کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تدارک گسترده تلگرام برای اثرگذاری بر نتیجه انتخابات ریاست‌جم
۱۷:۵۷, ۲۸/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۵ ۱۷:۵۸ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #1

روح‌الله مومن‌نسب از کارشناسان فضای مجازی در گفتگو با تسنیم :
سازمان نفوذ، این شبکه اجتماعی را ایجاد کرد که در کشور ما نفوذ کند
از دو سال گذشته تا به حال مؤسسه خانواده امن (Family Self) امریکا آمار می‌دهد که 89 درصد محتوای شبکه‌های اجتماعی، غیراخلاقی و مخرب جوامع هستند.

سرور اصلی تلگرام در کشور انگلستان و دفتر اصلی آن در اسرائیل قرار دارد؛ رئیس و سرمایه‌گذار اصلی تلگرام فردی به نام «راشویلی» است که عضو کنگره رژیم صهیونیستی و رئیس کنگره روسیه صهیونیستها است

آماری که ما داریم نشان می‌دهد که بیش از 80 درصد از کاربران تلگرام ایرانی هستند و آن 20 درصد دیگر هم اکثراً ایرانیهای مقیم کشورهای دیگر هستند
تعداد کاربران تلگرام به صورت جهانی کمتر از یک درصد تعداد کل کاربران شبکه‌های اجتماعی جهان است که این یک درصد هم تقریباً همه ایرانی هستند؛ ... یک شبکه اجتماعی بین‌المللی محسوب نمی‌شود.

مطابق مصوبه شورای عالی فضای مجازی به این شبکه اجتماعی 12 ماه مهلت داده شده که سرورها را به ایران منتقل کنند
اگر شورای عالی فضای مجازی به این نتیجه رسیده که تلگرام در حال خروج اطلاعات از کشور است .. حتی یک ساعت هم نباید در کشور فعالیت کند
اگر نگرانی فرهنگی در کشور مد‌نظر است، چرا باید یک سال از تربیت نسل جوان خود را به دست شبکه اجتماعی صهیونیستی بسپاریم؟ و سؤال سوم اینکه 12 ماه دیگر یعنی خرداد سال 1396 با برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کشور مصادف می‌شود؛

تدبیر برای فی*ل*تر کردن شبکه‌ها و نرم‌افزارهای صهیونیستی نظیر تلگرام باید قبل از انتخابات سال گذشته انجام می‌گرفت نه اینکه مدیریت افکار عمومی را در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده هم به دست صهونیستها سپرد.

اگر کسی در کشور بخواهد شبکه اجتماعی مانند تلگرام ایجاد کند ...حداقل باید پنج مجوز بگیرد؛ ...در حالی که تلگرام هیچ کدام از این مجوزها را ندارد...و ضریب امنیت اطلاعات کشور را هم کاهش داده و نزدیک به 60 درصد ترافیک کشور را هم اشغال کرده است.

در انتخابات سال گذشته، گاردین انگلستان 17 روز قبل از انتخابات مقاله‌ای منتشر کرد که تیتر این مقاله این است: «کاربران تلگرام در ایران سرمایه‌ای برای انگلستان هستند.» در این مقاله اشاره شده است که از هر چهار ایرانی یک نفر عضو تلگرام است و این می‌تواند برای دولت انگلستان فرصتی باشد که در ایران تغییرات سیاسی ایجاد کند.

چند روز قبل از انتخابات، BBC انگلستان نیز مقاله‌ای منتشر کرد که شامل دو لیست انتخاباتی بود که در این مقاله به مردم ایران اعلام کرده بود که به فلان لیست رأی بدهید... مشخص بود که BBC اسم رمز کودتای نرم را اعلام کرده است؛
در واقع BBC در زمان انتخابات از طریق تلگرام، افکار عمومی را مهندسی کرد.

اصلی‌ترین قسمت یک نرم‌افزار سرور آن است؛ ما در زمان انتخابات سرور تلگرام را مورد بررسی قرار دادیم و دریافتیم که این سرورها در خاک انگلستان و در ساختمان دولتی رسانه‌ای این کشور قرار دارند یعنی دقیقاً جایی که سرورهای BBC در آنجا قرار دارند لذا مشخص شد که BBC از طریق تلگرام توانست اعمال نفوذ کند.

