کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
۱۰:۱۳, ۱۰/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار

?❌ اصغر فرهادی، شکارچی بازیگران پاک سینمای ایران !!

❌ ظاهرا آپارتمانی در تهران در حال فروریختن است

❌ و ساکنان آن از جمله زوج متاهلی که شخصیتهای اصلی داستان اند #عماد(شهاب حسینی) و #رعنا(ترانه علی دوستی)، برای نجات جان خود با عجله در حال فرار از خانه اند

❌ در پایان خانه بر سر جایش ثابت میماند با ترک عمیقی روی دیوار که باعث نشت گاز می شود

❌ عماد و رعنا مجبور می شوند که خانه تازه ای پیدا کنند

❌ آنها سریع میروند به واحد بزرگ، ولی قدیمی

❌ خانه ای که در نزدیکی همانجا واقع است

❌ اما ظاهرا رد پای ناخوشایندی
از گذشته ی خانه هنوز باقی مانده[/b]

[b]❌ مستاجر قبلی نیمی از اثاثش را جا گذاشته و حاضر نشده برای بردن آنها بیاید

❌ وقتی که علتش را میپرسند معلوم میشود خانم مستاجر #روسپی بوده

❌ رعنا در خانه تنهاست و میشنود که کسی وارد خانه شده

❌ به تصور اینکه عماد است شروع می کند به حرف زدن

❌ اما عمادی در کار نیست

❌ شب که عماد به خانه برمیگردد متوجه رد پای خونی روی پله ها میشود

❌ و همسرش را در حالی که سرش ضربه خورده میبیند

❌ آنچه بر سر رعنا آمده، « خوبی ذاتی » اش را تحت تاثیر قرار میدهد

❌ عماد به طور تصادفی کسی را میبیند که به نظر میرسد که همسرش را در حمام گیر انداخته

❌ و حالا عماد به «انتقام گیری» فکر می کند ...

❌ و حالا این عماد است که دارد سر همسر او تلافی میکند ...

?❌ حال سوال این است :

چرا هر فیلمی که #علیه فرهنگ ملی و دینی ایران است جایزه می برد ؟؟

و نتیجه لایه ی پنهان فیلم : ??

باید در ایران هم فاحشه خانه داشته باشیم !!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، vahrakan ، Imam12 ، fazel ، قلب ، مهدی2012 ، MEEAAD ، علی املشی ، تفکر

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۲۸, ۲۰/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #121
آواتار
(۲۰/مرداد/۹۵ ۸:۰۱)Bidel.s نوشته است:  جواب منو با فحاشی و ناسزا به فرهادی می دی. نه با یه نقد منصفانه.

اگر این مجوز ندادن ها و سخت گیری های امثال شما هم ادامه پیداکنه مطمئن باشن ملت هم دودمان شما رو به باد می دن.

اگر ادعای دین دارید یه نقد منصفانه بزارید...

سلام

نقد شما منصفانه نیست
۱۰:۳۵, ۱۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #122
آواتار
جناب قبیله منتظر

اکران فیلم فروشنده شروع شد. شما که ادعا کردی یه بار قبل از اکران دیدی فیلم رو و ادعات رو ثابت نکردی. اون به کنار

