|
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
|
|
۱۰:۱۳, ۱۰/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
?❌ اصغر فرهادی، شکارچی بازیگران پاک سینمای ایران !! ❌ ظاهرا آپارتمانی در تهران در حال فروریختن است ❌ و ساکنان آن از جمله زوج متاهلی که شخصیتهای اصلی داستان اند #عماد(شهاب حسینی) و #رعنا(ترانه علی دوستی)، برای نجات جان خود با عجله در حال فرار از خانه اند ❌ در پایان خانه بر سر جایش ثابت میماند با ترک عمیقی روی دیوار که باعث نشت گاز می شود ❌ عماد و رعنا مجبور می شوند که خانه تازه ای پیدا کنند ❌ آنها سریع میروند به واحد بزرگ، ولی قدیمی ❌ خانه ای که در نزدیکی همانجا واقع است ❌ اما ظاهرا رد پای ناخوشایندی از گذشته ی خانه هنوز باقی مانده[/b] [b]❌ مستاجر قبلی نیمی از اثاثش را جا گذاشته و حاضر نشده برای بردن آنها بیاید ❌ وقتی که علتش را میپرسند معلوم میشود خانم مستاجر #روسپی بوده ❌ رعنا در خانه تنهاست و میشنود که کسی وارد خانه شده ❌ به تصور اینکه عماد است شروع می کند به حرف زدن ❌ اما عمادی در کار نیست ❌ شب که عماد به خانه برمیگردد متوجه رد پای خونی روی پله ها میشود ❌ و همسرش را در حالی که سرش ضربه خورده میبیند ❌ آنچه بر سر رعنا آمده، « خوبی ذاتی » اش را تحت تاثیر قرار میدهد ❌ عماد به طور تصادفی کسی را میبیند که به نظر میرسد که همسرش را در حمام گیر انداخته ❌ و حالا عماد به «انتقام گیری» فکر می کند ... ❌ و حالا این عماد است که دارد سر همسر او تلافی میکند ... ?❌ حال سوال این است : چرا هر فیلمی که #علیه فرهنگ ملی و دینی ایران است جایزه می برد ؟؟ و نتیجه لایه ی پنهان فیلم : ?? باید در ایران هم فاحشه خانه داشته باشیم !! |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۲۸, ۲۰/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
۱۰:۳۵, ۱۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
جناب قبیله منتظر
اکران فیلم فروشنده شروع شد. شما که ادعا کردی یه بار قبل از اکران دیدی فیلم رو و ادعات رو ثابت نکردی. اون به کنار بیا حالا بهمون بگو کجاش چه مشکلی داره. واگرنه باید قبول کنی یه دروغگو و تهمت زن ناشی هستی |
|||
|
۹:۲۵, ۲۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
آنها تصمیم گرفتهاند خرج زندگیشان را با استفاده از بدنشان دربیاورند، بنابراین من برای این آدمها ارزش قائلم و میخواهم سعی کنم آنها را به شکل محتاطانهتر و منصفانهتری به تصویر بکشم.
![]() سرویس فرهنگ و هنر مشرق- اصغر فرهادی هر چند در برابر رسانههای داخلی ترجیح میدهد از وجه خانوادگی و انطباق مفاهیم با هنجارهای خانواده ایرانی سخن بگوید اما در برابر رسانههای خارجی چهره دیگری از خود به نمایش میگذارد که روشنفکرانهتر است. او در حالی که در گفتوگو با خبرآنلاین از اتهام ضدغیرت بودن فیلم برائت میجوید (جوی درست شده است که گویا این فیلم مدافع غیرت نداشتن و گذشت نسبت به متجاوز است. اصلاً اینگونه نیست. آدمهایی که فیلم را دیدهاند، غالباً گفتهاند چنین حاشیهای به فیلم نمیچسبد. بحث، بحث حریم خصوصی است و بارها درباره آن صحبت میشود. حریم خصوصی که عماد به آن اعتقاد دارد.) ولی در عین حال در گفتوگوی رسانهای خود در خارج از ایران ترجیح میدهد منظومه فکری خود را با وضوح بیشتری به نمایش بگذارد: «استفاده نکردن از میزانسن و طراحی لباسهای تند و براق برای به تصویر کشیدن فاحشه موجود در فیلم به دلیل سانسور نبود. به علت احترامی بود که برای شخصیت این فاحشه قائل بودم و نمیخواستم درباره آدمهایی که چنین کاری میکنند درگیر کلیشه شوم. ترجیح دادم او را به عنوان یک آدم قابل احترام نشان بدهم، چون این برداشت من از روسپیگری است. من به آنها به چشم افرادی که به دیگران صدمه میزنند نگاه نمیکنم؛ آنها از کسی دزدی نمیکنند یا به کسی غیر از خودشان آسیب نمیرسانند. آنها تصمیم گرفتهاند خرج زندگیشان را با استفاده از بدنشان دربیاورند، بنابراین من برای این آدمها ارزش قائلم و میخواهم سعی کنم آنها را به شکل محتاطانهتر و منصفانهتری به تصویر بکشم. اگر مساله فقط سانسور بود فکر میکنم که اگر فاحشهای را به شکل کلیشهای یا اغراقآمیز نشان میدادم کمتر ایراد میگرفتند. هرچند، چیزی که در اینجا وجود دارد بسیار حساستر، انسانیتر و پیچیدهتر است. بنابراین من با روسپیگری، به عنوان یک مساله انسانی، مشکل بیشتری خواهم داشت تا با تصویری که از آن ارائه میشود.»