در شهرهایی که بیشتر از تلگرام استفاده می‌شد، نتایج بیشتر با چیزی که BBC پیش‌بینی کرده بود مطابقت داشت؛... در شهرهایی که بیشتر از تلگرام استفاده می‌شد، رأی اصلاح‌طلبان و در شهرهایی که مردم از تلگرام کمتر استفاده می‌کردند، رأی اصولگرایان بیشتر بود.

البته این به معنای این نیست که طرفداران اصولگرا در این شبکه اجتماعی حضور نداشتند، اتفاقاً برعکس... اما اثرگذاری نداشتند چرا که تلگرام به صورت حبابی در حال فی*ل*تر کردن کاربران خود است؛ به عنوان مثال شما با افراد همفکر خود در یک کانال یا گروه گرد هم آمدید و هیچ اثری بر آنها ندارید که نهایتاً این شبکه اجتماعی حباب شما را کوچکتر و حباب طرف مقابلتان را بزرگتر می‌کند، در نتیجه آنها می‌توانند حرکتهای هماهنگ و سازماندهی شده‌ای را به وجود آورند.

تلگرام به نوعی مدیریت افکار عمومی را در دست خود گرفته است... مقام معظم رهبری اسم این مدیریت افکار عمومی را «تسخیر افکار، تسخیر قلوب و تغییر رفتار» گذاشتند

(تاریخ خبر : 95/3/25) منبع :
http://www.yjc.ir/fa/news/5651138
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، قلب ، Imam12 ، مهدی2012
۱۸:۲۴, ۲۸/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۵ ۱۸:۲۹ توسط -Ali-.)
شماره ارسال: #2
آواتار
البته من در زمینه شبکه تخصص ندارم اما ظاهرا سرورهای تلگرام در جزایر ویرجین بریتانیا قرار دارد. سرورهای بی بی سی هم در بروکلین نیویورک قرار دارد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
۱۸:۴۱, ۲۸/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #3

(۲۸/خرداد/۹۵ ۱۸:۲۴)-Ali- نوشته است:  البته من در زمینه شبکه تخصص ندارم اما ظاهرا سرورهای تلگرام در جزایر ویرجین بریتانیا قرار دارد. سرورهای بی بی سی هم در بروکلین نیویورک قرار دارد.
سلام
با تشکر از شما
منم تو این زمینه تخصصی ندارم صحت و سقمش رو نمیدونم فقط خبر رو منتشر کردم

البته تو مطلبی که کارشناس گفت دو مورد بود یکی در زمان انتخابات مجلس 7 اسفند بررسی کردیم سرورها رو
دوم اینکه محل سرورهای بی بی سی رو هم نگفت تو کدوم منطقه بود که جاشون یکی بود

در مورد اون آدرس هم که گفتین درسته ولی بی بی سی آدرس های مختلفی داره و سرورهاش هم جاهای مختلفه
مثل این مورد :
http://www.bbcpersian.com.ipaddress.com/
۲۰:۴۸, ۲۸/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #4
آواتار
نقل قول:از دو سال گذشته تا به حال مؤسسه خانواده امن (Family Self) امریکا آمار می‌دهد که 89 درصد محتوای شبکه‌های اجتماعی، غیراخلاقی و مخرب جوامع هستند.
موسسه family safe یک نهاد تجارتی بین المللی هست. تجهیزات در جهت کنترل کودکان در فضای مجازی، ایمن سازی زندگی دیجیتال و ... می فروشه. نمی دونم شما می تونید به آمار تبلیغاتی اشون اعتماد کنید یانه. البته باز من نمی دونستم که این نهاد آمار هم منتشر می کنه

نقل قول:آماری که ما داریم نشان می‌دهد که بیش از 80 درصد از کاربران تلگرام ایرانی هستند و آن 20 درصد دیگر هم اکثراً ایرانیهای مقیم کشورهای دیگر هستند
DodgyDodgy

نقل قول:در شهرهایی که بیشتر از تلگرام استفاده می‌شد، نتایج بیشتر با چیزی که BBC پیش‌بینی کرده بود مطابقت داشت؛... در شهرهایی که بیشتر از تلگرام استفاده می‌شد، رأی اصلاح‌طلبان و در شهرهایی که مردم از تلگرام کمتر استفاده می‌کردند، رأی اصولگرایان بیشتر بود.
در شهرهایی که ساختمان های سه طبقه (چهارطبقه و بیشتر) زیاد بود اصلاح طلبان بیشتر رای آوردن. من فکر کنم صنف بساز بفروش ها درحال توطئه علیه انقلاب هستند

