|
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
|
|
۱۰:۱۳, ۱۰/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
?❌ اصغر فرهادی، شکارچی بازیگران پاک سینمای ایران !! ❌ ظاهرا آپارتمانی در تهران در حال فروریختن است ❌ و ساکنان آن از جمله زوج متاهلی که شخصیتهای اصلی داستان اند #عماد(شهاب حسینی) و #رعنا(ترانه علی دوستی)، برای نجات جان خود با عجله در حال فرار از خانه اند ❌ در پایان خانه بر سر جایش ثابت میماند با ترک عمیقی روی دیوار که باعث نشت گاز می شود ❌ عماد و رعنا مجبور می شوند که خانه تازه ای پیدا کنند ❌ آنها سریع میروند به واحد بزرگ، ولی قدیمی ❌ خانه ای که در نزدیکی همانجا واقع است ❌ اما ظاهرا رد پای ناخوشایندی از گذشته ی خانه هنوز باقی مانده[/b] [b]❌ مستاجر قبلی نیمی از اثاثش را جا گذاشته و حاضر نشده برای بردن آنها بیاید ❌ وقتی که علتش را میپرسند معلوم میشود خانم مستاجر #روسپی بوده ❌ رعنا در خانه تنهاست و میشنود که کسی وارد خانه شده ❌ به تصور اینکه عماد است شروع می کند به حرف زدن ❌ اما عمادی در کار نیست ❌ شب که عماد به خانه برمیگردد متوجه رد پای خونی روی پله ها میشود ❌ و همسرش را در حالی که سرش ضربه خورده میبیند ❌ آنچه بر سر رعنا آمده، « خوبی ذاتی » اش را تحت تاثیر قرار میدهد ❌ عماد به طور تصادفی کسی را میبیند که به نظر میرسد که همسرش را در حمام گیر انداخته ❌ و حالا عماد به «انتقام گیری» فکر می کند ... ❌ و حالا این عماد است که دارد سر همسر او تلافی میکند ... ?❌ حال سوال این است : چرا هر فیلمی که #علیه فرهنگ ملی و دینی ایران است جایزه می برد ؟؟ و نتیجه لایه ی پنهان فیلم : ?? باید در ایران هم فاحشه خانه داشته باشیم !! |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۱۸, ۱۲/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۵ ۱۳:۱۹ توسط اصغر فرهادی.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۲:۴۵)عدالت نوشته است: به نام خداالبته به باور خودم، خانم علیدوستی، شما و همینطور شخص خودم، باید مطالعات بیشتری در مورد فمینیست انجام دهیم چرا که امروزه فمینیست معنای اصلیش را از دست داده و فقط در تفاوت های اجتماعی مرد و زن معنا می دهد. به هر حال هر کسی عقاید خاص خودش را داره ![]() آیا خاطرتان هست که وقتی در سال 2013 عنوان بهترین بازیگر زن جشنواره کن به برنیس بژو ، بازیگر فرانسوی فیلم سینمایی «گذشته» اطلاق شد، بنده او را در آغوش گرفته و بوسیدم؟ ![]() ![]() ممکن است از نظر شما نوعی دهن کجی به فرهنگ و دین مردمان ایران زمین محسوب شود اما رسانه های به تعبیر شما ضد انقلاب از این حرکت من، استقبال می کنند. به نظرم بهتر است اینجا صحبت در مورد شخص آقای شهاب حسینی، خانم ترانه علیدوستی و حتی خودم (اصغر فرهادی) را به کنار بگذارید و در مورد تفکّری که نسبت به آن نقد دارید که به تعبیر شما این روزها در بین بخشی از جامعه ما عمیقاً رسوخ کرده و باعث تغییر باورها، مبانی اعتقادی و تفکر این قشر از مردم ما شده است، صحبت کنید.