منبع : روزنامه صبح نو |
|||
|
|
۱۰:۳۹, ۲۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
وای به حال جامعه ای که مردمش برای همچین فیلمی سر و دست میشکنند، وای به حال آن جامعه. |
|||
|
|
۱۰:۴۷, ۲۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
(۱۱/شهریور/۹۵ ۱۰:۳۵)Bidel.s نوشته است: جناب قبیله منتظر یا الله سلام این جواب شما از زبان گویا فدائیان عمر آنها تصمیم گرفتهاند خرج زندگیشان را با استفاده از بدنشان دربیاورند، بنابراین من برای این آدمها ارزش قائلم و میخواهم سعی کنم آنها را به شکل محتاطانهتر و منصفانهتری به تصویر بکشم. ![]() سرویس فرهنگ و هنر مشرق- اصغر فرهادی هر چند در برابر رسانههای داخلی ترجیح میدهد از وجه خانوادگی و انطباق مفاهیم با هنجارهای خانواده ایرانی سخن بگوید اما در برابر رسانههای خارجی چهره دیگری از خود به نمایش میگذارد که روشنفکرانهتر است. او در حالی که در گفتوگو با خبرآنلاین از اتهام ضدغیرت بودن فیلم برائت میجوید (جوی درست شده است که گویا این فیلم مدافع غیرت نداشتن و گذشت نسبت به متجاوز است. اصلاً اینگونه نیست. آدمهایی که فیلم را دیدهاند، غالباً گفتهاند چنین حاشیهای به فیلم نمیچسبد. بحث، بحث حریم خصوصی است و بارها درباره آن صحبت میشود. حریم خصوصی که عماد به آن اعتقاد دارد.) ولی در عین حال در گفتوگوی رسانهای خود در خارج از ایران ترجیح میدهد منظومه فکری خود را با وضوح بیشتری به نمایش بگذارد: «استفاده نکردن از میزانسن و طراحی لباسهای تند و براق برای به تصویر کشیدن فاحشه موجود در فیلم به دلیل سانسور نبود. به علت احترامی بود که برای شخصیت این فاحشه قائل بودم و نمیخواستم درباره آدمهایی که چنین کاری میکنند درگیر کلیشه شوم. ترجیح دادم او را به عنوان یک آدم قابل احترام نشان بدهم، چون این برداشت من از روسپیگری است. من به آنها به چشم افرادی که به دیگران صدمه میزنند نگاه نمیکنم؛ آنها از کسی دزدی نمیکنند یا به کسی غیر از خودشان آسیب نمیرسانند. آنها تصمیم گرفتهاند خرج زندگیشان را با استفاده از بدنشان دربیاورند، بنابراین من برای این آدمها ارزش قائلم و میخواهم سعی کنم آنها را به شکل محتاطانهتر و منصفانهتری به تصویر بکشم. اگر مساله فقط سانسور بود فکر میکنم که اگر فاحشهای را به شکل کلیشهای یا اغراقآمیز نشان میدادم کمتر ایراد میگرفتند. هرچند، چیزی که در اینجا وجود دارد بسیار حساستر، انسانیتر و پیچیدهتر است. بنابراین من با روسپیگری، به عنوان یک مساله انسانی، مشکل بیشتری خواهم داشت تا با تصویری که از آن ارائه میشود.»