ما به روح الله جان ارادت خاصی داریمSmile
لطفا اذیتش نکنید گناه داره...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi
۲۱:۵۵, ۲۸/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۸/خرداد/۹۵ ۱۸:۴۱)میثم2 نوشته است:  سلام

البته تو مطلبی که کارشناس گفت دو مورد بود یکی در زمان انتخابات مجلس 7 اسفند بررسی کردیم سرورها رو
دوم اینکه محل سرورهای بی بی سی رو هم نگفت تو کدوم منطقه بود که جاشون یکی بود

سلام ، شرکت ها و سازمان های بزرگ با بودجه بالایی که دارن سرورهای مختلفی رو در سراسر دنیا اجاره می کنن (اصطلاحش CDN هست). وقتی یک بازدیدکننده وارد سایت یا شبکشون بشه مکان یابیش می کنن و به نزدیک ترین سرور ارجاع میدن.
[تصویر: cdn-graphic-example.jpg]
مهم نیست که سرورهای اینا کجاست مهم اینه که تلگرام یک فضای شایعه ساز و شایعه پراکنه و آدم ها رو سرسری تربیت می کنه. فارغ از نتایج فاسد کننده دیگش.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، میثم2 ، Imam12
۰:۰۷, ۲۹/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۵ ۱:۱۴ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #6

(۲۸/خرداد/۹۵ ۲۰:۴۸)Bidel.s نوشته است:  موسسه family safe یک نهاد تجارتی بین المللی هست. تجهیزات در جهت کنترل کودکان در فضای مجازی، ایمن سازی زندگی دیجیتال و ... می فروشه. نمی دونم شما می تونید به آمار تبلیغاتی اشون اعتماد کنید یانه. البته باز من نمی دونستم که این نهاد آمار هم منتشر می کنه
سلام
با تشکر از شما

در مورد موسسه family safe خیالتون راحت باشه، بنده یه جستجویی کردم به مطالب این موسسه تو چند کتاب و مقاله رفرنس داده شده بود.

(۲۸/خرداد/۹۵ ۲۰:۴۸)Bidel.s نوشته است:  DodgyDodgy
Big Grin حالا تو بین مطالبش فقط همین یه 80% یه خورده مشکل داره اونم الان درست میکنم
این آمار رو احتمالا ساعت 10 صبح گرفتن، ساعت 10 صبح آمریکایی ها خواب بودن کاربرای ایرانی شدن 80% دیگه Big Grin
(اصلاح نظر) تو سایت الکسا نوشته 81.6 درصد بازدید کننده سایت telegram.me ایرانی هستن
(۲۸/خرداد/۹۵ ۲۰:۴۸)Bidel.s نوشته است:  در شهرهایی که ساختمان های سه طبقه (چهارطبقه و بیشتر) زیاد بود اصلاح طلبان بیشتر رای آوردن. من فکر کنم صنف بساز بفروش ها درحال توطئه علیه انقلاب هستند

ما به روح الله جان ارادت خاصی داریمSmile
لطفا اذیتش نکنید گناه داره...
بالاخره ایشون با بررسی و شاید تحقیق مشترک با موسسه ای به این آمار رسیدن، حالا اگه بگیم قبول نیست باید خودمون آمار ارائه بدیم، آیا آماری وجود داره اینو رد بکنه؟ نمیدونم

ایشون فکر کنم کارشناس معتبری باشه

________________________________________________________________________________________________

(۲۸/خرداد/۹۵ ۲۱:۵۵)سدرة المنتهی نوشته است:  سلام ، شرکت ها و سازمان های بزرگ با بودجه بالایی که دارن سرورهای مختلفی رو در سراسر دنیا اجاره می کنن (اصطلاحش CDN هست). وقتی یک بازدیدکننده وارد سایت یا شبکشون بشه مکان یابیش می کنن و به نزدیک ترین سرور ارجاع میدن.
سلام
با تشکر از شما
بله حرفتون درسته
حالا منظور دقیقشون رو نمیدونم ولی یه احتمال اینه که این شرکت ها سرورهای مخصوص به خودشون رو دارن قاعدتا تلگرام باید اطلاعاتش رو تو سرورهای مخصوص به خودش بگذاره وقتی سرور مشترکه و با توجه به دولتی بودن بی بی سی این نشون دهنده همکاری بین این دو هست و با توجه به سوابق انگلیس طبیعتا سیاست گذار انگلیسه

