|
تغییر رکورد جستجو کلمه MAHDI
|
|
۲۱:۵۱, ۶/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این عکس رو ببینید بنظرتون باید چکار کرد؟ میشه رکورد رو عوض کرد؟ گوگل اولین نتیجه خودش رو به مقاله زیر ارجاع میده http://www.veteranstoday.com/2013/08/11/...mam-mahdi/ فقط امیدوارم وقتی دارم در مورد این نقطه روی دیوار صحبت میکنم کسی دنبال دیوار نگرده |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۳۹, ۸/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۵ ۱۸:۴۷ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
نقل قول:سوما الان تو سرزمینهایی که مال خودشون میدونن برای اعراب آزادی قائل نیستن چه برسه به اشغالیاین رو هم اشاره کردم: نقل قول: درصد اسرائیلیهای ۱۸ ساله به بالا، مالک خانه خودشان هستند؛ ۸۴ درصد افراد بالای پنجاه سال به بالا نیز، مالک خانهشان هستند.[sup][۷۳][/sup]. در مورد مالکیت زمینها، تبعیضی بین اعراب و یهودیان وجود دارد، چرا که حدود 13 درصد از زمینهای اسرائیل در مالکیت سازمان Jewish National Fund است و اعراب اجازه خرید این زمینها را ندارند [sup][۷۴][/sup]. همچنین در برخی مناطق نگب و الجلیل، از تملک زمینها توسط اعراب جلوگیری میگردد. [sup][۷۵][/sup] نقل قول:یکی جنگ 1948 که اینجا چیزی نگفتن و خیلی مهمهاین یه مقاله مادره. در مقاله مادر، مطالب به صورت اجمالی بیان میشن و به مقالات مربوطه لینک داده میشن. مثلاً یه لینک به مقاله مربوط به جنگها داره و در اون مقاله به طور خاص به هر جنگ پرداخته شده: نقل قول:نوشتار اصلی: جنگ اعراب و اسرائیلاین شیوه هم مختص مقاله اسرائیل نیست. در مقاله مربوط به کشورهای دیگر هم چنین شیوه ای رعایت میشه. یعنی مقاله اصلی لینک میده به مقاله فرعی. البته هنوز جای کار داره و به همین خاطره که می خوام شما ویکی نویسی رو یاد بگیرید و این کمبودها رو رفع کنید. نقل قول:یعنی بعد از گذشت چند سال از عمر ویکی هنوز هیچ فرد مذهبی به درجه ی کاربر ویژه نرسیده !چون یا اصلاً وارد نمیشن یا علاقه به آشنایی با قوانین نشون نمیدن. نمونه اش خود شما. نقل قول:به قول دکتر سلامی ها : هر هر کر کرخب این هر هر کر کر راه ساده تریه. من هم دارم گل لگد می کنم. |
|||
|
۱۸:۵۶, ۸/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۸/خرداد/۹۵ ۱۸:۳۹)سعدی نوشته است: چون یا اصلاً وارد نمیشن یا علاقه به آشنایی با قوانین نشون نمیدن. خب دوباره بریم سر پروژه ی عملی ! امیدوارم ترستان از پروژه ی عملی ریخته باشد ! بنده از فردا شروع میکنم به ویکی نویسی تا به مرحله ی کاربر ویژه برسم ! اما با شرایطی ... چون مطمئن هستم بعد از رسیدن به درجه ی کاربر ویژه دیپورت خواهم شد و قاعدتا زحماتم بر باد خواهد رفت ، جنابعالی زحمت بکشید و تضمین لازم را برای عدم دیپورت شدم قبول بفرمایید ! 1.اگر بعد از رسیدن من به کاربر ویژه امکان ویرایش صفحات فراهم شد تضمینتان را به طور کامل دریافت خواهید کرد 2.اگر بعد از رسیدن به کاربر ویژه دیپورت شدم مزد ویکی پدیا نویسی ام را از تضمینتان پرداخت خواهید کرد. اگر واقعا به صداقت ویکی معتقدید بفرمایید تا بر روی مبلغ تضمین و مبلغ دستمزد برای هر پست توافق کنیم . ضمنا در صورت درخواست میتوان طوری برنامه ریزی کرد که هیچ نیازی به حضور فیزیکی یا معرفی شخصی طرفین هم وجود نداشته باشد ! این گوی و این میدان ..... |
|||
|
|
۱۹:۰۳, ۸/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۸/خرداد/۹۵ ۱۸:۳۹)سعدی نوشته است: این رو هم اشاره کردم:دوست عزیز یقین داشته باشید که خیلی ها تلاش کردن ولی نگذاشتن این تغییرات رو بدن، شما هم شک نکنید اگه مطالب اصلی که خیلی روش حساسن و سانسور میکنن بگذارین اعتبارتون از بین میره یا کم میشه در مورد جنگ 1948 تو صفحه مخصوص به اون هم هیچ اشاره ای نشده موجودیت اسرائیل زیر سواله و با این جنگ اسرائیل بوجود اومده این جنگ کل تاریخ اسرائیله چطور میشه هیچ توضیحی ندن؟ شما اگه وقت کردید یه مطالعه ای در مورد این جنگ انجام بدین براتون کاملا مشخص میشه چرا در مورد این جنگ صحبت نمیکنن به علاوه در مورد مالکیت و میزان خرید زمین و کشتارهایی که کردن هم صحبت نمیکنن |
|||
|
۱۹:۰۹, ۸/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۵ ۱۹:۱۸ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
ببین آقا عمار، تا زمانی که شما به چشم دشمن به من نگاه می کنی من هیچ کمکی بهت نمی تونم کنم. گفتم بیام بهت یاد بدم که بتونی ویرایش کنی. اگه تضمین می خوای برو جایی که تضمین بهت میدن ...