بیا حالا بهمون بگو کجاش چه مشکلی داره. واگرنه باید قبول کنی یه دروغگو و تهمت زن ناشی هستی
۹:۲۵, ۲۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #123
آواتار
آنها تصمیم گرفته‌اند خرج زندگی‌شان را با استفاده از بدنشان دربیاورند، بنابراین من برای این آدم‌ها ارزش قائلم و می‌خواهم سعی کنم آنها را به شکل محتاطانه‌تر و منصفانه‌تری به تصویر بکشم. [تصویر: 1843276_343.jpg]
سرویس فرهنگ و هنر مشرق- اصغر فرهادی هر چند در برابر رسانه‌های داخلی ترجیح می‌دهد از وجه خانوادگی و انطباق مفاهیم با هنجارهای خانواده ایرانی سخن بگوید اما در برابر رسانه‌های خارجی چهره دیگری از خود به نمایش می‌گذارد که روشنفکرانه‌تر است. او در حالی که در گفت‌وگو با خبرآنلاین از اتهام ضدغیرت بودن فیلم برائت می‌جوید (جوی درست شده است که گویا این فیلم مدافع غیرت نداشتن و گذشت نسبت به متجاوز است. اصلاً این‌گونه نیست. آدم‌هایی که فیلم را دیده‌اند، غالباً گفته‌اند چنین حاشیه‌ای به فیلم نمی‌چسبد.
بحث، بحث حریم خصوصی است و بارها درباره آن صحبت می‌شود. حریم خصوصی که عماد به آن اعتقاد دارد.) ولی در عین حال در گفت‌وگوی رسانه‌ای خود در خارج از ایران ترجیح می‌دهد منظومه فکری خود را با وضوح بیشتری به نمایش بگذارد: «استفاده نکردن از میزانسن و طراحی لباس‌های تند و براق برای به تصویر کشیدن فاحشه موجود در فیلم به دلیل سانسور نبود. به علت احترامی بود که برای شخصیت این فاحشه قائل بودم و نمی‌خواستم درباره آدم‌هایی که چنین کاری می‌کنند درگیر کلیشه شوم. ترجیح دادم او را به عنوان یک آدم قابل احترام نشان بدهم، چون این برداشت من از روسپی‌گری است. من به آنها به چشم افرادی که به دیگران صدمه می‌زنند نگاه نمی‌کنم؛ آنها از کسی دزدی نمی‌کنند یا به کسی غیر از خودشان آسیب نمی‌رسانند. آنها تصمیم گرفته‌اند خرج زندگی‌شان را با استفاده از بدنشان دربیاورند، بنابراین من برای این آدم‌ها ارزش قائلم و می‌خواهم سعی کنم آنها را به شکل محتاطانه‌تر و منصفانه‌تری به تصویر بکشم. اگر مساله فقط سانسور بود فکر می‌کنم که اگر فاحشه‌ای را به شکل کلیشه‌ای یا اغراق‌آمیز نشان می‌دادم کمتر ایراد می‌گرفتند. هرچند، چیزی که در اینجا وجود دارد بسیار حساس‌تر، انسانی‌تر و پیچیده‌تر است. بنابراین من با روسپی‌گری، به عنوان یک مساله انسانی، مشکل بیشتری خواهم داشت تا با تصویری که از آن ارائه می‌شود.»

منبع : روزنامه صبح نو
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، عدالت ، قبیله منتظر
۱۰:۳۹, ۲۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #124
آواتار
به نام خدا

وای به حال جامعه ای که مردمش برای همچین فیلمی سر و دست میشکنند، وای به حال آن جامعه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر ، vahrakan
۱۰:۴۷, ۲۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #125
آواتار
(۱۱/شهریور/۹۵ ۱۰:۳۵)Bidel.s نوشته است:  جناب قبیله منتظر

اکران فیلم فروشنده شروع شد. شما که ادعا کردی یه بار قبل از اکران دیدی فیلم رو و ادعات رو ثابت نکردی. اون به کنار

بیا حالا بهمون بگو کجاش چه مشکلی داره. واگرنه باید قبول کنی یه دروغگو و تهمت زن ناشی هستی

