|
جرج کارلین خداناباور بود
|
|
۲۲:۵۹, ۱۳/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۰:۰۰ توسط Darkness.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام!
میخواستم بپرسم چند نفر از کسایی که این فیلم ظهور رو دیدن میدونند که اقای جرج کارلین که در قسمت های ابتدایی تصاویری ازش میبینیم، یکی از بهترین استند آپ کمدین های جهان بودن و ایشون کاملا خداناباور هستن و همیشه به خدا و دین و مذهب و سیاست به یک اندازه تاخته اند. و جالب که فقط تعدادی حرفهاشون در نقد سیاست رو بطور هدف دار تو این فیلم استفاده کردن! تو لینک پایین میتونید اجرای ایشون و شوخی هاش رو با مفهومی به نام "خدا" نگاه کنید : http://www.tarafdari.com/%DA%A9%D8%A7%D8...8%AF%D8%A7 https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AC%D8%...B%8C%D9%86 |
|||
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۰, ۱۷/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۵ ۰:۱۳ توسط JohnShepard.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۱۶/خرداد/۹۵ ۱۸:۵۵)سعدی نوشته است: اگر قبول کنیم که علت العلل باید از همه نظر کامل باشد تا بی نیاز از علت گردد، می توان بلافاصله نتیجه گرفت که علت العلل همان خداست. چون موجودی که از همه نظر کامل است، یعنی عالم است و مهربان و خردمند و ... همان صفاتی را خواهد داشت که برای توصیف خدا از آن استفاده می کنیم. (مهم نیست چه نامی بر آن بگذارید)لطفا یکبار دیگر پست قبلم را بخوانید... (۱۶/خرداد/۹۵ ۲۳:۵۴)عمار94 نوشته است: به نظر من که قانون علیت معقول است . گرچه نظریات در این باره مختلف است و حتی نظری علیت را نه قابل اثبات و نه قابل انکار میداند .قانون علیت اولا خودش مشکل دارد ( فیزیک کوانتوم) یعنی بعد از این علم مشکلش مشخص شد اثبات خدا با دلایلی گفتم قبلا و دارکنس عزیز گفت نا ممکن است... |
|||
|
۰:۲۸, ۱۷/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۵ ۲۱:۴۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
بحث بین آتئیست (ملحد) و مسلمان
_____________ آتئیست : من یه روش جدید پیدا کردم که قانون علیت رو زیر سوال میبره مسلمان : ![]() ![]() ![]() آتئیست : خنده داره مگه بیسواد؟؟ گفتم من قانون علیت رو زیر سوال بردم مسلمان : آخه همین که میگی من قانون علیت رو زیر سوال بردم ، همین خودش ثابت کننده قانون و برهان علیته آتئیست : توضیح بده ببینم چی میگی مسلمان : الان تو خودت رو علت میدونی اگر تونستی بدون علت ، قانون علیت رو رد کنی، اونوقت موفق شدی آتئیست: last seen a long time ago دوستان اتئیست و لاادری و ... لطفا پاسخ بدید به این همکار پوینده ما . |
|||
|
|
۰:۳۰, ۱۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۱۷/خرداد/۹۵ ۰:۱۰)JohnShepard نوشته است: لطفا یکبار دیگر پست قبلم را بخوانید... پست را به طور کامل مطالعه کردم در مورد فیزیک کوانتم هم نظر من همان نظر استاد مهدی گلشنی است که قبلا قسمتهایی از آن را معرفی کردم ، مطالعه بفرمایید و در هر خط و پاراگراف که تفاهم نداشتیم بحث میکنیم http://www.snn.ir/textversion/detail/news/168283/191 نظرتان در مورد فطرت چیست ؟ |
|||
|
|
۶:۱۷, ۱۷/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۵ ۹:۴۸ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