اما بیام سراغ سوال: نقل قول: تعارضات در بهاییت :آقا عمار، کتاب اقدس یک منبع دست اوله. منبع دست اول قابل قبول برای ویکیپدیا نیست. می تونی در این مورد تحقیق کنی و فرق منبع دست اول و دوم و سوم رو بدونی. من هم موظف نیستم به شما یاد بدم که بخوام مثلاً به شما تضمین بدم. نقل قول:در مورد جنگ 1948 تو صفحه مخصوص به اون هم هیچ اشاره ای نشدهشما به صفحه انگلیسی این مطلب مراجعه کنید. خواهید دید که توضیحات زیادی نوشته شده. هر مطلبی که فکر می کنید باید به ویکی فارسی اضافه بشه، ترجمشو با ذکر همون منابع بیارید: https://en.wikipedia.org/wiki/1948_Arab%E2%80%93Israeli_War شما فقط ببینید چقدر مطلب در مورد نياد پرستی در اسرائل داریم: https://en.wikipedia.org/wiki/Racism_in_..._ownership جای کسی خالیه که این مطالب رو ترجمه کنه. |
|||
|
۲۰:۰۵, ۸/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۸/خرداد/۹۵ ۱۹:۰۹)سعدی نوشته است: شما به صفحه انگلیسی این مطلب مراجعه کنید. خواهید دید که توضیحات زیادی نوشته شده. هر مطلبی که فکر می کنید باید به ویکی فارسی اضافه بشه، ترجمشو با ذکر همون منابع بیارید:اون صفحه مربوط به جنگ 1948 رو دیدم، مشخص بود وقتی فارسی رو سانسور میکنن سانسور بخش انگلیسی مسلما بیشتره شما رفرنس های این صفحه رو ببینید بیشترش مال خودشونه فقط یه مورد از صفحه رو بگم اونم میزان اشغال بود که کاملا دروغ گفتن و ساکنین بخش هایی رو بیرون کردن که تو این صفحه میگن اون بخش ها مال خودشون بوده |
|||
|
|
۲۰:۱۳, ۸/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
حالا بحث ویکی به کنار ! به نظرم مسئله کاملا حل شده است !