یا الله

سلام

این جواب شما از زبان گویا فدائیان عمر

آنها تصمیم گرفته‌اند خرج زندگی‌شان را با استفاده از بدنشان دربیاورند، بنابراین من برای این آدم‌ها ارزش قائلم و می‌خواهم سعی کنم آنها را به شکل محتاطانه‌تر و منصفانه‌تری به تصویر بکشم. [تصویر: 1843276_343.jpg]
سرویس فرهنگ و هنر مشرق- اصغر فرهادی هر چند در برابر رسانه‌های داخلی ترجیح می‌دهد از وجه خانوادگی و انطباق مفاهیم با هنجارهای خانواده ایرانی سخن بگوید اما در برابر رسانه‌های خارجی چهره دیگری از خود به نمایش می‌گذارد که روشنفکرانه‌تر است. او در حالی که در گفت‌وگو با خبرآنلاین از اتهام ضدغیرت بودن فیلم برائت می‌جوید (جوی درست شده است که گویا این فیلم مدافع غیرت نداشتن و گذشت نسبت به متجاوز است. اصلاً این‌گونه نیست. آدم‌هایی که فیلم را دیده‌اند، غالباً گفته‌اند چنین حاشیه‌ای به فیلم نمی‌چسبد.
بحث، بحث حریم خصوصی است و بارها درباره آن صحبت می‌شود. حریم خصوصی که عماد به آن اعتقاد دارد.) ولی در عین حال در گفت‌وگوی رسانه‌ای خود در خارج از ایران ترجیح می‌دهد منظومه فکری خود را با وضوح بیشتری به نمایش بگذارد: «استفاده نکردن از میزانسن و طراحی لباس‌های تند و براق برای به تصویر کشیدن فاحشه موجود در فیلم به دلیل سانسور نبود. به علت احترامی بود که برای شخصیت این فاحشه قائل بودم و نمی‌خواستم درباره آدم‌هایی که چنین کاری می‌کنند درگیر کلیشه شوم. ترجیح دادم او را به عنوان یک آدم قابل احترام نشان بدهم، چون این برداشت من از روسپی‌گری است. من به آنها به چشم افرادی که به دیگران صدمه می‌زنند نگاه نمی‌کنم؛ آنها از کسی دزدی نمی‌کنند یا به کسی غیر از خودشان آسیب نمی‌رسانند. آنها تصمیم گرفته‌اند خرج زندگی‌شان را با استفاده از بدنشان دربیاورند، بنابراین من برای این آدم‌ها ارزش قائلم و می‌خواهم سعی کنم آنها را به شکل محتاطانه‌تر و منصفانه‌تری به تصویر بکشم. اگر مساله فقط سانسور بود فکر می‌کنم که اگر فاحشه‌ای را به شکل کلیشه‌ای یا اغراق‌آمیز نشان می‌دادم کمتر ایراد می‌گرفتند. هرچند، چیزی که در اینجا وجود دارد بسیار حساس‌تر، انسانی‌تر و پیچیده‌تر است. بنابراین من با روسپی‌گری، به عنوان یک مساله انسانی، مشکل بیشتری خواهم داشت تا با تصویری که از آن ارائه می‌شود.»

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، عدالت
۱۰:۵۰, ۲۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #126
آواتار
(۲۱/شهریور/۹۵ ۱۰:۴۷)قبیله منتظر نوشته است:  یا الله

سلام

این جواب شما از زبان گویا فدائیان عمر

مثل اینکه باید یه کلاس ترجمه بزارم من: کجای فیلم؟ چه مشکلی داره؟
خیلی سخته جوابش که یه ماهه منو سر می دوونی؟ اینکه شخصیت اصغر فرهادی چه مدلیه منو به سکانس های فیلمش می رسونه؟ من به مضمون های موهن فیلمش می رسونه؟

کجای فیلم؟ چه مشکلی داره؟
۱۱:۰۳, ۲۱/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۵ ۱۱:۰۳ توسط قبیله منتظر.)
شماره ارسال: #127
آواتار
نادان را از هر طرف نوشتم نادان بود

[align=-WEBKIT-CENTER]#علفهای_هرز_دشت_فرهنگی[/align]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، سدرة المنتهی ، عدالت
۱۱:۵۳, ۲۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #128
آواتار
نقل قول:

?❌ اصغر فرهادی، شکارچی بازیگران پاک سینمای ایران !!

❌ ظاهرا آپارتمانی در تهران در حال فروریختن است

❌ و ساکنان آن از جمله زوج متاهلی که شخصیتهای اصلی داستان اند #عماد(شهاب حسینی) و #رعنا(ترانه علی دوستی)، برای نجات جان خود با عجله در حال فرار از خانه اند

❌ در پایان خانه بر سر جایش ثابت میماند با ترک عمیقی روی دیوار که باعث نشت گاز می شود

❌ عماد و رعنا مجبور می شوند که خانه تازه ای پیدا کنند

❌ آنها سریع میروند به واحد بزرگ، ولی قدیمی

❌ خانه ای که در نزدیکی همانجا واقع است

❌ اما ظاهرا رد پای ناخوشایندی

از گذشته ی خانه هنوز باقی مانده
[/b]

[b]❌ مستاجر قبلی نیمی از اثاثش را جا گذاشته و حاضر نشده برای بردن آنها بیاید

❌ وقتی که علتش را میپرسند معلوم میشود خانم مستاجر #روسپی بوده

❌ رعنا در خانه تنهاست و میشنود که کسی وارد خانه شده

❌ به تصور اینکه عماد است شروع می کند به حرف زدن

❌ اما عمادی در کار نیست

❌ شب که عماد به خانه برمیگردد متوجه رد پای خونی روی پله ها میشود

❌ و همسرش را در حالی که سرش ضربه خورده میبیند

❌ آنچه بر سر رعنا آمده، « خوبی ذاتی » اش را تحت تاثیر قرار میدهد

❌ عماد به طور تصادفی کسی را میبیند که به نظر میرسد که همسرش را در حمام گیر انداخته

❌ و حالا عماد به «انتقام گیری» فکر می کند ...