نقل قول:در مورد بیگ بنگ هم توجه کنید که بیگ بنگ در مورد افرینش جهان اطلاعی به ما نمیدهد و آنچه از آن میدانیم بعد از آفرینش دنیای ما است ، ضمنا لفظ ذره برای لحظه ی آفرینش جهان بسیار مبهم است ! آنچه از اشکال مختلف ماده و انرژی که در جهان وجود دارد به نوعی در لحظه ی آغاز هم وجود داشت .در بین فیزیکدانان بحثهایی در مورد نحوه پیدایش ماده و انرژی اولیه هم وجود داره که من معتقدم می تونه ما رو به درک خدا برسونه. آنان قوانین جهان را عامل به وجود آمدن ماده می دانند و معتقدند که در شرایط ابتدای بیگ بنگف ماده و انرژی می تواند به وجود آید. اما خود این قوانین چه ویژگیهایی دارند؟ - ازلی اند - بدون تغییر اند - همه چیز جلوه ای از این قوانین است. - به طور مداوم بر جهان تاثیر دارند. و ... پس به هر کجا که بنگری جلوه ای از روی خداست. ممکن است این قوانین خود علتی داشته باشند، اما اگر همینجا را هم انتهای زنجیره فرض کنیم، باز به مفهومی از خدا رسیده ایم. این ویدئو را ببینید: http://www.aparat.com/v/l7Par نقل قول:قانون علیت اولا خودش مشکل دارد ( فیزیک کوانتوم)همان طور که توضیح داده شد، فیزیک کوانتوم علیت را به آن معنا که در برهان علیت مورد بحث است، رد نمی کند. |
|||
|
۷:۱۰, ۱۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
این ایده که با مشاهده ی قوانین حاکم بر جهان و قوانین افرینش پی به وجود خداوند ببریم ایده ی خوبی است .
اما آیا خداوند همان قوانین حاکم بر جهان است ؟ یا خدایی هست که قوانین جهان هم موجودیتشان را از او گرفته اند ؟ واضح است قوانین جهان از بعد یا حین لحظه ی آفرینش تعریف شده اند اما قبل از آن چه ؟ عده ای بذای حل این مسئله بحث روی قبل از آفرینش را باطل میدانند و معتقدند مفهوم زمان و مکان از لحظه ی بیگ بنگ اغاز شد و (قبل از آن) مفهومی ندارد . اما واقعیت این است که از عدم چیزی پدیدار نخواهد شد و باید پذیرفت خدایی هست که نه در قید زمان است و نه در قید مکان ، خدایی که قوانین حاکم برجهان هم هستی اشان را از او گرفته اند . اما بهترین جلوه برای شناخت خدا وجود خود انسان است که بی واسطه با آن در ارتباطیم ، انسان بدون هیچ واسطه ای خدایش را میشناسد و با او در ارتباط است ، باید دید این معرفت از کجا آمده ؟ آیا این معرفت با داستانی که فروید یا دیگران سرهم میکنند قابل توجیه است؟ |
|||
|
|
۱۴:۴۹, ۱۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
آنچه به عنوان زمان و مکان می شناسیم، خودشون جلوه هایی از همین قوانین اند.
|
|||
|
۲۱:۴۸, ۱۷/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۵ ۲۱:۵۱ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
اگر زمان و مکان جلوه هایی از این قوانین باشند ، خود قوانین جلوه ی چه چیزی هستند و قبل از شروع هستی کجا بودند و به چه کاری مشغول بودند .
برای مبهم نشدن بحث در چند خط مجزا ادامه میدهم . 1.به این باور رسیدیم که وجود ما (و جهان) معلول علتی است و این علت در نهایت به مفهومی میرسد که خودش معلول دیگری نیست . 2.خداوند وجود دارد چون ما وجود داریم . 3.خداوند علت تمامی معلول هاست ، زمان و مکان هم هستی شان را از خدا گرفته اند . 4.خداوند در زمان و مکان محدود نمیشود ، چون قبل از زمان صفر برای ما بی انکه زمان و مکانی باشد خداوند وجود داشته است . 5.خداوند وجود دارد و کامل است (به نظرم این جمله کامل نیست : اگر خدایی باشد حتما این خدا کامل است ) آنچه در باب شناخت خداوند بحث شد خوب است ، اما واقعا دلیل این بحث ها چیست ؟ فقط ارضای حس کنجکاوی یا بالا بردن اطلاعاتمان ؟ طبق آنچه در تاپیک بحث شد به محض ترکیب کلر و سدیم نمک طعام حاصل میشود که شور است ، نمک هم پروردگار خویش را میشناسد و نمیتواند بر خلاف آنچه او مقرر کرده عمل کند و مثلا انتخاب کند که شور باشد یا نه . اما انسان برخلاف تمام موجودات (جامدات ، نباتات و حیوانات) دارای قدرت (اختیار) است و باید بررسی کنیم که اولا آیا این اختیار واقعی است ؟ دوما ( قبلا دانستیم که خداوند کامل و در نتیجه حکیم است) حکمت خداوند از اعطای قدرت (اختیار) به یک موجود چه میتواند باشد ؟ سوما حکمت وجود فطرت آدمی چیست؟ |
|||
|
۲:۰۲, ۱۸/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۵ ۷:۰۱ توسط Darkness.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
سلام بچه ها!