احتمال دیگه اینه که چون اینجا قصد مدیریت افکار رو دارن احتمالا اطلاعات رو تو سرورهای مخصوصی ذخیره میکنن تا بعد با نرم افزارهای پیشرفته تو اون مرکز اون اطلاعات رو تجزیه و تحلیل کنن و متناسب با اون اطلاعات بارگذاری کنن یا حتی این اطلاعات رو مدیریت کنن، احتمالا شبیه برخی مراکز جاسوسی تو آمریکا و همچنین هماهنگی شبکه ها با بی بی سی در این مدیریت که یکی شدن
(۲۸/خرداد/۹۵ ۲۱:۵۵)سدرة المنتهی نوشته است:  
مهم نیست که سرورهای اینا کجاست مهم اینه که تلگرام یک فضای شایعه ساز و شایعه پراکنه و آدم ها رو سرسری تربیت می کنه. فارغ از نتایج فاسد کننده دیگش.
بله مهم همین مطلبیه که شما گفتین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
۰:۴۰, ۲۹/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۵ ۰:۵۰ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۹/خرداد/۹۵ ۰:۰۷)میثم2 نوشته است:  این آمار رو احتمالا ساعت 10 صبح گرفتن، ساعت 10 صبح آمریکایی ها خواب بودن کاربرای ایرانی شدن 80% دیگه Big Grin

اون زمانی که وایبر روی بورس بود و تلگرام مشهور نشده بود از یک بنده خدایی این مسئله رو شنیدم که دانشجویی ایرانی ساکن آمریکا برای در ارتباط بودن با استادش قبل از اینکه خط موبایل تهیه کنه به استاد آمریکایش گفته وایبر دارم و میتونید از طریق وایبر با همدیگه در ارتباط باشیم . استادش نمیدونسته وایبر چی هستش!!!! چون ما ایرانی ها تلگرام رو شلوغ کردیم دلیل نمیشه همه ی دنیا علاقه مند به تلگرام باشن . جدای از این که اکثر امریکایی ها همچنان فیس بوک و اس ام اس عادی رو به همه ی مسنجرها ترجیح میدن .
الان هم همچنان واتس آپ مسنجر محبوب هستش گرچه توی ایران از مد افتاده!!!!

[تصویر: mihanpost-3-5.jpg]

(۲۹/خرداد/۹۵ ۰:۰۷)میثم2 نوشته است:  بالاخره ایشون با بررسی و شاید تحقیق مشترک با موسسه ای به این آمار رسیدن، حالا اگه بگیم قبول نیست باید خودمون آمار ارائه بدیم، آیا آماری وجود داره اینو رد بکنه؟ نمیدونم

ایشون فکر کنم کارشناس معتبری باشه

البته من همچین آماری رو اصلا قبول ندارم چون شهر مشهد با وجود اینکه دومین شهر بزرگ ایران هستش هر پنج نماینده اش اصولگرا بودن ولی شهرهای کوچیکتر خراسان رضوی اصلاح طلب بیشتر به مجلس فرستادن!!!!
ولی تاثیری که شهرنشینی بر فرهنگ مردم شهرهای بزرگ مثل تهران و شستشوی مغزی که شبکه های ماهواره ای مثل بی بی سی گذاشته به عینه مشهود هستش و نیازی به آمار نداره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، Imam12
۱:۱۳, ۲۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #8

(۲۹/خرداد/۹۵ ۰:۴۰)خیبر110 نوشته است:  اون زمانی که وایبر روی بورس بود و تلگرام مشهور نشده بود از یک بنده خدایی این مسئله رو شنیدم که دانشجویی ایرانی ساکن آمریکا برای در ارتباط بودن با استادش قبل از اینکه خط موبایل تهیه کنه به استاد آمریکایش گفته وایبر دارم و میتونید از طریق وایبر با همدیگه در ارتباط باشیم . استادش نمیدونسته وایبر چی هستش!!!! چون ما ایرانی ها تلگرام رو شلوغ کردیم دلیل نمیشه همه ی دنیا علاقه مند به تلگرام باشن . جدای از این که اکثر امریکایی ها همچنان فیس بوک و اس ام اس عادی رو به همه ی مسنجرها ترجیح میدن .
الان هم همچنان واتس آپ مسنجر محبوب هستش گرچه توی ایران از مد افتاده!!!!
سلام
با تشکر از شما