|
|||
|
۱۳:۳۹, ۱۲/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۵ ۱۳:۴۰ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۳:۱۲)سید ابراهیم نوشته است: به نام خدا کاملا موافقم، البته اینجا تاپیک مربوط به فیلم فروشنده است و نه معمای شاه ولی معمای شاه سریال زیر متوسط است و بنده منکر این نیستم. اما این که معمای شاه بد است ربطی به اینکه فروشند خوب است یا بد ندارد. در مورد فیلم هم با توجه به گفته های افرادی که فیلم را دیده اند و نقدهای منتشر شده و آنونسهای پخش شده از آن و داستان فیلم و واکنشهای فرهادی به راحتی میشود راجع به آن قضاوت کرد. در واقع شکل و مفهوم کلی آن کاملا مشخص است. در کنار اینها شما به جای انتقاد به نقد ما در مورد فیلم، نکاتی که خودتان مثبت میدانید در مورد فیلم را بیان کنید. همین |
|||
|
|
۱۳:۴۰, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۲:۴۵)عدالت نوشته است: به نام خدابگیر وسط میدون شهر 24 ساعته 99تا شلاق بهش بزن تا دلت خنک بشه... یادمه یه سخنرانی از رائفی پور دیدم،گفت اسلام خودش دینی که حافظ حقوق زنهاس و از همه فمنیست تر هست ![]() حالا ما نمیدونیم این باور کنیم یا حرف شما که میگید فمنیستها مخالف خدا و پیغمبر و قرآن و...هستند! فمنیستها دو دسته هستند کلاااااا! 1-دسته اول مثل خانوم علیدوستی که فقط خواهان حقوق برابر هست،مثل همین دیه زن و مرد!(که برابر شد!) 2-دسته دوم که اصولا دچار عقده هستند به قول یه بنده خدایی که یادم نیست کیه میگفت فمنیستها تندرو که از شنیدن کلمه مرد حالت تهوع میگیرن در اصل زنهایی هستند که آرزو داشتند مرد باشن...در بعضی از موارد نظر ائمه و معصومین مثل حرفهایی که این فمنیستها میزنن! مثلا اینکه تمیزکاری خونه و وظایف خونه همش به دوش زن نباشه،مرد هم بتونه کمک کنه! اگر امکانش هست کنیز یا خدمتکار بگیره برای زن... وقتی بعضی افراد میخوان نیمی از جامعه در حصار خونه حبس کنند،یعنی اینکه نصف نیروی مولد و نصف مغزهای کشور بدون استفاده هستند...یعنی کشور با یک موتور حرکت کنه!چه اشکالی داره زنهایی که توانایش دارن و میتونن شغلهایی داشته باشن خیلی از این زنها شاید لیاقتشون از خیلی از این مردها که الان پست و مقام دارند بیشتر باشه و بهتر بتونن به کشور خدمت کنند |
|||
|
|
۱۳:۴۳, ۱۲/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۵ ۱۴:۰۳ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۳:۱۸)اصغر فرهادی نوشته است: البته به باور خودم، خانم علیدوستی، شما و همینطور شخص خودم، باید مطالعات بیشتری در مورد فمینیست انجام دهیم چرا که امروزه فمینیست معنای اصلیش را از دست داده و فقط در تفاوت های اجتماعی مرد و زن معنا می دهد. به نام خدا با تشکر از شما، خودتان با انتشار این عکسها همه حرفی که ما میخواستیم بزنیم را زدید جناب اصغرفرهادی Fake !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به صورت خلاصه بگم، تفکر فرهادی در فیلمهایش کاملا مشخص است، از شهر زیبا و نقد قصاص بگیرید تا درباره الی و جدایی و اینک فروشنده تفکر کلی او هم این است: سیاهی و خرابی نتیجه جامعه مذهبی و بسته و چاره اش یا فرار از این جامعه یا اصلاح آن با نفوذ فرهنگی به خصوص فمینیسم !!!!!!!!!!!!!!! (۱۲/خرداد/۹۵ ۱۳:۴۰)A L I نوشته است: بگیر وسط میدون شهر 24 ساعته 99تا شلاق بهش بزن تا دلت خنک بشه... بنده نه تابع نظر گروه اول فمینیستها هستم نه گروه دومشان، باید ببینیم اسلام در مورد حقوق زن و مرد چه گفته، بقیش همه دروغی بیش نیست. در ضمن علیدوستی به احتمال قوی جزو گروه دوم است چون انقدر وابسته این تفکر است که نماد آنها را روی ساعدش خالکوبی کرده !! |