راستش من حوصله بحث محث نداشتم یعنی فرصتشم ندارم زیاد فعلن، واسه همین ول کردم رفتم،چون راستش زیاد به نتیجه این بحث ها امیدوار نیستم ولی اینو میدونم همین قدر ودر حد یه تلنگر هم ممکنه واسه بعضی ها کافی باشه و اونا رو به تفکر وادار کنه. بگذریم، همچنین قصد بحث خاصی ندارم ولی این مدت چنتا مطلب دیدم که بد ندیدم اینجا براتون بزارم. یچیزی که میدونم اینه که برای اینکه به درک بهتری از این دنیا برسید تا میتونید مطالب علمی مطالعه کنید ، جهانبینی و شناخت علمی و در واقع راه و روش علمی تنها راهی هست که همه مردم زمین فارق از هر قوم و نژادی و هر رنگ پوستی و هر عقیده و باوری میتونن سرش به توافق برسن، چون راه و روش علم راه تجربه و ازمایش هست و آزمایشهای یکسان در همه جای زمین نتایج یکسانی میده بر خلاف هر راه و روش و جهانبینی دیگری که برای بررسی دنیا بخوایم استفاده کنیم. هر چقدر اطلاعات علمیتون زیادتر بشه هر چقدر بیشتر از تفکر انتقادی تو مشاهداتتون استفاده کنید ، کمتر دچار خطا میشید. و بیشتر به شناخت واقعی از جهان پیرامون خودتون نزدیک میشید. چیزی که هست اینه که به نظر من هیچ حقیقت مطلقی وجود نداره ، در واقع یه واقعیتهایی وجود داره توی دنیا که هر کدوم از ما مثل یه پازل میتونیم یه یخشی از اونها رو ببینیم و بفهمیم و پازلو کامل کنیم و به شناخت درستتری از جهانی که درش هستیم برسیم. -------------------------------------- سعی کنید در مورد اینکه جایگاه ما در جهان کجاست فکر کنید. خیلی از مردم و دوستام و افرادی که تو زندگیم میبینم هیچ درک و شناختی از ما و جایگاهمون توی فضا ندارن، یعنی صرفا درگیر زندگی روزمره روی زمین هستن و درگیریهای زندگی فرصتی برای کمی فکر کردن بهشون نمیده، اصولا زیاد هیچ تصوری در مورد اینکه کیهان چقدر بزرگه و یا نسبت ابعاد ما و کره زمین با کیهان ندارن ، خیلی ها اصلن نمیدونن ستاره و سیاره چه فرقی دارن، اندازه هاشون چقدر متفاوته، خورشید چی هست ، چقدر بزرگه ، چرا نور میده، چرا...!خلاصه کلن خیلی کم هستن آدمهایی که درک درستی از ما و کره زمین و منظومه شمسی و جایگاهمون تو کیهان دارن، بزارین یه توصیح کوچولو و خلاصه بدم برای کسایی که دقیق نمیدونن از جایگاه ما ! کره زمین که ما روش زندگی میکنیم یه کره هست به قطر حدود 12000 کیلومتر و حدود 150 میلیون کیلومتر از خورشید فاصله داره، خورشید یه ستاره هست مثل باقی ستاره هایی که شبها توی آسمون میبینیم و و در واقع فقط چون به ما نزدیکه اینقدر بزرگ و نورانیه . قطر خورشید در حدود 1 میلیون و 400 هزار کیلومتره ! خورشید در مرکز منظومه شمسی هست و زمین و 7 تا دیگه سیاره مهظومه شمسی به دورش میچرخن حالا تا اینجا رو داشته باشین! ستاره هم که میدونین چیه ؟ یه توده پرجرم از گاز در حالت پلاسما که بخاطر فشار بسیارز یاد در مرکزش اتم های هیدروژن که ساده ترین و فراوانترین عنصر جهان هستن در اثر واکنش همجوشی هسته ای تبدیل میشن به هلیوم و تو این ماجرا مقداری از جرم خورشید از دست میره و به انرژی تبدیل میشه! همون انرژی که به صورت نور و گرما در فضا پخش میشه و بخش بسیار کوچیکیش توسط زمین دریافت میشه که پایه و بنیان زندگی و تمام انرژی های روی زمین هستش. خوبه بدونید خورشید تو هر ثاتیه 4.5 میلون تن از جرم خودشو تو فرایند همجوشی هسته ای از دست میده !!! ولی با این وجود تا الان 4.5 میلیارد سال عمر کرده و حدود 4.5 میلیارد سال دیگه هم از عمرش باقی مونده !! همین شاید درکی از عظمت این غول بهتون بده !!! نزدیکترین ستاره ای که به خورشید هست حدود 4 سال نوری از خورشید فاصله داره !!! سال نوری هم اگه نمیدونید در واقع مقدار فاصله ای هستش که نور در مدت یکسال میتونه طی کنه ! حالا سرعت نور هم اگه نمیدونید حدود 300 هزار کیلومتر در ثانیه هست !!!! میبینید نزدیکترین ستاره به ما در حقیقت چقدر از ما دوره !!!!!!!!!!!!!!! بقی ستاره ها تو فاصله های کم و زیاد از چند صد سال نوری تا چند هزار سال نوری از ما فاصله دارن! یچیزی حدود 200 تا 400 میلیارد ستاره رو تصور کنید !!! تو یه فضایی به طول 100 هزار سال نوری !!! این میشه کهکشان راه شیری !!!!!!!!! که ما داخلش هستیم. در واقع کهکشان ها توده های بزرگی از ستاره ها هستن که در اثر نیروی جاذبه گرد هم جمع شدن یه لحظه تو ذهنتون عظمت کهکشان راه شیری رو تصور کنید !!! و کوچکی کره زمین در مقابل آن را !! فکر کردید همه چی تموم شد !!! نه تازه اول راهه!! کهکشانهای دیگری هم وجود دارن! نزدیکترین کهکشان به کهکشان ما میدونید فاصلش چقدره ؟ حدود 3 میلیون سال نوری!! کهکشان ما و چند ده تا کهکشان دیگه که فاصله هاشون تا 50 میلیون سال نوری هم میرسه تشکیل یه خوشه کهکشانی رو میدن!! کیهان ما پر هست از این خوشه های کهکشانی!! میلون ها خوشه کهکشانی در کیهان وجود داره !! ابعاد کیهان تا مرزی که رویت شده به 15 میلیارد سال نوری میرسه !! سرسام آوره !!! میدونید حتی تصور اینهمه عظمت محاله!! کره زمین ما در برابر عظمت کیهان انقدر حقیره انقدر حقیره که اصلن میشه ازش چشم پوشی کرد! حالا یچیزی رو میدونید تمام ماده ای که این کیهان قابل مشاهده رو ساخته تمام تمامش، همه کهکشانها و ستارگان . و در واقع همون چیزی که ما به شکل اتم ها میشناسیم فقط 5 درصد از ساختار و موجودی کیهان هستن !!!! در واقع 25 درصد کیهان از ماده تاریک و 75 درصد اون از انرژی تاریک ساخته شده که هنوز درک و شناختی از چیستیش نداریم!!!! سعی کردم خیلی خلاصه بگم ! اگه علاقه داشتید میتونید کتابها و فیلم ها و مستندهای زیادی ببینید برای درک جایگاه ما در جهان که اگه بشه بعضی هاشو معرفی میکنم بهتون. چند وقت پیش یه مقاله جالب دیدم ! تو مجله دانستنیها در مورد یه فیزیکدان ایرانی به نام دکتر نیایش افشردی.. که حالا خلاصشو که از نت کپی کردم براتون اینجا میزارم. در مورد این که رو این ایده دارن کار میکنن که هویت بیگ بنگ شاید متفاوت از چیزی هست که قکر میکنیم در واقع خیلی نزدیک به همون چیزی که منم تو ذهنم بود !!! یکم حرف بزنم قبلش و بعد مقاله رو بزارم.... بچه ها یکم به این فکر کنید که عدم یعنی چی ؟!!! ایا کسی میتونه عدم رو تصور کنه !؟ یه سیاهیه محض!!!! همین !! ولی این بازم وجوده ! وجود یه فضای تاریک! در واقع ما نمیوتونیم نیستی محض رو تصور کنیم! اصلا شاید نیستی محض وجود نداره در واقع همیشه هستی ای وجود داره...