بله حرف شما درسته بیشترین نرم افزار مورد استفاده در ایران تلگرامه و در آمریکا نرم افزار دیگه ای هست

بنده یه بررسی کرده بودم توش یه اشتباهی کردم و برای آدرس telegram.com بررسی کردم و آمارش تطابق نداشت
الان دوباره چک کردم آدرس telegram.me رو باید جستجو کنیم نتایج جستجو این بود :
81.6 درصد بازدید این سایت از ایران هست و بعدش روسیه با 5.1% و ایتالیا با 1.2%
http://www.alexa.com/siteinfo/telegram.me

(۲۹/خرداد/۹۵ ۰:۴۰)خیبر110 نوشته است:  البته من همچین آماری رو اصلا قبول ندارم چون شهر مشهد با وجود اینکه دومین شهر بزرگ ایران هستش هر پنج نماینده اش اصولگرا بودن ولی شهرهای کوچیکتر خراسان رضوی اصلاح طلب بیشتر به مجلس فرستادن!!!!
ولی تاثیری که شهرنشینی بر فرهنگ مردم شهرهای بزرگ مثل تهران و شستشوی مغزی که شبکه های ماهواره ای مثل بی بی سی گذاشته به عینه مشهود هستش و نیازی به آمار نداره
بله ممکنه آمار هم دقیق نباشه
در این مورد خود کارشناس گفت در بیشتر موارد و تو بعضی موارد اینطور نبود ممکنه استثنا هم باشه
البته ملاکش استفاده بیشتر از تلگرام بود که شاید دقیقا با بزرگ بودن شهر تناسب نداشته باشه شاید با اعتماد به این شبکه بیشتر تناسب داشته باشه و همچنین ممکنه این تناسب تو بعضی شهرها اتقاقی هم باشه
۱۰:۴۵, ۲۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۸/خرداد/۹۵ ۱۷:۵۷)میثم2 نوشته است:  
در شهرهایی که بیشتر از تلگرام استفاده می‌شد، نتایج بیشتر با چیزی که BBC پیش‌بینی کرده بود مطابقت داشت؛... در شهرهایی که بیشتر از تلگرام استفاده می‌شد، رأی اصلاح‌طلبان و در شهرهایی که مردم از تلگرام کمتر استفاده می‌کردند، رأی اصولگرایان بیشتر بود.

خوبه که خودشون هم دلیل اصلی مخالفت با تلگرام رو لو دادن.
دلیلش نه تاثیر گذاری بر جوانان نه بی عفتی و این جور چیزا بلکه رای آوردن اصلاح طلبان در شهرهایی که بیشتر تلگرام استفاده میکنن هست Big Grin

این حرفام که میگن تلگرام و شبکه های اجتماعی عفت عمومی رو خراب میکنه و بی حیایی و نمیدونم ولنگاری رو گسترش میده در واقعا یک پوششه.
هدف اصلی از حمله به شبکه های اجتماعی سیاسیه !
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۵:۰۶, ۲۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #10

(۲۹/خرداد/۹۵ ۱۰:۴۵)پارمیس نوشته است:  خوبه که خودشون هم دلیل اصلی مخالفت با تلگرام رو لو دادن.
دلیلش نه تاثیر گذاری بر جوانان نه بی عفتی و این جور چیزا بلکه رای آوردن اصلاح طلبان در شهرهایی که بیشتر تلگرام استفاده میکنن هست Big Grin

این حرفام که میگن تلگرام و شبکه های اجتماعی عفت عمومی رو خراب میکنه و بی حیایی و نمیدونم ولنگاری رو گسترش میده در واقعا یک پوششه.
هدف اصلی از حمله به شبکه های اجتماعی سیاسیه !
سلام

دلیلش همه موارده
مساله اینجا مهندسی انتخابات و مدیریت افکاره
وگرنه به صورت طبیعی و بدون کلک هر گروهی رای بیاره اشکال نداره و قبوله

وقتی با دروغ و فضاسازی و دادن اطلاعات غلط یه فرد تو انتخابش به اشتباه بیفته، درسته اینجا انتخاب خود فرد هست ولی تو اقتصاد به این کار میگن کلاه برداری و البته تو سیاست متاسفانه بعضی غرب زده ها بهش میگن دموکراسی و آزادی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، عمار94
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]