|||
|
|
۱۳:۵۶, ۱۲/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۵ ۱۴:۰۵ توسط A.E.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۳:۴۰)A L I نوشته است: بگیر وسط میدون شهر 24 ساعته 99تا شلاق بهش بزن تا دلت خنک بشه...منظور استاد اینجا فمنیست به معنای عام بوده یعنی چیزی که معمولا عوام از این واژه برداشت میکنن یعنی به معنی برابری حقوق زن ومرد نه اون فمنیست به معنای برتری زن بر مرد حالا اگه معنای اول برداشت بشه استاد اسلام رو دینی میدونه که در اون حقوق زن بامرد برابره واون فمنیست که خلاف دینه همون مورد دومه که خودتون توضیح دادیدراستی بدنیس اینجام برین |
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۳:۴۳)عدالت نوشته است: به نام خداکسی نگفت که تابع باش! باید دید صلاح در چیه...نه مثل عربستان شور شور که زنها حق رانندگی هم ندارند و کلا مثل یک کالا در اختیار مردها هستند ونه مثل بعضی کشورها که زنها سوار بر مردها شدند! و بعد ازدواج نصف اموال اون مرد بالا میکشن و میرن با معشوقه خودشون میگردن و خوش میگذرونن و در آخرم مجرد از دنیا میرن و بدون بچه و یا اگرم بچه ی داشته باشن حرامزاده اس و تربیت درستی نداره... واقعا اشکالی داره مثلا یک زن که مدیر خوبی هست و لیاقتش بیشتره پست مدیریت به اون شخص بدهند؟ چه اشکال داره زنهایی که از لحاظ علمی در سطح بالا و قابل قبولی هستند عضو هیئت علمی باشند! و اینم بگم که این مسئله غلطه که بگن فلان سهمیه برای زنها فلان سهمیه برای مردها! که مثلا با لیاقت یا بی لیاقت باید حتما فلان تعداد زن یا فلان تعداد مرد این پست یا این شغل بگیرن یا هرچی هست رو بگیرن! |
|||
|
۱۴:۱۵, ۱۲/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۵ ۱۴:۱۹ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۴:۰۸)A L I نوشته است: کسی نگفت که تابع باش! به نام خدا به اندازه کافی راجع به این مطالب در تالار بحث شده و شما با یک جستجوی ساده به جوابهایتان خواهید رسید. خداوند خالق انسان است و او صلاح بنده اش را بهتر میداند. بگذریم یک سوال دارم از مدافعان فیلمهای فرهادی، فقط میخواهم بدانم که شما فیلمهای فرهادی را لایق اینهمه جایزه کوچک و بزرگ از جایزه جشنواره پاسیفیک بگیرید تا کن و اسکار و برلین، میدانید یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا فیلم جدایی نادر از سیمین واقعا انقدر شاهکار بود که نزدیک به 60 جایزه سینمایی گرفت که گمان نکنم آلفرد هیچکاک برای کل فیلمهایش هم انقدر جایزه گرفته باشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا واقعا فکر نمیکنید که هدف از این جوایز به فیلمهای فرهادی، مسئله دیگری باشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر اینگونه فکر نمیکنید لطفا با دلیل بیان کنید تا دقیق تر و علمی تر بحث کنیم و به حاشیه نرویم. |
|||
|
|