فقط در اشکال مختلف جهان خیلی خیلی خیلی جای پیچیده ای هست ولی همیشه وجود داره! هیچ معلوم نیست کل دنیایی که براتون ازش حرف زدم تمام موجودیت جهان باشه تازه! ممکنه همه کیهان ما فقط بخش کوچکی از هستی نامتنهاییه موجود باشه! خلاصه تصورش وحشتناک هیجان انگیزه! و اینکه الزاما بیگ بیگ ایجاد هستی از هیچ نیست و یه پروسه هست از میلیارئها پروسه دیگه که به تناوب در کیهان رخ میده و همونظور که گفتم تسلسل بیکران و بینهایتی از علت و معلول های بی پایان! حالا مقاله رو ببینید : ----- لینک خبر در ایسنا تیمی از فیزیکدانان نظری به همراه دانشمند ایرانی (نیایش افشردی) معتقدند تولد جهان میتواند پس از این که یک ستاره چهاربعدی به سیاهچاله و پسماند واژگون شده، رخ داده باشد. به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، «تئوری استاندارد» بر این مبنا است که جهان از یک نقطه بینهایت متراکم یا یکتایی (singularity) رشد کرد، اما کسی نمیداند که پیش از آن چه رخ داده است. به گفته نیایش افشردی، فیزیکدانان نجومی موسسه فیزیک نظری Perimeter در کانادا یکی از محدودیتهای نظریه بیگبنگ، «یکتایی» است. همچنین پیشبینی این موضوع که چرا این نظریه جهانی را تولید میکند که دارای دمای تقریبا منسجم است، زیرا عمر جهان (حدود 13.8 میلیارد سال) زمان کافی را برای دستیابی به تعادل دما را ارائه نمیدهد. بسیاری از کیهانشناسان بر این باورند که به دلیل این موضوع، کیهان باید سریعتر از سرعت نور بسط یافته باشد، اما افشردی بر این باور است که حتی این نظریه نیز دارای مشکلاتی است. به گفته وی، بیگبنگ بسیار نابسامان بوده و مشخص نیست که حتی یک قطعه کوچک همگن برای آغاز تورم و انبساط وجود داشته باشد. مدل جدیدی که افشردی و همکارانش پیشنهاد کردهاند دارای جهان شناور سهبعدی به عنوان غشایی در یک «جهان تودهیی» است که چهار بعد دارد؛ بنابراین، چنانچه این «جهان تودهیی» دارای ستارگانی چهاربعدی باشد، این ستارگان میتوانند مانند ستارههای سهبعدی که همه با آن آشنایی دارند، همان چرخههای حیات را طی کرده باشد. بزرگتری ستارگان به عنوان ابرنواختر منفجر شده و پوست خواهند انداخت و درونیترین بخشهای آنها به عنوان یک سیاهچاله واژگون خواهند شد. سیاهچاله چهاربعدی درست مانند سیاهچالههای سهبعدی دارای یک «افق رویداد» خواهند بود. افق رویداد مرز بین درون و بیرون یک سیاهچاله است. نظریههای زیادی در خصوص آنچه که در درون یک سیاهچاله رخ میدهد وجود دارند، اما تاکنون هیچ یک از آنها مشاهده نشده است. در یک جهان سهبعدی، افق رویداد به عنوان یک سطح دو بعدی ظاهر میشود، بنابراین در یک جهان چهاربعدی، افق رویداد شیئی سهبعدی خواهد بود که hypersphere نام دارد. بنابراین، اساس مدل جدید بیان میکند این است که هنگامی که ستاره چهاربعدی منفجر میشود، ماده به جا مانده غشایی سهبعدی را خلق می کند که یک افق رویداد سهبعدی را احاطه کرده و سپس بسط مییابد. براساس مشاهدات انجامشده روشن است که جهان در حال انبساط است و در واقع، همزمان با انبساطش، سرعت آن افزایش مییابد و دلیل این امر شاید