مجلس یا شورای نگهبان هستن با رای مردم انتخاب میشن.
حالا بخشی از اون مردم که در انتخابات این نهادها شرکت میکنن هم اصلاح طلبا هستن.
پس اونا هم به سهم خودشون حق انتقاد دارن.
از این جهت گفتم .
نه اینکه اصلاح طلبا همه ی مردم باشن.
ضمنا اصلاحات حزب مورد علاقه یا تایید من نیست.
من فقط بعضی از اصول یا تفکرات شون رو قبول دارم.

(۲۶/اردیبهشت/۹۵ ۱۱:۰۱)قلب نوشته است:  اینکه شما حرفی رو از بنده جعل می کنید و بعد اون حرف رو نقد می کنید به خودتون مربوطه و حرف شماست و ربطی به من نداره
من کدوم حرف شما رو جعل کردم؟؟؟

(۲۶/اردیبهشت/۹۵ ۱۱:۰۱)قلب نوشته است:  بنده درست صحبت کردم
شما نمی تونيد به دلیل خانوم بودن هر چیزی که خواستيد بگید و توقع مسامحه از بقیه داشته باشید

من هر چیزی خواستم گفتم؟؟؟؟من سعی میکنم درست و محترمانه صحبت کنم.
ولی وقتی توهین آمیز یا با کنایه و متلک صحبت میشه چه توقعی دارید؟؟؟
شما دو صفحه برگردد نوشته های کاربر عبدالرحمن رو بخون.

(۲۶/اردیبهشت/۹۵ ۱۱:۰۱)قلب نوشته است:  قبلاً به شما تذکر دادم که استفاده از اون شکلک خنده بسیار توهین آمیزه و تمسخر حساب ميشه ولی همچنان دارید اینجوری دیگران رو تحقیر می کنید

یادمه شما گفتید از این شکلک ها(Big Grin) نذار و به جاش از این شکلک(Heart) استفاده کن.
لحنتون هم اون موقع محترمانه بود.
این شکلک خنده هم هیچ جا برای تحقیر استفاده نمیشه.خب وقتی یه حرف بامزه یا خنده داره از این شکلک بذارمSad؟؟؟؟؟

(۲۶/اردیبهشت/۹۵ ۱۱:۰۱)قلب نوشته است:  بارها در صحبت های امام خمینی ره و امام خامنه ای حفظ الله گفته شده که اگر دشمن مارا تایید و حمایت کند معلوم است ما اشتباه کرده ايم که البته این دو شخص را شما قبول ندارید و این حرف را هم اشتباه می دانید

این تصور شماست.

(۲۶/اردیبهشت/۹۵ ۱۱:۰۱)قلب نوشته است:  پخش شدن حرفهای شخصیت های مختلف از رسانه های بیگانه یک چیز است و حمايت آنها از این صحبت ها چيزه ديگريست

خب با این حرفتون تا حدودی موافقم.
فقط این موضوع میمونه که اون اشخاص کیا هستن و آیا با وجود حمایت شبکه های خارجی حرفشون اشتباهه یا نه.؟!
۱۴:۴۵, ۲۶/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۴۹ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #70

دادستان تهران :
اقدام دادستانی تهران در مقابله با این رفتار مجرمانه، نه برای مقابله با دولت بوده و نه حمایت از فردی است که تصاویرش در اختیار دیگران قرار گرفته است

دادستان عمومی تهران به ضرورت حمایت از حریم خصوصی اشخاص اشاره کرد و انتشار تصاویر دیگران در فضای مجازی بدون اجازه آن‌ها را از این جهت قابل پیگرد دانست و در خصوص ادعای بازنشر شدن این تصاویر از صفحه‌ی فردی ضد انقلاب، اعلام نمود که خانم مینو خالقی برای اخذ توضیح در این زمینه دعوت شده است.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13950226000804

دادستان تهران هیچ اشاره ای به جعلی بودن تصاویر نکرده و تمام صحبتهاش نشان دهنده واقعی بودن تصاویره
امیدوارم افرادی که در این مورد شک داشتن الان مطمئن شده باشن، این صحبتهای رسمی همه چی رو مشخص کرد
حالا چهره واقعی خانم خالقی مشخص میشه!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، بیداری اندیشه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]