منبع : روزنامه صبح نو |
|||
|
|
۱۰:۵۰, ۲۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
(۲۱/شهریور/۹۵ ۱۰:۴۷)قبیله منتظر نوشته است: یا الله مثل اینکه باید یه کلاس ترجمه بزارم من: کجای فیلم؟ چه مشکلی داره؟ خیلی سخته جوابش که یه ماهه منو سر می دوونی؟ اینکه شخصیت اصغر فرهادی چه مدلیه منو به سکانس های فیلمش می رسونه؟ من به مضمون های موهن فیلمش می رسونه؟ کجای فیلم؟ چه مشکلی داره؟ |
|||
|
۱۱:۰۳, ۲۱/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۵ ۱۱:۰۳ توسط قبیله منتظر.)
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
نادان را از هر طرف نوشتم نادان بود
[align=-WEBKIT-CENTER]#علفهای_هرز_دشت_فرهنگی[/align] |
|||
|
|
۱۱:۵۳, ۲۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
نقل قول: اینو بخون داری چجوری استدلال می کنی؟ از شخصیت اصغر فرهادی استدلال کردی؟بحث خود فرهادی باشه برای بعد. فیلمو به من نشون بده. نادان تو هستی که فکر می کنی ملت این خزعبلات تو رو باور می کنن. با چهارتا متن رنگی من خر نمی شم تو اگه می شی مشکل خودته. فیلمو بیار. سکانس بده. آقای انقلابی مگه رهبرت نگفت دروغ بده؟ تو اصلا فیلمو دیدی؟ چرا هیج خبری ازت نبود تو این یه ماه؟ تا یه روزنامه اومد یه تیتر زد پیدات شد؟ |
|||
|
۱۳:۴۱, ۲۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
(۲۱/شهریور/۹۵ ۱۱:۵۳)Bidel.s نوشته است: من نگفتم خر بشید همین انسان بمونید و درک کنید( اگه نمیفهمید و درک نمیکنید جای هر چیز میخواید خود رو تشبیه کنید) امثال مثل شما تو بن بستتون میمونید و هیچوقت نمیخواین بفهمیند که دشمن داره از هر طریقی داره حمله میکنه خود سازنده فیلم داره میگه هدف چیه از فیلم(دروغگو دشمن خداست) پس دهانت رو بی جهت به سخن ناگوار بازوبسته نکن بله دیدم و چیزهایی که لازم بود رو گفتم فهمیدنش با شما ( شایدم هم... من بودم ولی منتظر خبرهایی بودم که کسان دیگه ای درک کنند و انتشار کنند در ضمن بنده کل که نه ولی زیاد دیدم از ارسالها و جواب های شما ولی فکر نکنم شما کشورت( کشورت؟) و مذهبت( راستی مذهبت چیه) برات اهمییت داشته باشه که اینطور داری از حقوقی دفاع میکنی که آخرش زهی خیال باطله. فقط میتونم بهت بگم ( عاقبت بخیر باشید ان شاءالله |
|||
|
۱۴:۱۱, ۲۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
نقل قول: خود سازنده فیلم صدبار که نه هزار بار گفته هدف از فیلم هاش نشان دادن واقعیت های جامعه اش هست. پس به این مسئله نمی تونی استناد کنی من نه فیلم رو دیدم و نه تصمیم دارم برم ببینم. توی این تاپیک اصلا نفهمیدم داستان فیلم چیه. شما چجوری انتظار داری من قانع بشم که فیلم خوبی نبوده؟ چه برسه به اینکه موهن باشه! با خوندن دوتا مصاحبه؟ الان فهمیدم کارگردان چی کاره اس. خوب؟ فیلم چی شد؟ ادعای شما چی شد؟ نقل قول:من یک بی دین، ملحد، منافق، خشک مغز، فاشیست، امپریال، مارکسیست، لیبرال بودایی و گاو پرست با ته مانده رزتشت انحرافی و سلطنت پرستی هستم که سینه چاک آمریکا و صیهونیست شده ( چیزی رو جا ننداختم؟ آها! دیوث هم هستم) |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزهای سیاسی به فیلمی سیاه"تاکسی" در جشنواره سیاسی برلین | vahrakan | 7 | 3,955 |
۲۸/بهمن/۹۳ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|

![[تصویر: 1843276_343.jpg]](http://cdn.mashreghnews.ir/files/fa/news/1395/6/20/1843276_343.jpg)