انرژی تاریک مرموز بوده باشد. نظریه جدید عنوان میکند که این انبساط از رشد غشای سهبعدی ناشی میشود اما دست کم یک محدودیت در این بین وجود دارد. در حالی که این مدل توضیح میدهد که چرا جهان دارای دمای تقریبا منسجمی است (جهان چهاربعدی ما قبل آن باید به مدت طولانیتری وجود داشته است)، تلسکوپ آژانس فضایی اروپا موسوم به Planck اخیرا تغییرات دمای کوچکی را در پسزمینه میکروموج کیهانی ترسیم کرد که گفته میشود بقایای آغازهای جهان است. مدل جدید حدود چهار درصد متفاوت با خوانشهای CMB است، بنابراین، محققان به دنبال بازبینی این مدل هستند. با این حال، فیزیکدانان معتقدند این مدل هنوز هم ارزشمند است. پلانک نشان میدهد که تورم در حال رخ دادن است، اما نشان نمیدهد که چرا این تورم روی میدهد. این مطالعه میتواند نشان دهد که چگونه تورم با حرکت جهان از خلال واقعیت با ابعاد بالاتر ایجاد میشود. جزئیات این مطالعه در Arxiv منتشر میشود. ------------------ خیلی هیجان انگیزه !!!! در واقع کل کیهان عظیم ما تازه بخش کوجکی میتونه باشه از ابعاده پایینتره یه جهان دیگه در ابعاد بالاتر!!!! ------------------- برای کسایی هم که علاقه دارن به شدت پیشنهاد میکنم این مستند رو نگاه کنن فک کنم حدود 12 قسمت داره فصل اولش و شناخت خوبی میده بهتون از جهان دور و برمون . Cosmos : A Space Odyssey |
|||
|
|
۶:۵۳, ۱۸/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۵ ۷:۱۷ توسط Darkness.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
http://pics.filmaffinity.com/cosmos_a_sp...-large.jpg
کسی میدونه اینجا چطوری میشه عکس رو گذاشت که دیده بشه ! متاسفانه هیچ ابزار و ادیتوری وجود نداره برای عکس و فونت و ... پوستر مستند COSMOS : A SPACE ODYSSEY 2014 |
|||
|
۱۰:۳۳, ۱۸/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۵ ۱۶:۵۰ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
Darkness عزیز آیا بزرگ بودن جهان می تونه استدلالهایی که برای وجود و صفات خدا بیان شده را رد کنه؟ نقل قول:4.خداوند در زمان و مکان محدود نمیشود ، چون قبل از زمان صفر برای ما بی انکه زمان و مکانی باشد خداوند وجود داشته است .آقا عمار "قبل" و "بعد" مفاهیمی مبتنی بر زمان اند. پس صحبت در مورد "قبل از لحظه صفر" نادرسته. برای اینکه دچار این مشکل نشیم، باید به تقدم و تاخر علت و معلولی توجه کنیم. یعنی خدا باید عامل به وجود آورنده زمان و مکان باشد (نه اینکه قبل از زمان صفر به کاری مشغول بوده باشد) ما در برهان علیت میگیم که اگر دور و تسلسل ممکن نباشد، پس حتماً باید چیزی وجود داشته باشد که خودش معلول چیز دیگری نیست، یا به قول شما جلوه چیز دیگری نیست. در مورد سدیم کلرید، هم در آدرس زیر سوال کردم: http://www.askdin.com/showthread.php?t=55273 در جواب فرمودند که لازم نیست ویژگیهایی که موجودات دارند به آنها عطا شده باشه، بلکه "وجود این صفات" از طرف خدا به اونها عطا شده: نقل قول:... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

اگر تونستی بدون علت ، قانون علیت رو رد کنی، اونوقت موفق شدی