اما نمیدانم چرا بعضی ها مجبورند لافی بزنند که نتوانند جمعش کنند .... به هر حال من سر شرطم هستم ! |
|||
|
|
۲۱:۲۶, ۸/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۵ ۲۱:۵۰ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
نقل قول:فقط یه مورد از صفحه رو بگم اونم میزان اشغال بود که کاملا دروغ گفتن و ساکنین بخش هایی رو بیرون کردن که تو این صفحه میگن اون بخش ها مال خودشون بودهموردش رو ذکر بفرمایید، تا ببینیم میشه تصحیحش کنیم یا نه. نقل قول:به هر حال من سر شرطم هستم !ببین آقا عمار، هدف یادگیریه. من دوست دارم به شما یاد بدم که بتونی ویرایش کنی. فقط همین نقل قول: بنظرتون باید چکار کرد؟ میشه رکورد رو عوض کرد؟مشکل اینه که اکثر مذهبیون ما به مسائلی مثل عوض کردن رکورد گوگل و ... اعتقاد ندارند. |
|||
|
۲۲:۳۴, ۸/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۸/خرداد/۹۵ ۲۱:۲۶)سعدی نوشته است: موردش رو ذکر بفرمایید، تا ببینیم میشه تصحیحش کنیم یا نه.بله حتما یه موردش درصد زمین هایی که اسرائیل تصاحب کرده بود تا قبل از جنگ 6.6 درصد بود که بعد قطعنامه شورای امنیت داده شد ولی همچنان بقیه زمین ها مالک داشت و متعلق به فلسطینیا بود تو ویکیپدیا ادعا شده اسرائیل 50 یا 57 درصد زمینشو تو جنگ حفظ کرد در صورتیکه مقدار زمینش 6 درصد بود نه 57 درصد نقل قول:Israel keeps area allotted to it by Partition Plan, captures 50% of area allotted to Arab state نقل قول:As a result of the war the State of Israel retained the area that the UN General Assembly Resolution 181 had recommended for the proposed Jewish state as well as almost 60% of the area of Arab state proposed by the یه مورد دیگه هم میزان اواره ها بود که گفته شده 700 هزار نفر در حالی که یک میلیون و خورده ای بودن نقل قول:he conflict triggered significant demographic change throughout the Middle East. Around 700,000 Palestinian Arabs fled or were expelled from the area that became Israel and they became Palestinian refugees منبع اگه این رو امتحان کنید خودش یه محک برای این سایت میشه با تشکر |
|||
|
۲۲:۵۶, ۸/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۵ ۲۳:۰۰ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
نقل قول:Israel keeps area allotted to it by Partition Plan, captures 50% of area allotted to Arab stateسلام خب این جمله در مورد مالکیت زمینها حرفی نمی زنه.. بلکه داره میگه اسرائیل اون زمینهایی که در طرح تفسیم بهش تخصیص داده شده رو حفظ کرده و 50 درصد زمینهای تخصیص داده شده به دولت عربی رو هم تحت کنترل گرفته. می فرمایید که طرح تقسیم بعد از جنگ اجرا شده؟ در مورد یک میلیون و خورده ای نفر، نیاز به منبع داریم. منبع خبرگذاری فارسی رو نمیشه توی ویکیپدیای انگلیسی استفاده کرد، اما اگر نام یک کتاب رو بفرمایید شاید بشه استفاده کرد. شرایط تایید حساب کاربری هم اینه: نقل قول:برای انجام برخی کارها در ویکیپدیا، کاربران لازم است مدت زمان مشخصی از تاریخ نامنویسیشان بگذرد و تعداد ویرایشیهای مشخصی داشته باشند. کاربرانی که این شرایط را داشته باشند در شبهگروه کاربری تأییدشدهٔ خودکار جای میگیرند. هر بار که کاربری اقدام به انجام عملِ محدودشدهای کند، وضعیت تأیید خودکار کاربر بررسی میشود و در صورتی که شرایطش را داشتهباشد این دسترسی به صورت خودکار توسط نرمافزار به او اعطا میگردد. هرچند تعداد ویرایشهای لازم برای تأیید خودکار در شرایط گوناگون متفاوت است، اما بیشتر کاربرانی که حساب کاربریشان بیشتر از ۴ روز عمر داشته باشد و دست کم ۱۰ ویرایش داشته باشند، تأیید خودکار خواهند شد. با این وجود کاربرانی که از معافیت از قطع دسترسی آیپی و از راه شبکهٔ تور ویرایش میکنند شرایط سختگیرانهتری برای تأیید خودکار شدن دارند: ۹۰ روز و ۱۰۰ ویرایش است.پس 10 ویرایش لازمه نه 500 تا. |
|||
|
۲۳:۴۰, ۸/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۸/خرداد/۹۵ ۲۲:۵۶)سعدی نوشته است: سلامسلام بله دقیقا تو جنگ بود قبل جنگ 6.5 درصد داشتن تو جنگ مردم رو به زور بیرون کردن تا تونستن بقیه رو اشغال کنن صدور قطعنامه باعث نمیشه کسی که مالک زمینی بود مالکیتش لغو بشه بلکه اونا رو تو جنگ به زور بیرون کردن در مورد اون یک میلیون چون تو بعضی منابع آمار متفاوت مثلا 900 هزار نفره حالا اون خیلی مهم نیست |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| The Twelfth Imam Hazrat Mahdi (A.S.) | پرنیان | 45 | 27,514 |