۱۵:۳۶, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۳:۴۳)عدالت نوشته است: به نام خدا خواهش می کنم جناب عدالت البته من عرض کردم که به جای پرداختن به اشخاص، خود اثر و یا تفکری که مورد پسند شما نیست را نقد کنید. مثلاً فرض کنید من می خواهم جناب عدالت را نقد کنم. به ایشان می گویم لطفاً از بکار بردن تعداد غیر معمول علامت تعجب (!!!!!!!!!!!!!!!) در جوابیه هایتان خودداری نمایید چرا که متن شما را از حالت رسمی خارج کرده و تاثیر منفی روی خواننده میگذارد. در این نقدی که من به نحوه ی نوشتاری شما داشتم، کاری به این موضوع ندارم که جناب عدالت از پیروان فمینیسم هستند یا از پیروان ماسکولیسم. آیا حساب کاربری ایشان Original است و یا Fake ... آیا از بنده خوششان می آید و یا متنفر هستند و... از طرفی این نقد من هم چیزی بیشتر از یک اظهار نظر شخصی نخواهد بود که ممکن است مورد پسند خیلی ها از جمله شما نباشد. ممکن است فرد دیگری از بکار بردن تعداد غیر معمول علامت تعجب (!!!!!!!!!!!!!!!) در جوابیه های شما استقبال کند. در بالا که همان جریان در آغوش گرفتن و بوسیدن را ذکر کردم و اینکه هر کسی اعتقادات خاص خودش را دارد... و در مورد آنجایی که تفکر موجود در فیلم های بنده را نقد فرمودید واینکه سیاهی و خرابی نتیجه جامعه مذهبی و بسته و چاره اش یا فرار از این جامعه یا اصلاح آن... آیا نظر شما غیر از این است؟ حتی در همین عرصه ی هنر، خطوط قرمز فرهنگی و مذهبی در جمهوری اسلامی ایران، بدون شک موانعی برای سازنده ی اثر خواهد بود (منظورم سازندگان آثاری است که اعتقادی به این خطوط قرمز ندارند). خودتان می دانید که متن فیلمنامه ها باید توسط حکومت تایید شوند. در اینجا برخی از سازندگان، آموخته اند که با این محدودیت ها کنار بیایند، اما برخی نیز کشور را در جستجوی آزادی های بیشتر برای آنچه به آن اعتقاد دارند، ترک می کنند. مثلاً همین پارسال خانم آیدا پناهنده با نخستین فیلم بلند خود با عنوان «ناهید» در بخش «نوعی نگاه» برنده جایزه «آینده نویدبخش» شد. شما باید بپذیرید که این افراد هستند که آینده ی سینمای ایران را می سازند و نه حکومت ها!
توجه داشته باشید که صادقانه با شما بحث می کنم و همین انتظار را نیز از شما دارم ![]() |
|||
|
|
۱۵:۳۶, ۱۲/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۵ ۱۵:۵۹ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۲:۱۱)سید ابراهیم نوشته است: بحث من این چرخش های احمقانه است. پیشنهاد میکنم از واژه های بهتری اسفاده کنید . (۱۲/خرداد/۹۵ ۱۲:۱۱)سید ابراهیم نوشته است: جناب عمار 94. چرا متوجه نمی شید. یا نمی خواهید متوجه بشید....شما فرا فکنی کنید. اصلا نمیدونم شما به شخصیت فردی کاربر سید ابراهیم چه کار دارید. اصل واقعه را بچسبید. اصل داشتن مشکل شخصی در دنیای مجازی وارد نیست ، به هر حال میتوانید نظرتان را از طریق یک حساب کاربری جدید یا حساب کاربری یکی از دوستانتان وارد کنید و ببینید که موضع من همان هست که بود ! (۱۲/خرداد/۹۵ ۱۲:۱۱)سید ابراهیم نوشته است: میگم چرا باید زمانی که شهاب میاد اون صحبت ها را میکنه به صورت صد درصدی ببریمش بالا و هنرمند ارزشی بخونیمش و سید شهادب الدین صداش کنیم، بعد که میره کن و جایزه میگیره، هنوز فیلم رو ندیده، اینگونه حمله کنیم. بعد از بازی ارزشی شهاب حسینی چه میکردیم ؟ تشویقش نمیکردیم ؟ یا منکر هنر ارزشی اش میشدیم ؟ یا چون بازیگر بود و امکان بازی در نقش ضد ارزشی داشت بیخیالش میشدیم؟ یا حتی بهتر است بگوییم بازیگر است و پولش را میگیرد ! ودر برابر ارزش یا ضد ارزش بودن اثر تولیدی هم هیچ نقشی ندارد . در مورد فیلم فروشنده هم که تم اصلی داستان معلوم است و مشکل ما با همین تم ماجراست نه مثلا بازی فنی هنرپیشگان ! ضمنا اینکه نقش دانای کل را حذف کردن و استفاده از افعال اول شخص جمع نیز کمکی به توجیه تان نمیکند (قبلا میگفتید که نیروی های (با اصطلاح روشنفکر و مذهبی ) این کار را میکنند... و این تغییر زاویه ی تعریف جواب منطقی به بحثی که در پست های گذشته شد نیست ) (۱۲/خرداد/۹۵ ۱۲:۱۱)سید ابراهیم نوشته است: اشاره فوق العاده خوبی کردید. فیلم ادم برفی. یادم نمیره همین ده نمکی (کارگردان مثلا ارزشی) چه کارها که نکرد. تو سینما عصر جدید. شیشه چه سینماهایی ریخته نشد. یادم نمیره همین ده نمکی گفته بود گردن اکبر عبدی رو میشکنم. بی خیال اینقدر تاریخ این جور افراد سیاه و زشته که اصلا نمیخوام برگردم عقب. منظورتان شبیه همین تهمتی که به مسعود دهنمکی زدید ! با این که قبلا هم گفتم فیلم آدم برفی مشغول وطن فروشی نیست ولی عدم وطن فروشی فیلم باعث نمیشود که چشم بر اشکالات دیگرش ببندیم (۱۲/خرداد/۹۵ ۱۲:۱۱)سید ابراهیم نوشته است: بیداری کجاییییییی؟؟؟؟ دقیقا کجاییییی خوب بریم سر اصل مطلب ، به نظر من مشکل شما نه فیلم فروشنده است ! نه سینمای ایران (که گفته میشود احتمالا تنهای سینمای مستقل جهان غیر از بالیود است ، ظاهرا دستگاه هالیود کل سینمای جهان را بلعیده و مستقل ماندن سینمای ایران هم نه به خاطر هنر هنرمندان ! بلکه دقیقا به علت حفظ اجباری هنجارهاست) مشکل شما مشتبه شدن مفهوم تعادل است . اگر راه راست را شبیه یک جاده تصویر کنیم تعادل دقیقا قلب این جاده است نه حضور در حاشیه های آن . در حاشیه ی این راه و در مرز بین حق و باطل افرادی حضور دارند ، مفهوم تعادل این است که خود در قلب راه باشیم و این افراد را هم به قلب راه دعوت کنیم . این ایده که در حاشیه ی راه لی لی کنان بیم مرز حق و باطل حرکت کنیم و حتی سعی در پرت کردن نیرو های خودی داخل راه به بیراهه کنیم به امید آنکه به جذب افراد بیرون از مرز حق و باطل که به راه نزدیک شده اند بپردازیم مفهومش تعادل نیست !!! ((بسیاری از همین افراد به نظر شما (با تاریخ سیاه و زشت) هزاران بار شرف دارند بر وطن فروشان و... فرهنگی ....)) توجه کنید که این راه از گردنه های پر پیچ و خمی میگذرد و همیشه حاشیه راه محل مناسبی برای حرکت نیست .. (۱۲/خرداد/۹۵ ۱۳:۴۰)A L I نوشته است: 1-دسته اول مثل خانوم علیدوستی که فقط خواهان حقوق برابر هست،مثل همین دیه زن و مرد!(که برابر شد!) تاپیک به انحراف نرود ! این که زن و مرد حقوق یکسانی داشته باشند ظاهرا حرف معقولی است ! به شرطی که امکان اجرا هم داشته باشد . فرض کنید زن و مردی تصمیم بر فرزند آوری بگیرند ، با روش های معمولی حق زن پایمال خواهد شد چون زمانی که شوهرش مشغول زندگی عادی خود است او باید 9ماه رنج و عذاب بار فرزند را تحمل کند . به نظرتان چه طور است که برای برابری به طور مساوی هر کدام 4.5 ماه از بارداری را تحمل کنند و البته چون نیمه دوم بارداری سخت تر است برای برقراری مفهوم تساوی به طور ماهانه یا حتی هفتگی مسئول نگه داری جنین باشند ؟ |