❌ و حالا این عماد است که دارد سر همسر او تلافی میکند ...

?❌ حال سوال این است :

چرا هر فیلمی که #علیه فرهنگ ملی و دینی ایران است جایزه می برد ؟؟

و نتیجه لایه ی پنهان فیلم : ??

باید در ایران هم فاحشه خانه داشته باشیم !!

اینو بخون

داری چجوری استدلال می کنی؟ از شخصیت اصغر فرهادی استدلال کردی؟‌بحث خود فرهادی باشه برای بعد. فیلمو به من نشون بده. نادان تو هستی که فکر می کنی ملت این خزعبلات تو رو باور می کنن. با چهارتا متن رنگی من خر نمی شم تو اگه می شی مشکل خودته.

فیلمو بیار. سکانس بده. آقای انقلابی مگه رهبرت نگفت دروغ بده؟ تو اصلا فیلمو دیدی؟ چرا هیج خبری ازت نبود تو این یه ماه؟ تا یه روزنامه اومد یه تیتر زد پیدات شد؟
۱۳:۴۱, ۲۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #129
آواتار
(۲۱/شهریور/۹۵ ۱۱:۵۳)Bidel.s نوشته است:  
با چهارتا متن رنگی من خر نمی شم تو اگه می شی مشکل خودته.

آقای انقلابی مگه رهبرت نگفت دروغ بده؟

تو اصلا فیلمو دیدی؟

چرا هیج خبری ازت نبود تو این یه ماه؟

من نگفتم خر بشید همین انسان بمونید و درک کنید( اگه نمیفهمید و درک نمیکنید جای هر چیز میخواید خود رو تشبیه کنید)

امثال مثل شما تو بن بستتون میمونید و هیچوقت نمیخواین بفهمیند که دشمن داره از هر طریقی داره حمله میکنه

خود سازنده فیلم داره میگه هدف چیه از فیلم(دروغگو دشمن خداست) پس دهانت رو بی جهت به سخن ناگوار بازوبسته نکن

بله دیدم و چیزهایی که لازم بود رو گفتم فهمیدنش با شما ( شایدم هم...

من بودم ولی منتظر خبرهایی بودم که کسان دیگه ای درک کنند و انتشار کنند

در ضمن

بنده کل که نه ولی زیاد دیدم از ارسالها و جواب های شما

ولی فکر نکنم شما کشورت( کشورت؟) و مذهبت( راستی مذهبت چیه) برات اهمییت داشته باشه که اینطور داری از حقوقی دفاع میکنی که آخرش زهی خیال باطله.

فقط میتونم بهت بگم ( عاقبت بخیر باشید ان شاءالله
۱۴:۱۱, ۲۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #130
آواتار
نقل قول:
خود سازنده فیلم داره میگه هدف چیه از فیلم(دروغگو دشمن خداست) پس دهانت رو بی جهت به سخن ناگوار بازوبسته نکن

خود سازنده فیلم صدبار که نه هزار بار گفته هدف از فیلم هاش نشان دادن واقعیت های جامعه اش هست. پس به این مسئله نمی تونی استناد کنی

من نه فیلم رو دیدم و نه تصمیم دارم برم ببینم. توی این تاپیک اصلا نفهمیدم داستان فیلم چیه. شما چجوری انتظار داری من قانع بشم که فیلم خوبی نبوده؟ چه برسه به اینکه موهن باشه! با خوندن دوتا مصاحبه؟ الان فهمیدم کارگردان چی کاره اس. خوب؟ فیلم چی شد؟ ادعای شما چی شد؟

نقل قول:
ولی فکر نکنم شما کشورت( کشورت؟) و مذهبت( راستی مذهبت چیه) برات اهمییت داشته باشه که اینطور داری از حقوقی دفاع میکنی که آخرش زهی خیال باطله.
من یک بی دین، ملحد، منافق، خشک مغز، فاشیست، امپریال، مارکسیست، لیبرال بودایی و گاو پرست با ته مانده رزتشت انحرافی و سلطنت پرستی هستم که سینه چاک آمریکا و صیهونیست شده ( چیزی رو جا ننداختم؟ آها! دیوث هم هستم)
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]