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
? در میان تصاویری که از نشست خبری عوامل فیلم #فروشنده با حضور اصغر فرهادی، شهاب حسینی و ترانه علیدوستی منتشر شد عکسی وجود دارد که در آن آستین پیراهن #ترانه_علیدوستی بازیگر این فیلم قدر بالاتر از معمول رفته و نقش یک تتو بر ساعد وی مشخص شده است. همین کافی بود تا این تصویر در شبکه های اجتماعی دست به دست شود اما این نشانه نا آشنا مربوط به چه چیزی است و چه معنی دارد؟
✅ معنی #خالکوبی عجیب ترانه علیدوستی چیست؟ ? هرچند استفاده از این نشانه در میان گروه های فمنیستی و طرفداران فمینیسم رواج دارد اما منحصر به تمام آنها نیست و جمعیت های خاص و کوچکتری از آنها نیز از همین نشانه استفاده می کنند. یکی از مشهور ترین آنها جنبشی به نام «جنبش پرو چویس pro choice» است که برای آزادی سقط جنین در سراسر دنیا فعالیت می کند. کافی است عبارت feminist symbol را در جسجتوی تصاویر گوگل وارد کنید. «بدن من، حق من، انتخاب من» شعار این گروه است ? این گروه بر خلاف گروه های دیگر مثل پرو لایف (pro life)، پرو فامیلی(pro family) و پرو چایلد(pro child) با گرایش های متفاوت که نشانه های مربوط به خود را دارند، از همین علامت معروف استفاده می کند که بر دستان علیدوستی دیده می شود. جنبش پروچویس حرکتی سیاسی-اجتماعی است که از حق انتخاب زنان برای سقط جنین زنان حمایت می کند. این جنبش معتقد است که سقط جنین باید برای زنان آزاد و در دسترس همه آن ها باشد. جرقه این جنبش در سال 1973 و پس از آن زده شد که دادگاه عالی آمریکا در حکمی اعلام نمود که قانون اساسی آمریکا حق سقط جنین را محترم می شمارد. آنها از منظری کاملاً لیبرال به حق سقط جنین می نگرند و هیچ دلیلی برای غیراخلاقی بودن این عمل نمی بینند؛ برای مثال اگر زنی در سفری طولانی باشد و متوجه شود که باردار است و با این وضع ناگزیر باشد سفر خود را به تعویق افکند، می تواند دست به سقط جنین بزند، حتی اگر جنین او هشت ماهه باشد. لازم نیست پای جان مادر در میان باشد، تا سقط را مجاز بشماریم . بلکه کافی است که زن باردار تصمیم به این کار بگیرد. ?در دوران مدرن اولین کشوری که سقط جنین را قانونی کرد شوروی در سال 1920 بود. پس از این که سقط جنین در دهه 50 در بسیاری از کشورهای غربی قانونی شد. این جنبش برخلاف بسیاری از گروه های دیگر مرکزیتی ندارد. ? در کشور ایران هم طبق قوانین تطبیق شده با فقه و شرع سقط جنین محدودیت های قانونی دارد و تنها پس از طی روند تعریف شده با اجازه نهاد های صاحب صلاحیت امکان پذیر است. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزهای سیاسی به فیلمی سیاه"تاکسی" در جشنواره سیاسی برلین | vahrakan | 7 | 3,955 |
۲۸/بهمن/۹۳ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|

![[تصویر: 1160150_811.jpg]](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/3/7/1160150_811.jpg)
![[تصویر: 1160151_875.jpg]](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/3/7/1160151_875.jpg)

![[تصویر: blush.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.png)